Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από Blackgr4 »

makispaspartou έγραψε:Τώρα μεταξύ μας επειδή έχουμε εικόνα ενός εξαμήνου των Σάστρε και Φιλίπε.. Είναι αυτοί παίκτες για τον ΠΑΟΚ που κάνει πρωταθλητισμό? Έχει πείσει κανείς? Όσο και να λέμε ότι έχουμε υπομονή και πιστεύουμε το πλάνο δεν μπορούμε να κρύψουμε αυτό που φαίνεται. Και αυτό που φαίνεται είναι ότι οι δύο πρώτες επιλογές του Μπότο δεν δείχνουν να έχουν την απαραίτητη ποιότητα. Το μόνο ελαφρυντικό που του δίνω είναι ότι είχε σαν πρώτες επιλογές άλλους που ήταν πιο ακριβοί. Κέβιν Αλβάρεζ και Αντρέ Φράνκο. Ελπίζω και εύχομαι οι φετινές να είναι πιο εύστοχες σε βάθος χρόνου.
Ο Σάστρε θεωρείται αλλαγή του Λύρατζη. Δεν νομίζω να υπήρχε η ανάγκη να φέρουν κάποιον τόσο καλύτερο, εκτός αν υπολόγιζαν για αλλαγή τον Λύρα. Πράγμα που δεν ισχύει.
Ο Σοάρες, έχει αγωνιστεί στη θέση του στα χαφ, σχεδόν καθόλου. Δεκάρι ούτε ήταν, ούτε θα γίνει, ότι και να υποστηρίζουν ορισμένοι.
Ο τύπος είναι χαφ, να παίξει δίπλα σε κάποιον καλύτερο τεχνικά και να προσφέρει ένταση, κλεψίματα, πνευμόνια.
Όταν τον βάλει εκεί, τότε θα τον ζυγίσουμε.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Να σου υπενθυμίσω ότι όταν αποκτήθηκε ο Σάστρε ο Λύρατζης δεν ήταν δεδομένα βασικός. Ψάχναμε τον βασικό δεξιό μπακ και όχι την αλλαγή του Λύρατζη. Στην πορεία έγινε αλλαγή του Λύρατζη εκ των πραγμάτων αφού φάνηκε η αξία του ενός και του άλλου. Στα του Σοάρες φίλε μου σε ρωτάω ειλικρινά με όσα έχεις δει.. Είτε χαφ παίξει είτε ότι θέλει. Σε έχει πείσει ο παίκτης?
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Κάτσε να τον δοκιμάσει και δεξί μπακ πρώτα και μετά βλέπουμε.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Όχι, δυστυχώς. Έχει στοιχεία, αλλά μέχρι στιγμής, τίποτα.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

joshua έγραψε:Mωρε μεταγραφες θα γινουν αλλα διαφορετικης στοχευσης και κοστους ,αφου βεβαια πρωτα απομακρυνθουν βαριδια ειτε αγωνιστικα ειτε οικονομικα...Καλυτερα ομως να μην σκεφτομαστε αυτο το ενδεχομενο...
Με λίγα λόγια τι έχουν να δουν ακόμη τα ματάκια μας ...
Άβαταρ μέλους
sakis_the_fraud

Δημοσίευση από sakis_the_fraud »

Παιδια λιγο να μαζευτουμε για τον Λουτσεσκου. Ειναι αποδεδειγμένα αλεπου και θα εκτεθειτε.

Στα των μεταγραφων, Απο οτι ηρθε μεχρι τωρα και ειδαμε, μονο ο Ναραι μου γεμιζει το ματι.

Το πιο ανησυχητικό ειναι πως δεν εχουμε παρει παικτες με γκολ. Ο παικτης με τα νουμερα ειναι ο Ζιφκο και το παιδι αν και φιλοτιμο, δεν ηταν σε καλη κατασταση χθες.

Δεν ξερω αν το πλανο ηταν να τα χωσουν τελος Αυγουστου, αλλα τα πραγματα ζορισαν και ελπιζω να βρουν λύσεις.

Sent from my SAMSUNG S20 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

makispaspartou έγραψε:Να σου υπενθυμίσω ότι όταν αποκτήθηκε ο Σάστρε ο Λύρατζης δεν ήταν δεδομένα βασικός. Ψάχναμε τον βασικό δεξιό μπακ και όχι την αλλαγή του Λύρατζη. Στην πορεία έγινε αλλαγή του Λύρατζη εκ των πραγμάτων αφού φάνηκε η αξία του ενός και του άλλου. Στα του Σοάρες φίλε μου σε ρωτάω ειλικρινά με όσα έχεις δει.. Είτε χαφ παίξει είτε ότι θέλει. Σε έχει πείσει ο παίκτης?
Έστω. Όταν αποφασίστηκε η αγορά του (Σάστρε), ήταν δεδομένο πως ο Λύρατζης θα είναι ο πρώτος. Οπότε όσο κακός και να ήταν χθες, έχω ζήσει Τέιλορ βασικό, άρα δεν με σοκάρει κάτι τόσο πολύ, ειδικά όταν πρόκειται για την αλλαγή του βασικού μου. Έχεις περιθώρια στη θέση. Ακόμα και ο Αντελίνο παίζει εκεί.
Για τον Σοάρες έχω δει πολύ δυνατά σωματικά προσόντα, ένταση, σε βαθμό πολύ πολύ μεγαλύτερο του Τσιγγάρα πχ και θεωρώ πως αυτό που μένει να αποκτήσει είναι η τακτική παιδεία, που χρειάζεται χρόνο.
Όταν μπει σε ένα σωστό (τακτικά) καλούπι, θεωρώ πως έχει να δώσει πολλά ως το "αθλητικό οχτάρι" της δυάδας του κέντρου.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Jose Boto

Δημοσίευση από kataramenos5 »

john4serres έγραψε:Βάλτε τον κοντό όπως είναι σε μια βαλίτσα να τελειώνουμε.

Ρούχα δεν θα χρειαστεί, θα τον πάρουμε από δω έχει Benetton 0-12
χαχαχα Χαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Blackgr4 έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Να σου υπενθυμίσω ότι όταν αποκτήθηκε ο Σάστρε ο Λύρατζης δεν ήταν δεδομένα βασικός. Ψάχναμε τον βασικό δεξιό μπακ και όχι την αλλαγή του Λύρατζη. Στην πορεία έγινε αλλαγή του Λύρατζη εκ των πραγμάτων αφού φάνηκε η αξία του ενός και του άλλου. Στα του Σοάρες φίλε μου σε ρωτάω ειλικρινά με όσα έχεις δει.. Είτε χαφ παίξει είτε ότι θέλει. Σε έχει πείσει ο παίκτης?
Έστω. Όταν αποφασίστηκε η αγορά του (Σάστρε), ήταν δεδομένο πως ο Λύρατζης θα είναι ο πρώτος. Οπότε όσο κακός και να ήταν χθες, έχω ζήσει Τέιλορ βασικό, άρα δεν με σοκάρει κάτι τόσο πολύ, ειδικά όταν πρόκειται για την αλλαγή του βασικού μου. Έχεις περιθώρια στη θέση. Ακόμα και ο Αντελίνο παίζει εκεί.
Για τον Σοάρες έχω δει πολύ δυνατά σωματικά προσόντα, ένταση, σε βαθμό πολύ πολύ μεγαλύτερο του Τσιγγάρα πχ και θεωρώ πως αυτό που μένει να αποκτήσει είναι η τακτική παιδεία, που χρειάζεται χρόνο.
Όταν μπει σε ένα σωστό (τακτικά) καλούπι, θεωρώ πως έχει να δώσει πολλά ως το "αθλητικό οχτάρι" της δυάδας του κέντρου.
Για τον Σοάρες του Σάββα σωστά τα λες..
Με τον Σοάρες του Χαραλάμπους τι θα κάνουμε που αυτή την στιγμή ο Τσαούσης μοιάζει καλύτερος
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Κανένα σχόλιο για τον 19χρονο κεντρικό αμυντικό της Ρόμα; Γράφεται τις τελευταίες 3 ημέρες. Δεν είναι αξιόπιστη η είδηση ή προορίζεται για την Β' ομάδα;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Διαβαζεις τον προπονητη του Μπραντον να λεει οτι ηβθεση του ειναι πισω απο τον επιθετικο η αριστερο εξτρεμ και ακομα συζηταμε για το αν υπαρχουν ευθύνες στον σχεδιασμο...
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

εγκληματα εχουν γινει στο σχεδιασμο, απο Γεναρη ακομη.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

nunies4 έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:
Για τον Σοάρες του Σάββα σωστά τα λες..
Με τον Σοάρες του Χαραλάμπους τι θα κάνουμε που αυτή την στιγμή ο Τσαούσης μοιάζει καλύτερος
Προσπαθώ να μην προβληματίζομαι από σήμερα για θέσεις που υπάρχουν λύσεις. Αν και ο Σοάρες (του Χαραλάμπους), είδα πως έχει ορισμένα θετικά στοιχεία, ειδικά οι σέντρες του φαίνονται 5 επίπεδα πάνω από του Σίντκλεϊ.
Στο δέκα που δεν έχουμε ούτε έναν με τα στοιχεία που θέλει ο Λουτσέσκου, το πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο.
Το ίδιο στα στόπερ που δεν υπάρχει κάποιος με τα στοιχεία του Κρέσπο.
Εκεί είναι που.. την κάτσαμε.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ηρεμία ΠΑΟΚΑΡΕΣ μου... ηρεμία.
Την αντιλαμβάνομαι την απογοητευση, ποιος δεν την νοιώθει άλλωστε από προχθές, έχει χαλάσει τις μέρες μας, αλλά ηρεμία.
Μην πάμε στο άλλο άκρο αμέσως περί εγκληματικού σχεδιασμού.
Δεν γίνεται ο ΠΑΟΚ που χτίζεται να είναι ο ΠΑΟΚ που είδαμε την Πέμπτη.
Πάμε να το γυρίσουμε την Πέμπτη και μετά νομίζω όλοι έχουν καταλάβει τις κινησεις ενίσχυσης που χρειάζονται.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Ο Λουτσεσκου ήταν ξεκαθαρος και για τις καθυστερήσεις αλλά και για τις εκλείψεις κάθε φορά που μιλούσε . Ειδικά η θέση 10 είναι πολύ σημαντική για αυτό που θέλει να παίξει και δεν του έχουν βγει όσοι δοκίμασε εκεί.
Εγώ καταλαβαίνω ότι τόσες πολλές αλλαγές μαζί είναι λογικό να δημιουργήσουν πρόβλημα στην αρχή, ακόμα και αν τελικά είναι καλοί οι παίκτες που ήρθαν.
Για τις μεταγραφές μπορεί να συμβούν διάφορα και να υπάρξουν καθυστερήσεις. Εμένα το μόνο που με ενοχλεί είναι ότι τρεναρονται θέματα όπως του κουρτιτς και του αουγκουστο που ερεπεννα έχουν λυθεί από νωρίς.
Όλα αυτά βέβαια είναι για τη γενικότερη εικόνα και δεν είναι δικαιολογία για την ανέτοιμη ομάδα που είδαμε στο πρώτο παιχνίδι.
Σε βάθος χρόνου ίσως να είναι χρήσιμη η σφαλιάρα που ήρθε νωρίς. Θα δείξει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”