Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
- buffalobill4
Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
Ποποποπο κλαααααψα. Μιρλαααααααα. Τι πραμα ειναι αυτο?
Πολυ ωραιες αυτες οι φαπες που εχουμε φαει την τελευταια περιοδο. Αυτα για να μαθουν να κλεινουν το στοματακι τους οι "άπλες με ξενα λεφτα", οι "νεοπλουτοι" και και και.
Οι ιδιοι που πριν λιγες μερες στη μεταγραφικη περιοδο κανανε εντεκαδες με παιχτες που ειχαν ερθει ηδη στον ΠΑΟΚ αλλα και με παιχτες που απλα θα θελανε στον ΠΑΟΚ (βλεπε Βιειρινια, Φοσεν-αν εχεις το θεο σου)
Αφησανε τον Κλαους γιατι τα κολλαει τα γκολακια πλεον, και αρχισανε με τον Κιτσιου και τον Κατσε. Ημαρτοοοοοοον.
Καλο κανουν αυτες οι φαπες να ξερετε.
Αν πργματικα ο Ρωσος εχει δωσει τα κλειδια στο Στεφενς (και οχι το ειπε να χαμε να λεγαμε), κοιμαμαι ησυχος και ξερω πως ειτε με τον ευκολο ειτε με το δυσκολο τροπο (με το δυσκολο φαινεται να πηγαινουμε) και ομαδα θα κανουμε και αποτελεσματα θα παιρνουμε και ποδοσφαιρο θα παιζουμε.
Οι ομαδες δεν αγοραζονται, χτιζονται. Και απο το καλοκαιρι το λεμε πολυ εδω μεσα αλλα μου θελετε ενδεκαδες με μπερμπατοφ και ροναλντινιο τρομαρα σας. Που ο μεγαλυτερος παιχτης που ειχατε δει στον ΠΑΟΚ μεχρι το 2008 ηταν ο Τουρσουνιδης (καλος ο Τουρσου αλλα...νταξει καποιοι μπορει να εχουνε δει και Κουδα κλπ.παω πασο). Αλλα τωρα μεγαλοπιαστηκατε. Τρεμε Ολυμπιακε τα Χριστουγενα, και αντι να μειωνεται αυξανει η διαφορα.
Ο Στεφενς πρεπει να μεινει οσο πιο πολυ γινεται. Μονο κερδισμενη μπορει να βγει μια ομαδα οταν δουλευει με τον ιδιο προπονητη για πολλα χρονια. Βλεπε Σαντος.παλι κραζαμε κραζαμε κραζαμε και τωρα τον θεωρουμε οαση. Μεχρι να ερθει κι αυτος και να αρχισουμε να τον κραζουμε μεχρι να φωναζουμε για Μπολονι.
Ε δεν αντεχεστε αλλο ρε παιδια. Που θα παει αυτο το πραμα?
Την τεταρτη τι φοβερη δουλεια κανουμε στις ακαδημιες μας, την Κυριακη μεχρι και οτι πρεπει να φυγουν ολοι οι πιτσιρικαδες να παιξουν δανεικοι σε αλλες ομαδες ακουσα. Ελεος.
Το κυριοτερο για μενα ειναι να καταλαβει ο καθενας τι θελει απο την ΟΜΑΔΑ αλλα και με ρεαλιστικα δεδομενα ποτε μπορει να περιμενει η ομαδα να φτασει στα στανταρτς που θελει.
Εδω φτασαμε ο αλλος να λεει εμενα δε μου αρεσε ποτε ο Σαντος αλλα θελω να γυρισει πισω και να φυγει ο Στεφενς. Τι να πεις? Μιλαω τωρα στην αναμπουμπουλα εστω για να πω κατι μου ακουγονται εμενα αποψεις σαν κι αυτη.
Εμενα σημερα παντως η ομαδα μου αρεσε ο τροπος που επαιξε. Δε λεω, λαθη καναμε. Αλλα κατεβηκε οπως πρεπει να κατεβαινει σε τετοια ματς. Οχι για να κλεψει το σκορ. Αλλα για να διεκδικησει οτι της αξιζει. Ασχετα που χασαμε. Και στην τελικη δε με νοιαζει που κερδαει ο Βαζελος και μας φτανει. Αστους να ερθουν ψηλωμενοι στα πλει οφ. Και εκει αν παλι κανουμε εμφανισεις οπως αυτη στη λεωφορο το ξανασυζηταμε για το αν φταιει ο Στεφενς. Οχι για το αν θα μεινει, αλλα για το αν το μεριδιο ευθυνης του στη μεταβατικη αυτη χρονια ειναι μεγαλυτερο απο αυτο που του αναγνωριζω εγω αυτη τη στιγμη.
Αυτα
Πολυ ωραιες αυτες οι φαπες που εχουμε φαει την τελευταια περιοδο. Αυτα για να μαθουν να κλεινουν το στοματακι τους οι "άπλες με ξενα λεφτα", οι "νεοπλουτοι" και και και.
Οι ιδιοι που πριν λιγες μερες στη μεταγραφικη περιοδο κανανε εντεκαδες με παιχτες που ειχαν ερθει ηδη στον ΠΑΟΚ αλλα και με παιχτες που απλα θα θελανε στον ΠΑΟΚ (βλεπε Βιειρινια, Φοσεν-αν εχεις το θεο σου)
Αφησανε τον Κλαους γιατι τα κολλαει τα γκολακια πλεον, και αρχισανε με τον Κιτσιου και τον Κατσε. Ημαρτοοοοοοον.
Καλο κανουν αυτες οι φαπες να ξερετε.
Αν πργματικα ο Ρωσος εχει δωσει τα κλειδια στο Στεφενς (και οχι το ειπε να χαμε να λεγαμε), κοιμαμαι ησυχος και ξερω πως ειτε με τον ευκολο ειτε με το δυσκολο τροπο (με το δυσκολο φαινεται να πηγαινουμε) και ομαδα θα κανουμε και αποτελεσματα θα παιρνουμε και ποδοσφαιρο θα παιζουμε.
Οι ομαδες δεν αγοραζονται, χτιζονται. Και απο το καλοκαιρι το λεμε πολυ εδω μεσα αλλα μου θελετε ενδεκαδες με μπερμπατοφ και ροναλντινιο τρομαρα σας. Που ο μεγαλυτερος παιχτης που ειχατε δει στον ΠΑΟΚ μεχρι το 2008 ηταν ο Τουρσουνιδης (καλος ο Τουρσου αλλα...νταξει καποιοι μπορει να εχουνε δει και Κουδα κλπ.παω πασο). Αλλα τωρα μεγαλοπιαστηκατε. Τρεμε Ολυμπιακε τα Χριστουγενα, και αντι να μειωνεται αυξανει η διαφορα.
Ο Στεφενς πρεπει να μεινει οσο πιο πολυ γινεται. Μονο κερδισμενη μπορει να βγει μια ομαδα οταν δουλευει με τον ιδιο προπονητη για πολλα χρονια. Βλεπε Σαντος.παλι κραζαμε κραζαμε κραζαμε και τωρα τον θεωρουμε οαση. Μεχρι να ερθει κι αυτος και να αρχισουμε να τον κραζουμε μεχρι να φωναζουμε για Μπολονι.
Ε δεν αντεχεστε αλλο ρε παιδια. Που θα παει αυτο το πραμα?
Την τεταρτη τι φοβερη δουλεια κανουμε στις ακαδημιες μας, την Κυριακη μεχρι και οτι πρεπει να φυγουν ολοι οι πιτσιρικαδες να παιξουν δανεικοι σε αλλες ομαδες ακουσα. Ελεος.
Το κυριοτερο για μενα ειναι να καταλαβει ο καθενας τι θελει απο την ΟΜΑΔΑ αλλα και με ρεαλιστικα δεδομενα ποτε μπορει να περιμενει η ομαδα να φτασει στα στανταρτς που θελει.
Εδω φτασαμε ο αλλος να λεει εμενα δε μου αρεσε ποτε ο Σαντος αλλα θελω να γυρισει πισω και να φυγει ο Στεφενς. Τι να πεις? Μιλαω τωρα στην αναμπουμπουλα εστω για να πω κατι μου ακουγονται εμενα αποψεις σαν κι αυτη.
Εμενα σημερα παντως η ομαδα μου αρεσε ο τροπος που επαιξε. Δε λεω, λαθη καναμε. Αλλα κατεβηκε οπως πρεπει να κατεβαινει σε τετοια ματς. Οχι για να κλεψει το σκορ. Αλλα για να διεκδικησει οτι της αξιζει. Ασχετα που χασαμε. Και στην τελικη δε με νοιαζει που κερδαει ο Βαζελος και μας φτανει. Αστους να ερθουν ψηλωμενοι στα πλει οφ. Και εκει αν παλι κανουμε εμφανισεις οπως αυτη στη λεωφορο το ξανασυζηταμε για το αν φταιει ο Στεφενς. Οχι για το αν θα μεινει, αλλα για το αν το μεριδιο ευθυνης του στη μεταβατικη αυτη χρονια ειναι μεγαλυτερο απο αυτο που του αναγνωριζω εγω αυτη τη στιγμη.
Αυτα
- The_Stalker
desperando, μάλλον υπάρχει μια σειρά παραγόντων:
1) Λείπει ο Βίτορ, το αμυντικό δίδυμο στα στόπερ δεν είναι σταθερό
2) Πολλοί νέοι παίκτες, ανάγκη να μάθουν να βρίσκονται μεταξύ τους
3) Λιγότερα κοψίματα στο κέντρο όταν επιτίθεται ο αντίπαλος
4) Ατυχία στα παιχνίδια με Πανιώνιο και Αστέρα
5) Ειδικά για το ματς με βάζελο, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ νοοτροπία από πλευράς παικτών ασχέτως των λαθών του Στέφενς
6) Πιθανώς κάποιοι δεν βρίσκουν κίνητρο να σκυλιάσουν όταν η διαφορά από τον gay έχει φτάσει εκεί που έφτασε
7) Μείωση του ενθουσιασμού, αύξηση της εσωστρέφειας και γκρίνιας σε όλο το κομμάτι του ΠΑΟΚ
Και για να επεκταθώ λίγο στο 7, έστω ότι έρχεται ο χ φέρελπις παίκτης στον ΠΑΟΚ. Έχει να αντιμετωπίσει πίεση, εχθρική διαιτησία, αμφισβήτηση των πάντων (συμπαικτών, προπονητή, διοίκησης κλπ). Επιπλέον τα κακά αποτελέσματα θα δημιουργήσουν γκρίνια στα αποδυτήρια. Ο ΙΔΙΟΣ τώρα παίκτης πάει στον gay. ΞΕΡΕΙ ότι και καλά να μην παίξουν το ματσάκιον το έχει άρα παίζει πιο ελεύθερα, ΞΕΡΕΙ ότι το τσουλου είναι εξασφαλισμένο (με ότι συνεπάγεται αυτό), γκρίνια ΔΕΝ υπάρχει και αν κάποιος κάνει ή πει μ@λ@κία πάει από κει που ήρθε. Πού λοιπόν θα αποδώσει καλύτερα;
Βλέποντας το παιχνίδι σήμερα, αν και δεν κάναμε πολλές τελικές, μπήκαμε πάρα πολλές φορές στην περιοχή τους με ωραίο στρωτό ποδόσφαιρο και μετά το χαλούσαμε.. Ξαναγράφω ότι αν υπήρχε Ολίσε σήμερα στο γήπεδο, θα βάζαμε τρία γκολ χαλαρά.
5) Ειδικά για το ματς με βάζελο, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ νοοτροπία από πλευράς παικτών ασχέτως των λαθών του Στέφενς
6) Πιθανώς κάποιοι δεν βρίσκουν κίνητρο να σκυλιάσουν όταν η διαφορά από τον gay έχει φτάσει εκεί που έφτασε
7) Μείωση του ενθουσιασμού, αύξηση της εσωστρέφειας και γκρίνιας σε όλο το κομμάτι του ΠΑΟΚ
Και για να επεκταθώ λίγο στο 7, έστω ότι έρχεται ο χ φέρελπις παίκτης στον ΠΑΟΚ. Έχει να αντιμετωπίσει πίεση, εχθρική διαιτησία, αμφισβήτηση των πάντων (συμπαικτών, προπονητή, διοίκησης κλπ). Επιπλέον τα κακά αποτελέσματα θα δημιουργήσουν γκρίνια στα αποδυτήρια. Ο ΙΔΙΟΣ τώρα παίκτης πάει στον gay. ΞΕΡΕΙ ότι και καλά να μην παίξουν το ματσάκιον το έχει άρα παίζει πιο ελεύθερα, ΞΕΡΕΙ ότι το τσουλου είναι εξασφαλισμένο (με ότι συνεπάγεται αυτό), γκρίνια ΔΕΝ υπάρχει και αν κάποιος κάνει ή πει μ@λ@κία πάει από κει που ήρθε. Πού λοιπόν θα αποδώσει καλύτερα;
Βλέποντας το παιχνίδι σήμερα, αν και δεν κάναμε πολλές τελικές, μπήκαμε πάρα πολλές φορές στην περιοχή τους με ωραίο στρωτό ποδόσφαιρο και μετά το χαλούσαμε.. Ξαναγράφω ότι αν υπήρχε Ολίσε σήμερα στο γήπεδο, θα βάζαμε τρία γκολ χαλαρά.
- Ekatnetworkltd
Άκου φίλε οι κρητικοί έχουν μπέσα!Με τα παραπάνω που αναφέρεις δουλεύεις την νοημοσύνη μας παίζοντας με τις λέξεις!Εαν δεν γουστάρης το HUUB το λές καθαρά!Εάν είναι ο Άγγελος να σώση την χρονιά που είναι και Γραφικός θα προτιμούσα πάλη τον ΓΧ όπως πέρσι!Η χρονιά όμως δεν τελείωσε και φοβάμε μην κάνεις κολοτούμπες!Πάντως η νοημοσύνη μου δεν είναι και τόσο υψηλή σαν την δικιά σου και ούτε είμαι τον γραμμάτων αλλά έμαθα κάτι που αγαπώ να το στηρίζω μέχρι τέλους!mitsotakis έγραψε:
Πάντως θα είναι λάθος να τον διώξουμε. Τώρα αν έχει την ευθιξία να παραιτηθεί , θα είναι η σημαντικότερη συμβολή του στην ομάδα.
Δεν είμαι Αγγελόσκυλο, αντίθετα τον θεωρώ γραφικό . Αλλά πιστεύω πως είναι ο μοναδικός που μπορεί να σώσει τη χρονιά.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
- kataramenos5
Χουμπ μη το ψάχνεις βρήκα τι φταίει..
[youtube]nT7rHag01Fk[/youtube]
ΥΓ Χαλαρώστε βρε κι αφήστε τον άνθρωπο να κάνει τη δουλειά του.Είναι δυνατόν να μη ξέρει αυτός τι φταίει
και να του το πούμε εμείς?

[youtube]nT7rHag01Fk[/youtube]
ΥΓ Χαλαρώστε βρε κι αφήστε τον άνθρωπο να κάνει τη δουλειά του.Είναι δυνατόν να μη ξέρει αυτός τι φταίει
και να του το πούμε εμείς?

Σωστος!The_Stalker έγραψε:desperando, μάλλον υπάρχει μια σειρά παραγόντων:
Ο Κόκλας γράφει τώρα οτι οι παίκτες ,οι παλιοί οχι μεταγραφές (δηλαδή Κατσουράνης ,σαλπι,Σπύρο ,Λαζάρ κ σιΑ ) κράζουν όπου βρεθούν κ όπου σταθούν.. Μετά τι περιμένεις?? δεν παει να τους αφήσει όλους έξω... Αν ισχύει ειναι απαράδεκτοι ...
Παιδιά εγώ νομίζω ότι είστε οι περισσότεροι αυστηροί με τον Στέφενς και τους παίκτες του. Το είχα ξαναπεί ότι θα προτιμούσα να μην υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση στα πρώτα φιλικά προετοιμασίας, ώστε να βρίσκουν ευκαιρία οι γκρινιάρηδες να κράζουν. Λοιπόν χαλαρώστε παιδιά. Η ομάδα μόλις χτίζεται και έπαιξε το 3ο φιλικό προετοιμασίας. Ευτυχώς δεν είχαμε καύσωνα παρά την ώρα διεξαγωγής και η ομάδα έδειξε καλή φυσική κατάσταση για μήνα Ιούλιο. Δε θέλω να φανώ υπερβολικός, αλλά με Στέφενς στον πάγκο το 2014 θα δούμε μεγάλη μπάλα αν όχι από το Νοέμβρη και μετά.
-
Δεν ξέρω τι ισχύει αλλά μιλάμε για παίχτες που με ενδεχόμενη αποχώρησή τους, οι περισσότεροι (καλώς ή κακώς) θα ήμασταν ικανοποιημένοι πλέον. Ένας λόγος που ίσως δεν θέλω επιστροφή Σάντος, είναι ότι κάποιοι απ' αυτούς θα αναλάμβαναν ηγετικό ρόλο, παρ' ότι του έχω εμπιστοσύνη στην δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας (χωρίς αυτή να έχει μεγάλες πιθανότητες επίτευξης των στόχων μας βέβαια με την υπάρχουσα κατάσταση).Demir έγραψε:Ο Κόκλας γράφει τώρα οτι οι παίκτες ,οι παλιοί οχι μεταγραφές (δηλαδή Κατσουράνης ,σαλπι,Σπύρο ,Λαζάρ κ σιΑ ) κράζουν όπου βρεθούν κ όπου σταθούν.. Μετά τι περιμένεις?? δεν παει να τους αφήσει όλους έξω... Αν ισχύει ειναι απαράδεκτοι ...
Τώρα, όσον αφορά τον Χουμπ, αμφιβολίες έχω προς το πρόσωπό του, όπως είναι φυσικό, αλλά είμαι διατεθειμένος να εξαντλήσω τις δικαιολογίες, καθώς δεν πιστεύω στα μαγικά ραβδιά, πόσο μάλλον προπονητών που ξεκάθαρα δεν έχουν την πλήρη στήριξη της διοίκησης κατά τα φαινόμενα.
E,βεβαια.....ειναι το επομενο επεισοδιο του σηριαλ....Demir έγραψε:Ο Κόκλας γράφει τώρα οτι οι παίκτες ,οι παλιοί οχι μεταγραφές (δηλαδή Κατσουράνης ,σαλπι,Σπύρο ,Λαζάρ κ σιΑ ) κράζουν όπου βρεθούν κ όπου σταθούν.. Μετά τι περιμένεις?? δεν παει να τους αφήσει όλους έξω... Αν ισχύει ειναι απαράδεκτοι ...
Απο την προηγουμενη βδομαδα φαινοταν ,με τις "διαρροες" σε αθηναικα sites ,οτι οι παικτες δεν τον θελουν...
Επειδή τώρα ο Κόκλας γράφει για σύντομες ανακατατάξεις ...κ λέμε οτι φεύγει ο στεφενς ,μετα τι?? περιμένουμε να τελειώσει το Μουντιάλ ? μέχρι τότε στο αυτόματο με δίδυμο Ίβιτς - γ.χ... Τι είχες Γιάννη μου....
- desperando
- Επικοινωνία:
να και μια εποικοδομητικη αποψη,δεν εχει σημασια αν ολα τα παραπανω ισχυουν ή οχι σημασια ειναι οτι καποιος προσπαθει να βγαλει τα οποια συμπερασματα του μεσα απο μια λογικη διαδικασια και οχι με αναρθρες κραυγες.The_Stalker έγραψε:desperando, μάλλον υπάρχει μια σειρά παραγόντων:
εγω εχω ξαναπει στο παρελθον ειναι οτι αν κατι καταλογιζω στον στεφενς ειναι η ανασφαλεια και του αισθημα της αδικιας που δημιουργησε σε καποιους παικτες κατι το οποιο εγινε λογο κυριως της εσφαλμενης του αντιληψεις για το τι εστει Βαλκανιος ποδοσφαιριστης.
φιλε χουμπ εδω δεν ειναι γερμανια οπου το αστερι μιας ομαδας (λεβαντοφσκι) κλεινει ως ελευθερος για το καλοκαιρι στον μεγαλο αντιπαλο (μπαγερν) αλλα συνεχιζει να παιζει βασικος ακομα και στα παιχνιδια εναντιον της μελλοντικης του ομαδας.μπορει απο κει που ηρθες ο επαγγελματισμος να ειναι σε πολυ υψηλα επιπεδα,δυστυχως για σενα ομως πρεπει να καταλαβεις οτι εδω στα νοτια κατι τετοιο ειναι σχεδον αδυνατον.
για μενα στο σημιο που εχουμε βρεθει τωρα ο μονος που μπορει να δωσει λυση ειναι η διοικηση,και οταν λεω διοικηση σιγουρα δεν εννοω τις γλαστρες.ημιμετρα τελος καποιος πρεπει να παει να βαλει σε ταξη τα παιδια με τα κοντα παντελονακια.
δεν θα άλλαζα ούτε κόμμα, εκτός από το "ίσως"black death έγραψε:Δεν ξέρω τι ισχύει αλλά μιλάμε για παίχτες που με ενδεχόμενη αποχώρησή τους, οι περισσότεροι (καλώς ή κακώς) θα ήμασταν ικανοποιημένοι πλέον. Ένας λόγος που ίσως δεν θέλω επιστροφή Σάντος, είναι ότι κάποιοι απ' αυτούς θα αναλάμβαναν ηγετικό ρόλο, παρ' ότι του έχω εμπιστοσύνη στην δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας (χωρίς αυτή να έχει μεγάλες πιθανότητες επίτευξης των στόχων μας βέβαια με την υπάρχουσα κατάσταση).Demir έγραψε:Ο Κόκλας γράφει τώρα οτι οι παίκτες ,οι παλιοί οχι μεταγραφές (δηλαδή Κατσουράνης ,σαλπι,Σπύρο ,Λαζάρ κ σιΑ ) κράζουν όπου βρεθούν κ όπου σταθούν.. Μετά τι περιμένεις?? δεν παει να τους αφήσει όλους έξω... Αν ισχύει ειναι απαράδεκτοι ...
Τώρα, όσον αφορά τον Χουμπ, αμφιβολίες έχω προς το πρόσωπό του, όπως είναι φυσικό, αλλά είμαι διατεθειμένος να εξαντλήσω τις δικαιολογίες, καθώς δεν πιστεύω στα μαγικά ραβδιά, πόσο μάλλον προπονητών που ξεκάθαρα δεν έχουν την πλήρη στήριξη της διοίκησης κατά τα φαινόμενα.
όσο και να τον στήριξα, δεν τον θελω πίσω
- desperando
- Επικοινωνία:
δηλαδη για να καταλαβω ο κολκας κανει διοικηση?ή μηπως κανει το πρωην φιλαρακι του (ζησης)?Demir έγραψε:Επειδή τώρα ο Κόκλας γράφει για σύντομες ανακατατάξεις ...κ λέμε οτι φεύγει ο στεφενς ,μετα τι?? περιμένουμε να τελειώσει το Μουντιάλ ? μέχρι τότε στο αυτόματο με δίδυμο Ίβιτς - γ.χ... Τι είχες Γιάννη μου....
ονειρο ολων αυτων,απο την διοικηση μεχρι τον τελευταιο ελληνα στα περιξ της ομαδας ειναι να φυγει ο ΄΄κακος΄΄στεφενς και να ερθει αρχικα ο περσινος σωτηρας και επειτα ο μεγαλος φερναντου σαντους μιας και ξεκουραστηκε
Φίλε Ντέσπε μήν περιμένεις την διοίκηση (να μην σου πώ ότι κάποιοι μπαρεί να τρίβουν και τα χέρια τους με την παρούσα κατάσταση)....
Ο ΙΒΑΝ ίσως
Αλλά έχει τον τρόπο!!!!
Θα επαναφέρω την δήλουση του πιο gay χοντρού της σουπαλίγδας πέρσυ τέτοια εποχή ποτυ αφορούσε τον θίασο...χμ συγνώμη ομάδα του... Οτι "όλοι είναι αναλώσιμοι εκτός τον προπονητή" Έλα ρε Ιβανε!!!! Πές στο και εσύ αγόρι μου να δείς πως σφίγκουν οι κώλοι!!!!
Ο ΙΒΑΝ ίσως

Θα επαναφέρω την δήλουση του πιο gay χοντρού της σουπαλίγδας πέρσυ τέτοια εποχή ποτυ αφορούσε τον θίασο...χμ συγνώμη ομάδα του... Οτι "όλοι είναι αναλώσιμοι εκτός τον προπονητή" Έλα ρε Ιβανε!!!! Πές στο και εσύ αγόρι μου να δείς πως σφίγκουν οι κώλοι!!!!
Ποιος σαντος γαμω την τρελα μου? Ο ιδιος που χεστηκε μπροστα στη μεγαλυτερη προκληση του Τσου Λου και εβγαλε παπαριες περι κουρασης?