Είσαι Retro ρε συ Καμπα!Kabamaru11 έγραψε:Αν τελικα ερθει κ το βουνο,εγω προσωπικα μεσα στα αποδυτηρια,δεν θα ηθελα να ειμαι.Παραγωγη Private με σκηνοθεσια Salieri θα ειναι η φαση.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Τώρα που πήρε το 8 ο Μπάκα, βάλτε του το 14 για να βαράει ο Κεν με όρεξη.thomas Murg έγραψε:Σούρμε, εάν έρθει ο Μεϊτέ θα τον περιμένεις εσύ. Εάν δεν έρθει θα τον περιμένει ο barlow
Πέρασε η ώρα Μπερμπατοφ..Δεν κλείνει σήμερα άλλος ...Πάω για υπνο
Assdsdss #s#essv sssssssssss sss#sssssssss Addssgsfsss assDdssSsSsSzSsss#z*
Ssss##d$sssssS#s##e #gs#f szod dafassis isfdssfsS adds dssssad#ssssssssssssasssss#Sdd# ###sS
sss## ss#ssss#sdssdssssss
Ssss##d$sssssS#s##e #gs#f szod dafassis isfdssfsS adds dssssad#ssssssssssssasssss#Sdd# ###sS
sss## ss#ssss#sdssdssssss
SSsẞSSa sssSssssssssse
SsSsssdssWeWillRockYou έγραψε:Η ανακοίνωση Κόλει πάει για αύριο τελικά Ε;
Βγήκε κανένα άρθρο ότι ο παίκτης υπέγραψε και όλα πήγαν καλά; Να μας φύγει το πρώτο άγχος.
Έπειτα, να δούμε αύριο να κλείνει ο Χατζηδιάκος. Γενικά όχι αλλά απροόπτα, εκτός από ευχάριστες εκπλήξεις.
Συμφωνώ το παιδί είναι για την Α'Ομάδα βγάζει όντος μάτια, ανεξάρτητα αν έχει ρήτρα 4-5εκατομύριαΕ,Eternal Paoktsis έγραψε:Προβλέπω ότι πολύ γρήγορα θα έχουμε και δεύτερο δανεικό στην πρώτη ομάδα...
Ο Κολομβιανος στην ΠΑΟΚ Β βγάζει μάτια και πολύ δύσκολα θα τον κρατήσουν να παίζει στις κάτω ραχουλες.
Το παιδί είναι για την πρώτη ομάδα.
Jorge Cabezas Hurtado από την Watford.
Να πας να κοιμηθείς μεταγραφή σήμερα δεν έχει ήρθε ο Omar Colley πήρε τη φανέλα το 15 αυτά είναι για σήμερα, αύριο έχουμε αγώνα δύσκολο να νικήσουμε τον Ατρόμητο.Hayate έγραψε:Πέρασε η ώρα Μπερμπατοφ..Δεν κλείνει σήμερα άλλος ...Πάω για υπνο
Πάμε 1 Σεπτεμβρίου και ακόμα για τον Meite; λέτε λες και είναι ο Gundogan, έλεος δεν ήθελε να έρθει τέλος και φάνηκε τον κάνατε μερικοί εικόνισμα.Amsterdamer_87 έγραψε:Το δεδομενο φιλε Johny ειναι οτι ο Μειτε δεν ειναι εδω και απ οτι δειχνει μαλλον δεν θελει να ειναι εδω..
Το ποστ του Ντονσιτς ηταν η αφορμη και δεν πολυδινω βαση γενικως σε τετοια ποσταρισματα..
Αδερφια το οτι βγαζει ματια πως ακριβώς το μαθατε; Πληροφοριακα ρωταω, οχι ειρωνικα.ruthless έγραψε:Συμφωνώ το παιδί είναι για την Α'Ομάδα βγάζει όντος μάτια, ανεξάρτητα αν έχει ρήτρα 4-5εκατομύριαΕ,Eternal Paoktsis έγραψε:Προβλέπω ότι πολύ γρήγορα θα έχουμε και δεύτερο δανεικό στην πρώτη ομάδα...
Ο Κολομβιανος στην ΠΑΟΚ Β βγάζει μάτια και πολύ δύσκολα θα τον κρατήσουν να παίζει στις κάτω ραχουλες.
Το παιδί είναι για την πρώτη ομάδα.
Jorge Cabezas Hurtado από την Watford.
Daskale 4 εγώ το διάβασα και το έμαθα από άτομα φίλους Θεσσαλονίκη απο τα φιλικά που έδωσε ο ΠΑΟΚ Β' και το έγραψε 1 φίλος εδώ άλλα δεν το έγραψα συμφώνησα λένε στα φιλικά πετάει το μόνο που ξέρω επίσης είναι η Watford δεν συζητούσε για ελεύθερη προσθήκη και ρήτρα έχει 4εκατομύρια.
Μπορεί να κάνω λάθος αν είναι 3 ακόμα καλύτερα αλλά δεν διαφέρει από 4 πάλι να πέσουν πόσο δλδ στα 2εκατομ; η Watford;Gospi έγραψε:Εγω διαβασα σε δημοσιευμα οτι εχει ρητρα 3 μυρια, οχι 4.
-
Εγω θεωρώ πως αν τα αξιζει θα τα δωσουν και τα 3. Παιχτης στα 21 π αξιζει θα φερει μεσα σε μια 3ετια ανετα ενα 6αρι-7αρι.
Η μονη αστοχια ειναι πως εχπυμε ηδη ενα προτζεκτ που θα επιστρεψει το καλοκαιρι, και αλλους 2 φορ με συμβολαιο. Δεν θα ειναι ευκολο να πάρουν πολλα ματς με την πρωτη ομαδα του χρονου και ο καμπεσας και ο Τζιμας. Αλλα σ αυτο να πονοκεφαλιασουν οι αρμοδιοι!
Η μονη αστοχια ειναι πως εχπυμε ηδη ενα προτζεκτ που θα επιστρεψει το καλοκαιρι, και αλλους 2 φορ με συμβολαιο. Δεν θα ειναι ευκολο να πάρουν πολλα ματς με την πρωτη ομαδα του χρονου και ο καμπεσας και ο Τζιμας. Αλλα σ αυτο να πονοκεφαλιασουν οι αρμοδιοι!
Εγω δεν νομιζω οτι εχει ουτε 3 ουτε 4...Αυτα πρεπει να ειναι νουμερα που βγηκαν απο τα κεφαλια των δημοσιογραφων. Να παρεις δανεικο για τη Β ομαδα με τετοια ρητρα θα ηταν απλα χαζο. Βαρια βαρια να εχει 1...