ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
- navigator11
Re: ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
Η πόρτα δήλωσε ... σοκαρισμένη κι αρνήθηκε να ανοίξει, παρά τα παρακαλετά του "άρχοντος" κομπίνη. Η ... μάχη διεκόπη, το φύλλο συνετάγη και η συνέχεια θα δοθεί στο πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο του συνεταιρισμού θωρακισμένων πορτών Ελλάδος.
- Petros1988
Σήμερα λογικά θα έχουμε απόφαση! Ότι και αν αποφασίσουνε εγώ αυτά που ήθελα να δω σαν οπαδός φέτος από την ομάδα μου μέσα στο γήπεδο τα είδα!Μετά τα φετινά πωρώθηκα ακόμη πιο πολύ ο ΠΑΟΚ έχει γίνει τεράστιος και αυτό είναι μόνο η αρχή!
- Petros1988
Λοιπόν βλέπω ότι καθυστερεί πολύ η απόφαση για το ΠΑΟΚ αεκ! Κάτι γίνεται.Θα κάνω μια πρόβλεψη και ας πέσω έξω δεν με νοιάζει.-3 ΠΑΟΚ - 3Αεκ και συνέχιση του παιχνιδιού από εκεί που σταμάτησε μέχρι να λήξει!
Νομίζω οτι η απόφαση καθυστερεί λόγω επίσκεψης τσίπρα θεσσαλονικη..Αύριο η ομιλία του, μεθαύριο η αποφαση..στημενο
Ο Τσίπρας θα είναι Θεσσαλονίκη από Τετάρτη ως Παρασκευή.george188 έγραψε:Νομίζω οτι η απόφαση καθυστερεί λόγω επίσκεψης τσίπρα θεσσαλονικη..Αύριο η ομιλία του, μεθαύριο η αποφαση..στημενο
- giwrgos04dex
ετσι ολοι θα εχουν ενα -3 μαζι με γκει γαυροPetros1988 έγραψε:Λοιπόν βλέπω ότι καθυστερεί πολύ η απόφαση για το ΠΑΟΚ αεκ! Κάτι γίνεται.Θα κάνω μια πρόβλεψη και ας πέσω έξω δεν με νοιάζει.-3 ΠΑΟΚ - 3Αεκ και συνέχιση του παιχνιδιού από εκεί που σταμάτησε μέχρι να λήξει!
παντως το -3 το δικο μας δεν προκυπτει απο πουθενα τεραστια κλοπη γαμω το σπιτι τους
https://docs.google.com/viewer?url=http ... E%25B7.pdframboutla έγραψε:Ο Τσίπρας θα είναι Θεσσαλονίκη από Τετάρτη ως Παρασκευή.george188 έγραψε:Νομίζω οτι η απόφαση καθυστερεί λόγω επίσκεψης τσίπρα θεσσαλονικη..Αύριο η ομιλία του, μεθαύριο η αποφαση..στημενο
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
- PAOK_Antarctica
Σιγά μην μας ζητήσουν και συγνώμη.
Η εμπειρία λέει πως θα σκάσει χοντρή καμπάνα.
Η εμπειρία λέει πως θα σκάσει χοντρή καμπάνα.
- navigator11
Η απόφαση, με ή χωρίς εισαγωγικά, βάσει των ημερών που έχουν περάσει, θα πρέπει να αποτελείται από τουλάχιστον 50 -60 σελίδες. Δηλαδή τι στον πούτσο μπορεί να έχει χρειαστεί να μελετήσει ο μαστρο Σπύρος για να αποφανθεί; Ξέροντας ευθύς εξ αρχής άλλωστε το τι έχει γίνει; Οκ, μαγείρεμα είναι αυτό, πρέπει να γίνει και με κάποια νομικοφανή επικάλυψη, το καταλαβαίνω! Αλλά τόσες μέρες πια; Θα μου πείτε εδώ για να βγει η απόφαση επί της έφεσης των πούστηδων χρειάστηκε να περάσει πάνω από μήνας! Που επί της ουσίας δεν είχαν οι δικάζοντες να μελετήσουν και τίποτα απολύτως!!!

Μάλλον δεν του βγαίνει η πασιέντζα του μαστρο Σπύρου και την ξαναρίχνει... 
Προσωπική εκτίμηση?ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Τον Μάιο θα είμαστε καλά. Κρατήστε το αυτό.
Άσχετο: έβαλα κάτι στο νέα άρθρα.. αλλά δε βγαίνει δεξιά στα νεα post. Γιατί?
-
Dimg4
Ρε φαφουτη γεωργιου, μας τα εκανες τουμπανα με τα βιντεακια στο youtube "Η αεκ πρωταθλητρια μαγκες, εχει τελειωσει και ο ΠΑΟΚ -6 κλπ κλπ συμφωνα με ιαματικες πηγες"
Ξαφνικα τωρα η κωλοτουμπα "εγω μαγκες δε θα επικαλεστω ιαματικες πηγες αλλα συμφωνα με τη λογικη ο ΠΑΟΚ πρεπει να τιμωρηθει"
κατι γινεται και εχω καλο προαισθημα
Ξαφνικα τωρα η κωλοτουμπα "εγω μαγκες δε θα επικαλεστω ιαματικες πηγες αλλα συμφωνα με τη λογικη ο ΠΑΟΚ πρεπει να τιμωρηθει"
κατι γινεται και εχω καλο προαισθημα