7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
- potamda
- Bet Guru 2023
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Πιστεύω ότι αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά (απ' όσα ακούγονται) πρέπει να φύγει το συντομότερο, αν θέλει να εξελιχθεί και να ανέβει επίπεδο. Δεν πιστεύω ότι ως οργανισμός μπορούμε να τον προστατεύσουμε, να τον εξελίξουμε και να τον εκμεταλλευτούμε περαιτέρω.
Φυσικά αν δεν τον ενδιαφέρει η μεγάλη καριέρα, ας καθίσει στην ομάδα, έτσι κι αλλιώς θα προσφέρει πολλά.
Φυσικά αν δεν τον ενδιαφέρει η μεγάλη καριέρα, ας καθίσει στην ομάδα, έτσι κι αλλιώς θα προσφέρει πολλά.
Δυστυχώς η αδυναμία της ομάδας να παράγει ποδόσφαιρο σε τράβηξε πίσω .. η χειρότερη επιλογή της ομάδας ήταν το όχι στα 20 της μπενφικα στις καθυστερήσεις ..
Αυτο ισχυει. Περσι καναν ολοι οι μεσοεπιθετικοι ρεκορ δημιουργιας επειδη δεν ακουγαν τον προπονητηBillpaok666 έγραψε:Μηπως ο Ντελιας προσπαθει σε μεγαλο βαθμο να ακολουθει τις ψαγμενες οδηγιες του προπονητη του και βγαζει αυτην την εικονα στο γηπεδο ?
Εχω την εντυπωση οτι κατι τετοιο εγινε και με τον Σορετιρε, που στην αρχη τον ειδαμε να παιζει να τριπλαρει, και οοοοοοοταν ξαναπηρε χρονο ηταν ενα νεροβραστο πραγμα με σιγουρες πασουλες μονο.
Γιατι; Αφου δεν πουληθηκε για 20 μυρια περσι και θα φερει 40 μυρια φετος. Αυτα δεν ελεγαν οι επιδοξοι τιμ μανατζερς το καλοκαιρι, ζητωντας ταυτοχρονα και μεταγραφες; Εγω πιστευω οτι ειχαν δικιοpotamda έγραψε:Πιστεύω ότι αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά (απ' όσα ακούγονται) πρέπει να φύγει το συντομότερο, αν θέλει να εξελιχθεί και να ανέβει επίπεδο. Δεν πιστεύω ότι ως οργανισμός μπορούμε να τον προστατεύσουμε, να τον εξελίξουμε και να τον εκμεταλλευτούμε περαιτέρω.
- PAOK_Antarctica
Αυτόν λέμε γιατί δεν τον πουλήσαμε.
Για τον Τζήμα λέμε θα τον χάσουμε.
Δε βγάζεις άκρη.
Για τον Τζήμα λέμε θα τον χάσουμε.
Δε βγάζεις άκρη.
Αγωνιστικά κάνει μια μέτρια χρονιά μέχρι τώρα, αυτό είναι γεγονός.
Τα εξωαγωνιστικά ποια είναι;
Ντέλια ξύπνα !!! Χάνετε η καριέρα σου , δείξε τον περσινό εαυτό σου στα επόμενα παιχνίδια !!! Είσαι ΑΣΤΈΡΙ !!!
- Μπαρκαρούτσος
Είναι κατά των ελληνικών παραδόσεων. Δεν κάνει θρηκσευτικό γάμο.Γερασίμου έγραψε:Αγωνιστικά κάνει μια μέτρια χρονιά μέχρι τώρα, αυτό είναι γεγονός.
-
Τι να δείξει ρε φίλε με τον Λουτσέσκου? Που τον κρατάει πάγκο για να παίζουν κάτι παρτάλια? Που τον κρατάει rotation σε ντέρμπυ και τον βάζει '90 με το Αιγάλεω? Που σε κάθε ματς η ομάδα είναι ότι να ναι με 8/11 διαφορετικούς? Το παιδί χάνεται όσο μένει σ αυτό το άρρωστο και μιζαδόρικο περιβάλλον. Εγώ αν ήμουν πατέρας του θα ζητούσα να του δώσουν μεταγραφή τον Γενάρη και άσε τον άλλο να κάνει τις μλκ του..
Με 3500' αγωνιστικα λεπτα περυσι θα την εριξε την μιζουλα του και ο Γιαννακης ο ομορφος...
Για αυτο δεν εφυγε, γιατι τον καταστρφει ο Λουτσεσκου. Καλοπιστη κριτικη να λες για μιζες, η αγανακτηση σε πνιγει
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Παρτάλια οι παικτες του ΠΑΟΚ. Χμμμμ, για να δούμε πότε θα ξαναγραψεις για παρτάλια.PAOK LARISSA έγραψε:Τι να δείξει ρε φίλε με τον Λουτσέσκου? Που τον κρατάει πάγκο για να παίζουν κάτι παρτάλια? Που τον κρατάει rotation σε ντέρμπυ και τον βάζει '90 με το Αιγάλεω? Που σε κάθε ματς η ομάδα είναι ότι να ναι με 8/11 διαφορετικούς? Το παιδί χάνεται όσο μένει σ αυτό το άρρωστο και μιζαδόρικο περιβάλλον. Εγώ αν ήμουν πατέρας του θα ζητούσα να του δώσουν μεταγραφή τον Γενάρη και άσε τον άλλο να κάνει τις μλκ του..
-
Μιζαδορικο περιβαλλον ο ΠΑΟΚ μας. Μαλιστα.PAOK LARISSA έγραψε:Τι να δείξει ρε φίλε με τον Λουτσέσκου? Που τον κρατάει πάγκο για να παίζουν κάτι παρτάλια? Που τον κρατάει rotation σε ντέρμπυ και τον βάζει '90 με το Αιγάλεω? Που σε κάθε ματς η ομάδα είναι ότι να ναι με 8/11 διαφορετικούς? Το παιδί χάνεται όσο μένει σ αυτό το άρρωστο και μιζαδόρικο περιβάλλον. Εγώ αν ήμουν πατέρας του θα ζητούσα να του δώσουν μεταγραφή τον Γενάρη και άσε τον άλλο να κάνει τις μλκ του..