Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
- AlxNeapoli1
- Μπαρκαρούτσος
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Απλώς σε ρώτησα κάποτε και δεν με απάντησες και με έκανε εντύπωση τότε αυτό που είπες, αυτό.
Με το που μπήκα, αμέσως έγραψες μήνυμα...ούτε FM μπορώ να παίξω.
Μην τυχόν ξαναπείς ότι έχω κόλλημα μαζί σου και τέτοια.
Με το που μπήκα, αμέσως έγραψες μήνυμα...ούτε FM μπορώ να παίξω.
Μην τυχόν ξαναπείς ότι έχω κόλλημα μαζί σου και τέτοια.
- AlxNeapoli1
Μαλιστα οκ. Αν συνεχισεις αν ρωτας προσωπικες ερωτησεις ενω τα εχουμε πει, θα σκεφτω οτι εχεις καποιο θεμα μαζι μου χωρις καν να με ξερεις και ειναι λιγο περιεργο.
Αυτο γραφηκε κατω απο το δικο μου ποστ στο τοπικ ΛουτσεσκουMiles έγραψε:Εγώ σας έχω προειδοποιήσει ότι είναι τρολάκι, αλλά εσείς δεν ακούτε.
ΥΓ. Πάω να ταφοθώ ξανά στο μουσικό τόπικ, είμαι και 500 χλμ. μακριά από Τούμπα...
Εχω ξαναγραψει οτι με ενοχλει ο χαρακτηρισμος
Δεν επιθυμω μπαν ή κατι τετοιο στον Miles
Καλο θα ηταν ομως, ειτε να του γινει μια συσταση απο τους αρμοδιους για αυτο, μιας κ εμενα δεν μου αρεσει να κανω υποδειξεις σε αλλους, ειτε να διευκρινιστει αν θα μπορω να χρησιμοποιω στο μελλον κι εγω εξισου τον ιδιο χαρακτηρισμο προς τον ιδιο
Παρακαλώ τους διαχειριστές του PAOKMANIA να διαγράψουν τον λογαριασμό μου.
Ευχαριστώ πολύ για την ανοχή σας.
Καλή συνέχεια σε όλους και πάντα ΠΑΟΚ...!!!

Ευχαριστώ πολύ για την ανοχή σας.
Καλή συνέχεια σε όλους και πάντα ΠΑΟΚ...!!!

Φίλε Παπ στείλε σε παρακαλώ ένα μεηλ στη σελίδα εξηγώντας τους λόγους που σε οδήγησαν εκεί ώστε να έχουμε έτσι και μια επιβεβαίωση της επιλογής σου. Βεβαίως αν το επιβεβαιώσεις θα γινει
Επιθυμω κι εγω να διαγραφει ο λογαριασμος μου. Σας ευχαριστω για τη φιλοξενια. Υγεια και αγαπη σε ολους.
- Μπαρκαρούτσος
- iremidynami 4+
Κατα τη γνωμη μου παντα, δεν ειναι καθόλου ευχαριστο οταν καποιο μελος αποχωρει.
Ειτε αυτος ανηκει στους "γκρινιαρηδες" ειτε στους "ΠΑΟΚαρχες".
Να επισημανω οτι δεν συμφωνω ουτε κατ'ελαχιστον με τους παραπανω χαρακτηρισμους, απλα τους χρησιμοποιησα για να δειξω την διαφοροποιηση που εχει επικρατησει στο φορουμ. Εχουμε χωριστει, κακως, πολυ κακως σε 2 στρατοπεδα.
Ειμαι βεβαιος οτι οι ανθρωποι που "τρεχουν" το φορουμ γνωριζουν το Πρόβλημα αλλα ειλικρινα δεν ξερω πως θα μπορουσε να λυθει.
Δεν περισσεύει κανεις, κανείς δεν ειναι πιο ΠΑΟΚ απο τους αλλους.
Δυστυχως η ειρωνεία εχει τρυπησει ταβανι, δεν τολμαει καποιος να εκφρασει καποια αρνητικη σκεψη, καποιον προβληματισμο και αντιμερωπιζεται με χλευη. Οχι φυσικά απο την πλειοψηφια, αλλα και η μειοψηφια ειναι αρκετη ωστε να προκαλεσει θλιψη.
Ειναι κριμα να φευγουν ανθρωποι η να αποστασιοποιουνται-απομακρυνονται-μενουν ανενεργοι λογω της τοξικοτητας.
Και για να προλαβω μερικους, αυτο ισχυει και για τις 2 "κατηγοριες" μελων που προανεφερα.
Ειτε αυτος ανηκει στους "γκρινιαρηδες" ειτε στους "ΠΑΟΚαρχες".
Να επισημανω οτι δεν συμφωνω ουτε κατ'ελαχιστον με τους παραπανω χαρακτηρισμους, απλα τους χρησιμοποιησα για να δειξω την διαφοροποιηση που εχει επικρατησει στο φορουμ. Εχουμε χωριστει, κακως, πολυ κακως σε 2 στρατοπεδα.
Ειμαι βεβαιος οτι οι ανθρωποι που "τρεχουν" το φορουμ γνωριζουν το Πρόβλημα αλλα ειλικρινα δεν ξερω πως θα μπορουσε να λυθει.
Δεν περισσεύει κανεις, κανείς δεν ειναι πιο ΠΑΟΚ απο τους αλλους.
Δυστυχως η ειρωνεία εχει τρυπησει ταβανι, δεν τολμαει καποιος να εκφρασει καποια αρνητικη σκεψη, καποιον προβληματισμο και αντιμερωπιζεται με χλευη. Οχι φυσικά απο την πλειοψηφια, αλλα και η μειοψηφια ειναι αρκετη ωστε να προκαλεσει θλιψη.
Ειναι κριμα να φευγουν ανθρωποι η να αποστασιοποιουνται-απομακρυνονται-μενουν ανενεργοι λογω της τοξικοτητας.
Και για να προλαβω μερικους, αυτο ισχυει και για τις 2 "κατηγοριες" μελων που προανεφερα.
- Μπαρκαρούτσος
Logistis έγραψε:η συζητηση για την μεταγραφή του βάζελου, δεν θα έπρεπε να γίνεται σε άλλο τοπικ;
PAOK1LIFE έγραψε:Ντροπή μπαίνετε και μαγαριζετε το τοπικ με μεταγραφές του ΠΟΚ.
VfB v2, Eagle1980, Cylon-4, embuji, Jim_Chatz, Blackgr4, Homo Sapiens, icue, Montrealiotis, WestBlock4, AlxNeapoli1, Timelord, Johnsim, ektoras, george188, eorptol1, nikos_algio, TylerDurden, WeWillRockYou, cartman, GeorgiosLeeds, aivas19, Hayate, magdy, Daskalos_4, έξι ώρες εκτός.
- kataramenos5
Γράψε κλειστό για απογευματινή σιέστα και μπαναρε μας όλους για ένα 6ωρο, πιο εύκολο.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Logistis έγραψε:η συζητηση για την μεταγραφή του βάζελου, δεν θα έπρεπε να γίνεται σε άλλο τοπικ;PAOK1LIFE έγραψε:Ντροπή μπαίνετε και μαγαριζετε το τοπικ με μεταγραφές του ΠΟΚ.
VfB v2, Eagle1980, Cylon-4, embuji, Jim_Chatz, Blackgr4, Homo Sapiens, icue, Montrealiotis, WestBlock4, AlxNeapoli1, Timelord, Johnsim, ektoras, george188, eorptol1, nikos_algio, TylerDurden, WeWillRockYou, cartman, GeorgiosLeeds, aivas19, Hayate, magdy, Daskalos_4, έξι ώρες εκτός.