5.Fernando Lopes dos Santos Varela

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
PAOK_1926

Re: 5.Fernando Lopes dos Santos Varela

Δημοσίευση από PAOK_1926 »

Ο προπονητής και ο Πρόεδρος το είχαν θέσει ως στόχο.

Και ΝΑΙ κάποιοι, όντως πιστεύαμε, ότι εάν διατηρούμασταν κοντά στην κορυφή μέχρι το Γενάρη και είχαμε την κατάλληλη μεταγραφική ενίσχυση, μπορούσαμε να διεκδικήσουμε με αξιώσεις το πρωτάθλημα. Και μεταξύ μας αυτό θα είχε συμβεί, εάν ο προπονητής δεν είχε προβεί σε τραγικά λάθη διαχείρισης του ρόστερ, λόγω κάποιων εμμονών του. Και καμιά Ευρώπη δεν του έφταιγε του Λουτσέσκου. Οι εμμονές του και τα λάθη του έφταιξαν. Ας τα αλλάξει έστω τώρα.

Από εκεί και πέρα, σίγουρα όταν ένας εκ των αρχηγών, δηλώνει ότι δεν πιστεύει ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, τότε τι άλλο μένει να ειπωθεί;

Τέτοιου είδους δηλώσεις ήταν άκρως υπονομευτικές για την ομάδα και την ψυχολογία της.
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Δημοσίευση από Immemoric »

Ρε συ Τζέλα, σοβαρά τώρα σε έπειθε αυτή η ομάδα με τις τόσες ελλείψεις ότι πάμε για πρωτάθλημα?
Ακόμα και με το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αν δεν κερδίζαμε εκείνο το πέναλτι από το πουθενά, υπήρχε περίπτωση να κερδίζαμε? Κάποια παιχνίδια δεν παίξαμε και κερδίσαμε σχεδόν ανέλπιστα (βλ. Παναιτωλικός, Αστέρας εκτός). Αν μια ομάδα πάει τρένο, είναι λογικό να πάρει και κάποια παιχνίδια που δεν άξιζε, έτσι αέρα. Αλλά εγώ δεν βλέπω την ομάδα να τραβάει. Και είμαι οκ με αυτό, αναμένω, περιμένω, έχω ελπίδα.

ΥΓ και φυσικά το πέναλτι του Βαρέλα ήταν αχρείαστο, αλλά ήταν κακιά στιγμή, έλλειψη συγκέντρωσης ίσως. Εσύ πως το εξηγείς δηλαδή?
Άβαταρ μέλους
Immemoric

PAOK_1926 έγραψε:Ο προπονητής και ο Πρόεδρος το είχαν θέσει ως στόχο.

Και ΝΑΙ κάποιοι, όντως πιστεύαμε, ότι εάν διατηρούμασταν κοντά στην κορυφή μέχρι το Γενάρη και είχαμε την κατάλληλη μεταγραφική ενίσχυση, μπορούσαμε να διεκδικήσουμε με αξιώσεις το πρωτάθλημα. Και μεταξύ μας αυτό θα είχε συμβεί, εάν ο προπονητής δεν είχε προβεί σε τραγικά λάθη διαχείρισης του ρόστερ, λόγω κάποιων εμμονών του. Και καμιά Ευρώπη δεν του έφταιγε του Λουτσέσκου. Οι εμμονές του και τα λάθη του έφταιξαν. Ας τα αλλάξει έστω τώρα.

Από εκεί και πέρα, σίγουρα όταν ένας εκ των αρχηγών, δηλώνει ότι δεν πιστεύει ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, τότε τι άλλο μένει να ειπωθεί;

Τέτοιου είδους δηλώσεις ήταν άκρως υπονομευτικές για την ομάδα και την ψυχολογία της.
Για ξαναδιάβασε τις δηλώσεις και πες μου που ακριβώς λέει οτι δεν πιστεύει ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Τώρα ρε συ Immemoric μου βάζεις τον διάλογο από δεύτερη ερώτηση του ρεπόρτερ στο τι πρέπει να αλλάξει όπου κάτι έπρεπε να απαντήσει ως ελαφρυντικό της δήλωσης του;

Δεν βλέπουμε πως αυτό το "Ίσως υποσυνείδητα να μην πιστεύουμε ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα." ήταν τόσο αχρείαστο στην πρόταση, αφού δεν δένει πουθένα με τα υπόλοιπα (μια χαρά θα ήταν η δήλωση του χωρίς αυτό), όσο αχρείαστο ήταν να σηκώσει τα χέρια του στα μούτρα του Κουλούρη τελειώνοντας το παιχνίδι εκεί;
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Μα φυσικά και είναι διάλογος. Μια πρόταση έτσι βγάζει νόημα, όχι μέσω κοπτοραπτικής.

Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω αυτή την ανθρωποφαγία και την όλη υποκρισία. Λες και που η ομάδα δεν παίζει μπάλα φταίει αποκλειστικά ο Βαρέλα. Κι εγώ συμφωνώ ότι ο Βαρέλα έκλεισε τον κύκλο του στον ΠΑΟΚ. Αλλά δεν θα τον κρεμάσω και στα μανταλάκια
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Τώρα σοβαρά συζητάμε για το αν οι δηλώσεις του Βαρέλα είναι ο λόγος που δεν παίρνουμε το πρωτάθλημα?
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Το -9 από τις 3 ήττες δεν συνδυάζονται μαζί του δηλαδή;
Το πέναλτι στον Κουλούρη "ατυχές"
οι δηλώσεις ότι δεν πιστεύουμε κατά βάθος στο πρωτάθλημα "ατυχείς"
οι 3 καπάκι ήττες με αυτόν μέσα "ατυχείς"
οι ενέργειες του με το συμβόλαιο του γιού του "ατυχείς"
άσχετα όλα αυτά βέβαια με τα φετινά του όνειρα και τις δηλώσεις του να προλάβει να παίξει στην ίδια 11άδα με τον γιό του που και αυτά μάλλον ήταν "ατυχεί¨

οκ τότε συμφωνώ ότι η συζήτηση στερείται κάθε σοβαρότητας και είναι και αυτή "ατυχής"
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Μαγικές σφαίρες πουλάνε στις μεγάλες ευρωπαϊκές ομαδες που δεν ανανεώνουν τον Ραμος τον Ρόναλντο τον Ιμπραιμοβιτς και αν συνεχίσω θα τελειώσουμε αύριο. Να πάμε να αγοράσουμε μια θα μας βγει πιο φτηνή στην τελική. Σχεσακιας είμαι στη προσωπική μου ζωή καμία ομάδα δεν μαμησε έτσι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shogoon την Κυρ 19 Δεκ 2021, 18:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Τι να σου πω πραγματικά...μάλλον ο γαύρος τον πλήρωσε να μας τρυπήσει...δεν εξηγούνται αλλιώς τόσες 'συμπτώσεις.'
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Immemoric έγραψε:...........
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω αυτή την ανθρωποφαγία και την όλη υποκρισία. .......

δυστυχως αυτο ειναι το dna μας.....

απο παντα ετσι ειμασταν....τι δεν καταλαβαινεις....

ενας φιλος καποιου φιλου τα...ντουβαρια τους...ηταν κολλητα με τον πατερα του πελκα και ακουσε ....καποια πραγματα....

ελα εσυ τωρα και πες οτι δεν ειναι ετσι.....

στου γιωργου σαββιδη ...καποιος συνοπαδος ..οπαδος του ΠΑΟΚ....μιλαει για καποιον .....γλοιωδη φραγκοφονια .... και ρωταει ...προφανως τον γιωργο...εαν θα κανει κατι....

και εαν δεν κανει??..ρωταω εγω ο αφελης...
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Immemoric έγραψε:Τι να σου πω πραγματικά...μάλλον ο γαύρος τον πλήρωσε να μας τρυπήσει...δεν εξηγούνται αλλιώς τόσες 'συμπτώσεις.'
για μένα εξηγούνται αν σκεφτείς ότι με την ιδιοτέλεια που τον διακρίνει και γνωρίζοντας τον δικό του φετινό χαμηλό πήχη, θα προτίμησε να τραβήξει κάτω και την ομάδα με την απόδοση του και τις δηλώσεις του και έτσι θα μπορούσε να κρυφτεί πίσω από μια χαλαρή υπόλοιπη χρονιά από το να εκτίθεται με την ανημπορία του σε υψηλό επίπεδο πρωταθληματισμού, ευελπιστώντας παράλληλα ότι θα εκπληρώσει και τα όνειρα του πακέτο με τον γιό του που ήταν σημαντικότερο για αυτόν από το πάρει ακόμη ένα πρωτάθλημα. Δυστυχώς εκμεταλλεύτηκε και την αδυναμία που του είχε ο προπονητής του στηρίζοντας τον με συνεχείς αγώνες.

"Ατυχείς" σκέψεις φυσικά και αυτές ...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

και γατι να το κανει αυτο .... tzelas.....

μπορουσε μαι χαρα να το παιξει....λεβεκ... να ειναι παρκαρισμενος στον ...γιατρο... και ουτε γατα ουτε ζημια...
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Πολύ λογικό μου ακούγεται. Θέμα χρόνου είναι να ξεσκεπαστεί δηλαδή. Περίεργο που δεν το έχουν πάρει χαμπάρι πάντως ο Λουτσεσκου ή οι συμπαίκτες του.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

abc_o_ karpouzas έγραψε:και γατι να το κανει αυτο .... tzelas.....

μπορουσε μαι χαρα να το παιξει....λεβεκ... να ειναι παρκαρισμενος στον ...γιατρο... και ουτε γατα ουτε ζημια...
Πότε εξυπηρετούνται καλύτερα τα όνειρα του;
viewtopic.php?f=287&t=6788&start=3135#p1986432

και επειδή έκανε τέτοιες δηλώσεις για τα όνειρα του παρέα με τον γιό του και ως αρχηγός θα έπρεπε να ήταν ο πρώτος που θα σκύλιαζε για τον τίτλο και όχι ο πρώτος που θα τα παρατούσε.

Μήπως έδωσε πολλά δικαιώματα με πολλές ενέργειες για να είναι όλα "ατυχή";
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Περίεργο που ο προπονητής δεν τον έκανε πέρα...μήπως κι αυτόνα τον πλήρωσε ο γαύρος? Κι επίσης ο Βαρέλα δεν θα ήθελε ένα ακόμα πρωτάθλημα...μάλιστα...προτιμά να επικεντρωθεί στο μανατζάρισμα του γιού του. Αυτά φαντάζομαι προκύπτουν από αποδείξεις...

ρε συ τζέλα..έχεις κάνει λογικά άλματα που δεν έχουν συνοχή, ίσα ίσα δείχνουν σημάδια προσωπικής εμμονής. Έστησες την ιστοριούλα μέσα στο μυαλό σου, τα έχεις πάρει άγρια με τον Βαρέλα και τώρα θες να πείσεις και όλους τους άλλους. Ε δεν γίνεται έτσι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”