Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
- paokovios1974
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Εμένα πάντως μου είναι αδιάφορο αν δίνουμε για φορ 1,5, ή για χαφ 1.
Συνήθως τα πανάκριβα συμβόλαια αποδεικνύονται φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
Μπορούνε να φέρουνε παίκτες που θα έχουν ταχύτητα αντοχές και αθλητικότητα. Που δεν θα τραυματίζονται κάθε λίγο και λιγάκι ?
Κι ας μην κάνουν ένα μύριο. Ας κάνουν π.χ. 500 χιλ. ή 800 χιλ. Το θέμα είναι την δουλειά τους να κάνουν.
Μπορούνε να φέρουνε παίκτες που θα έχουν ταχύτητα αντοχές και αθλητικότητα. Που δεν θα τραυματίζονται κάθε λίγο και λιγάκι ?
Κι ας μην κάνουν ένα μύριο. Ας κάνουν π.χ. 500 χιλ. ή 800 χιλ. Το θέμα είναι την δουλειά τους να κάνουν.
- FreeWatcher
Βρε και να μην έρθει ο φαλάκρας για 2ος δεν θα κλάψει κανείς. Το θεμα ειναι οτι πανε να πλασαρουν δια της πλαγίας τον ανυπαρκτο φορ που δεν ειναι καν φορ! Λες και τελειωσαν πι επιθετικοι. Αν δεν παρουμε Κρμεντσικ πρεπει να παρουμε μπραντον. Γιατι στο τελος του κραξιματος του φαλακρου, πλασαρει υποχθόνια και τη σύγκριση με το στρουμαφακι που ντεμεκ ειναι πολυ καλυτερο...psykoman έγραψε:Ποιος ειναι αυτος ο Σιωρης ρε παιδια που μιλησε για τον Κρεμτσικ;;;
Υπαρχει περιπτωση να ισχυουν αυτα που λεει;
Γιατι αν ισχυουν και τον παρουμε θα μιλαμε για μεγαλη πατατα.
Αν δεν ξυπνησει ο ιβαν να του πετανε τα λεφτα για μπραντον σοαρες κουαλιατες τσολακ μουργκ κτλ δεν υπαρχει σωτηρία. Και σε αυτο μεγαλη ευθυνη εχει κ ο Γιώργης!
-
Μπαρκαρούτσος
kerk έγραψε:Παιδιά, κάποιο λάθος κάνετε. Εγω δεξι μπάκ έπαιζα, για πιο μπροστά ήμουνα λίγο αργός. Τωρα βέβαια στα 58 ίσως να έχω χάσει κιάλλο σε ταχύτητα ...Unpsofable78 έγραψε:
Κάπως έτσι ίσως βγήκε χθες και το όνομα του Κερκ, που λέγαμε ότι πέφτει πάνω σε Ναρει - Ζιφκοβιτς και αναρωτιομασταν.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Εγώ είμαι 100% σίγουρος ότι ο Τσέχος είναι κλεισμένος και θα ανακοινωθεί μέχρι την προετοιμασία.
Ο λόγος που δεν γίνεται αυτό τώρα, είναι γιατί δεν έχουν κλείσει ακόμα τον βασικό.
Τον Μπράντον τον βλέπω για καμιά Τρίπολη μεριά που έχουν αγάπη με τους Ισπανούς.
Ο λόγος που δεν γίνεται αυτό τώρα, είναι γιατί δεν έχουν κλείσει ακόμα τον βασικό.
Τον Μπράντον τον βλέπω για καμιά Τρίπολη μεριά που έχουν αγάπη με τους Ισπανούς.
Ξεκινώ από απόσπασμα των χθεσινών δηλώσεων του Γκουαρδιόλα: "Πολλές ομάδες λόγω αποτυχίας στο να κατακτήσουν το Ch. L. κατέστρεψαν τον σχεδιασμό τους, κάτι που δεν έκανε η City".
Ακριβώς, η αποτυχία μας στην σεζόν που τελείωσε, δεν πρέπει να μας κάνει να καταστρέψουμε τα σχέδια, απλά να τα προσαρμόσουμε στο ποδόσφαιρο.
Οι ευρωπαϊκοί αγώνες που βλέπαμε επί 9 μήνες μας έδειξαν πως για να σταθείς θέλεις και παίκτες που αν δεν κολλάνε την μπάλα στα πόδια τους, να έχουν τουλάχιστον στοιχειώδες κοντρόλ και όχι με το καλάμι και σωστή και γρήγορη πάσα, αλλά και παίκτες αθλητικούς από όλες τις απόψεις, που μπορούν να αντέχουν το ξύλο και να δίνουν ξύλο. Στον χθεσινό τελικό και ειδικά στο β΄ έπεφτε το ξύλο της αρκούδας, αλλά είδαμε πόσο λίγο σφύριζε ο Μαρτσίνιακ. Να μην περιμένουμε λοιπόν και να μην διαμαρτυρόμαστε όταν οι παίκτες που σήμερα έχουμε ειδικά από μέση και μπροστά και είναι φτερά στον άνεμο, πέφτουν στο παραμικρό. Θέλουμε ταχυδύναμους ποδοσφαιριστές στους οποίους θα προσαρμοστεί το παιχνίδι μας και όχι αυτοί σε αυτό. Τα mentality, disciplinne and balance, καλά είναι μεν αλλά με μέτρο γιατί μας έκαναν αργούς και προβλέψιμους. Αυτό το ζήσαμε έντονα στην αποτυχία των δύο τελευταίων αγώνων οι οποίοι μας στοίχισαν και ελπίζω να μην μας στοιχίσει ακόμα περισσότερο και εννοώ την πρόκριση σε ομίλους. Καλό το build up από την πίσω-πίσω γραμμή, αλλά με μέτρο και όταν χρειαστεί, αλλά όχι και από την γραμμή του τέρματός μας, το οποίο για να πετύχει σπάζοντας ασφυκτικό pressing απαιτεί ταχύτητα, κίνηση και πολύ καλή τεχνική. Βρείτε τέτοιους και όχι πασαλείμματα. Η Ίντερ που έχει τέτοια ποιότητα και έσπαζε με κίνηση το pressing των πολιτών, είδαμε ακόμα κι έτσι σε πόσα λάθη έπεφτε, ειδικά από τον τερματοφύλακα. Εμείς έχουμε το ας πούμε πλεονέκτημα με τον Κοτάρσκι, να βρούμε και κατάλληλους από εκεί και πέρα. Με έναν Κουλιεράκη και αν, δεν βγαίνει.
Ακριβώς, η αποτυχία μας στην σεζόν που τελείωσε, δεν πρέπει να μας κάνει να καταστρέψουμε τα σχέδια, απλά να τα προσαρμόσουμε στο ποδόσφαιρο.
Οι ευρωπαϊκοί αγώνες που βλέπαμε επί 9 μήνες μας έδειξαν πως για να σταθείς θέλεις και παίκτες που αν δεν κολλάνε την μπάλα στα πόδια τους, να έχουν τουλάχιστον στοιχειώδες κοντρόλ και όχι με το καλάμι και σωστή και γρήγορη πάσα, αλλά και παίκτες αθλητικούς από όλες τις απόψεις, που μπορούν να αντέχουν το ξύλο και να δίνουν ξύλο. Στον χθεσινό τελικό και ειδικά στο β΄ έπεφτε το ξύλο της αρκούδας, αλλά είδαμε πόσο λίγο σφύριζε ο Μαρτσίνιακ. Να μην περιμένουμε λοιπόν και να μην διαμαρτυρόμαστε όταν οι παίκτες που σήμερα έχουμε ειδικά από μέση και μπροστά και είναι φτερά στον άνεμο, πέφτουν στο παραμικρό. Θέλουμε ταχυδύναμους ποδοσφαιριστές στους οποίους θα προσαρμοστεί το παιχνίδι μας και όχι αυτοί σε αυτό. Τα mentality, disciplinne and balance, καλά είναι μεν αλλά με μέτρο γιατί μας έκαναν αργούς και προβλέψιμους. Αυτό το ζήσαμε έντονα στην αποτυχία των δύο τελευταίων αγώνων οι οποίοι μας στοίχισαν και ελπίζω να μην μας στοιχίσει ακόμα περισσότερο και εννοώ την πρόκριση σε ομίλους. Καλό το build up από την πίσω-πίσω γραμμή, αλλά με μέτρο και όταν χρειαστεί, αλλά όχι και από την γραμμή του τέρματός μας, το οποίο για να πετύχει σπάζοντας ασφυκτικό pressing απαιτεί ταχύτητα, κίνηση και πολύ καλή τεχνική. Βρείτε τέτοιους και όχι πασαλείμματα. Η Ίντερ που έχει τέτοια ποιότητα και έσπαζε με κίνηση το pressing των πολιτών, είδαμε ακόμα κι έτσι σε πόσα λάθη έπεφτε, ειδικά από τον τερματοφύλακα. Εμείς έχουμε το ας πούμε πλεονέκτημα με τον Κοτάρσκι, να βρούμε και κατάλληλους από εκεί και πέρα. Με έναν Κουλιεράκη και αν, δεν βγαίνει.
-
giliopoulos
Kαμια σχεσηΓερασίμου έγραψε:Ξεκινώ από απόσπασμα των χθεσινών δηλώσεων του Γκουαρδιόλα: "Πολλές ομάδες λόγω αποτυχίας στο να κατακτήσουν το Ch. L. κατέστρεψαν τον σχεδιασμό τους, κάτι που δεν έκανε η City".
Το τσαμπιονς λιγκ ειναι ενα κυπελλο, οπου τα παντα κρινονται στην παραμικρη λεπτομερεια μεταξυ μεγαλων ομαδων.. Το να μην το κατακτησεις ειναι και θεμα τυχης.
Απο την αλλη η σιτυ κατεκτησε 5 πρωταθληματα αγγλιας τα τελευταια 6 χρονια. Στον θεσμο οπου παιζεις 38 ματς τον χρονο, και το παιρνει η καλυτερη ομαδα ΠΑΝΤΑ.
Τα κυπελλα δεν τα παιρνει η καλυτερη ομαδα παντα
Αν ειχαμε εμεις καλη χρονια και πλευ οφ και απλα χαναμε στον τελικο κυπελλο θα ισχυε αυτο που λες.
Τωρα αποκλειστικες απο ενα χωριο στην ευρωπη, στα πλευ οφ δεν εκανες νικη με το ποκ, και καπακια στο κυπελλο εχασες με 10 παικτες λογω τραγικης ποιοτητας. Ολα αυτα δεν ειναι συγκυριες αλλα η πραγματικοτητα.
- kataramenos5
Αντε μιας και ο Πορκυ δε δουλευει φουλ τα ΣΚ κι επειδη ο παπας το Αλ το λεει Ελ ν αναφερουμε ( επειδη σας βλεπω πολυ βασανισμενους) οτι οι ..φημες ανφερονται κυριως σ αυτον
ΥΓ Που σαι ρε Κουρδε να μας δωσεις τα location
M o r b i u S έγραψε:https://www.transfermarkt.com/abderrazak-hamdallah/profil/spieler/235052
Φίλε, δεν κατάλαβες καλά την έκθεση ιδεών μου. Εννοείται πως μιλάω κατ' αναλογία βαρύτητας ομάδων και διοργανώσεων. Για ομάδες που ξοδεύουν δισεκατομμύρια εννοείται ότι οι απαιτήσεις τους πέραν των εγχωρίων διοργανώσεων, είναι και στις ευρωπαϊκές. Η Σίτυ ξόδεψε 10 δις τα τελευταία 10-12 χρόνια, ήταν επαρκείς οι εγχώριες κατακτήσεις; Η Παρί, πλην εξαιρέσεων τα τελευταία 10 χρόνια τα σάρωσε όλα στην Γαλλία, αλλά μηδέν στην Ευρώπη. Αν η Σίτυ που όντως ήταν η καλύτερη στην διοργάνωση έχανε χθες τον τελικό, που όπως πήγαινε ο αγώνας το ποδόσφαιρο θα μπορούσε κι αυτό να δώσει, θα θεωρούταν αποτυχημένος ο Πεπ και έμμεσα το τόνισε και ο ίδιος.giliopoulos έγραψε:Kαμια σχεσηΓερασίμου έγραψε:Ξεκινώ από απόσπασμα των χθεσινών δηλώσεων του Γκουαρδιόλα: "Πολλές ομάδες λόγω αποτυχίας στο να κατακτήσουν το Ch. L. κατέστρεψαν τον σχεδιασμό τους, κάτι που δεν έκανε η City".
Το τσαμπιονς λιγκ ειναι ενα κυπελλο, οπου τα παντα κρινονται στην παραμικρη λεπτομερεια μεταξυ μεγαλων ομαδων.. Το να μην το κατακτησεις ειναι και θεμα τυχης.
Απο την αλλη η σιτυ κατεκτησε 5 πρωταθληματα αγγλιας τα τελευταια 6 χρονια. Στον θεσμο οπου παιζεις 38 ματς τον χρονο, και το παιρνει η καλυτερη ομαδα ΠΑΝΤΑ.
Τα κυπελλα δεν τα παιρνει η καλυτερη ομαδα παντα
Αν ειχαμε εμεις καλη χρονια και πλευ οφ και απλα χαναμε στον τελικο κυπελλο θα ισχυε αυτο που λες.
Τωρα αποκλειστικες απο ενα χωριο στην ευρωπη, στα πλευ οφ δεν εκανες νικη με το ποκ, και καπακια στο κυπελλο εχασες με 10 παικτες λογω τραγικης ποιοτητας. Ολα αυτα δεν ειναι συγκυριες αλλα η πραγματικοτητα.
Αυτό που λέω είναι ακριβώς πως είχαμε τραγική χρονιά παντού, ελλείψει όπως λες και ποιότητας και εναλλακτικών και μονόπλευρου πλάνου στους αγώνες. Γι' αυτό ακριβώς τονίζω τις ανάγκες της ομάδας μου που όλοι τις βλέπουμε σε μικρογραφία πάντα με τις ομάδες επιπέδου Ch. L., γιατί πλέον ούτε η δική μας, ούτε και καμμία Ελληνική ομάδα δεν μπορεί να σταθεί στον θεσμό αυτό, οι οποίες ανάγκες είναι αδήριτα ο πρωταθλητισμός και η είσοδος στους ομίλους.
Ισχύει αυτό που λες την ίδια άποψη έχω και εγώ. Τον Brandon δεν δίνουν 500άρια€ plus για να πάει Αστέρα Τρίπ που έχουν μεγάλη αγάπη σε Ισπανούς για Κούλα τον βλέπω ή τον Ρούλη που ψάχνουν επιθετικούς.Mitsospaoki4 έγραψε:Εγώ είμαι 100% σίγουρος ότι ο Τσέχος είναι κλεισμένος και θα ανακοινωθεί μέχρι την προετοιμασία.
Τον Ελ αραμπι μου θυμίζει αυτόςkataramenos5 έγραψε:Αντε μιας και ο Πορκυ δε δουλευει φουλ τα ΣΚ κι επειδη ο παπας το Αλ το λεει Ελ ν αναφερουμε ( επειδη σας βλεπω πολυ βασανισμενους) οτι οι ..φημες ανφερονται κυριως σ αυτονM o r b i u S έγραψε:https://www.transfermarkt.com/abderrazak-hamdallah/profil/spieler/235052
- Σουριναμέζος
Ο Χαμντάλα την τελευταία δεκαετία είναι για το ποδόσφαιρο της Ασίας ότι ο Λεβαντόφσκι στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι στην Σουπερλίγκα, αν τον φέρουμε, θα τα ματώσει τα δίχτυα
Άρα δεν θα έρθει σε εμαςΣουριναμέζος έγραψε:Ο Χαμντάλα την τελευταία δεκαετία είναι για το ποδόσφαιρο της Ασίας ότι ο Λεβαντόφσκι στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι στην Σουπερλίγκα, αν τον φέρουμε, θα τα ματώσει τα δίχτυα
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Shivaspace
τον Ezzalzouli ρε παιδιάααα..μην μας τον κλέψει καμια λεβερκούζεν
απ το ίδιο γραφείο , πρώην M.City νυν σεκούντα άρα τσέκ
..τζάμπα
https://www.transfermarkt.at/nabil-toua ... aison/2022
απ το ίδιο γραφείο , πρώην M.City νυν σεκούντα άρα τσέκ
https://www.transfermarkt.at/nabil-toua ... aison/2022
Αναμένουμε τι πως θα έρθει κάνε υπομονήEttien26 έγραψε:Εμένα πάντως μου είναι αδιάφορο αν δίνουμε για φορ 1,5, ή για χαφ 1.