Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Asimos

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από Asimos »

Οι κάτω ζητάνε ήδη παρέμβαση εισαγγελέα, διότι αυτό που είπε έχει κι άλλες προεκτάσεις που επισύρουν διάφορες σκέψεις ποινές κλπ.

Μετά από 12 ώρες πάντως δεν χονευεται εύκολα ότι εγινε, όπως εγινε.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

joshua

Υπομονή και στήριξη ρε. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τουλαχιστον ρε σημερα δεν φταιω εγω αλλα ο Τζαβελλας.Ολα καλα!!!
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Έχουμε μπλέξει άσχημα, αδερφέ.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Mapogo έγραψε:Ετσι είναι . Κάηκε μόνος του. Ασχετα τι κ αν θα γίνει με κάποιους παίκτες , πιστεύω ότι τελείωσε.
Ειδαμε και τους υπολοιπους που δεν τα ειπαν δημοσια...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Sick Bastard έγραψε:Έχουμε μπλέξει άσχημα, αδερφέ.
Βρε και μονο που διαβαζω σημερα αριστερα και δεξια μονο εσυ και ο Αγγελαρας ειχατε τα @@ να τα πειτε,ανατριχιαζω...
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Oρισμενοι που γκαριζαν τοτε γιατι δεν μιλησε δημοσια ο κλαους και τον ειπαν κοτα κτλ σημερα εχουν χαλαστει γιατι τα ειπε δημοσια ο ιδιος ο προπονητης!
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Δηλαδή Τζός εάν ο Ιβάν στηρίξει τον προπονητή, τι θα γίνει;

Αν ο Βλάνταν τζογάρει (που δεν το ξέρουμε) τότε μπορεί και να του βγεί και να δούμε μερικούς να κάνουν προπόνηση με την Κ20.

Αν ο ΠΑΟΚ ορθοποδήσει στο τέλος δεν θα νοιάζει κανένα τι ακριβώς συνέβη.

Το λέω γιατί το βλέπω δύσκολο να φύγει (πάλι) ο προπονητής.
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

δεν πιστευω οτι τελειωσε ο Βλανταν, καθε αλλο.
τωρα αναλαμβανει προπονητης στον ΠΑΟΚ. κι ας βγει κανα τσιρακι να πει , "ας δουμε ποιος θα φυγει πρωτος"
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Κυριακη κοντη γιορτη,μακαρι ρε παιδια να δικαιωθει και να δω κατι να αλλαζει.Εμενα επιτρεψτε μου να πιστευω πως χτες τελειωσε ο Ιβιτς και ακομα χειροτερα τελειωσε αρχικα για φετος ο ΠΑΟΚ και θα του παρει πααααααρα πολυ καιρο να συνελθει.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Josh,

Ο Ίβιτς δε ξέρω αν είναι καλός προπονητής. Τώρα σίγουρα δεν είναι και δε ξέρω αν θα γίνει ποτέ. Αν κάτι τον χαρακτήριζε όσα χρόνια τον ξέρουμε είναι η άρνησή του να χάσει και η σοβαρότητά του. Αυτό αγόρασες όταν του έδωσες την ευκαιρία να καθίσει στο πάγκο.

Αν θεωρείς ότι δεν υπάρχει καθόλου φωτιά και είναι όλα καπνός από μεριάς Ίβιτς για να απαλλαγεί από τις ευθύνες του , με βρίσκεις κάθετα απέναντί σου.
Αν θεωρείς ότι ίσως και να έχει κάποιο Point αλλά δεν έπρεπε να τα πει δημόσια για την εικόνα της ομάδας με βρίσκεις 2 φορές απέναντί σου. Εδώ ακόμα κράζουμε το Κλάους και τον Άγγελο που δε μίλησε καθαρά.

Εγώ ήμουν μπερδεμένος μέχρι που διάβασα ένα ποστάρισμα σεβαστού μέλους , που πέρασε τη γραμμή πριν καν αναφερθεί από κανέναν άλλον , πριν καν τα αρδσαιτ αρχίσουν το φτυάρισμα. Η γραμμή λέει , ότι είναι μηνύσιμα πράγματα αυτά .. τώρα ακούω για εισαγγελείς και μέσα στη μέρα ίσως βγει κανένα ποδοσφαρικό άρθρο που να εξηγεί το λάθος του Ίβιτς για το παραγκωνισμό τόσων παικτών στο ρόστερ. Από εκείνη τη στιγμή που το διάβασα στο παοκμανια είμαι σίγουρος τί θα διαβάσω στο σπορντογκ , στο γκαζετα , στο σδνα και σε λοιπά έγκυρα δημοσιογραφικά πρακτορεία. Επίσης είμαι σίγουρος ότι ο Ίβιτς θα παραιτηθεί , η παραίτησή του θα γίνει δεκτή αλλά θα μείνει κοντά στο πρόεδρο γιατί θεωρείται μελλοντικά αξιοποιήσιμο στέλεχος , κλπ κλπ κλπ κλπ.

ΥΓ : το γκολ με τον Ηρακλή που πόσταρε ο καταραμένος δε το θυμόμουν , δε το είχα δει. Επικό. Φυσικά ήταν μια κακή στιγμή που βούτηξε χάμω. Ούτε του Αβραάμ που κατά τύχη με αυτό το γκολ στις καθυστερήσεις έγινε οβερ. Όμως θυμάμαι τη Τρίπολη. Και όσο και να φαίνονται ιντριγκαδόρικα κάποια σενάρια , προτιμώ να εστιάσω στο ποιός τα λέει για να επιλέξω αν θα τα πιστέψω. Ποιος τα λέει και ποιόν αφορούν. Αυτό μου αρκεί
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

σημειολογικά, να προσθέσω ότι έφυγε μαζί με τον Μίχελ από την Τούμπα χτες, εννοώ με το ίδιο αυτοκίνητο.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

joshua έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:Έχουμε μπλέξει άσχημα, αδερφέ.
Βρε και μονο που διαβαζω σημερα αριστερα και δεξια μονο εσυ και ο Αγγελαρας ειχατε τα @@ να τα πειτε,ανατριχιαζω...
Δεν παίρνω θέση, ξαναλέω, αυτά τα χθεσινά είναι η κορυφή του παγόβουνο.
Εδώ χθες υποτίθεται ότι ο προπονητής κι ο ΤΔ εξέθεσαν την κατάσταση στον μεγαλομέτοχο κι αυτός απάντησε''οκ, δεν έρχομαι''. ΜΠΟΪΝΓΚ!!!!!

Δηλαδή σόρρυ, αλλά ούτε ο Ίβιτς με νοιάζει ιδιαίτερα ούτε ο Τζαβέλας ή ο Μαβέλας.
Εμένα με νοιάζει ο ΠΑΟΚ. Και κάθε χρόνο με αυτά που γίνονται, απομακρύνεται όλο και πιο πολύ απ αυτό που γουστάρω. Και ναι, ο καθένας έχει μια εικόνα στο μυαλό του γι αυτό που γουστάρει, αλλά

COME THE FUCK ON.

Κάθε χρόνο ξεφτιλίκια, κάθε χρόνο αηδίες, κάθε χρόνο 2 βήματα πίσω κι ένα μπρος.
Δεν θέλουμε ρε παιδιά, το CL σε ένα χρόνο, δεν θέλουμε καν πρωτάθλημα στα 5-6 χρόνια (επιχείρημα που τσακίζει κόκαλα, ο Κόκκαλης έκανε 4 χρόνια να πάρει πρωτάθλημα κι εσύ θες με τον ΠΑΟΚ πρωτάθλημα;)

Θέλουμε να μην ξεφτιλιζόμαστε κάθε χρόνο από κάτι, να μη γινόμαστε περίγελος από τα γεγονότα
και να μην το παίζουν κάποιοι όλη την γαμημένη ώρα ζαμανφου και υπεράνω και χτίσιμο.

Τι σκατά ρε πούστη μου, είναι τόσο πολύ αυτά τα θέλω, δεν μπορώ να καταλάβω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sick Bastard την Τρί 29 Νοέμ 2016, 09:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

pilotos έγραψε:σημειολογικά, να προσθέσω ότι έφυγε μαζί με τον Μίχελ από την Τούμπα χτες, εννοώ με το ίδιο αυτοκίνητο.
Κατσε γιατι αυτο ειναι παραξηγησιμο :opaokara:
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Έως μηνυσιμο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”