Αυτο. Ας χαμηλωσουμε τη μπαλα λιγο, δεν αγοραζουμε αμαξι, σκακιερα για παιχταρα στηνουμεTolaros έγραψε:Τα ίδια γράφαμε και για το Βαρέλα πριν 2 χρόνια.DaRkFeaR έγραψε: Για εμένα θα απέσυρα το ενδιαφέρον δεν θα τον παρακαλάμε κιόλας έχει εκεί στην αγορά παίχτες για παίχτες να πάρουμε. Ο Ιβάν είπε απεριόριστο budget δεν είμαστε φιλανθρωπικό ίδρυμα να φάμε κανά 2μηνο πότε θα αποφασίσει είπαμε αυτά είναι τα δεδομένα αυξήσαμε λίγο την προσφορά(από όσο γράφουν οι αρδ). Αποσύρεται την πρόταση και πάμε για άλλα χρόνος υπάρχει άλλωστε προ-εργασία θα έχει γίνει 100%.
Σιγά τον ΠΑΟΚ το ευρωμεγαθήριο που πρέπει οι στόχοι να κάθονται σούζα.
Υπομονή
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
- ΑποστόληςΑ
Αν δεν έρθει να κάνει προετοιμασία μαζί μας δεν έχει νόημα. Όταν παίζαμε στο E.L. δεν μας ενδιέφεραν τόσο οι προκριματικοί, ιδιαίτερα οι πρώτοι, οπότε μπορούσαμε να πάρουμε παίκτες και τον Αύγουστο. Τώρα τα πράγματα είναι αλλιώς.
Πολύ καλός, μου άρεσεmbison έγραψε:O Βερν παει με τον Ιουλιο.
Ομως εμεις δεν μπορουμε να περιμενουμε.
Πρωταρχικος στοχος το τσ.λ. αφου το νταμπλ το πηραμε.
Δεν εχει σημασια αν θα ερθει παικτης του 8 η του 7. Σημασια εχει η ομοιογενεια. Και αυτη θα ερθει οταν οι παικτες θα χουν κανει ολη την προετοιμασια. Εκτος κ αν παμε με Κανιας Σαχοφ κ ο Βερν λογιζεται για τον εουροπα. Δεν ξερω.
Αν τυχον φυγει ο Πριγιο θα πρεπει ν αποκτηθει εφαμιλλος φορ.
Τον Πουκι τον λογιζω ως αντιΚουλουρη.

Ιούλιος Βέρν λοιπόν
- navigator11
Καλώς ή κακώς, αυτή, τουλάχιστον για την ώρα, είναι η πραγματικότητα. Όταν διεκδικούμε αξιόλογους παίχτες, οφείλουμε να συμβιβαζόμαστε με την ιδέα ότι δεν ξυπνάνε και κοιμούνται με την σκέψη τους στον ΠΑΟΚ! Αίσθησή μου ότι θα καταλήξει σε εμάς. Ας είναι και σε 5-6 μέρες από σήμερα, τσιμέντο να γίνει.
Σφιχτό τον κόβω τον Ιούλιο, αλλά ας τον φέρουν για κάνα τριήμερο κατά δω, μαζί με την κυρά, of course...
Μόλις πάρει καμιά τζούρα από Χαλκιδική θα τρέχει να πουλήσει το σπίτι που αγόρασε στην Μαγιόρκα...

Πφφφφφφφφφφφφφ, ρε Γιώργη...Όλα τα μυστικά του επαγγέλματος εγώ θα στα λέω πια?

Μόλις πάρει καμιά τζούρα από Χαλκιδική θα τρέχει να πουλήσει το σπίτι που αγόρασε στην Μαγιόρκα...

Πφφφφφφφφφφφφφ, ρε Γιώργη...Όλα τα μυστικά του επαγγέλματος εγώ θα στα λέω πια?

Θα ηθελα να μου ρχεται μηνυμα στο μειλ μου οταν ποσταρει ο ΠΟΡΚΥ-5. Δεν γινεται να τα χανω τα ποστ του.ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Εκτός από το ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μια ανάσα απ' τη συμφωνία με Τ. Πούκι και Π. Βέρνμπλουμ, πλησιάζει σε συμφωνία και με εξαιρετικό (κοινοτικό) εξτρέμ ο ΠΑΟΚ, που αγωνίζεται σε ευρωπαϊκή ομάδα...!!
- potamda
- Bet Guru 2023
Και το μπλουμ πάει με τον Ιούλιο...mbison έγραψε:O Βερν παει με τον Ιουλιο.

sdnaΟι Ιταλοί φέρνουν στο προσκήνιο το όνομα του Αλέσιο Τσέρτσι, κάνοντας λόγο για πρόταση του ΠΑΟΚ που αγγίζει τα 1.2 εκατ. ευρώ με προοπτική συνεργασίας για τα επόμενα τρία χρόνια.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Ιταλοί, ο 31χρονος μεσοεπιθετικός έχει δεχθεί πρόταση από τον ΠΑΟΚ για τριετές συμβόλαιο, με απολαβές που θα κυμαίνονται στο 1,2 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.
Από την πλευρά του, ο Τσέρτσι φέρεται να ζήτησε λίγο χρόνο από τους επιτελείς του Δικεφάλου προκειμένου να σκεφτεί την πρόταση τους και να δώσει την οριστική του απάντηση.
Περισσότερα σε λίγο...
Ο τσερτσι είναι παιχταρας που παιζει και στα άκρα και στην επίθεση,αν ισχύει είναι πολύ καλό νέο.
Βέβαια τα τελευταία 2-3 χρόνια έχει φθίνουσα πορεία αλλά μιλάμε για πολύ δυνατό όνομα.
Βέβαια τα τελευταία 2-3 χρόνια έχει φθίνουσα πορεία αλλά μιλάμε για πολύ δυνατό όνομα.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
O Γιωργης ειχε γραψει πιου πιου.
Ισως ειναι για τον Δουμπια. Που μπορει να τον κανουμε κ Ελληνα αμα λαχει.
Ισως ειναι για τον Δουμπια. Που μπορει να τον κανουμε κ Ελληνα αμα λαχει.
Για παγκο δεν προοριζεται. Αυτος μπορει η μαλλον μπορουσε να παιξει στα ακρα για πλακα, αλλα εγω δεν ειμαι θετικος, ειναι σε τρελα φθινουσα πορεια.
'' Το καλοκαίρι μόλις μπήκε και ήδη τα δημοσιεύματα άρχισαν να αυξάνονται. Ο ΠΑΟΚ ψάχνει επιθετικό για να πλαισιώσει τον Πρίγιοβιτς και οι Ιταλοί του στέλνουν τον Τσέρτσι.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του gazzamercato, ο ΠΑΟΚ φέρεται να του έχει προσφέρει συμβόλαιο 1,2 εκατομμυρίων ευρώ με χρονική διάρκεια τριών ετών. Μάλιστα οι Ιταλοί σημειώνουν πως ο παίκτης ζήτησε μερικές μέρες προθεσμία για να απαντήσει.
Πάντως, από τον Δικέφαλο του Βορρά διαψεύδουν πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο παίκτη. ''
metrosport
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του gazzamercato, ο ΠΑΟΚ φέρεται να του έχει προσφέρει συμβόλαιο 1,2 εκατομμυρίων ευρώ με χρονική διάρκεια τριών ετών. Μάλιστα οι Ιταλοί σημειώνουν πως ο παίκτης ζήτησε μερικές μέρες προθεσμία για να απαντήσει.
Πάντως, από τον Δικέφαλο του Βορρά διαψεύδουν πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο παίκτη. ''
metrosport