7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από potamda »

Πιστεύω ότι αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά (απ' όσα ακούγονται) πρέπει να φύγει το συντομότερο, αν θέλει να εξελιχθεί και να ανέβει επίπεδο. Δεν πιστεύω ότι ως οργανισμός μπορούμε να τον προστατεύσουμε, να τον εξελίξουμε και να τον εκμεταλλευτούμε περαιτέρω.
Φυσικά αν δεν τον ενδιαφέρει η μεγάλη καριέρα, ας καθίσει στην ομάδα, έτσι κι αλλιώς θα προσφέρει πολλά.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Δυστυχώς η αδυναμία της ομάδας να παράγει ποδόσφαιρο σε τράβηξε πίσω .. η χειρότερη επιλογή της ομάδας ήταν το όχι στα 20 της μπενφικα στις καθυστερήσεις ..
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Billpaok666 έγραψε:Μηπως ο Ντελιας προσπαθει σε μεγαλο βαθμο να ακολουθει τις ψαγμενες οδηγιες του προπονητη του και βγαζει αυτην την εικονα στο γηπεδο ?
Εχω την εντυπωση οτι κατι τετοιο εγινε και με τον Σορετιρε, που στην αρχη τον ειδαμε να παιζει να τριπλαρει, και οοοοοοοταν ξαναπηρε χρονο ηταν ενα νεροβραστο πραγμα με σιγουρες πασουλες μονο.
Αυτο ισχυει. Περσι καναν ολοι οι μεσοεπιθετικοι ρεκορ δημιουργιας επειδη δεν ακουγαν τον προπονητη
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

potamda έγραψε:Πιστεύω ότι αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά (απ' όσα ακούγονται) πρέπει να φύγει το συντομότερο, αν θέλει να εξελιχθεί και να ανέβει επίπεδο. Δεν πιστεύω ότι ως οργανισμός μπορούμε να τον προστατεύσουμε, να τον εξελίξουμε και να τον εκμεταλλευτούμε περαιτέρω.
Φυσικά αν δεν τον ενδιαφέρει η μεγάλη καριέρα, ας καθίσει στην ομάδα, έτσι κι αλλιώς θα προσφέρει πολλά.
Γιατι; Αφου δεν πουληθηκε για 20 μυρια περσι και θα φερει 40 μυρια φετος. Αυτα δεν ελεγαν οι επιδοξοι τιμ μανατζερς το καλοκαιρι, ζητωντας ταυτοχρονα και μεταγραφες; Εγω πιστευω οτι ειχαν δικιο
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

ΠΟΙΑ ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Αυτόν λέμε γιατί δεν τον πουλήσαμε.
Για τον Τζήμα λέμε θα τον χάσουμε.
Δε βγάζεις άκρη.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Αγωνιστικά κάνει μια μέτρια χρονιά μέχρι τώρα, αυτό είναι γεγονός.
Τα εξωαγωνιστικά ποια είναι;
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Ντέλια ξύπνα !!! Χάνετε η καριέρα σου , δείξε τον περσινό εαυτό σου στα επόμενα παιχνίδια !!! Είσαι ΑΣΤΈΡΙ !!!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Γερασίμου έγραψε:Αγωνιστικά κάνει μια μέτρια χρονιά μέχρι τώρα, αυτό είναι γεγονός.
Τα εξωαγωνιστικά ποια είναι;
Είναι κατά των ελληνικών παραδόσεων. Δεν κάνει θρηκσευτικό γάμο.
PAOK LARISSA

Δημοσίευση από PAOK LARISSA »

Τι να δείξει ρε φίλε με τον Λουτσέσκου? Που τον κρατάει πάγκο για να παίζουν κάτι παρτάλια? Που τον κρατάει rotation σε ντέρμπυ και τον βάζει '90 με το Αιγάλεω? Που σε κάθε ματς η ομάδα είναι ότι να ναι με 8/11 διαφορετικούς? Το παιδί χάνεται όσο μένει σ αυτό το άρρωστο και μιζαδόρικο περιβάλλον. Εγώ αν ήμουν πατέρας του θα ζητούσα να του δώσουν μεταγραφή τον Γενάρη και άσε τον άλλο να κάνει τις μλκ του..
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Πρωταθλητής έγινε με τον Λουτσεσκου. Τι εννοείς μιζαδορικο?
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Με 3500' αγωνιστικα λεπτα περυσι θα την εριξε την μιζουλα του και ο Γιαννακης ο ομορφος...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Για αυτο δεν εφυγε, γιατι τον καταστρφει ο Λουτσεσκου. Καλοπιστη κριτικη να λες για μιζες, η αγανακτηση σε πνιγει
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

PAOK LARISSA έγραψε:Τι να δείξει ρε φίλε με τον Λουτσέσκου? Που τον κρατάει πάγκο για να παίζουν κάτι παρτάλια? Που τον κρατάει rotation σε ντέρμπυ και τον βάζει '90 με το Αιγάλεω? Που σε κάθε ματς η ομάδα είναι ότι να ναι με 8/11 διαφορετικούς? Το παιδί χάνεται όσο μένει σ αυτό το άρρωστο και μιζαδόρικο περιβάλλον. Εγώ αν ήμουν πατέρας του θα ζητούσα να του δώσουν μεταγραφή τον Γενάρη και άσε τον άλλο να κάνει τις μλκ του..
Παρτάλια οι παικτες του ΠΑΟΚ. Χμμμμ, για να δούμε πότε θα ξαναγραψεις για παρτάλια.
TransferMania

Δημοσίευση από TransferMania »

PAOK LARISSA έγραψε:Τι να δείξει ρε φίλε με τον Λουτσέσκου? Που τον κρατάει πάγκο για να παίζουν κάτι παρτάλια? Που τον κρατάει rotation σε ντέρμπυ και τον βάζει '90 με το Αιγάλεω? Που σε κάθε ματς η ομάδα είναι ότι να ναι με 8/11 διαφορετικούς? Το παιδί χάνεται όσο μένει σ αυτό το άρρωστο και μιζαδόρικο περιβάλλον. Εγώ αν ήμουν πατέρας του θα ζητούσα να του δώσουν μεταγραφή τον Γενάρη και άσε τον άλλο να κάνει τις μλκ του..
Μιζαδορικο περιβαλλον ο ΠΑΟΚ μας. Μαλιστα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”