Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
- Ekatnetworkltd
Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Με τον maniako γελάω ευχάριστα γιατί το κινητό αν δεν τα καταλαβαίνει πού έτσι γίνεται συνήθως,μου τα συλλαβίζει,γειά σου ρε μανιακέ!
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Ekatnetworkltd έγραψε:Πάντος τόσο μεγάλα σεντόνια,βάζω το κινητό και μου τα διαβάζει!
Φραπέ φτιάχνει;

Το γκαλαξι ς4 έχει τέτοιο; Αν έχει να το ψάξω λίγο
- kataramenos5
guardian4 έγραψε:
Ρε κατ ηταν μια παραθεση που εκανες τι προαλλες τοσα χρονια εδωμεσα δεν ξαναειδα τετοιο πραγμα. Το τερματισες. Εκανα σκρολ να δω ποσο μεγαλο ειναι και οσο κατεβαινα με επιανε το αγχος.
Α ναι? Επιτελους πηρα εκδικηση γι αυτο:
http://forum.paokmania.gr:8080/viewtopic.php?f=17&t=5433&hilit=%CE%A0%CE%9F%CE%99%CE%97%CE%A3%CE%97&start=60#p692973

ΥΓ 6-7 ποστ ήταν ρε.Να πεις του despe να τα κανει μικρότερα.Αφου ξερει οτι θα τα παραθεσω..
- Μπαρκαρούτσος
guardian4 έγραψε:Μαγκες οταν γραφετε(ουμε) την αποψη σας
μην αναλωνεστε σε λεπτομερεις παρα μονο στην ουσια
Ρε μαγκες αφηνετε καμια γραμμη οταν αλλαζετε θεμα,και μην το ταλαιπωρειτε γενικα γιατι εχει παθει θλαση ο αμφιβληστροειδης μας
15-20-25 γραμμες αραιες μαξ, πιστευω ειναι πιο ευαναγνωστα, πιο λακωνικα και καταληγουμε πιο γρηγορα σε συμπερασμα.
Ρε κατ ηταν μια παραθεση που εκανες τι προαλλες τοσα χρονια εδωμεσα δεν ξαναειδα τετοιο πραγμα. Το τερματισες. Εκανα σκρολ να δω ποσο μεγαλο ειναι και οσο κατεβαινα με επιανε το αγχος.
Απλα καλο ειναι εδω, να γραφουμε για να καταληγουμε καπου γρηγορα, με καλη θεληση για να βγουμε στο σωστο συμπερασμα και οχι να μιλαμε και να θελει ο καθενας να περασει το δικο του και να παρανοουμε περισσοτερο.
Προσωπικα δεν εχω την εσωτερικη γαληνη να κατσω να διαβασω σεντονια, και αν καποιοι εχετε πιστευω οτι ισως να προτιμουσατε να διαβαζατε κατι λακωνικο και ουσιωδες.
Συμφωνώ.
Και άντε εσείς οι μαύροι, μπορείτε να το προσπεράσετε.
Εμείς οι μπλε πρέπει να το διαβάσουμε γιατί μπορεί να είναι κανένας "ύπουλος" που λες "Εντάξει ρε παιδί μου, αφού αναπτύσσει λόγο και λέει πολλά, δεν βρίζει" και μέσα να βρίζει την αγαπημένη μας διοίκηση πχ...
- ΑποστόληςΑ
Επειδη καποιοι μου τα εχουν κανει τσουρεκια τοσο καιρο ( και γραφω μου και οχι μας, γιατι μιλαω σαν ARMY και οχι σαν ομαδα των μοντ ) Δ Η Λ Ω Ν Ω οτι απο αυτη τη στιγμη οποιος δεν τηρει επακριβως τους κανονες του φορουμ θα χαιρεταει. Κανονιστε την συμπεριφορα σας.
Μεχρι να αρθει το μπαν του κρανατου απεχω απο την συμμετοχη οπουδηποτε
Ηδη το εκανα απλα επειδη διαφορα μελη μου απηυθηναν τον λογο απαντω εδω.
ΚΑθως θεωρω οτι η κριτικη σε μισθοφορο επαγγελματια εθνικης -παο - ΠΑΟΚ δεν πρεπει να ειναι πανω απο τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ, και επισης οτι δεν γινεται να κανουμε ενα εκατομμυριο κοσμος τουμπεκι για κατι που ο ιδιος προκαλεσε, αφου τουλαχιστον ως ελαχιστη ενδειξη φιλοτιμιας επρεπε να ζητησει να ξεκινα αλλαγη.
Ξερω οτι πολλοι μοντ εχουν αποψεις που συμφωνουν με την δικια μου, ομως αυτη η νοοτροπια πρεπει να σταματησει.
Αυτο το σαιτ ειναι ΟΠΑΔΩ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, και πρεπει να σεβεται την ιστορια του συλλογου, και οχι να παρακαμπτουμε οτι δεν μας βολευει.
Συν το οτι ΨΗΛΑ ΨΗΛΑ ΦΙΓΟΥΡΑΡΕΙ ο κυριος γκαυλιαρης αλλος-ΘΑ ΘΑ ΘΑ- που εκτος του οτι σπαταλησε την τεραστια συσπειρωση που υπηρχε σε υπερβολικα παχυλα συμβολαια σε παλτα
προσφατα ειπε ΨΕΜΑΤΑ οτι θα παραιτηθει αν δεν διευθετουσε ΑΜΕΣΑ τα χρεη και ακομα περιμενουμε.
Υ.Γ. για να ειμαι ξεκαθαρος ας διαβασει και ο καθενας τι εγινε εδω
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... &start=630 και οι επομενες 3 σελιδε
Υ.Γ.2 αν και οταν αρθει το μπαν του κρανατου, και αν και οταν ξαναξεκινησω να συμμετεχω, να συζητησουν οι υπευθηνοι και να αφησουν να ανοικτει ενα τοπικ αφου στο καφενειο μπαινει και η γκοτσαρεβα που λεει ο λογος οπου να γραφουμε ολοι οι γραφικοι και θα ειναι μειωμενης επισκεψιμοτητας και θα μπορουμε να καυστηριαζουμε τα τεκτενομενα στον συλλογο- εννοειται χωρις βρισιες.
Υ.Γ.4 θεωρω τουλαχιστον ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ την απαγορευση εξιστορησης στο καφενειο, και το λιγοτερο κωμικοτραγικη
Ηδη το εκανα απλα επειδη διαφορα μελη μου απηυθηναν τον λογο απαντω εδω.
ΚΑθως θεωρω οτι η κριτικη σε μισθοφορο επαγγελματια εθνικης -παο - ΠΑΟΚ δεν πρεπει να ειναι πανω απο τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ, και επισης οτι δεν γινεται να κανουμε ενα εκατομμυριο κοσμος τουμπεκι για κατι που ο ιδιος προκαλεσε, αφου τουλαχιστον ως ελαχιστη ενδειξη φιλοτιμιας επρεπε να ζητησει να ξεκινα αλλαγη.
Ξερω οτι πολλοι μοντ εχουν αποψεις που συμφωνουν με την δικια μου, ομως αυτη η νοοτροπια πρεπει να σταματησει.
Αυτο το σαιτ ειναι ΟΠΑΔΩ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, και πρεπει να σεβεται την ιστορια του συλλογου, και οχι να παρακαμπτουμε οτι δεν μας βολευει.
Συν το οτι ΨΗΛΑ ΨΗΛΑ ΦΙΓΟΥΡΑΡΕΙ ο κυριος γκαυλιαρης αλλος-ΘΑ ΘΑ ΘΑ- που εκτος του οτι σπαταλησε την τεραστια συσπειρωση που υπηρχε σε υπερβολικα παχυλα συμβολαια σε παλτα
προσφατα ειπε ΨΕΜΑΤΑ οτι θα παραιτηθει αν δεν διευθετουσε ΑΜΕΣΑ τα χρεη και ακομα περιμενουμε.
Υ.Γ. για να ειμαι ξεκαθαρος ας διαβασει και ο καθενας τι εγινε εδω
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... &start=630 και οι επομενες 3 σελιδε
Υ.Γ.2 αν και οταν αρθει το μπαν του κρανατου, και αν και οταν ξαναξεκινησω να συμμετεχω, να συζητησουν οι υπευθηνοι και να αφησουν να ανοικτει ενα τοπικ αφου στο καφενειο μπαινει και η γκοτσαρεβα που λεει ο λογος οπου να γραφουμε ολοι οι γραφικοι και θα ειναι μειωμενης επισκεψιμοτητας και θα μπορουμε να καυστηριαζουμε τα τεκτενομενα στον συλλογο- εννοειται χωρις βρισιες.
Υ.Γ.4 θεωρω τουλαχιστον ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ την απαγορευση εξιστορησης στο καφενειο, και το λιγοτερο κωμικοτραγικη
Ο κρανατος λεει εφαγε ΜΟΝΙΜΟ μπαν...
Στοιχεια υπαρχουν
ΕΞΩ Η ΝΔ απο τον ΠΑΟΚ
βαριεμαι να κανω ποστ για ιβαν αγγελο κτλ
Τι να λεμε
Με χομπιστες και ψηφοφορους της νδ διαλογο...ασε
Στοιχεια υπαρχουν
ΕΞΩ Η ΝΔ απο τον ΠΑΟΚ
βαριεμαι να κανω ποστ για ιβαν αγγελο κτλ
Τι να λεμε
Με χομπιστες και ψηφοφορους της νδ διαλογο...ασε
- Μπαρκαρούτσος
Οριστικό, για πάντα, από κεντρική και forum.
Ρωτήστε τον, ξέρει γιατί έφαγε ban, μεγάλος άνθρωπος είναι, παρ'όλο που παρεκτρέπεται πού και πού.
Ρωτήστε τον, ξέρει γιατί έφαγε ban, μεγάλος άνθρωπος είναι, παρ'όλο που παρεκτρέπεται πού και πού.
Εχετε απαγορευτει μονιμα απ αυτη τη δημοσια συζητηση αυτο εννοω,,,μπηκα ξανα με μαυρη καρδια μετα απ το ΠΑΟΚ καλλονη,,,που πηγα να φαω και γω μονιμο μπαν..
Τα χειροτερα ερχονται..σας το λεω απο τωρα,,ξετω ξερω,,θα ακουσω τα απειρα,
Τα χειροτερα ερχονται..σας το λεω απο τωρα,,ξετω ξερω,,θα ακουσω τα απειρα,
Ποιον να ρωτησω ρε ρομαν με δουλευεις?
Αφου τον διωξατε.
ουτε καν του δοθηκε η ευκαιρια να μιλησει για αυτα που ειπε?
Διωξατε εναν ΑΔΕΡΦΟ απο μια κοινοτητα του ΠΑΟΚ επειδη δεν γουοσταρει καποιον που μας εφτυσε για τα φραγκα?
ΕΥΓΕ
δασκαλε εχεις επικοινωνια με κρανατο?
Αφου τον διωξατε.
ουτε καν του δοθηκε η ευκαιρια να μιλησει για αυτα που ειπε?
Διωξατε εναν ΑΔΕΡΦΟ απο μια κοινοτητα του ΠΑΟΚ επειδη δεν γουοσταρει καποιον που μας εφτυσε για τα φραγκα?
ΕΥΓΕ
δασκαλε εχεις επικοινωνια με κρανατο?
Αλλα ντ αλλα τα μεγαλα. Δεν εβγαλα κ πολυ νοημα.
Μπαν επεσε σε αυτο το μελος γιατι εξυβρισε και απειλησε μελη του φορουμ και της σελιδας ενα ασχετο βραδυ χωρις λογο.
Μπαν επεσε σε αυτο το μελος γιατι εξυβρισε και απειλησε μελη του φορουμ και της σελιδας ενα ασχετο βραδυ χωρις λογο.