Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από eorptol »

Ευκολοπιστοι ειμαστε
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Theo G4, κρύβε λόγια.
Όχι τίποτα, αλλά θα πρέπει να το παραδεχθούμε και μπροστά στον καθρέφτη, ο οποίος μόνο κομπλιμέντα μας κάνει μέχρι τώρα.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Και κακοπροαίρετοι..
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Δεν μιρλίζω για την ικανότητα του Abdoun... αλλά για την λογική να δώσεις ακόμα και 300.000 τον χρόνο για έναν παίχτη 29 ετών που θα τον αγοράσεις κιόλας. Εγώ θεωρώ ότι θα είναι πολύ περισσότερα.
Να δώσεις αυτά τα χρήματα πχ. για τον Mak (ηλικία, αξία μεταπώλησης κτλ.) ή κάτι παραπάνω για τον νέο Vieirinha να το καταλάβω. Αλλά για 29χρονο παίχτη με 2 καλές χρονιές όλες κι όλες (και αυτές όλοι ξέρουμε που).

Αρνούμε να διανοηθώ ότι ομάδα που θεωρείτε μεγάλη πληρώνει Τ.Δ. που οι γνώσεις του σε παίχτες περιορίζονται σε αντιπάλους, πρώην συμπαίχτες και υποδείξεις φίλων-ατζέντηδων (δεν βάζω μέσα υποδείξεις προπονητών)!
Το μικρό μπάτζετ είναι απλά μια δικαιολογία για την ανικανότητα. Αν είσαι ικανός φτιάχνεις ομάδα και με 1 πεντάευρω βλ. Magic.
Δηλαδή 4 μήνες τώρα δεν μπόρεσες να βρείς 1 αρ. εξτρέμ σε ολόκληρο τον κόσμο και φέρνεις τον "γνωστό" Abdoun? Αυτή την δουλειά την κάνει ο οποιοσδήποτε από εμάς και μάλιστα με 800 ευρώ... και όχι 7000!!!
Δηλαδή ο Magic πόσα παίρνει και βγάζει λαβράκια? Δεν μπορούμε με αυτά τα 7000 να βρούμε έναν Magic και για το ποδοσφαιρικό τμήμα? Ας δώσουμε και τα διπλά στην τελική αν το αξίζει.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Το οτι ολα τα γνωριζουμε καμοια φορα πως με τρελαινει...
Ξερετε ποιανου προτασεις ειναι οι παιχτες???
Ξερετε ποσοι μπορει να απορριφθηκαν πριν απο αυτους??/
Ξερετε ποσο θα κοστισει η μεταγραφη???
Ξερετε ποσα μπορει να ζηταει ενας παιχτης σε εμας και ποσα σε μια αντιστοιχη ομαδα αλλου πρωταθληματος ή ακομα και του ιδιου???

Σιγουρα το οτι περιοριζομαστε σε γνωστους παιχτες δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα φετος ο μονος που ειχε παιξει ειναι ο γκολασα...Και σιγα τι επαιξε ενα ματς...
Ξεκολληστε επιτελους...
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

http://inpaok.com/191932/λούκας-ο-γκαντέμης-2/

μια το γονατο μια ο μηρος η καταρα του τσε σε συνοδευει :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

Pantos gia to pos mia epitixia se kanei onoma. Xoris na 8elo na tin po genika o magic pera apo ton Cooper k Christmas den exei ferei ta teleutaia xronia eptiximenous paiktes ektos elladas kiprou. Diladi oloi o ialloi amerikanoi mas, Carter Langford Vauhn fetos, Pein perisi Hatcher, Stiggers Macgrath etc itan egxorioi
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

GiorgosAtha έγραψε:Δεν μιρλίζω για την ικανότητα του Abdoun... αλλά για την λογική να δώσεις ακόμα και 300.000 τον χρόνο για έναν παίχτη 29 ετών που θα τον αγοράσεις κιόλας. Εγώ θεωρώ ότι θα είναι πολύ περισσότερα.
Να δώσεις αυτά τα χρήματα πχ. για τον Mak (ηλικία, αξία μεταπώλησης κτλ.) ή κάτι παραπάνω για τον νέο Vieirinha να το καταλάβω. Αλλά για 29χρονο παίχτη με 2 καλές χρονιές όλες κι όλες (και αυτές όλοι ξέρουμε που).

Αρνούμε να διανοηθώ ότι ομάδα που θεωρείτε μεγάλη πληρώνει Τ.Δ. που οι γνώσεις του σε παίχτες περιορίζονται σε αντιπάλους, πρώην συμπαίχτες και υποδείξεις φίλων-ατζέντηδων (δεν βάζω μέσα υποδείξεις προπονητών)!
Το μικρό μπάτζετ είναι απλά μια δικαιολογία για την ανικανότητα. Αν είσαι ικανός φτιάχνεις ομάδα και με 1 πεντάευρω βλ. Magic.
Δηλαδή 4 μήνες τώρα δεν μπόρεσες να βρείς 1 αρ. εξτρέμ σε ολόκληρο τον κόσμο και φέρνεις τον "γνωστό" Abdoun? Αυτή την δουλειά την κάνει ο οποιοσδήποτε από εμάς και μάλιστα με 800 ευρώ... και όχι 7000!!!
Δηλαδή ο Magic πόσα παίρνει και βγάζει λαβράκια? Δεν μπορούμε με αυτά τα 7000 να βρούμε έναν Magic και για το ποδοσφαιρικό τμήμα? Ας δώσουμε και τα διπλά στην τελική αν το αξίζει.
Τα είπες όλα!!

Εμένα δε με χαλάει ο Αμπντουν με λογικό συμβόλαιο, με τρελαίνει όμως η μεταγραφική μας πολιτική...ουσιαστικά είναι σα να μην έχουμε τεχνικό διευθυντή
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pisakaipoupoula την Τετ 13 Αύγ 2014, 17:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Αφού έχουμε ΑΑ.... Τι σκάτε;

Μια χαρά είναι ο Αμπντούν, ούτε κρύο ούτε ζέστη.
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

Ale έγραψε:Theo G4, κρύβε λόγια.
Όχι τίποτα, αλλά θα πρέπει να το παραδεχθούμε και μπροστά στον καθρέφτη, ο οποίος μόνο κομπλιμέντα μαΕμες κάνει μέχρι τώρα.
Εμένα όλο για την Χιονάτη μΕ λέει και για τους παίκτες
του γαύρου :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

paokovios1974 έγραψε:Μεταγραφες θα γινουν και θα ειναι και καλες οι λογοι εχουν εξηγηθει απο οσους ακομα κραταμε την ψυχραιμια μας.
Τι εγινε ρε παιδια κατι πηρε το αυτι μου οτι θα γινουν μεταγραφες,αληθευει? 8-) και γω νομιζα οτι φευγει ο ιβαν και καταστρεφομαστε,γλυτωσαμε στο παραλιγο φαινεται. Αυτο που θα πω το βγαζω απο το φτωχο μου το μυαλο και την αισιοδοξια που με διακατεχει...τις επομενες μερες θα ζησουμε μια επικοινωνιακη καταιγιδα που θα περιλαμβανει, Συμφωνια με ποδοσφαιριστη , μεταγραφες που ερχονται μπαμ μπουμ και λοιπα,Ανακοινωσεις διοικητικων ποστων,ανακοινωσεις θεσεων προπονητικου τιμ.Εγω παντως εχω προμηθευτει μπολικη ρετσινα,μεζεδακια για ουζακι, αρκετα σνακς ,σαμπανιες και τα σχετικα.ΥΓ Roman χαρηκα πολυ ρε παλικαρε σε πιστευω πολυ και ειμαι βεβαιως οτι με το χιουμορ σου και την ευστροφια σου θα εισαι ενας πυροσβεστικος καταλυτης στις διενεξεις που ειναι αναποφεκτες δυστυχως στο φορουμ,καλη επιτυχια.Odi επισης καλη επιτυχια αδερφε και εσυ εισαι μια απο τις ψυχραιμοτερες φωνες του paokmania,και παλι μπραβο σας παιδια.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Να 'σαι καλά paokovie, αν βοηθάτε κι εσείς τότε η δουλειά μας περιορίζεται στο 1/2. Όσοι αγαπάμε το forum, εδώ είμαστε και βοηθάμε.. Κι εμείς ως mod κι εσείς ως μέλη, άνετα μπορούμε να σταματήσουμε την όποια αντιπαράθεση. Όλοι Π.Α.Ο.Κ. είμαστε.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

paokovios1974 έγραψε:
paokovios1974 έγραψε:Μεταγραφες θα γινουν και θα ειναι και καλες οι λογοι εχουν εξηγηθει απο οσους ακομα κραταμε την ψυχραιμια μας.
Τι εγινε ρε παιδια κατι πηρε το αυτι μου οτι θα γινουν μεταγραφες,αληθευει? 8-) και γω νομιζα οτι φευγει ο ιβαν και καταστρεφομαστε,γλυτωσαμε στο παραλιγο φαινεται. Αυτο που θα πω το βγαζω απο το φτωχο μου το μυαλο και την αισιοδοξια που με διακατεχει...τις επομενες μερες θα ζησουμε μια επικοινωνιακη καταιγιδα που θα περιλαμβανει, Συμφωνια με ποδοσφαιριστη , μεταγραφες που ερχονται μπαμ μπουμ και λοιπα,Ανακοινωσεις διοικητικων ποστων,ανακοινωσεις θεσεων προπονητικου τιμ.Εγω παντως εχω προμηθευτει μπολικη ρετσινα,μεζεδακια για ουζακι, αρκετα σνακς ,σαμπανιες και τα σχετικα.ΥΓ Roman χαρηκα πολυ ρε παλικαρε σε πιστευω πολυ και ειμαι βεβαιως οτι με το χιουμορ σου και την ευστροφια σου θα εισαι ενας πυροσβεστικος καταλυτης στις διενεξεις που ειναι αναποφεκτες δυστυχως στο φορουμ,καλη επιτυχια.Odi επισης καλη επιτυχια αδερφε και εσυ εισαι μια απο τις ψυχραιμοτερες φωνες του paokmania,και παλι μπραβο σας παιδια.
Κατ αρχάς συμφωνώ απόλυτα με την αισιόδοξη σκοπιά σου paokovie και πιστεύω πως μετά τον Αμπντούν θα ακολουθήσει και απόκτηση στόπερ πολύ ικανού που θα ταράξει τα νερά και θα βοηθήσει γενικά στο να αναστραφεί το κλίμα..Και κατά δεύτερον σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και για μένα και για τον Roman και θέλω να τονίσω πως στο χέρι μας είναι να γίνει η επικοινωνία καλύτερη..Θέληση να υπάρχει και όλα μια χαρά θα πάνε..
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

RoMaN έγραψε:Να 'σαι καλά paokovie, αν βοηθάτε κι εσείς τότε η δουλειά μας περιορίζεται στο 1/2. Όσοι αγαπάμε το forum, εδώ είμαστε και βοηθάμε.. Κι εμείς ως mod κι εσείς ως μέλη, άνετα μπορούμε να σταματήσουμε την όποια αντιπαράθεση. Όλοι Π.Α.Ο.Κ. είμαστε.
κουφαλιτσα
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Κ στην τελικη αν αξιζει ο παικτης κ προσφερει τι σε νοιαζει εσενα (γενικα μιλωντας) ποσα θα του δωσει ο ιβαν?απο την τσεπη σου τα εκλεψε?
Κ ποιος εισαι εσυ (παλι γενικα μιλωντας) που θα κρινεις ποσα θα πρεπει να παρει ο ταδε παικτης κ ποσα πρεπει να δωσουμε για να τον αποκτησουμε?
Κ αν στην τελικη το κατεχεις το αθλημα κ εχεις κ τα καταλληλα πτυχια κ την απαιτουμενη προυπηρεσια γιατι στο διατανο δεν εστειλες βιογραφικο στην διαβοητη αγγελια?κ αν εστειλες κ δεν σε πηραν τι συνεχιζεις να μιρλιαζεις?

Μαντουρο/Μαρτενς ερχοταν για να φυγουν πριν κανα διμηνο συμφωνα με πληροφοριες των αρδ που εκαναν κ ολοκληρο θεμα για καμμια βδομαδα.
Να αναφερω ποσα ονοματα εχουν ακουστει μεχρι τωρα?η ποσες φορες εχουν πεσει μεσα σε κατι που ειπαν?
Γιατι δηλαδη εχουμε σαν δεδομενο οτιδηποτε γραφουν?ειναι αξιοπιστοι?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”