Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Δημοσίευση από Rexaris »

rainmaker έγραψε:Για τον Νατχο, λέω εγώ, ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ
Ο παίκτης ήρθε, χρυσοπληρωθηκε και δεν ήθελε να μείνει.
Καλος παίκτης, δε θα με χαλούσε αν ερχόταν, αλλά ΕΛΕΟΣ
Ε ΛΕ ΟΣ
+1 αδερφέ. Αχάριστοι γίναμε.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

+2
Άβαταρ μέλους
Mao_Mao

Δημοσίευση από Mao_Mao »

Ντάξει τουλάχιστον έχουμε αρχίσει να σπαμάρουμε για παικταράδες σιγά σιγά ολα :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Μου το πε κατάσκοπος.Αντε ρε μεγάλε Βερνμπλουμ τελείωνε δηλαδή στη Μόσχα σε τι σπίτι μενατε? Με πισίνες γκαζόν! Μεσίτης έγινε ο Μιχελ χάχαχαχαχα.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

δεν καταλαβα γιατι νευριαζετε ρε παδια?δικος μας παιχτης ηταν,τον γουσταραμε,ποσο κακο ειναι να τον θες στην ομαδα σου οταν ακους μαλιστα οτι ειναι ελευθερος ,δεν ειναι καποιου ειδους εγκλημα.
αν θα τον παρουν τωρα; δυσκολα.ποιος θα κατσει παγκο; και ποιος θα θελησει να κατσει παγκο.
ειναι και τα αποδυτηρια στην μεση που προφανως τα θες να ναι οκ.εδω ο 19 χρονος ζαμπα των ελαχιστων συμμετοχων και νευριασε οταν τον εβαλε μεν στο ευρωπαικο,αλλα του εκανε καποιες παρατηρησεις.

εξτρεμ δεν νομιζω πως χρειαζομαστε,αν και διαβαζω εδω και εκει πως παμε και για εναν τετοιο...
αν φερει σταφυλιδη και βερνμπλουμ ειμαστε προφανως κομπλε

μπορω να πω πως για πρωτη φορα σε μεταγραφικη περιοδο λειτουργησαμε ακρως ορθολογικα

με μονη ενσταση την αργοπορια σε αριστερο μπακ που ελπιζω να μην μας στοιχισει παραπερα πορεια στο τσ.λιγκ
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Spiros_S έγραψε:Από τη στιγμή που προτάθηκε στον γκέυ με 900.000 (αν ισχύει) θα τον προτιμούσα αντί του Μαουρίτσιο του 1.5 εκ.
Αν ισχύει και η προσφορά των 3.5 από Αραβία, έχεις βγάλει το συνολικό συμβόλαιο του Βερνμπλουμ.
Γούστα είναι αυτά, θα μου πεις.

Μαλλον δεν ισχυει,γιατι αν εκλεινε ο Νατχο με 900 χιλιαρικα,ειμαι σιγουρος θα τον προτιμουσαμε εναντι Βερνμπλουμ και θα μας προτιμουσε και ο ιδιος ο παικτης. Ουτως η αλλως θα ειχε και πιο ευκολη προσαρμογη.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

ετσι,τι 900 χιλ!

και για ελευθερο παιχτη
μεχρι και η...Αεκ θα ενδιαφεροταν(λεμε τωρα και κανενα καλαμπουρι :lol: )
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Σάβ 04 Αύγ 2018, 20:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

giapas έγραψε:Μακάρι να πάει ο Νάτχο στο γαύρο μόνο και μόνο για σπάσιμο και για τη νεοπλουτίστικη βλαχαδερή συμπεριφορά μας. Που στην ακριβότερη μεταγραφή όλων των εποχών για την ομάδα μας , αντί να τον παίζουμε συντονισμένα και να τους γράφουμε όλους στα παπάρια μας , απλά σε ένα ενδεχόμενο δημοσίευμα κάνουμε λες και έχουμε περίοδο ξέρω γω.

Εδώ ο Παλαιολόγος είναι εξαφανισμένος δεν υπήρχε πουθενά τόσο καιρό και πρόλαβε να γράψει 5 ποστς για το πόσο θέλει το Νάτχο στον ΠΑΟΚ. Ήμαρτον που λέει κι ο Γεωργίου
Άσε, φίλε Γιάννη. Είναι πραγματικά αποκρουστικό το πώς προσεγγίζουν ορισμένοι αυτά που γίνονται τα τελευταία χρόνια στην ομάδα. Οκ, μπορεί να υπάρχουν και ολιγωρίες και καθυστερήσεις κλπ. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο όμως, βασικά τον αιματηρό για την τσέπη του Σαββίδη, έχει δημιουργηθεί επιτέλους μια ομάδα βγαλμένη από τις φαντασιώσεις των περισσότερων. Κι όμως δεν είναι αρκετό για να κατευνάσει κάποιους. Δεν αναφέρομαι, ασφαλώς, σε φαινόμενα ... βυζαντινού μεγαλείου. Αυτό είναι άλλο καπέλο. Τώρα βρήκαμε τα του Νατχο. Πρέπει να μην πάει στον πούστη, λέει. Ρε πάτε καθόλου καλά; Σκορδοκαΐλα για το πού θα πάει.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Alastor έγραψε:
Spiros_S έγραψε:Από τη στιγμή που προτάθηκε στον γκέυ με 900.000 (αν ισχύει) θα τον προτιμούσα αντί του Μαουρίτσιο του 1.5 εκ.
Αν ισχύει και η προσφορά των 3.5 από Αραβία, έχεις βγάλει το συνολικό συμβόλαιο του Βερνμπλουμ.
Γούστα είναι αυτά, θα μου πεις.

Μαλλον δεν ισχυει,γιατι αν εκλεινε ο Νατχο με 900 χιλιαρικα,ειμαι σιγουρος θα τον προτιμουσαμε εναντι Βερνμπλουμ και θα μας προτιμουσε και ο ιδιος ο παικτης. Ουτως η αλλως θα ειχε και πιο ευκολη προσαρμογη.
Για κάποιο λόγο τον Νάτχο δεν μπορώ να τον φανταστώ ως αντι-Βερνμλπουμ. Περισσότερο στη θέση του Μαουρίτσιο τον βλέπω.
Όπως και να έχει, ούτε τα 900 πολυ-πιστεύω (θεωρώ ότι θα είναι αρκετά παραπάνω) ούτε ότι ο γκέυ πρόκειται να τα δώσει αυτά τα χρήματα.
Άβαταρ μέλους
Mao_Mao

Δημοσίευση από Mao_Mao »

Ο μαρινάκης φέτος δεν δίνει τέτοιο συμβόλαιο 900κ.Οπότε γεια σας.Ο μόνος τρόπος να κατευνάσει ο μέσος ΠΑΟΚτσης είναι να πάρουμε τίτλους πολλούς.Είμαστε οι πιο νηστικοί οπαδοί οπότε λογικά κατα καποιο τρόπο ολα αυτα.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

rainmaker έγραψε:Για τον Νατχο, λέω εγώ, ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ

Ο παίκτης ήρθε, χρυσοπληρωθηκε και δεν ήθελε να μείνει.

Καλος παίκτης, δε θα με χαλούσε αν ερχόταν, αλλά ΕΛΕΟΣ

Ε ΛΕ ΟΣ

Δεν ξεραμε να μη μιλαμε για εναν εκ των αγαπημενων μας παικτων στο βωμο του χψ Βερνμπλουμ
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

;;;

Κώστα πως σχετίζεται ο Βερνμπλουμ;

Προσωπικά δεν το συσχετιζω καθόλου μα καθόλου

Τους θεωρώ παίκτες που παίζουν σε εντελώς άλλη θέση ή εντελώς άλλο σύστημα τουλαχιστον
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Ο νατχο δεν έχει καμιά σχέση με τον βερνμπλουμ αν κλείσει γιατί μπλεξαμε και με τν γυναικά τ τώρα ο ένας είναι 6αρι άπλα είναι μεγάλος παίχτης και μπορεί με τν ιδια άνεση να παιξει κ 8αρι και επιθετικός ο νατχο είναι ντελικάτος παίχτης με πολύ ποιότητα άλλα δεν κόβει πότε νατχο θέλει ο κόσμος ενώ έχουμε Μαουρίτσιο και βερνμπλουμ θελει η ομάδα λουτσεσκου και ευτυχώς οι μέρες π άκουγαν τν κόσμο περάσαν αυτά.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Λίγα χρόνια πριν, τον παρακαλούσαμε να μείνει.
Τώρα σχεδόν παρακαλάει αυτός, και εμείς δεν ξέρουμε αν χωράει.

Τόσο πολύ μεγάλωσε ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Ο Νάτχο θα ήταν ιδανικός αν έφευγε ο Μαουρίσιο... Στην ΤΣΣΚΑ ο Σουηδός έπαιζε στο 6 και ο Νάτχο στο 8. Εγώ ξέρω ότι προτάθηκε σε εμάς για 900.000 πριν λίγο καιρό και ο Λουτσέσκου είπε ότι θέλει τον Βερνμπλουμ ή κάποιον ανάλογου ποδοσφαιρικού στυλ.
Και μάλιστα ο ίδιος ο Ισραηλινός ήθελε να έρθει.

Και εγώ πιστεύω ότι ο χονδρομαρινάκης δε θα δώσει ένα μύριο σε έναν παίκτη για συμβόλαιο φέτος
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”