Ιβάν Σαββίδης VII
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Φανταστείτε πως έκανε bounce back η κουλα που τους είχαμε πελάτες 4 χρονια αλλά και το 25 με αλλαγή διοίκησης και φάπα το 24 από εμας για 2 βαθμούς. Ε αυτό πρέπει να κάνουμε κι εμείς αν φέτος χάσουμε το πρωτάθλημα. Επιβάλλεται να πάρουμε όσα περισσότερα μπορόυμε φέτος (πχ δευτερη θεση και κύπελλο) και να διορθωθούν τα κακώς κείμενα ΗΔΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.
Ο λουτσεσκου στην πραγματικότητα ελεγχεται για την διαχείρηση στα χάφ και ειδικά για τον μπιανκο. Ο τρόπος που ενσωμάτωσε τους ποδοσφαιριστές μέχρι να αρχίσουν όλοι οι απίστευτοι τραυματισμοί είναι για σεμιναριο και όχι για αρνητική κριτική .Equalizer έγραψε: Τρί 07 Απρ 2026, 11:23 Το μεγαλύτερο πρόβλημα παρουσιάστηκε στη γραμμή των μεσοεπιθετικών
Η ομάδα έχει 6 παίκτες εκεί. Και επί σειρά ΜΗΝΩΝ, παίζουν δυόμισι καθώς όλοι οι άλλοι είναι τραυματίες.
Αυτό σε ένα σουπερ οργανωμένο κλαμπ τύπου Μίλαν, που έχει ειδική κλινική από τις πιο εξειδικευμένες στον κόσμο, θα μπορούσε ίσως ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ να προβλεφθεί.
Είμαστε τέτοιο επίπεδο; Προφανώς και οχι. Σημείωση: Το έχω γράψει πολλάκις οτι αν ήμουν Σαββίδης το 2012 το πρώτο πράγμα που θα έκανα ήταν προπονητικό κέντρο διαστημικού επιπέδου και ειδικό επιστημονικό τομέα με τρελούς γιατρούς με ιατρικές μπέρτες να κυκλοφορούν αλλόφρονες πρωτοπορώντας στα πάντα γύρω απ την υγεία της ομάδας.
ΑΛΛΑ
Αυτό δεν σημαίνει οτι τώρα έγινε κάποιου είδους εγκληματική αμέλεια
Μέσα στο γενικό συμπαντικό χαλασμό της φετινής χρονιάς στον ΠΑΟΚ, έκατσε και η κέντα να τραυματίζονται ουσιαστικά μόνο μεσοεπιθετικοί, και ο Μεϊτέ... Βεβαίως και αλλού υπήρχαν τραυματισμοί αλλά ήταν είτε παροδικοί είτε μη προβλέψιμοι.
Πέλκας ουσιαστικά τέσσερις μήνες εκτός. Ντεσπότοφ το ίδιο. Ιβανούσετς με... τρύπα στην πατούσα (!!!) δυο μήνες (καλά και παρόντας να είναι, άφαντος παραμένει). Ντέλιας πόσο καιρό εκτός.
Ε που να πας ετσι;
Πόσους παίκτες να έχεις;
Το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ σφάλμα ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ήταν η στήριξη της ομάδας στον Ταισον αφού βάσει λογικής αυτός συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να "κρεμάσει".
Κι όμως εν τέλει αυτός άντεξε κι όλοι οι άλλοι διέλυσαν!
Η μόνη λάθος πραγματικά μεταγραφή αποδείχθηκε ο Ιβανούσετς
Άρα ποιον προγραμματισμό να κράξω;
Από που κι ως που ο Ντεσπόντοφ ήταν "προβλέψιμο" - "αναμενόμενο" οτι θα μείνει τη μισή σεζόν εκτός; Μιλάμε για έναν καλά γυμνασμένο αθλητή, στεγνό, με αρκετή εμπειρία (ψημένο σε αγωνιστική δράση και απαιτήσεις), σε καλή ηλικία και με αρκετά οκ ιστορικό τραυματισμών.
Για αυτούς και για άλλους λόγους όπως την ανύπαρκτη διαχείριση των χαφ όπου ξεκάθαρα υπάρχουν αδικίες, προσωπικά βάζω ΠΡΩΤΑ (οχι αποκλειστικά) την κακή προπονητική διαχείριση του υπαρχοντος ρόστερ, και αρκετά πιο πίσω την μετριοκακή δόμηση του ρόστερ από τους αρμόδιους.
"Heavy is the head that wears the crown".
Σε ολα τα καλα που εχουμε δει το Α και το Ω εχει ονομα. Ιβαν Σαββιδης.
Σε ολα τα κακα που εχουμε δει το Α και το Ω εχει ονομα. Ιβαν Σαββιδης.
Θα πω ξανα, ας περιμενουμε να τελειωσει το πρωταθλημα και θα κανουμε την σουμα μας τοτε.
Σε ολα τα καλα που εχουμε δει το Α και το Ω εχει ονομα. Ιβαν Σαββιδης.
Σε ολα τα κακα που εχουμε δει το Α και το Ω εχει ονομα. Ιβαν Σαββιδης.
Θα πω ξανα, ας περιμενουμε να τελειωσει το πρωταθλημα και θα κανουμε την σουμα μας τοτε.
- These users thanked the author embuji for the post (total 3):
- geobila, PAOK DreXleR, aivas19
Τη κουβέντα εγώ τη ξεκίνησα, όχι για να βρω φταιχτη. Αυτά τα έχω ξαναγραψει ,θεωρώ 70-30 το προπονητη και τη διοίκηση υπεύθυνους φέτος. Το προπονητη είτε στη διαχείριση παικτων, είτε στην επιλογή τους είτε στο τρόπο παιχνιδιού. Και τη διοίκηση στο ότι δεν εξασφάλισε ως άμεση προϊσταμένη όλων, τις καλύτερες συνθήκες .
Το τωρινό ροστερ είναι υπεραρκετό για να μη μας το πάρει η Κουλά, ενώ είναι μάλλον 50-50 για να αντιμετωπίσει έναν γαυρο σε νορμάλ κατάσταση κι όχι καμμένο όπως είναι τώρα. Το ότι ο γαυρος κάηκε λόγω τσουλου έπρεπε αυτόματα να μας χρίσει πρωταθλητές. Όντως υπήρξε τύχη για την Αεκ αλλά ας είχα ένα σέντερ μπακ ώστε να μη με κουδουνισει η Τρίπολη και να έχει παραπάνω xgoals από μένα.
Όλο το ζουμί είναι πως το κοντέρ θα γράψει μάλλον 2-3 για το Σαββίδη. Καλές όλες οι λεπτομέρειες και οι εξηγήσεις αλλά το σκορ είναι σκορ. Τα χρόνια που θα είναι μάχιμος είναι μετρημένα. Το 2-3 ιδίως από τον Βενγκα δε καταπινεται με τίποτα, με δεδομένο ότι ο γαυρος με τα άπειρα εφόδια θα επανέλθει με πολύ δυνατές ομάδες από του χρόνου. Συν το λαγο με όσο σπρώξιμο χρειαστεί για πάρει κι αυτός μια κούπα.
Το φετινό πρωτάθλημα στην αορατη σειρα έλεγε ΠΑΟΚ όπως το 2018 και όπως τότε το κλέβουν. Τότε δικαστικά τώρα αγωνιστικά .
Αν αυτό του φτανει του Ιβάν εμένα μου περισσεύει. Εγώ αν ήμουν Ιβάν και το έχανα φέτος από τους Βολους και τις Τριπολιτσες και εμφανίζομουν στα νοκ αουτ της Ευρώπης με το ζόρι με επαγγελματική σύνθεση, θα τους άλλαζα όλους. Και τα πλακάκια.
Ξαναλέω αν του αρέσει, εγώ πάω πάσο
Το τωρινό ροστερ είναι υπεραρκετό για να μη μας το πάρει η Κουλά, ενώ είναι μάλλον 50-50 για να αντιμετωπίσει έναν γαυρο σε νορμάλ κατάσταση κι όχι καμμένο όπως είναι τώρα. Το ότι ο γαυρος κάηκε λόγω τσουλου έπρεπε αυτόματα να μας χρίσει πρωταθλητές. Όντως υπήρξε τύχη για την Αεκ αλλά ας είχα ένα σέντερ μπακ ώστε να μη με κουδουνισει η Τρίπολη και να έχει παραπάνω xgoals από μένα.
Όλο το ζουμί είναι πως το κοντέρ θα γράψει μάλλον 2-3 για το Σαββίδη. Καλές όλες οι λεπτομέρειες και οι εξηγήσεις αλλά το σκορ είναι σκορ. Τα χρόνια που θα είναι μάχιμος είναι μετρημένα. Το 2-3 ιδίως από τον Βενγκα δε καταπινεται με τίποτα, με δεδομένο ότι ο γαυρος με τα άπειρα εφόδια θα επανέλθει με πολύ δυνατές ομάδες από του χρόνου. Συν το λαγο με όσο σπρώξιμο χρειαστεί για πάρει κι αυτός μια κούπα.
Το φετινό πρωτάθλημα στην αορατη σειρα έλεγε ΠΑΟΚ όπως το 2018 και όπως τότε το κλέβουν. Τότε δικαστικά τώρα αγωνιστικά .
Αν αυτό του φτανει του Ιβάν εμένα μου περισσεύει. Εγώ αν ήμουν Ιβάν και το έχανα φέτος από τους Βολους και τις Τριπολιτσες και εμφανίζομουν στα νοκ αουτ της Ευρώπης με το ζόρι με επαγγελματική σύνθεση, θα τους άλλαζα όλους. Και τα πλακάκια.
Ξαναλέω αν του αρέσει, εγώ πάω πάσο
-
leomatos88
Εγώ, πάντως, μεγάλε Ιβάν Σαββίδη, δίχως να ξέρω από οικονομικά, και που πιστεύω ακράδαντα ότι με αργά και σταθερά βήματα αλλάζεις τον ΠΑΟΚ επίπεδο, σε όλες τις εκφάνσεις, εφόσον χαθεί το φετινό το πρωτάθλημα (προσωπικά θα σκάσω, υποθέτω κι εσύ), θα ήθελα (και θα χαρώ πολύ να συμφωνήσεις) να αλλάξεις ελαφρώς την πολιτική σου και να κάνεις ένα (μεγάλο) βήμα μπροστά.
Πώς είχες για παράδειγμα και Κάνιας και Σάκχοφ και Βέρνμπλουμ και Μαουρίσιο (βάλε και Καντουρί που δεν τον έβαζε ο Στρατηγός τόσο στα χαφ) και πήγες και έφερες και Ολιβέϊρα και Μίσιτς (μιας και τραυματίστηκε ο Πόντους αφενός, μην αποτελώντας αφετέρου πρόβλημα ο ύστερος τραυματισμός του Μαουρίσιο), έτσι και τώρα δεν κάνεις μια ωραιότατη συνεννόηση με τον σπουδαίο προπονητή της ομάδας, έγκαιρα εννοείται, να φέρεις παιχταράδες (εγνωσμένης αξίας, με παραστάσεις, άλλωστε ταλέντα έχουμε και δικά μας από τις ακαδημίες που εσύ ο ίδιος έφτιαξες), παιχταράδες που θα κεφαλαιοποιήσουν στο κάτω κάτω την ήδη υπάρχουσα, φοβερή κατά τη γνώμη μου, προσπάθεια που γίνεται;
Μιλάω για κάθε θέση, όχι μόνο για τα χαφ. Κοίταξε για παράδειγμα, μπορεί να έλεγα - κακώς - ότι ο Γερεμέγιεφ ισοδυναμεί με λευκή πετσέτα, και να αποδείχθηκε ότι ο παίχτης είναι μια χαρά αξιόμαχος και αξιόλογος και αξιοπρεπής, καθ' όλα άξιος τέλος πάντων, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν είναι για βασικός στον ΠΑΟΚ που διεκδικεί τα πάντα, και νομοτελειακά θα χρειαζόταν να γίνει βασικός, μιας και ο ούτως ή άλλως βασικός Γιακουμάκης δεν είναι, όπως φάνηκε, βιονικός. Μήπως έπρεπε τελικά (1 του Γενάρη, πολύ σωστά) ή τέλος πάντων μήπως πρέπει από το καλοκαίρι, επιτέλους, να ξαναφέρεις έναν σεσημασμένο σκόρερ, με προσωπικότητα και χαρακτήρα ανάλογο, που να το έχει ξανακάνει κάπου αλλού με συνέπεια και συνέχεια, μπας και όταν δεν θα μπαίνει όλη η ομάδα στα δίχτυα λόγω τεράστιας φόρμας και πληρότητας, να βάζει αυτός με τη σειρά του 20, ας πούμε, γκολ το χρόνο, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο;
Όλα αυτά στα λέω, όχι γιατί δεν πίστευα και εγώ ότι θα παίρναμε το πρωτάθλημα και δίχως τα παραπάνω, και όντως άμα δεν είχε τραυματιστεί ακόμα και το χορτάρι στο γήπεδο πιθανότατα θα το παίρναμε, αλλά κοίτα που τελικά οι πιθανότητες λιγοστέψαν, σε σημείο κατάθλιψης. Κάνε ό,τι νομίζεις, δεν είμαι ανόητος να έχω ξεχάσει την προσφορά σου, αλλά η γνώμη μου είναι ότι, αν το θέλεις σαν να μην υπάρχει αύριο το πρωτάθλημα, ανεβάζεις το ήδη υπάρχον επίπεδο της ομάδας αισθητά.
Πώς είχες για παράδειγμα και Κάνιας και Σάκχοφ και Βέρνμπλουμ και Μαουρίσιο (βάλε και Καντουρί που δεν τον έβαζε ο Στρατηγός τόσο στα χαφ) και πήγες και έφερες και Ολιβέϊρα και Μίσιτς (μιας και τραυματίστηκε ο Πόντους αφενός, μην αποτελώντας αφετέρου πρόβλημα ο ύστερος τραυματισμός του Μαουρίσιο), έτσι και τώρα δεν κάνεις μια ωραιότατη συνεννόηση με τον σπουδαίο προπονητή της ομάδας, έγκαιρα εννοείται, να φέρεις παιχταράδες (εγνωσμένης αξίας, με παραστάσεις, άλλωστε ταλέντα έχουμε και δικά μας από τις ακαδημίες που εσύ ο ίδιος έφτιαξες), παιχταράδες που θα κεφαλαιοποιήσουν στο κάτω κάτω την ήδη υπάρχουσα, φοβερή κατά τη γνώμη μου, προσπάθεια που γίνεται;
Μιλάω για κάθε θέση, όχι μόνο για τα χαφ. Κοίταξε για παράδειγμα, μπορεί να έλεγα - κακώς - ότι ο Γερεμέγιεφ ισοδυναμεί με λευκή πετσέτα, και να αποδείχθηκε ότι ο παίχτης είναι μια χαρά αξιόμαχος και αξιόλογος και αξιοπρεπής, καθ' όλα άξιος τέλος πάντων, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν είναι για βασικός στον ΠΑΟΚ που διεκδικεί τα πάντα, και νομοτελειακά θα χρειαζόταν να γίνει βασικός, μιας και ο ούτως ή άλλως βασικός Γιακουμάκης δεν είναι, όπως φάνηκε, βιονικός. Μήπως έπρεπε τελικά (1 του Γενάρη, πολύ σωστά) ή τέλος πάντων μήπως πρέπει από το καλοκαίρι, επιτέλους, να ξαναφέρεις έναν σεσημασμένο σκόρερ, με προσωπικότητα και χαρακτήρα ανάλογο, που να το έχει ξανακάνει κάπου αλλού με συνέπεια και συνέχεια, μπας και όταν δεν θα μπαίνει όλη η ομάδα στα δίχτυα λόγω τεράστιας φόρμας και πληρότητας, να βάζει αυτός με τη σειρά του 20, ας πούμε, γκολ το χρόνο, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο;
Όλα αυτά στα λέω, όχι γιατί δεν πίστευα και εγώ ότι θα παίρναμε το πρωτάθλημα και δίχως τα παραπάνω, και όντως άμα δεν είχε τραυματιστεί ακόμα και το χορτάρι στο γήπεδο πιθανότατα θα το παίρναμε, αλλά κοίτα που τελικά οι πιθανότητες λιγοστέψαν, σε σημείο κατάθλιψης. Κάνε ό,τι νομίζεις, δεν είμαι ανόητος να έχω ξεχάσει την προσφορά σου, αλλά η γνώμη μου είναι ότι, αν το θέλεις σαν να μην υπάρχει αύριο το πρωτάθλημα, ανεβάζεις το ήδη υπάρχον επίπεδο της ομάδας αισθητά.
- Montrealiotis
Ο ΠΑΟΚ του Σαββιδη έχει καταφέρει να έχει περισσότερους τίτλους από παναθηναϊκό και ΑΕΚ τα τελευταία σχεδόν τριάντα χρόνια, δεν είμαστε απλά δίπλα τους, αλλά και λίγο παραπάνω…
Οι αθηνοαρδ και το αθηνοκεντρικό κράτος μόνο, προσπαθούν να υποβαθμίσουν οτιδήποτε δεν είναι αθηναϊκό
Οι αθηνοαρδ και το αθηνοκεντρικό κράτος μόνο, προσπαθούν να υποβαθμίσουν οτιδήποτε δεν είναι αθηναϊκό
Δεν είναι αρκετό.
Αυτό ( που το έλεγαν και κάποιοι εντός) είναι ο λόγος που δεν εκτιξευομαστε.
Ο Ιβάν μετά το φετινό αν δεν αλλάξει κάποια πράγματα που αφορούν κυρίως την φιλοσοφία αλλά και την νοοτροπία θα είναι τεράστιο λάθος εκ μέρους του πιστεύω
Αυτό ( που το έλεγαν και κάποιοι εντός) είναι ο λόγος που δεν εκτιξευομαστε.
Ο Ιβάν μετά το φετινό αν δεν αλλάξει κάποια πράγματα που αφορούν κυρίως την φιλοσοφία αλλά και την νοοτροπία θα είναι τεράστιο λάθος εκ μέρους του πιστεύω
- Montrealiotis
Ελπίζω
Όπως ελπίζω να αλλάξει και η δική μας νοοτροπία, είτε αυτό λέγεται δικαιολογίες είτε δίψα
Όπως ελπίζω να αλλάξει και η δική μας νοοτροπία, είτε αυτό λέγεται δικαιολογίες είτε δίψα
Το αλλαγή από μόνο του δεν σημαίνει απολύτως τίποτα , πιο πολύ με σύνθημα εκλογών ακούγεται και ευσεβή πόθο παρά με στοχευμένη κριτική κι πλήρης συνυπολογισμό των παραγόντων που στέφουν κάποιο πρωταθλητή στην Ελλάδα. Τα πληκτρολόγια συνήθως πριονίζουν τις προσπάθειες της ομαδος κι μένει ο κόσμος στην κερκίδα να στηρίξει την ομάδα.
Ποια πληκτρολόγια μέσα εδώ πριονισαν τη προσπάθεια της ομάδας και πως ακριβως;