Ναι ρε Κωστα αλλα μιλαει με Γαλατα,Μιντλεσμπρο ,Μπολονια κλπ συμφωνα με τα ξενα ΜΜΕ.Εσυ στη θεση του,θα ερχοσουνα να παλευεις κοντρα σε σπαναθες και π@παδες στη σουπα λιγδα αντι για πρεμιερ και καμπιονατο?Δε μετρανε μονο τα φραγκα.Μη νομιζετε οτι δε ξερουν τι κατασταση επικρατει εδω.Kostas_Peraia4 έγραψε:Σημερα παντως μενει ελευθερος και με την βουλα η μεγαλη καψουρα http://www.transfermarkt.co.uk/gaston-r ... ler/123742
Goran δεν ειναι κατι επισημο για τον Ζαιρο,απλα παιζει πολυ δυνατα στα αρθρα των τελευταιων ημερων
Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
- kataramenos5
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Πέμ 30 Ιουν 2016, 13:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τι έγινε???Mīngus έγραψε:Λέτε να 'χουμε σκηνικό α λα Γκαλίτσιος;

Επέστρεψε μήπως δριμύτερος ο κυρ Νίκος ο "απατοβάρελος", ο ξεσκονιστής των συμβολαίων???

- Kostas_Peraia4
Che για σενα δουλευουμε ρε φιλε.Ουτε σημερα ο Κρεσπο
Kat,ναι φιλε θα ερχομουν αν ειχα μια πιο ελκυστικη οικονομικη προταση και επισης γνωριζοντας οτι υπαρχει η προκληση του Champiosn League,κατι που δεν μπορει να μου το προσφερει ουτε η Galata ουτε η Bologna
Kat,ναι φιλε θα ερχομουν αν ειχα μια πιο ελκυστικη οικονομικη προταση και επισης γνωριζοντας οτι υπαρχει η προκληση του Champiosn League,κατι που δεν μπορει να μου το προσφερει ουτε η Galata ουτε η Bologna
Σαλπι come backobanebane έγραψε:Ειναι πολυ ορμητικος ο Μπισεσβαρ με τη μπαλα στα ποδια,δε μασαει να τρακαρει,πεφτει πανω στον αντιπαλο χωρις φοβο.
Ποιον σας θυμιζει αυτο;
- ace79grpaok
H έστω τηλεφωνααααααmbison έγραψε:Σαλπι come backobanebane έγραψε:Ειναι πολυ ορμητικος ο Μπισεσβαρ με τη μπαλα στα ποδια,δε μασαει να τρακαρει,πεφτει πανω στον αντιπαλο χωρις φοβο.
Ποιον σας θυμιζει αυτο;
αρα σιγουρα ο Μπισερβαρ το 21 του Χαριση που ειχε παντα στην τουρκια
Πφφφφφφφφφφφφφφφ...Ακόμα μ αυτήν την ανακοίνωση του "αχινού"???
...
...

Υ.Γ. Την γνησιότητα του παρατσουκλίου "αχινός" διεκδικώ ευθέως για τον Ολλανδο-σουριναμέζο...

Υ.Γ. Την γνησιότητα του παρατσουκλίου "αχινός" διεκδικώ ευθέως για τον Ολλανδο-σουριναμέζο...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 30 Ιουν 2016, 14:25, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- PaokPatraG4
- paokmaniak
Δε μπορει να ανακοινωθει γτ εχει συμβολαιο δανεισμου μεχρι κ αυριο μ τη Βαγιεκανο
Λέω για τον "αχινό" τον δηλητηριώδη, που θα θανατώνει όλους τους οχτρούς μας με τα αγκάθια του!!!! 
Υ.Γ. Μόνο 22 άτομα "μέσα" για υποδοχή??? Μάλλον περιμένουν να πληθαίνουμε...

Υ.Γ. Μόνο 22 άτομα "μέσα" για υποδοχή??? Μάλλον περιμένουν να πληθαίνουμε...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 30 Ιουν 2016, 14:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Αρα εχει κλεισει. Δεν θυμαμαι ποτε το transfermarkt να κανει λαθος σε τετοια θεματα.PaokPatraG4 έγραψε:Το transfermarkt τον έχει ήδη στον ΠΑΟΚ πάντως.....
Δηλαδη τον Ματεους που θεωρητικα ηταν κλεισμενος κανα 2 βδομαδες δεν τον ειχε βαλει μεταγραφη στον ΠΑΟΚ και δικαιωθηκε.
- PaokPatraG4
εγω περιμενω ανακοινωση παε ... γιατι εχω να γραψω για μπισεσβαρ απο χθες αλλα δε γραφω χωρις ανακοινωση
- Kostas_Peraia4
Che γραψε.Το transfermark δεν ανακοινωνει ποτε κατι επισημα αν δεν εχει τα απαραιτητα διαπιστευτηρια.Λογικα θα εχουν αμεση ενημερωση απο την ΠΑΕ οτι ο παικτης εκλεισε.che4 έγραψε:εγω περιμενω ανακοινωση παε ... γιατι εχω να γραψω για μπισεσβαρ απο χθες αλλα δε γραφω χωρις ανακοινωση