Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Κάνε μια μεταγραφή να σταματήσουν σε παραλλαγή του κέρασε τον να σταματήσει η φάση.
-
Δεν χρειάζεται να ακούσεις τον Κολκα και τον κάθε Κολκα για να καταλάβεις το έργο που παίζεται. Το θέμα είναι να γίνει πλέον ο κόσμος ρεαλιστής χωρίς να περιμενει μεγάλες μεταγραφές και στόχους πρωταθλητισμού. Ας μείνουμε ψύχραιμοι και προσγειωμένοι μέχρι τον επίλογο του έργου.. Εγώ προσωπικά τον Σαββιδη δεν τον φοβάμαι ακόμη και να φύγει.. Είμαι σίγουρος ότι θα αφήσει τον ΠΑΟΚ σε καλά χέρια και όπως πρέπει.. Μέχρι τότε μεταβατικές χρονιές και αυτάρκεια..
- Μπαρκαρούτσος
Υπάρχει η πραγματικότητα και υπάρχουν οι υποθέσεις που μπορεί να κάνει κανείς για το μέλλον.JohnDag έγραψε:Ρε μην το κανεις κι εσυ αυτό. Είσαι και mod.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Λέει ο Κόλκας ότι θα γίνει κάτι, νότα αισιοδοξίας.
Λέει ο Κόλκας ότι αυτό το κάτι θα γίνει υπό προϋποθέσεις, μπουρδέλο το φόρουμ.
Λέει ο Κόλκας ότι αυτό το κάτι μπορεί και να μη γίνει, καταστροφή, λευκές πετσέτες και μαύρες σελίδες.
Δεν παίζεστε.
Σταύρο, κατέβα για Δήμαρχος. Ό,τι θέλεις τους κάνεις.
Άσε τον Κολκα, πες ότι δεν υπάρχει.
Πάει ή δεν πάει η ομάδα να παίξει 5 ματς σε 14 ημέρες με δυο χάφ;
Σήμερα 18 Αυγούστου έχεις αντικαταστήσει το βασικό σου χάφ που μοσχοπούλησες εν μέσω προκριματικών;
Εσύ πιστεύεις ότι θα αφήσουν την ομάδα να παίξει 5 αγώνες σε 14 μέρες με δύο χαφ. Πίστευέ το. Μη φέρνεις (όχι εσύ προσωπικά) την καταστροφή για κάτι που ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ότι ΘΑ γίνει.
Εγώ δεν πιστεύω ότι θα γίνει. Αλλά και να γίνει, στ'αρχίδια μου. Δεν είναι δική μου δουλειά. Ούτε έχω λεφτά να τους κάνω δώρο τους ποδοσφαιριστές που χρειάζονται. Θα αποδεχτώ την πραγματικότητα (σε αυτό υστερούμε ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ) και θα προχωρήσω.
Η δουλειά μου είναι να παίρνω εισιτήριο και να πηγαίνω στο γήπεδο να ξελαρυγγιάζομαι για την ομάδα.
Ποιος χαφ θα έλθει τώρα που θα έπρεπε να είχε ήδη κλείσει και να είναι εδώ αυτό το Σ/Κ και πως θα κλείσει κι άλλος αν μπούμε ομίλους, αφού αυτό θα κριθεί το βράδυ της 31/8 που θα έχουν λήξει οι μεταγραφές; Τρελλαθήκαμε από αυτά που διαβάζουμε και μας βαράει και η ζέστη.
Το ξέρετε πως αν οι τραυματισμοί του Φελίπε (που μάλλον είναι θλάση) και του Τσιγγάρα είναι σοβαροί, ξεκινάμε μεθαύριο το πρωτάθλημα και πάμε να παίξουμε άλλους δύο τελικούς 24 και 31/8 με δύο όλους κι όλους μέσους στον άξονα χωρίς να έχουμε αλλαγή; (!!!). Αν ισχύσουν οι φόβοι για τους τραυμτισμούς τους θα τους ξαναδούμε σε ένα μήνα και μπορεί και περισσότερο. Σε ποια ομάδα συμβαίνουν αυτά; Υποθέτω, μην πω είμαι σίγουρος, πώς τέτοια εικόνα σαν την σημερινή δική μας στο θέμα αυτό δεν έχουν ούτε οι Λαμία, Πανσερραϊκός και Κηφισιά. Με αυτόν τον Νάρεϊ θα πάμε στα εξτρέμ ή θα ξεζουμίσουμε τον μεγάλης κλάσης αλλά 35άρη Τάισον;
Και να μην υποτιμάμε τους Σκωτσέζους ξυλοκόπους, με τέτοιες ελλείψεις πολλά να φοβόμαστε και να μην ξεχνάμε τι πήγαμε να πάθουμε πριν δύο χρόνια με άλλους ξυλοκόπους της μπυραρίας Μποέμιανς η οποία σίγουρα είναι κατώτερη της Χαρτς.
Το ξέρετε πως αν οι τραυματισμοί του Φελίπε (που μάλλον είναι θλάση) και του Τσιγγάρα είναι σοβαροί, ξεκινάμε μεθαύριο το πρωτάθλημα και πάμε να παίξουμε άλλους δύο τελικούς 24 και 31/8 με δύο όλους κι όλους μέσους στον άξονα χωρίς να έχουμε αλλαγή; (!!!). Αν ισχύσουν οι φόβοι για τους τραυμτισμούς τους θα τους ξαναδούμε σε ένα μήνα και μπορεί και περισσότερο. Σε ποια ομάδα συμβαίνουν αυτά; Υποθέτω, μην πω είμαι σίγουρος, πώς τέτοια εικόνα σαν την σημερινή δική μας στο θέμα αυτό δεν έχουν ούτε οι Λαμία, Πανσερραϊκός και Κηφισιά. Με αυτόν τον Νάρεϊ θα πάμε στα εξτρέμ ή θα ξεζουμίσουμε τον μεγάλης κλάσης αλλά 35άρη Τάισον;
Και να μην υποτιμάμε τους Σκωτσέζους ξυλοκόπους, με τέτοιες ελλείψεις πολλά να φοβόμαστε και να μην ξεχνάμε τι πήγαμε να πάθουμε πριν δύο χρόνια με άλλους ξυλοκόπους της μπυραρίας Μποέμιανς η οποία σίγουρα είναι κατώτερη της Χαρτς.
Απόσπασμα από ένα σχόλιο ενός τυχαίου χρήστη σε άρθρο του 24.
Θα βάλω και το λινκ από κάτω.
"Εκείνο που δεν καταλαβαινω εγω αλλά κ πολλοι αλλοι, ειναι γιατι μπηκαμε στην λογικη να διαπραγματευθούμε με Χεταφε αφου εξ αρχης δεν υπηρχε περιπτωση να δωσουμε χρηματα για τον Μαξιμοβιτς κ εφαγε παπα ενας λαος ολοκληρος να ξεροσταλιαζει στα sites κ στα ραδιοφωνα να μαθει οοτε ερχεται ο Μαξιμοβιτς.
Δεν συζητω τις γελοιοτητες περι Καρασκαλ, Γκαρε κλπ. Νομιζω ηταν ο,τι πιο fake εχει κυκλοφορησει ελληνικη ομαδα ποτε για να κατευνασει τους οπαδους της.
Προσωπικα δεν με ενοχλει η κατασταση του ΠΑΟΚ, θα την αποδεχομουν εαν γνωριζα ειλικρινα ολη την αληθεια.
Με ενοχλει που θεωρουμαι χαζος να με ταιζουν με καθε λογης αναληθεις πληροφοριες κ να εμπαιζομαι διαβαζοντας πως ο Μαξιμοβιτς θα προλαβαινε να δηλωθει στην λιστα με Χαιντουκ η πως ο ΠΑΟΚ προσφερει τα εκατομμυρια του για Καρασκαλ, Γκαρε και ποσους αλλους (Τσαλοφ, Μειτε κ βαλε).
Φετος φαγαμε τον χειροτερο κ προσβλητικοτερο επικοινωνιακο παπα στην ιστορια της ομαδας, με εναν ΠΑΟΚ πληρως ακεφαλο που ουσιαστικα κρατιεται ορθιος απο εναν Λουτσεσκου, αυτον που παρα πολλοι λοιδωρουν και κατακρινουν με μενος. Περιμενετε να δειτε απο του χρονου, οταν θα εχουμε τριτοκλασατους προπονητες που θα φευγουν με την πρωτη δυσκολια."
Αν ακούει κανείς εκεί μέσα, έχετε 12 μέρες για να βγάλετε ρόμπες όλους εμάς που πιστεύουμε τα παραπάνω.
Πρώτος πρώτος θα βγω να το γράψω. ΡΌΜΠΑ ΜΕ ΈΚΑΝΕΣ ΙΒΑΝΑΡΕ θα γράψω.
Το λινκ:https://www.paok24.com/podosfairo/438087/plisiazei-ston-paok-o-markos-antonio/
Θα βάλω και το λινκ από κάτω.
"Εκείνο που δεν καταλαβαινω εγω αλλά κ πολλοι αλλοι, ειναι γιατι μπηκαμε στην λογικη να διαπραγματευθούμε με Χεταφε αφου εξ αρχης δεν υπηρχε περιπτωση να δωσουμε χρηματα για τον Μαξιμοβιτς κ εφαγε παπα ενας λαος ολοκληρος να ξεροσταλιαζει στα sites κ στα ραδιοφωνα να μαθει οοτε ερχεται ο Μαξιμοβιτς.
Δεν συζητω τις γελοιοτητες περι Καρασκαλ, Γκαρε κλπ. Νομιζω ηταν ο,τι πιο fake εχει κυκλοφορησει ελληνικη ομαδα ποτε για να κατευνασει τους οπαδους της.
Προσωπικα δεν με ενοχλει η κατασταση του ΠΑΟΚ, θα την αποδεχομουν εαν γνωριζα ειλικρινα ολη την αληθεια.
Με ενοχλει που θεωρουμαι χαζος να με ταιζουν με καθε λογης αναληθεις πληροφοριες κ να εμπαιζομαι διαβαζοντας πως ο Μαξιμοβιτς θα προλαβαινε να δηλωθει στην λιστα με Χαιντουκ η πως ο ΠΑΟΚ προσφερει τα εκατομμυρια του για Καρασκαλ, Γκαρε και ποσους αλλους (Τσαλοφ, Μειτε κ βαλε).
Φετος φαγαμε τον χειροτερο κ προσβλητικοτερο επικοινωνιακο παπα στην ιστορια της ομαδας, με εναν ΠΑΟΚ πληρως ακεφαλο που ουσιαστικα κρατιεται ορθιος απο εναν Λουτσεσκου, αυτον που παρα πολλοι λοιδωρουν και κατακρινουν με μενος. Περιμενετε να δειτε απο του χρονου, οταν θα εχουμε τριτοκλασατους προπονητες που θα φευγουν με την πρωτη δυσκολια."
Αν ακούει κανείς εκεί μέσα, έχετε 12 μέρες για να βγάλετε ρόμπες όλους εμάς που πιστεύουμε τα παραπάνω.
Πρώτος πρώτος θα βγω να το γράψω. ΡΌΜΠΑ ΜΕ ΈΚΑΝΕΣ ΙΒΑΝΑΡΕ θα γράψω.
Το λινκ:https://www.paok24.com/podosfairo/438087/plisiazei-ston-paok-o-markos-antonio/
- Μπαρκαρούτσος
Dimg4a έγραψε:Οχι ρε, καμια λευκη πετσετα.
Τα λέμε σε έξι ώρες.
Λευκή πετσέτα επειδή δεν κλείσαμε παίκτη 14 ώρες μετά από νίκη-πρόκριση με 3-0;!
- thomas Murg
Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ κατά την τελευταία της συνεδρίαση πήρε αποφάσεις όσον αφορά στις ημερομηνίες των μεταγραφικών περιόδων της σεζόν 2022/2023. Συγκεκριμένα, η θερινή μεταγραφική περίοδος ξεκινάει από 1/7 και διαρκεί έως τις 15/9, ενώ το "παράθυρο" για τους ελεύθερους θα παραμείνει ανοιχτό έως τις 30 Σεπτεμβρίου. Επομένως υπάρχει επέκταση της περιόδου.Γερασίμου έγραψε:Ποιος χαφ θα έλθει τώρα που θα έπρεπε να είχε ήδη κλείσει και να είναι εδώ αυτό το Σ/Κ και πως θα κλείσει κι άλλος αν μπούμε ομίλους, αφού αυτό θα κριθεί το βράδυ της 31/8 που θα έχουν λήξει οι μεταγραφές; Τρελλαθήκαμε από αυτά που διαβάζουμε και μας βαράει και η ζέστη.
Επίσης, εγκρίθηκαν προτάσεις για τροποποίηση του Καταστατικού που θα εισαχθούν προς ψήφιση στην Τακτική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας την 1η Ιουνίου.
Συγκεκριμένα η ανακοινώσεις για τη μεταγραφική περίοδο:
Όρισε ως ημερομηνία έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου την 01.07.2022 και ως ημερομηνία λήξης αυτής την 30.06.2023. Οι μετεγγραφικές περίοδοι ορίστηκαν ως εξής:
Για τα επαγγελματικά σωματεία (ΠΑΕ)
Θερινή μετεγγραφική περίοδος για διεθνείς και εσωτερικές κινήσεις από 01.07.2022 έως και 15.09.2022
- abc_o_ karpouzas
Είσαι πρόβατο σαν και εμένα...εγω βασικά είμαι γίδι...Χωρικός έγραψε:Εγώ πάλι, δεν βρίσκω τον λόγο να μην πιστέψω την επίσημη δήλωση χθες το βράδυ του προπονητή της ομάδας που είπε πως δουλεύουμε δύο μεταγραφές, αλλά να πιστέψω την διαίσθηση κάποιου δημοσιογράφου..
Είμαι πρόβατο; εγκάθετος της διοίκησης; Να ανησυχώ;
Πιστεύουμε ότι μας βόλευει...οι άλλοι ξέρουν καλύτερα...το ειπε και ο κολκας
- navigator11
Επίτρεψέ μου να έχω παράσημο ότι ουδέποτε συμμερίστηκα την όποια αισιοδοξία του κάθε Κόλκα για Μαξίμοβιτς. Σταθερά η άποψή μου όλο αυτό το διάστημα ήταν Μικρό Καλάθι. Και πολύ μικρό μάλιστα. Όποιος πίστεψε χωρίς πισινή ας υποστεί τις συνέπειες τώρα. Όποιος θέλει ας πιστέψει και τώρα τα πανέρια, τις λαϊκές αγορές κλπ. Τι να κάνουμε τώρα. Εγώ δεν τραβάω κανένα ζόρι να περιμένω μέχρι μέσα Σεπτεμβρίου.Blackgr4 έγραψε:Μεγαλύτερη απόδειξη από το γεγονός πως έχεις μείνει με 2 επαγγελματίες χαφ στις 18 του Αυγούστου υπάρχει;navigator11 έγραψε:Ρεπορτάζ για την τρομερή έλλειψη ρευστότητας μπορεί να κάνει ο εν λόγω κι όποιος άλλος "συνάδελφος" την επικαλείται σήμερα; Η άποψή του, αίσθησή του ή ό,τι άλλο δε μου λέει απολύτως τίποτα. Ας αποδείξει όσα υποστηρίζει, με στοιχεία ακλόνητα, και πρώτος εγώ θα ξεσκίσω όλους στην ΠΑΕ ότι μας δούλευαν ψιλό γαζί τόσον καιρό.Blackgr4 έγραψε:Κόλκας τώρα στον City:"Είναι unfair αυτό που έκανε η διοίκηση να περάσει στον κόσμο και στους δημοσιογράφους πως πούλησε τον Αουγκούστο για να πάει για Μαξίμοβιτς. Δεν ίσχυε αυτό τελικά".
Μιλάμε για μαύρο σκοτάδι τώρα όχι αστεία. Όποιος ακούει καταλαβαίνει. Και μην πεταχτεί κανείς να πει για ΑΡΔ κλπ.
Ναι ΑΡΔ, ξεΑΡΔ, δεν έχει κανένα συμφέρον να εκτίθεται έτσι για πράγματα που δεν ισχύουν, το αντίθετο θα έλεγα.
Άρα πιο πιθανό είναι να ισχύουν αυτά που λέει για τρομερή έλλειψη ρευστότητας (όχι όμως από ρεπορτάζ αλλά η άποψη του) παρά να μας κοροϊδεύει.
Άσε που είπε τρεις φορές τη λέξη "αφήγημα". Απίστευτο πραγματικά.
Όσο για τον Κόλκα (και τον κάθε Κόλκα), όλος ο κόσμος του ζαλίζει τα π@πάρια να μιλήσει και να πει τι συμβαίνει με τις μεταγραφές, πότε θα έρθει ο ένας πότε ο άλλος κλπ και όταν λέει κάτι που δεν μας αρέσει, τρώει όλο το ανάθεμα και την αμφισβήτηση λες και έχει κέρδος από όλο αυτό.
Όταν όμως έγραφαν πως ο Μαξίμοβιτς θέλει να έρθει σαν τρελός, μια χαρά τους πιστεύαμε!
Ε τι να σου πω παραπάνω..
Μη πιστεύεις τίποτα, άσε να περάσουν 12 μέρες και τότε να δούμε ποιανού η κρίση - άποψη έπεσε μέσα και ποιανού όχι.
Απόλυτα δεκτό αδερφέ.navigator11 έγραψε: Επίτρεψέ μου να έχω παράσημο ότι ουδέποτε συμμερίστηκα την όποια αισιοδοξία του κάθε Κόλκα για Μαξίμοβιτς. Σταθερά η άποψή μου όλο αυτό το διάστημα ήταν Μικρό Καλάθι. Και πολύ μικρό μάλιστα. Όποιος πίστεψε χωρίς πισινή ας υποστεί τις συνέπειες τώρα. Όποιος θέλει ας πιστέψει και τώρα τα πανέρια, τις λαϊκές αγορές κλπ. Τι να κάνουμε τώρα. Εγώ δεν τραβάω κανένα ζόρι να περιμένω μέχρι μέσα Σεπτεμβρίου.
Άσχετα τι λέει κ τι δεν λέει ο Κόλκας κ ο καθε Κόλκας, υπάρχει κ η πραγματικότητα που δεν επιδέχεται ούτε αμφισβήτηση, ούτε ωραιοποιηση.....Μπαρκαρούτσος έγραψε:Λέει ο Κόλκας ότι θα γίνει κάτι, νότα αισιοδοξίας.
Λέει ο Κόλκας ότι αυτό το κάτι θα γίνει υπό προϋποθέσεις, μπουρδέλο το φόρουμ.
Λέει ο Κόλκας ότι αυτό το κάτι μπορεί και να μη γίνει, καταστροφή, λευκές πετσέτες και μαύρες σελίδες.
Δεν παίζεστε.
Σταύρο, κατέβα για Δήμαρχος. Ό,τι θέλεις τους κάνεις.
Τα γράψαμε. Ο ΠΑΟΚ ΕΚΤΟΣ πωλήσεων έχει πολύ μικρό τζιρο. Το τι περνούσε ο αρδ στον κόσμο είναι πρόβλημα του. Ούτως η άλλως όλα ξεκινούσαν από αρδ του εξωτερικου.