László Bölöni

Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: László Bölöni

Δημοσίευση από Sick Bastard »

M αρέσει που ζητάμε απ τη διοίκηση να θωρακίσει την ομάδα απ τη διαιτησία, όταν δεν μπορεί να θωρακίσει τον προπονητή της, απο τους ΑΡΔ.
Όσο δε για τα πρότζεκτ που αφήνει στη μέση, μιας και δεν έχουμε ιδέα του τι έγινε με την κάθε ομάδα και τους παράγοντές της, ας το αφήσουμε στην άκρη, είναι μια θεωρία που την εστερνίζονται (φυσικά) οι ΑΡΔ για να έχουν κάτι να πουν. Κοοοοοοοολκααααα, μην ξεχάσεις για τις θλάσεις να μας πεις, ναι;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Zorro4 έγραψε:Όποιοι βλέπετε πρόβλημα στον προπονητή, ειστε να είχαμε να λέγαμε... Νομίζω πως μια επιστροφή προπονητη τυπου Χάβου θα σας έστρωνε χαρακτήρα.
Μπά,δε νομίζω.Ο Έλληνας παθαίνει αλλα δε μαθαίνει..
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Για να κανω τον "συνηγορο του διαβολου ".... Λεμε οτι η διοικηση δεν μπορει να θωρακισει την ομαδα στο θεμα του προπονητη απο τους ΑΡΔ... Μηπως δεν θελει ?????

Γιατι ο καθε μ@λακακος δημοσιογραφισκος , θα γραψει μια , θα γραψει δυο , θα γραψει τρεις φορες για τον προπονητη ... Αντε να υποθεσουμε οτι εχει και εμμονες με το προσωπο του ....Αυτο ομως , το καθε τρεις και λιγο να αμφισβητειται ο προπονητης χωρις καμμια αντιδραση απο μια διοικηση - που εκτος των αλλων γνωριζει απο ποδοσφαιρο- ειναι αποτελεσμα μονο της κακοηθειας μιας ομαδας δημοσιογραφισκων ???? Εγω προσωπικα δεν κανω τοσο αθωες σκεψεις ....Μενει να αποδειχτει το αντιθετο... :mrgreen:

Οπως και να εχει ο Μπολονο εχει δειξει δειγματα γραφης κυριως στο εξωτερικο . Αλλα και σε εμας με τις υπαρχουσες συνθηκες αλλα και με τον τροπο που διαμορφωθηκαν αυτες στην φετινη χρονια , το προσημο ειναι θετικο ... Επειδη μαλιστα φετος αναμενεται να σφιξουν περισσοτερο οι κ@λοι απο αποψη οικονομικη , πιστευω οτι ειναι προτιμοτερο να επενδυσεις σε ενα καταξιωμενο προπονητη που θα βοηθησει το ηδη υπαρχον ροστερ και θα σου αναδειξει στην πρωτη ομαδα και καποιους αλλους νεους παικτες ....

Διαφορετικα μας βλεπω να οδευουμε με την βοηθεια της Παναγιας ... ;) 8-)
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

Ωραίος ο Καρχαρίας.

Υποκινούμενη είναι όλη αυτή η προπαγανδιστική πίεση προς τον Μπόλονι.
Άβαταρ μέλους
jpower73

Δημοσίευση από jpower73 »

+1926 ;)
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Καλά που το είπες εσύ ρε καρχαρία, γιατί εγώ δεν μπορούσα.
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

shark4 έγραψε:...χωρις καμμια αντιδραση απο μια διοικηση - που εκτος των αλλων γνωριζει απο ποδοσφαιρο...
:lol:

Καλό!
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Εάν η διοίκηση δεν μπορεί να βάλει φίμωτρο στα σκυλιά της, τότε είναι για μούντζες.
Εάν τα υποκινεί και τα σιγοντάρει να κάνουν ό,τι κάνουν, τότε είναι για μούντζες.

Ελπίζω ο Μπόλονι να μείνει, σίγουρα έχει κάνει φάουλ, αλλά είμαι υπέρ της στήριξης ενός πλάνου και ενός προπονητή.

Το να ακούω για Χάβους και νέα πειράματα τύπου ΓΧ ή αναπαλαιώσεις τύπου άγιου όρους, με κάνουν να ακροβατώ ανάμεσα στο γέλιο και τη θλίψη. Ωστόσο βλέποντας το μέσο επίπεδο του οπαδού μας έχω αρχίσει να αμφισβητώ την ικανότητά του να ακολουθήσει ένα οργανισμό που κινείται σε επίπεδα υψηλότερα ενός πχ Άγγελου στο προπονητικό.

Ευελπιστώ και προσδοκώ τουλάχιστον στην αποφυγή ταίσματος σανού όσον αφορά στους λόγους που θα τον διώξουν. Από την ΠΑΕ. Όχι τα παπαγαλάκια που μούτρωσαν επειδή δεν έχουν προνόμια και τυράκια. Τα παλιόπαιδα, δεν τα άφησε ο κακός ρουμάνος να μας βγάλουν και τσ.λ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

joshua έγραψε:Αν η ομαδα, κυριως με την παρουσια επενδυτη, μπορει να του εξασφαλισει τις στοιχειωδης δυνατοτητες υλοποιησης πλανου με προοπτικη, η παρουσια του με την απαραιτητη δικη του συμφωνη γνωμη θα μπορουσε να ειναι ευεργετικη.Αν ομως αποκλειστικος στοχος ειναι το συμμαζεμα της ομαδας, εις βαρος της εικονας του αγωνιστικου ,το οποιο θα κανει συνεχη βηματα προς τα πισω, τοτε ισως η παρουσια του να επιβαρυνει ακομα περισοτερο την κατασταση.Ας μιλησουν ολοι επιτελους την γλωσσα της αληθειας,οι συγκιριες το επιτρεπουν περισσοτερο απο ποτε.
+1
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

shark4 έγραψε:Γιατι ο καθε μ@λακακος δημοσιογραφισκος , θα γραψει μια , θα γραψει δυο , θα γραψει τρεις φορες για τον προπονητη ... Αντε να υποθεσουμε οτι εχει και εμμονες με το προσωπο του ....Αυτο ομως , το καθε τρεις και λιγο να αμφισβητειται ο προπονητης χωρις καμμια αντιδραση απο μια διοικηση - που εκτος των αλλων γνωριζει απο ποδοσφαιρο- ειναι αποτελεσμα μονο της κακοηθειας μιας ομαδας δημοσιογραφισκων ????
+1
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Eμεις καλα τα λεμε ...Το θεμα ειναι εκει στην διοικηση τι εχουν ηδη αποφασισει ....Γιατι κατ'εμε εχουν ηδη αποφασισει τι θα γινει με το μελλον του Ρουμανου.... Αλιμονο αν περιμενουν την Τριτη ....

Παντως εχω την αισθηση οτι η φετινη προετοιμασια της ομαδας θα ξεκινησει με επισκεψη στο" Περιβολι της Παναγιας " και οχι μονο λογω της πιθανης εμπλοκης Σαββιδη .... :mrgreen: :D
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Με το ακριβώς από πάνω συμφωνώ. Κοντός ψαλμός αληλούια. Μέσα στην εβδομάδα θα ξέρουμε με ποιον προπονητή θα συνεχίσουμε. Έτσι πιστεύω.

Τώρα, στα περί αρδ κλπ ... νομίζω ότι έχουμε παρεξηγήσει και υπερεκτιμίσει την "συνεργασία" ΠΑΕ-αρδ.
Δεν νομίζω να είχε ποτε πρόθεση η όποια διοίκηση, να πέσουν πριονίσματα στην καρέκλα του Μπόλονι με το πρωτάθλημα ή τα play off σε εξέλιξη. Δεν βλέπω που θα ωφελούταν.
Πιστεύω ότι η παραμονή ή όχι του Μπόλονι είναι καθαρά οικονομικό θέμα και όχι αγωνιστικό ή θέμα συνεργασίας.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

κατά τα αλλά τα αρδ είναι κακά κ εμείς καλοί.ότι κάνουν τα αρδ κάνουμε κ εμείς από την ανάποδη.
έχει ευθύνες η διοίκηση αλλά μην τρελαθούμε κιόλας.κλανει ο βούκοτιτς στο νόβι σαντ κ φταίει η διοίκηση.καταντάει γελοίος τόσος αλληλοσπαραγμός.
αν ο μπολόνι λεγόταν μπολονης και είχε φέρει αυτα τα αποτελέσματα,αυτούς τους τραυματισμούς κ είχε κάνει αυτές τις δηλώσεις θα τον είχαμε λιντσαρει.
δεν του είπε κανείς ότι έρχεται στον παράδεισο.ήξερε τι γίνεται.δεν ήταν ο φρινγκερ.απλά είδε τη φάση μας,είδε ότι σαν λαός τα χωνουμε για όλα στη διοίκηση κ το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο.μας έδινε κ ονόματα στις συνεντεύξεις κ το καταπιαμε το τυρακι αμασητο.
προπονητής που ακολουθεί επικοινωνιακούς τακτικισμούς σε στυλ "εχω πρόταση από τα εμιράτα" δεν έχει καμία θέση εδώ.πάνε να εκπληρωσεις τα όνειρα σου μαζί με βετεράνους κ απελπισμένους.
η ευρωλιγουρα μας έφαγε.
ας μου πει κάποιος ποιος ήταν ο χαρακτήρας της ομάδας του μπολονι.όσο ήταν ο βιειρινια ,ότι κάνει ο βιειρινια.αυτό ήταν.επί σάντος.λ βιειρινια ήταν άλλο ένα σούπερ γρανάζια μιας καλολαδωμενης μηχανής.η ομάδα του μπολονι ήταν ένα τίποτα με άπειρο άσκοπο passing game.
στο καλό κ να μας γράφει.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

shark4 έγραψε:Eμεις καλα τα λεμε ...Το θεμα ειναι εκει στην διοικηση τι εχουν ηδη αποφασισει ....Γιατι κατ'εμε εχουν ηδη αποφασισει τι θα γινει με το μελλον του Ρουμανου.... Αλιμονο αν περιμενουν την Τριτη ....

Παντως εχω την αισθηση οτι η φετινη προετοιμασια της ομαδας θα ξεκινησει με επισκεψη στο" Περιβολι της Παναγιας " και οχι μονο λογω της πιθανης εμπλοκης Σαββιδη .... :mrgreen: :D
Εαν και εφόσον ,παρότι μέγας φαν του κόουτς εντός γηπέδου (προσοχή στη λεπτομέρεια) Άγγελου πιστεύω οτι κάτι τέτοιο θα είναι πισωγύρισμα που δε θα βγεί σε καλό και κατα τον Οκτώβριο θα ανταμώσουμε με παλιους γνωστούς.Παύλο,Μάκη κλπ . Ο ΠΑΟΚ δεν αντέχει άλλους διχασμούς στυλ Σάλπι.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

.....οι μπουκ ποσο το δινουν το να μεινει ο Λαζλο; :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”