Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
omerta76

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Δημοσίευση από omerta76 »

aoratos έγραψε:
omerta76 έγραψε:Καλησπέρα. Μεταγραφή άλλη δεν πρόκειται να γίνει, ξεκάθαρο αυτό, εκτός αν αλλάξουν πολύ τα πράγματα. Υπάρχει δεδομένο πρόβλημα συννενόησης ΤΔ και ΑΑ, δεν παίρνω το μέρος κανενός για να εξηγούμαι.
Χθες το βράδυ, παίχτης κλεισμένος από τον ΠΑΟΚ, ήταν στην σουίτα του Σαββίδη, εξτρέμ για την ακρίβεια. Ο προπονητής μας δυστυχώς διαφωνεί με την απόκτηση του, όχι για την αξία του, αλλά γιατί δεν θέλει άλλον.
Παπάς δεν είναι, όνομα δεν ξέρω ακριβώς, αλλά από τα συμφραζόμενα, εθνικότητα, ηλικία κτλ κατάλαβα ποιος ήρθε.
Λάσπη μόνο. Δώσε όνομα και πηγή αλλιώς εκτίθεσαι :redcard:
Λάσπη για ποιον ρε μεγάλε; Δεν είμαι ούτε με τον προπονητή ούτε με τον ΤΔ, ΠΑΟΚ είμαι κατάλαβες; Ο παίχτης είναι Ρουμάνος, νεαρός και είναι στην Θεσσαλονίκη εδώ και 2 μέρες, έτσι μου είπε άτομο που εμπιστεύομαι, έτσι το μεταφέρω
Η :redcard: είναι δικιά σου, οκ;
Άβαταρ μέλους
nico4

Re: Απ: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Δημοσίευση από nico4 »

Δηλαδή υπήρχε παίκτης στη σουίτα του Σαββίδη και δεν τον πήραν χαμπάρι οι δημοσιογράφοι που σκοτώνουν και τη μάνα τους για μια απλή ειδησουλα;
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Κοσμιν Ματει;
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

nico4 έγραψε:Δηλαδή υπήρχε παίκτης στη σουίτα του Σαββίδη και δεν τον πήραν χαμπάρι οι δημοσιογράφοι που σκοτώνουν και τη μάνα τους για μια απλή ειδησουλα;
Όποιος έχει κονέ, ας το ψάξει τουλάχιστον για παίχτη που είναι στην Θεσσαλονίκη. Εγώ μακριά είμαι, ένα τηλέφωνο πήρα από άτομο που εμπιστεύομαι και από τα συμφραζόμενα κατάλαβα ότι είναι ο Ματέι.... Αν κάνω λάθος, σταυρώστε με. Πάντως παπάδες δεν πετάω, δεν είμαι σε ηλικία που θα ασχολούμαι με βλακείες....
Καλό απόγευμα
Άβαταρ μέλους
kernel

Δημοσίευση από kernel »

1ον Πηραμε απο απειρια επειδη δεν εγινε καλος σχεδιασμος λογο ανικανοτητας τις διοικησης το πουλι απο το europa leaguea που με νικη στην εδραμας δεν μπροεσαμε να παρουμε βαθμο με την γκιγκαμπ.

2ον το κυπελλο δεν μπορεσαμε να προκριθουμε και απο εκει πηραμε το 3ο το μακρυτερο

3ον σου δινεται η δυνατοτητα χωρις γκρινια φτανεις σους +7 απο τον κωλογαυρο και με ματς λογο ανικανοτητας και ελλειψης παιχτων και τραυματισμους και κιτρινες να χανεις να μας ξεφτιιζουν με 4αρες η ξανθη και τα πας γιαννινα αντε ο αστερας τριπολης εστω να περναμε ενα Χ αλλα και εκει απο μαλακιες δεν κρατησαμε εστω ενα χ κ φτασαμε τον γιαννιωτα να τον απρουσιαζουν μεσσι ξεφτιλα.. εντελως

4ον πηραμε απο 2 διοργανωσεις europa/kypello τον πουλο απο το μπαουλο δεν γκρινιαξαμε και στηριαμε την οαμδα φτασαμε μας περναει ο χοντρος και χερεται λογω ανικανοτητας δικης μας +2 και σημερα ισςσ και +5 το πιο λογικο.

απ 1 ιανουαριου μεχρι αθριο ειχαμε επιλογες να κλεισουμε 4προσθηκες λεψ 4 γιατι εγιναν κ ατα με τζαβελλα/σπυροπουλο που μενουμε με ενα αρ μπακ κ(2ον μπακαπ ποζατζιδη εφυγε κ αυτος) που ειμαστε 21η αγωνιστικη σε 2 ματς αναγκαστηκα πρεπει να λειψει ο ρατς. Ειχαμε το περιθωριο κ εχουμε ενα 24ωρο να παρουμε εναν αριστερο εξτρεμ κ ενα 10αρι κ απ 2ο ραφι ακομα να καλυπτει τα εξτρεμ να γλιτωναμε κ απ τον κοντο νγια αλλαγη θα ειμασταν κομπλε.

Λογω ανικανοτητας κ μεγαλης ξεφτιλας ισως να μην ερθει κανενας ακομα εμειναν στο ενδιαφερον διαπραγματευοταν με τον devic ηρθε η αλλη τα εριξε κασερι τα φραγκα παει (αριστερο εξτρεμ θελαμε οχι επιθετικο) φαγαμε 15μερες με τον devic που δεν ειναι ακραιος winger φαγαμε αλλεσ 5μερες με τον πατιτο και δεν κανει ελεγε ο κουβεντιδης φαγαμε ενα 5ημερο για τον ωιειρινηα ενω ξεραμε οτι δεν ερχεται απο τωρα..

Με λιγα λογια εχετε ενα 24ωρο εκει στην διοικηση να σωσουμε λιγο την κατασταση μην τερματισουμε απο 1η που πηγαιναμε γιατι θα φαμε και αλλες τετοιεσ σφαλιαρες στο δυσκολο προγραμμα που εχουμε και ΕΙΣΤΕ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΙ ΟΤΑΝ αφησαμε εξω europa και κυπελλο και ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΘΟΥΝ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Τα λέμε αύριο.
Roman
Άβαταρ μέλους
kernel

Δημοσίευση από kernel »

RoMaN έγραψε:
kernel έγραψε:Ανοιγω καθε 5-10λεπτο gazzetta/sport24/inpaok/paok24/thesssports/olapaok/novasports/sentragoal/sportdog ουτε φωνη ουτε ακροαση ουτε για δειγμα για μεταγραφες κ αναφορα για τον ΠΑΟΚ.

ελεος ανικανοι αν δεν προυμε εναν παιχτη τουλαχιστον αντε στ μπακ πεσ με μιξεις σκονδρας κωνσταντινιδης κατι γινεται.. αλλα εξτρεμ αν δεν παρουμε να κλεισει σημερα η αθριο πρωι 4-5ι 8α τερματισουμε και αν στην βαθμολογια
Έλεος, γιατί τους δίνεις click;;;;
http://www.paokmania.gr και http://www.paokfc.gr!
εχεις δικαιο φιλε απλα απο απογοητευση και αναμονη μηπως και μεχρι και στο http://en.wikipedia.org/wiki/PAOK_FC μπας και εωαλαν κανεναν εκει τυχαινει ειναι κυριακη αυριο δουλεια κ αναμενουμε για την ομαδα μας αδερφε
Άβαταρ μέλους
kernel

Δημοσίευση από kernel »

Ποιος εγραψε οτι ενας ρουμανος ειναι στην σουιτα του σαββιδη?
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Το αστειο και κακο για αυτους ειναι πως ακομα ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Δηλαδη με ενα καλο εξτρεμ και ενα μπακ ειμαστε μεσα στον στοχο με νικη την κυριακη.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

omerta76 έγραψε:
nico4 έγραψε:Δηλαδή υπήρχε παίκτης στη σουίτα του Σαββίδη και δεν τον πήραν χαμπάρι οι δημοσιογράφοι που σκοτώνουν και τη μάνα τους για μια απλή ειδησουλα;
Όποιος έχει κονέ, ας το ψάξει τουλάχιστον για παίχτη που είναι στην Θεσσαλονίκη. Εγώ μακριά είμαι, ένα τηλέφωνο πήρα από άτομο που εμπιστεύομαι και από τα συμφραζόμενα κατάλαβα ότι είναι ο Ματέι.... Αν κάνω λάθος, σταυρώστε με. Πάντως παπάδες δεν πετάω, δεν είμαι σε ηλικία που θα ασχολούμαι με βλακείες....
Καλό απόγευμα
Eνταξει παιδια, αν ειναι ο Ματει δινω δικιο στον Τσομπανη, καλα κανει κ δεν τον παιρνει. Καλυτερα ο Σαλπι που εχει κ ειδικο βαρος και ειναι σιγουρα καλυτερος.
Οπως καταλαβαμε θελουμε παικτες σαν κι αυτους που πηραμε, ονοματα, οπως ηταν κ ο Ντεβιτς. Χτες καταλαβα γιατι δεν πρεπει να μας χαλαει ο Μπερμπατοφ. Αυτος θα το βαζε το γκολακι στις αναμπουμπουλες.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

στην τελικη, αν εισαι σωστος τδ, παιρνεις ενα εξτρεμ της επιλογης σου ΔΑΝΕΙΚΟ, τον φερνεις και ας μην γουσταρει ο κοουτς, η Παναγια ή οι φροντιστες ακομα και ο προεδρος και ξερεις οτι τουλαχιστον τη δουλεια σου την εκανες. μετα ειναι στο χερι του προπονητικου τιμ να τον χρησιμοποιησει, αυτον η τον κοντο.

υγ: μπισον, απο το 0 το 1 καλυτερο ειναι. τουλαχιστον ας τον εχεις για αλλαγη του σουπερ εξτρεμ σαλπι. :P
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

τι έχει? ειδικό βάρος?
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Σ'όλο τον πλανήτη ο Ματέι και ο Βιερίνια είναι μεσοεπιθετικοί, δεν υπάρχουν άλλοι...καλά κρασιά και στους δυο τους ο ένας φέρνει όποιον βρει απ το πανέρι και ο άλλος θα σπάει άμυνες με 3 6άρια όπως χθες
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Σχεδον ολοι οι μεσοεπιθετικοι που ξεχωριζουν στο ελληνικο πρωταθλημα και οχι μονο ειναι λατινοι δεν μπορω να καταλαβω γιατι εμεις πρεπει να κοιταμε αλλου,δεν τον ξερω τον ρουμανο αλλα δεν μου φαινεται παικτης που μπορει το κατι παραπανω που τοσο εχουμε αναγκη,με λατινους απο το πανερι σε εκαναν γιογιο παναιτωλικος,γιαννενα και ξανθη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”