Κρητικός είμαι.Ekatnetworkltd έγραψε:Φίλε μήπως είσαι αρειανός;mitsotakis έγραψε: Βασικά και το Σούλη Παπαδόπουλο να είχαμε , θα είχε δώσει το στίγμα του.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Φίλε μήπως είσαι πανέξυπνος;
Ξαναδιάβασε σε παρακαλώ.
Κρητικός είμαι.Ekatnetworkltd έγραψε:Φίλε μήπως είσαι αρειανός;mitsotakis έγραψε: Βασικά και το Σούλη Παπαδόπουλο να είχαμε , θα είχε δώσει το στίγμα του.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Ο άγγελος θα σώσει την χρονια ; Οτι νάναι .....τον θεωρείς γραφικό αλλα τον θέλεις ποιο Μητσοτάκης πεθαινειςmitsotakis έγραψε:paok4rizwmata έγραψε:Υπαρχει ανθρωπος εδω μεσα που πιστευει οτι με αυτο το υλικο και οχι με τον κ.ΣΤΕΦΕΝΣ αλλα με Σαντος δε θα ειμασταν κοντα στο γαυρο τωρα???
Μη σου πω πως θα βλέπαμε και καλό ποδόσφαιρο που δεν είναι η προτεραιότητά του.
Βασικά και το Σούλη Παπαδόπουλο να είχαμε , θα είχε δώσει το στίγμα του.
Ο Ολλανδός δεν ξέρουμε ποια πράγματα δουλεύει τόσον καιρό. Τις γιόμες; Ίσως. Την άμυνα; Δε νομίζω. Τη φυσική κατάσταση και το τρέξιμο; Αποκλείεται.
Πάντως θα είναι λάθος να τον διώξουμε. Τώρα αν έχει την ευθιξία να παραιτηθεί , θα είναι η σημαντικότερη συμβολή του στην ομάδα.
Δεν είμαι Αγγελόσκυλο, αντίθετα τον θεωρώ γραφικό . Αλλά πιστεύω πως είναι ο μοναδικός που μπορεί να σώσει τη χρονιά.
+1eorptol έγραψε:Ο μόνος που έμεινε 3 χρονια συνεχόμενα και άφησε έργο ηταν ο σαντος έστω στο στυλ που παίζει ......ΣΕ 5 μήνες μην περιμένουμε θαύματα αφήστε τον άνθρωπο να δουλέψει ΕΜΕΙΣ απλα να στηρίζουμε αλλα και να λέμε τα λαθη που ΒΛΕΠΟΥΜΕ παντα όμως καλοπροαίρετα ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!! ΟΣΑ + ΘΕΛΕΙΣMANIAKOS έγραψε:H oμαδα ειτε καλα παιζει ειτε ασχημα....δε νοιωθει ΠΑΟΚ, δεν την εχουμε αγαπησει και δεν μα ς εχουν αγαπησει...
Ποδια στη φωτα βαζουν ελάχιστοι , χαλαροτητα , δημοσιουπαλληλικι...
Σημερα το ματς φωναζε...ευκολο διπλο...το ότι το χασαμε δειχνει πολλα ,ειδικα ο τροπος...
Συνεχιζω να πιστευω ότι ο πραγματικος στοχος είναι τα προκριματικα του χρονου...αλλα και τα πλει οφ θα ναι δυσκολα....κτ εκτος προγράμματος...
Προσπαθω να δω σταθερες στην ομαδα και δυσκολεύομαι....και αντ αυτου βλεπω περισσοτερες τρυπες με τον καιρο π.χ πλαγια μπακ..
Οι εμφανισεις σεντερμπακ δειχνουν ότι σεντερμπακ (ικανα) πρεπει να παιζουν στις θεσεις και όχι οποιος να ναι...
ΑΠωλεια ο τζιολης αμυντικα....και επιπλέον και ο λαζαρ κακως χανεται///
Δυστυχως όταν με τρπολη και αλλους που ναι χωρια πραγματικα τρως γκολ από το πουθενα , πως να πεισεις το δυσπιστο καλη ωρα οπαδο σου αλλα και εχθρο σου ότι πας για μεγαλα πραγματα ή ότι σε σημαντικο παιχνιδι δε θα φας γκολ.....
Δυστυχως απογοητευση όχι τοσο λογω αποτελεσματων αλλα προληματων που δε βρισκουν λυσεις....τουλ πειστικες
Μαλιστα ο στεφενς καταστρεφει τον ΠΑΟΚ το διαβασα και αυτο. Κοιτα αδερφε καποια πραγματα θελουν χρονο και υπομονη. Θελουμε μεσα σε 5 μηνες να μαθει ο στεφενς τον κοντο να σεντραρει και να ντριμπλαρει πραγμα που ο ιδιος δεν το καταφερε μεχρι τα 32 του. Θελουμε ο κατσουρανης στα 35 του να ματωσει την φανελα που φοραει μονο για να παει στο μουντιαλ και στην σφαλιαρα απο ζελο μενει αθηνα και αποχωρει απο το γηπεδο μετα την κοκκινη με γελακια. Θελουμε απο τον λινο να ξαναγινει 30 χρονων να παιζει ολη τη πτέρυγα για πλακα επειδη δεν υπαρχει αλλος εκει. Θελουμε τον στοχ ηγετη και αυτος ειναι κουτσια νουμερο 2. Θελουμε αμυντικο κερβερο καο ερχεται ο ισπανος βιβιαν. Κανεις σε πολλα παιχνιδια οσες τελικες εκανες επι σαντος 3 χρονια αλλα οι επιθετικοι σου εχουν χωρισει με το γκολ. Σημερα ο νατχο τους εβγαζε μονους τους και αυτοι γλιστραγανε η χανανε το κοντρολ. Θα φτασουμε στο σημειο να λεμε να μην παιζει ο νατχο για να μην εκθέτει τους συμπαικτες του. Οποτε τι φοβασαι να καταστρεψει ο στεφενς? Δεν ειναι προτιμοτερο να κανουμε λιγο υπομονη να δουμε τι στον λουτσο σκεφτεται και εχει στο μυαλο του. Η μηπως πιστευεις οτι το καλοκαιρι θα ερθουν λιγοτεροι απο 4-5 παιχτες δικης του επιλογης. Εγω εχω την εντυπωση οτι η κωλοτουμπα του χρονου εχει να παει συννεφο. Ας δωσουμε λιγο χρονο σε εναν προπονητη που τον ξερει ολη η ευρωπη.hasio_john έγραψε:Είναι απλά τα πράγματα!! Ο Σάντος έδωσε 10 μέρες διορία ν' απαντήσει αν θα πάρει ξανά την Εθνική!! ΔΕΝ είναι τυχαίο το 10ήμερο , μιας και καλύπτει ημερολογιακά τον σημερινό αγώνα , αλλά και αυτόν της Μπενφίκα!! Με την επόμενη φάπα (που έτσι όπως παίζουμε είναι προ των πυλών), ο Στέφενς φεύγει βράδυ και επιστρέφει ο Σάντος! (Προσωπικά, τον προτιμώ με 1000 και ας λέτε ότι θέλετε εσείς!! ΤΕΡΜΑ για μένα ο Στέφενς! Να τον αφήσουμε να μας καταστρέψει και άλλο??)
Κι εσυ;;;Εσυ δε μετρας!!!!eorptol έγραψε:Και εγω
Όχι απλά λείπει ο Βίτορ που καθάριζε πολλές αντεπιθέσεις.desperando έγραψε:εγώ θα ξανακάνω μια ερώτηση και οποίος μπορεί και ξέρει ας με απάντηση.
τι έγινε και η ομάδα από κει που είχε μόλις δύο ήττες σε έναν γύρο έχει στον δεύτερο τέσσερις σερί εκτός έδρας αποτυχίες;
ξέχασε ο χούμπ να προπονεί
αυτο ακριβως.abg12d34 έγραψε:οποιος αντεξει τν ανταγωνισμο και δω οτι κανει βηματα μπροστα θα συνεχισει
οποιος δεν τα καταφερει.......κουνει μαντηλι
![]()
καπως ετσι τα ειπε αν δεν κανω λαθος και οποος καταλαβε καταλαβε
hasio_john έγραψε:......
....ΤΕΡΜΑ για μένα ο Στέφενς......
εσυ φιλε στανταρ δεν εχεις καταλαβει τιποτα