Το μονο που ζηταμε ειναι να βρουμε την ακρη και να μεινει...
15. Pablo Andrés Contreras Fica
Re: 15. Pablo Andrés Contreras Fica
++Sera4 έγραψε:++++++++++Karelias έγραψε:Τι είπες Παύλο;
Θέλεις να μείνεις;
Μα γιατί χαλάς τη μανέστρα;
Εδώ μέσα, τόσες μέρες, τόσος κόσμος, λέει ότι βαρέθηκες, θες να φύγεις, θες να πας σπίτι σου μιαν ώρα αρχύτερα, ότι ότι ότι ότι...Κι έρχεσαι εσύ τώρα και μας χαλάς την ιστορία;
Μα γιατί;
Αλλά ξέρω γιατί...Βρε, εμάς πας να κοροϊδέψεις βρε; Να σε πω γιατί. (ή μάλλον να σε πω τι θα πουν όλοι αυτοί που λένε τα παραπάνω.) Για να μη φας το χρέωμα εσύ. Γι αυτό.
Α ρε Παύλο, τι σου μελε να πάθεις.
α ρε παμπλο μολις χαλασες ολοκληρη επικοινωνιακη προπαγανδα αγορι μου σαν μπουγατσα με κυμα θα σε φανε τωρα...ενας τιτλος μονο τιποτα αλλο...
ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ
και δεν ειναι τσοντα...
Δυστυχως το νεο παραμυθι που στηθηκε....δεν ειχε ιστορια με κακο κονδορα οπως με αλλους αλλα ο κονδορας με τη νοσταλγια για την πατριδα...
Αληθειες θελουμε μονο.....κοψτε τη φορα στα παπαγαλακια της προπαγανδας ...δε θα γινουμε αρουλης...
sourmenetes έγραψε:Bob δε νομιζω οτι υπαρχει καποιος ο οποιος αποδοκιμασε τον παιχτη καποια χρονικη στιγμη....
Ουτε τον αμφισβητησε το μεγαλυτερο μερος του κοσμου οποιαδηποτε στιγμη της καριερας του στον ΠΑΟΚ..Προσωπικα οταν οι αλλοι λεγανε οτι φετος δεν εχει κανει πολλα παιχνιδια και για εθνικες και τετοια ημουνα πιστος του παμπλο γιατι ξερω οτι ειναι για μεγαλα ματς...
Παντως τωρα κανεις δεν τον αμφισβητησε...Τωρα αμα πιστευει ο καθενας τον καθε δημοσιογραφο ειναι αλλο ζητημα..
Το εχω πει χιλιες φορες...Εμεις τους βριζουμε αλλα εμεις τους πιστευουμε κιολας...
Ας τα λουστουμε...
Ποσο καιρο λεω "περιμενετε,περιμενετε" και ολοι τα θεωρουνε τελειωμενα...Τα ιδια εγιναν και με τον μπολονι μετα το ματς με τη ρουμπιν...
Μακαρι να βρεθει η χρυση τομη και ο παιχτης να συνεχισει...
Φίλε sourmenetes με μπέρδεψες. Τι απο τα δύο ισχύει; Στο ένα αναφέρεις ότι δεν υπαρχει καποιος ο οποιος αποδοκιμασε τον παιχτη καποια χρονικη στιγμη.sourmenetes έγραψε:Το ξερω και το θυμαμαι πολυ καλα αλλα αυτοι οι παιχτες αποδεικνυουν ποιοι ειναι οταν πρεπει...bob έγραψε:φίλε έχω δει αρκετά ποστ που λένε ότι ο παίκτης είναι μεγάλος και ότι στο μυαλό του είναι μόνο η εθνική και ότι φέτος δεν έκανε παιχνίδια και και και...ασ'το λοιπόν!το είπα ότι δεν θα ψάξω καν να τα βρω για να την πω σε συνοπαδούς μου!
Μετά σου λέει ο bob ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει (αρκεί να δει κάποιος τις προηγούμενες σελίδες) και συμφωνείς μαζί του.
θα ήθελες να το διευκρινήσεις σε παρακαλώ;
Καρελια και γω τον εκραξα να πω την αληθεια γιατι φετος στην εθνικη τον βλεπαμε(δε βγαζω τον λωκο μου απεξω) αλλα οταν στηθηκε το παραμυθι για διαζυγιο με το κακο παιδι που θελει μονο τα λεφτα του ή αργοτερα ο κονδορας που θελει να γυρισει πισω...αλλαξε το πραμα...Η κοροιδια εχει και ενα οριο....Σαν αξια ο παικτης και αν ποναει την ομαδα χει δειξει τοσα χρονια...ΚΑι με μιση προπονηση τον εχει βασικο ο προπονητης....ακομα και χαφ...
- Μπαρκαρούτσος
Αν φύγουν (είτε με διακοπή συμβολαίου είτε με πώληση) Τσουκαλάς, Robert, Χαλκιάς ή/και Kresic, ο Contreras θα μείνει σίγουρα ως το καλοκαίρι, και μπορεί να έχουμε και γκαβάντζα λεφτά... Γνώμη μου, και απορώ πώς δεν το έχει σκεφτεί άλλος...
Εγώ αυτό δεν μπορώ να καταλάβω...
Ρε γαμώ το το στανιό μου, δεν ζητήσαμε πότε τίποτε περισότερο από την αλήθεια. (και στο θέμα αυτό).
Πες, διοίκηση του ΠΑΟΚ, παιδιά δεν έχω λεφτά να κρατήσω τον παίχτη (αφήνω απ έξω το πως και το γιατί δεν έχω λεφτά) κι ο παίχτης φεύγει (μάλλον) τον Γενάρη.
Τι σκατά τις θες τι διαροές και τα σουξουμουξου μανταλάκια στους ΑΡΔ;
Βγες και πες, παίδες, λεφτά πάπαλα, δεν μπορούμε να τον κρατήσουμε, συγνώμη δεν γίνεται, τέλος.Ευχαριστούμε για την προσφορά του.
Αφήστε επιτέλους τα σουπαμουπες.
Ρε γαμώ το το στανιό μου, δεν ζητήσαμε πότε τίποτε περισότερο από την αλήθεια. (και στο θέμα αυτό).
Πες, διοίκηση του ΠΑΟΚ, παιδιά δεν έχω λεφτά να κρατήσω τον παίχτη (αφήνω απ έξω το πως και το γιατί δεν έχω λεφτά) κι ο παίχτης φεύγει (μάλλον) τον Γενάρη.
Τι σκατά τις θες τι διαροές και τα σουξουμουξου μανταλάκια στους ΑΡΔ;
Βγες και πες, παίδες, λεφτά πάπαλα, δεν μπορούμε να τον κρατήσουμε, συγνώμη δεν γίνεται, τέλος.Ευχαριστούμε για την προσφορά του.
Αφήστε επιτέλους τα σουπαμουπες.
- abc_o_ karpouzas
υπαρχει κανεις που ηταν στην συναντισει να μας πει πανω πανω αν μιλισαν για τον κοντρερας;;;
και φιλε bob κανενας δεν θελει να φυγει ο κοντρερας
αλλα εαν εχει αποφασισθει να μιωθει ο χρημας, απο τα μεγαλα συμβολαια ξεκινας
η ενα μεγαλο η 5 μικρα
αρα η διωχνεις τα 2 μεγαλα που εχεις η διωχνεις 10 μικρα
δεν ειναι ζητημα κοντρερας και αξιας παικτου
ειναι ζητημα επιβιωσεις της ομαδος
τελος παντον αν και εγω πιστευω οτι θα μεινει τελικα το ζητημα ειναι οτι ολοι πρεπει να καταλαβουμε οτι απο την στιγμη που δεν εχουμε μεγαλομετοχο να βαλει μαχρη πρεπει εμεις να βαλουμε πλατη
ο καθενας
ολα τα αλλα ειανι φιλοσοφιες ποιος που τοτε και γιατι
απο την στιγμη που συμφωνουμε οτι δεν ψιριστικαν λεφτα πρεπει να βαλουμε πλατη αλλιως η διωχνεις η πουλας
αλλος δρομος δεν βλεπω να υπαρχει εκτος εαν φοραω παροπιδες οποτε καποιος ας διξει αλλον δρομο
και φιλε bob κανενας δεν θελει να φυγει ο κοντρερας
αλλα εαν εχει αποφασισθει να μιωθει ο χρημας, απο τα μεγαλα συμβολαια ξεκινας
η ενα μεγαλο η 5 μικρα
αρα η διωχνεις τα 2 μεγαλα που εχεις η διωχνεις 10 μικρα
δεν ειναι ζητημα κοντρερας και αξιας παικτου
ειναι ζητημα επιβιωσεις της ομαδος
τελος παντον αν και εγω πιστευω οτι θα μεινει τελικα το ζητημα ειναι οτι ολοι πρεπει να καταλαβουμε οτι απο την στιγμη που δεν εχουμε μεγαλομετοχο να βαλει μαχρη πρεπει εμεις να βαλουμε πλατη
ο καθενας
ολα τα αλλα ειανι φιλοσοφιες ποιος που τοτε και γιατι
απο την στιγμη που συμφωνουμε οτι δεν ψιριστικαν λεφτα πρεπει να βαλουμε πλατη αλλιως η διωχνεις η πουλας
αλλος δρομος δεν βλεπω να υπαρχει εκτος εαν φοραω παροπιδες οποτε καποιος ας διξει αλλον δρομο
- ΑποστόληςΑ
Παρακαλώ τα μέλη μας Ταγματάρχη4 και Rizla να σταματήσουν εδώ τις προσωπικές αντιπαραθέσεις. Και θα το επαναλάβω για τελευταία φορά:Rizla έγραψε:O πατερας μου εξυπνακια γνωστη της πραγματικοτητας εχει πεθανει εδω και 10 χρονια,συντηρω την 4μελη οικογενεια μου(εχω 2 γιους 5 & 7 ετων-να μου ζησουν,ευχαριστω) μονος μου, καθως ουτε η συζυγος δουλευει,πες λοιπον αχαρακτηριστε ποιος ειναι γνωστης της πραγματικοτητας και ποιος οχι.Καλυτερα λοιπον να παιζεις κομπολοι παρα να γραφεις πιπες,οταν δεν ξερεις ποιον εχεις απεναντι σου...ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Τα περι γυαλας....ας τα αφησω καλυτερα ασχολειαστα......γιατι θα με κοψουν.....
...ελπιζω μονο ο πατερας σου να συνεχισει να εχει την δουλεια του,και να σε συντηρει.
...γιατι εσυ με αυτα που γραφεις ....σιγουρα δεν εσεις καμια σχεσει με την πραγματικοτητα.
....το ποιο αστειο ειναι αυτο που γραφεις για την Τουμπα![]()
![]()
....οι μισοι και παραπανω Τουμπιωτες ειναι για ''φυλακη''....
Tελευταίο offtopic ....![]()
Αrgonaut4
Επειδη καποιοι ειμαστε στα προθυρα της οικονομικης εξαθλιωσης δεν σημαινει οτι ολος ο κοσμος ειναι ετσι.
Ο Παμπλο με την τελευταια δηλωση του νομιζω εθεσε το θεμα σε σωστες βασεις.
Σεβαστείτε την άποψη του οποιοδήποτε αδελφού, ακόμη και αν σας εκνευρίζει. Δεν δεχόμαστε εδώ μέσα τις απόψεις μόνο των ώριμων και των έμπειρογνωμόνων (experts), γιατί σε μια τέτοια περίπτωση ο πρώτος που θα είχε φύγει θα ήμουν εγώ! ΟΛΕΣ οι απόψεις των μελών είναι αποδεκτές, ακόμη και εάν το μέλος μας είναι δύο ετών (νοητικά).
Ν Τ Ρ Ο Π Η , αν φυγει ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ! Μας εχετε φλομωσει στα ψεματα!
Για ηρεμηστε λιγο...
Μπορει μια ελαχιστη μεριδα των ΑΡΔ να προσπαθησε να παρουσιασει τον παικταρα ως φιλαργυρο και με τασεις φυγης, αλλα ο κοσμος δεν εφαγε παπα. Βρειτε μου ΕΝΑ ποστ εδω μεσα που να τα ριχνει στον παικτη. ΕΝΑ.
Αντιθετα, μια ΑΛΛΗ μεριδα των ΑΡΔ παρουσιαζει τη διοικηση του ΠΑΟΚ οτι θελει να ΔΙΩΞΕΙ (?!) τον Κοντρερας και υπαρχουν αρκετοι εδω μεσα που εφαγαν αυτον τον παπα.
Αν ο Κοντρερας ανανεωσει τι θα εχουν να μας πουν αυτοι οι τυποι?
Μπορει μια ελαχιστη μεριδα των ΑΡΔ να προσπαθησε να παρουσιασει τον παικταρα ως φιλαργυρο και με τασεις φυγης, αλλα ο κοσμος δεν εφαγε παπα. Βρειτε μου ΕΝΑ ποστ εδω μεσα που να τα ριχνει στον παικτη. ΕΝΑ.
Αντιθετα, μια ΑΛΛΗ μεριδα των ΑΡΔ παρουσιαζει τη διοικηση του ΠΑΟΚ οτι θελει να ΔΙΩΞΕΙ (?!) τον Κοντρερας και υπαρχουν αρκετοι εδω μεσα που εφαγαν αυτον τον παπα.
Αν ο Κοντρερας ανανεωσει τι θα εχουν να μας πουν αυτοι οι τυποι?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Olorin την Πέμ 29 Δεκ 2011, 13:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
karabill πες μου ΕΝΑ, ΜΟΝΟ ΕΝΑ ψέμα που άκουσες απο τη διοίκηση και όχι κάποιον ΑΡΔ.
Φορτωμένε συνοπαδέ...
Φορτωμένε συνοπαδέ...
Παίρνει Στέλιο Ρόκκο, αφήνει Κοντρέρας;
Νέα δεδομένα φαίνεται ότι δημιουργούνται στο θέμα του Πάμπλο Κοντρέρας. Δημοσίευμα στη Χιλή αναφέρει ότι η Κόλο Κόλο θα αποκτήσει τον Στέλιο Ρόκκο, αφού ο Κοντρέρας δε μπορεί να μείνει ελεύθερος τώρα από τον ΠΑΟΚ και η ομάδα πονάει στη θέση του τραγουδιάρη.
Συγκεκριμένα το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Prensafutbol.cl» αναφέρει ότι οι διαπραγματεύσεις με τον Κοντρέρας οδηγούνται σε ναυάγιο καθώς ο παίκτης έχει πρόβλημα στο να μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και έτσι προχωράει στην απόκτηση, ενός άλλου lead singer.
Ο Κοντρέρας έκανε δηλώσεις σήμερα και τόνισε ότι ο ίδιος θέλει να παραμείνει και δε ξέρει να τραγουδάει, αλλά η επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη, θα ξεκαθαρίσει πολλά πράγματα για το θέμα του Χιλιανού.
http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=14801
Άντε γιατί οι Χιλιανοί θα τον έβαζαν και να παίξει ματσάκιο απο την πολλή ΑΡΔια τους...
Νέα δεδομένα φαίνεται ότι δημιουργούνται στο θέμα του Πάμπλο Κοντρέρας. Δημοσίευμα στη Χιλή αναφέρει ότι η Κόλο Κόλο θα αποκτήσει τον Στέλιο Ρόκκο, αφού ο Κοντρέρας δε μπορεί να μείνει ελεύθερος τώρα από τον ΠΑΟΚ και η ομάδα πονάει στη θέση του τραγουδιάρη.
Συγκεκριμένα το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Prensafutbol.cl» αναφέρει ότι οι διαπραγματεύσεις με τον Κοντρέρας οδηγούνται σε ναυάγιο καθώς ο παίκτης έχει πρόβλημα στο να μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και έτσι προχωράει στην απόκτηση, ενός άλλου lead singer.
Ο Κοντρέρας έκανε δηλώσεις σήμερα και τόνισε ότι ο ίδιος θέλει να παραμείνει και δε ξέρει να τραγουδάει, αλλά η επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη, θα ξεκαθαρίσει πολλά πράγματα για το θέμα του Χιλιανού.
http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=14801
Άντε γιατί οι Χιλιανοί θα τον έβαζαν και να παίξει ματσάκιο απο την πολλή ΑΡΔια τους...
Μετά και το δημοσίευμα από την Χιλή για το ναυάγιο της μεταγραφής του στη κόλο κόλο και σε συνδυασμό με τις πρόσφατες δηλώσεις του παίχτη ίσος είναι καλο να κρατήσουμε μια στάση αναμονής γιατί απ ότι καταλαβαίνω παίζονται παιχνίδια και από τις δυο πλευρές και τζάμπα σφαζόμαστε περνώντας οι μεν το μέρος της παε και η δε το μέρος του παίχτη...
- ΑποστόληςΑ