Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
GoMaRoS

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Εγω νομιζω οτι αυριο δεν θα εκδικαστει η υποθεση, και θα παρει αναβολη για την επομενη εβδομαδα. Αυτο σε συνδιασμο με την αλλη αναβολη που πηρε ο γαυρος θα παρουσιαστει ως σκανδαλο και μεθοδευση, που αλλοιωνει την βαθμολογια του πρωταθληματος. Αισθημα (τεχνιτης) αδικιας θα διακατεχει τα ποκεμον, που θα ξεσπασουν;;;;

Στο πρωταθλημα θα εχουμε διπλο του ΠΑΟΚ, μην εκπλαγειτε για διαιτητικη ευνοια. Στα αλλα γκελες γαυρου και κουλας, το πρωτο θα γκελαρει γιατι οποτε παιζει χωρις κοσμο στις κερκιδες ο γαυρος ο διαιτητης παιζει 50ρισια στο τηγανι, φυσικα για τους γαυρους θα ειναι σφαγη. το αλλο θα γκελαρει γιατι η κουλα εχει σκασει απο τα πολλα παιχνιδια, ουτε το κορακι θα μπορεσει αυτη την φορα να βοηθησει, ειδαμε και σημερα και με δικια της διαιτησια εχασε, ασε που παρα πολλα εξοφθαλμα υπερ της σφυριγματα μαζευτηκαν και καπου πρεπει να χαλαρωσει το φαινομενο, μια 50ρισια διαιτησια σε αυτο το παιχνιδι θα την βαφτισουν τα καλομαθημενα ως σφαγη! Θα ειναι φυσικα η τριτη σερι γκελα μεσα σε 7 ημερες, κατι που θα φερει μεγαλη οργη

Και καπως ετσι θα εχουμε πολλα παρατραγουδα, αρκετα ωστε να δικαιολογησουν επεμβαση του γαυρου υπουργου και διακοπη πρωταθληματος! Αυτο το παρακρατος που ειπε ο τσελσι ακομα δεν το ειδαμε στους δρομους 'η στις κερκιδες, και δεν ειναι τυχαιο που το ανεφερε ο γκεμπελισκος. Απο μερια κουλας δεν ειναι τυχαιο που βγηκε και ζητησε διακοπη, ετοιμαζονται και αυτοι να συμμετεχουν στο θεατρο, την αφορμη ψαχνουν. Βλεπουν οτι ο ΠΑΟΚ ειναι αξιος νταμπλουχος εντος γηπεδου, και θα κανουν τα παντα να μειωσουν και να παρουσιασουν αυτη την επιτυχια ως κλεψια, ετσι ξερουν οι ποκιτες, οτι δεν μπορουν να φτασουν αγωνιστικα το αμαυρωνουν εξωγηπεδικα. Ευχομαι να βγω λαθος, αλλα απο οπου και να το πιασεις βρωμαει
Cocobill

Δημοσίευση από Cocobill »

Παλαιολόγος έγραψε:η καθε ομαδα εχει τον γκαρσια που της αξιζει
Πολύ σωστό!!!
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

Καλα τα λες ρε Γομαρε, αλλα εγω αυτο που ξερω ειναι οτι με 9 νικες ειμαστε νταμπλουχοι Ελλαδας και οτι αν γινει αυτο θα παρουν τα @@ μας θελουν δεν θελουν.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Παλαιολόγος έγραψε:η καθε ομαδα εχει τον γκαρσια που της αξιζει
Ο Παμπλο πιστεύει στο επιτρέπεται να πέσεις επιβάλλεται να σηκωθείς και η κόκκινη κότα γκαρθια ακούει στο επιβάλλεται να πέσεις απαγορεύεται να σηκωθείς
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Το πρωτάθλημα που θα παρουμε φέτος και προσωπικά είμαι σίγουρος γιαυτο θα είναι η πιο μάγκικη κατάκτηση. Κόντρα σε όλους. Εχθρούς φανερούς και μη. Αυτούς που σου επιτήθενται μπροστά σου και σε αυτούς που το κάνουν από πίσω. Η μεγαλύτερη όμως κατάκτηση φέτος είναι ο φόβος τους και μας τον δείξανε μαζεμένο μέσα σε δυο μέρες. Ο ένας με το σόου του στην τούμπα και ο άλλος με την αναβολή του πρωταθλήματος. Θα κάνουν τα πάντα για να μας σταματησουν αλλά να είστε σίγουροι δεν θα το καταφέρουν. Ενωμένοι θα εμφανιστούμε η ασπίδα της ομαδος μας. Μόνο ΠΑΟΚ. Νταμπλ εμείς ή εμείς.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Εμεις το μονο σιγουρο ειναι οτι θα τις κανουμε αυτες τις 9 νικες, εχουμε την καλυτερη ομαδα, για τους αλλους γραφω, τους απο κατω και τις βρωμιες τους. Αυτα βλεπουμε μια ζωη
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

Σωραιος Γομαρε

Γενικα, ρε στηπου μου εχουμε χασει τον υπνο μας, πονανε τα μυαλα μας για κατι που δεν εγινε ποτε. Τα εχουμε χιλιοπει βεβαια, και αναλωνομαστε καθε μερα, αλλα δεν γινεται να σταματησουμε.μας τρωει το δικιο. Κοιταξτε εδω που βρισκεται το στομα της αδερφης και που τον βρισκει το ρολο! Δεν μπορει να τιμωρηθουμε. Δ ε ν μ π ο ρ ε ι !
Εικόνα
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Αυτος ειναι Garcia του επιτρεπεται να πεσεις, επιβαλλεται να κανεις θεατρο

Αυτος ειναι Garcia του επιτρεπεται να πεσεις, επιβαλλεται να σηκωθεις

BTW nova μια ζωη γ@μιεσαι

[youtube]iXveG7bKc_0[/youtube]
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Η προπαγάνδα δουλεύει σε δυο ταμπλό. Το πρωταρχικό, μιας κι έχουν συναίσθηση της αγωνιστικής πραγματικότητας κι οι δυο ... συνδιεκδικηταί, είναι να αμαυρωθεί αυτό που διαφαίνεται ως το πλέον πιθανό εδώ και καιρό, το να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα! Πρέπει να χαλάσει ο ντουνιάς για να κουκουλωθεί η γύμνια του πουστογ@υρου κατά βάση.

Πόσο εξευτελιστικό, μετά από ισόβιο, καταναγκαστικό "γάμο" με 20-25-30-40μυρρια για χρόνια ολόκληρα να έρχεται ο "ξυπόλητος", δευτεροτριτοκλασάτος μέχρι χτες "επαρχιώτης", που τον είχες να συμπληρώνει τον αριθμό των ομάδων της στημένης φαρσοκωμωδίας, και να ... χουφτώνει τα μέχρι χτες κεκτημένα, ε; Από εσένα, τον με το έτσι θέλω "μπρούκλη". Ε, όσο να πεις, εύκολα δε χωνεύεται.

Βέβαια, αυτό, θεωρώ, είναι απλά το σύννεφο, που σκεπάζει τα βαθύτερα αίτια αυτής της ΓΑΥΡΙΚΗΣ πολιτικής να παρουσιάζεται ότι οι 200 μέρες ΙΣΧΥΡΟΥ ΠΑΟΚ του Σαββίδη στο ελληνικό ποδόσφαιρο τουλάχιστον έχουν ισοβαθμίσει σε χυδαιότητα με τα 25 χρόνια αναίσχυντων λεηλασιών τα δικά τους! Κάποιος ευτραφής "επιχειρηματίας" είτε ψάχνει αφορμή να πηδήξει από το παπόρι (δεν ξέρουμε αν κι αυτό πλέει ... ασυνόδευτο) είτε για κάποιο λόγο χρειάζεται απεγνωσμένα τα πρόβατά του συσπειρωμένα γύρω του!

Σε κάθε περίπτωση, εξυπηρετεί εξαιρετικά το να βάλλεται ο ΠΑΟΚ από κάθε payrollιασμένη μπάντα. "Ο οποίος τόσα χρόνια έβριζε και έκραζε αλλά μέχρι τώρα μια χαρά στα 3/4 της σεζόν έχει μπει μπροστά στο σκορ και 2 ολόκληρες φορές με γκολ οφφσάιντ! Άρα, εξαγνίζονται οι αμαρτίες οι δικές μας"! Λογική πασοκονεοδημοκρατική επιπέδου "ε, δε μας ψήφισε ο λαός, τιμωρηθήκαμε επαρκώς". Αφού, λοιπόν, παίζει να ... σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και να φύγει το πρωτάθλημα από την Αθήνα, είναι ανάγκη και κόψιμο να κάνουμε όλους τους άλλους, αν όχι και τους ΠΑΟΚτσήδες, να ξενερώσουν τη ζωή τους.

Στο πλαίσιο αυτής της "λογικής" από πολύ κοντά κι ο νιαου νιαου. Καιροσκοπικά του κερατά, aka κυρ σαββα, σκεπτόμενος σου λέει "Πόσο μάγκας, κυριολεκτικά τσάμπα, μπορώ να γίνω συγκυριακά! Με τις πλάτες του ... ρωξάκια (σάμαλι, κοκ :mrgreen: ), κάνω κι εγώ τα πουστριλίκια μου, παίρνω τις αβάντες μου στο γήπεδο και με παρουσιάζουν κι οι τσάτσοι ΚΑΙ του μπουχέσα ότι με κυνηγάνε κιόλας. Αν στο τέλος πιάσει το κόλπο, ανάγομαι από το ... ποίμνιό μου σε θεό. Αν όχι, δίνω υποσχέσεις ότι ξεκινάω πόλεμο κατά του γαβρου του Βορρά και κερδίζω χρόνο για το ότι θα συνεχίσω να βάζω φραγκοδίφραγκα μέχρι να καθαρίσει το τοπίο"

Παρεμπιπτόντως (δεύτερο ταμπλό), έχουν οι γαύροι και μια κρυφή ελπίδα μήπως με τον παρακρατικό τους μηχανισμό, με όποια ισχύ, τέλος πάντων, έχει αυτός ακόμα, μπορέσουν να αλλοιώσουν τη βαθμολογική πραγματικότητα και με δεδομένο το πιο στρωτό τους συγκριτικά πρόγραμμα μπορέσουν να πετύχουν το ... θαύμα. Το βασικό μέλημα όμως είναι μην τυχόν στη συνείδηση του μη άρρωστου φίλαθλου περάσει το μήνυμα ότι στην πρώτη κιόλας χρόνια μη κηδεμονευόμενου ποδοσφαίρου από τον πουστογ@υρο πήγε αλλού και προπάντων ΔΙΚΑΙΑ το πρωτάθλημα! Για το κύπελλο τους κόφτει πολύ λιγότερο, ενδεχομένως και καθόλου.
Black_White_Heart

Δημοσίευση από Black_White_Heart »

Nova γαμιολα! Ρίσκαρε λέει με άλλο χρώματα κάρτας. Άι σιχτιρ μ@υνοπανα. Το βλέπω ξανά μετά από τόσα χρόνια και μου ανάβουν τα αιματα.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Το θέμα όμως είναι ότι με αυτά που κάνουν θα αδειάσουν τελείως τα γήπεδα και θα ξενερώσει ο κόσμος. Που σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν πια έσοδα για κανέναν και το άθλημα θα απαξιωθεί τελείως. Ο βάζελος σιγά σιγά έχει συρρικνωθεί σε επίπεδο να μοιάζει λιγότερος του νιόνιου σε όλα τα επίπεδα. Το καραισκακη είναι ήδη μισοάδειο και έχει επιστρατεύσει μεγάφωνα. Η κούλα ψάχνεται με ψίχουλα να μείνει στο συναγωνισμό.

Δηλαδή, τόσο δύσκολο είναι να κάτσουν οι 4 σε κάποια φάση, και μετά οι μικροί μαζί τους και να φτιάξουν ένα πρωτάθλημα με συμφωνίες κυρίων; Να μοιράσουν την πίτα, ακόμα και αυτή του ΤσουΛου, ώστε να μην υπάρχουν παράπωνα. Να συμφωνήσουν για δανεικούς, σωματεία δορυφόρους, διατησία με βοήθεια κάμερας κλπ κλπ. Τόσο δύσκολο είναι να φτιάξουν ένα πρωτάθλημα της προκοπής με θέαμα και ισονομία;

Τώρα θα μου πείς ολόκληρη η κοινωνία είναι άδικη και το ποδόσφαιρο θα φτιάξεις; Δεν γίνονται αυτά!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Mīngus έγραψε:Εικόνα
Γονατιστό βλέπετε να ικετεύει τον κόσμο για έλεος τον χορογράφο της παράστασης και διεθνούς φήμης ηθοποιό...
Χουάν Αλμπέρτο ντε λα Κλάψα Όσκαρ Γκαρθία
Πιάσε λος Χείλος σου και καν τον τραυματία...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Magpies4 έγραψε:Το θέμα όμως είναι ότι με αυτά που κάνουν θα αδειάσουν τελείως τα γήπεδα και θα ξενερώσει ο κόσμος. Που σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν πια έσοδα για κανέναν και το άθλημα θα απαξιωθεί τελείως. Ο βάζελος σιγά σιγά έχει συρρικνωθεί σε επίπεδο να μοιάζει λιγότερος του νιόνιου σε όλα τα επίπεδα. Το καραισκακη είναι ήδη μισοάδειο και έχει επιστρατεύσει μεγάφωνα. Η κούλα ψάχνεται με ψίχουλα να μείνει στο συναγωνισμό.

Δηλαδή, τόσο δύσκολο είναι να κάτσουν οι 4 σε κάποια φάση, και μετά οι μικροί μαζί τους και να φτιάξουν ένα πρωτάθλημα με συμφωνίες κυρίων; Να μοιράσουν την πίτα, ακόμα και αυτή του ΤσουΛου, ώστε να μην υπάρχουν παράπωνα. Να συμφωνήσουν για δανεικούς, σωματεία δορυφόρους, διατησία με βοήθεια κάμερας κλπ κλπ. Τόσο δύσκολο είναι να φτιάξουν ένα πρωτάθλημα της προκοπής με θέαμα και ισονομία;

Τώρα θα μου πείς ολόκληρη η κοινωνία είναι άδικη και το ποδόσφαιρο θα φτιάξεις; Δεν γίνονται αυτά!

Αδιανόητο είναι. Με τα υπάρχοντα δεδομένα. Κανένας από αυτούς τους 3 τυχοδιώκτες δεν πρόκειται, και δήθεν αρχικά να συμφωνήσει σε κάποια πράγματα, να τα τηρήσει, όταν εν πορεία θα βλέπει κάποια ευκαιρία να παίξει πουυτιά σε βάρος των άλλων. Προσωπικά, αδιαφορώ πλήρως αν είναι αδύναμοι, αδιάφοροι ή ένα μάτσο χάλια κλπ οι λοιποί "μεγάλοι". Τόσες δεκαετίες που ήμουν εγώ εξαθλιωμένος δε με σεβάστηκε ούτε με συμπόνεσε κανείς. Ας πάρω, με την αξία μου, όσα ... απαξιωμένα τρόπαια μπορέσω και να παίξω κι εγώ τσου λου και τα λοιπά και κάποια στιγμή πιθανώς να με πιάσει το μαράζι για την αναβάθμιση του προϊόντος.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Συντάσσομαι με τον πλοηγό... :pano:
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Οι κάτω ονειρεύονται μεγαλήτερη τιμωρία απο ρο -3, γιατί βλέπουν πως δεν χάνεται αλλιώς ο τίτλος.
Ας κάνουμε εμείς το καθήκον μας, ας κερδίσουμε όλους έως το τέλος και ας τολμήσουν να ρίξουν πάνω απο -3.
Θα ξεφτυλιστούν.

Πιστεύει κανείς πως σήμερα θα έχουμε απόφαση?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”