Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
KOSTAS54

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

barlow4 έγραψε:o λαος δεν ειναι στρατος ευκαριας.η τουλαχιστον δεν πρεπει να ειναι.
ο ΠΑΟΚ δεν ειναι αμορφη μαζα να της δωσει χαρακτηρα κανεις.
επισης ο λαος σεβεται οταν τον σεβονται.οποτε υπηρχε σχεση εμπιστοσυνης δεν γινοταν το παραμικρο.τρανο παραδειγμα η πρωτη περιοδος ζαγορακη.αν υπαρχει κοροιδια ομως ο λαος εξεγειρεται.
ο σαββιδης θα εχει την εικονα που θελει και χωρις επιδειξη ισχυος.αρκει να σεβεται το κοινο αισθημα και την ιδιοσυγκρασια της ομαδας.και πιστωση χρονου θα εχει οση θελει.
το να απαιτεις ομως να καθεται ο κοσμος στα αυγα του οταν τον κοροιδευουν(και δε μιλαω για σαββιδη)ειναι εθελοντικη θυματοποιηση και αργος θανατος.και δεν εχει σχεση με τον ΠΑΟΚ,τουλαχιστον τον ΠΑΟΚ που ειναι τεραστιος και χωρις επιτυχιες.
υγ.ξαναρωταω ερχεται ο τζορτζεβιτς και πουλαει τρελα στο κορνερ της 4.να το φαει το μπουκαλι?ναι η οχι.
κατα μια εννοια και ο τζορτζεβιτς παραφερεται αλλα δεν θα μπει ποτε στο κελι.θα μπει αυτος που προκληθηκε και οχι αυτος που προκαλει?οπως και να εχει..ναι η οχι?
Ποιός αποφασίζει αν θα φάει μπουκάλι???????????????????
θα γίνει Γενική Συνέλευση στην 4???????????????
Ο πληρώνων(=Σαβίδης) έχει λόγο-ψήφο???????????????????????
Σκέφτηκες αν ο καθένας δικάζει όπως γουστάρει τι θα γίνει??????????????????
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Η ανακοίνωση της δικηγόρου του Δώνη:

«Έχουν ακουστεί τέρατα για τον εντολέα μου και τίποτα από αυτά δεν ανταποκρίνεται ούτε κατ ελάχιστον στην πραγματικότητα. Για αυτό ΚΑΛΩ την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να δημοσιεύσει τα επίμαχα εξώδικα, τόσο το εξώδικο που αποτέλεσε δήθεν την αιτία για την απόλυση του εντολέα μου, όσο και την χθεσινή απάντηση μας.

Το οργανωμένο ποδόσφαιρο έχει γραπτούς και άγραφους κανόνες. Η τήρηση τους χαρακτηρίζει το μέγεθος της κάθε ομάδας καθώς αποκαλύπτει το ήθος της. Στην 25 έτη σταδιοδρομία του στο ποδόσφαιρο, ο κ.Δώνης διακρίνεται πρωτίστως για το ήθος του και την προσήλωση του στην αγωνιστική προσπάθεια, με μεγαλύτερη «αποζημίωσή» του σε αυτό τον χώρο, την ίδια του τη φήμη.

Πρώτη φορά στην επαγγελματική καριέρα του κ.Δώνη, σταματάνε την συνεργασία του με μία ομάδα, χωρίς να μπορέσει να αποχαιρετήσει ούτε καν τους ποδοσφαιριστές του. Πρώτη φορά στην επαγγελματική καριέρα του κ.Δώνη μέσα σε διάστημα μόλις 8 μηνών το συμβόλαιό του χρειάστηκε να αλλάξει 3 φορές με αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και προς μεγαλύτερο κάθε φορά όφελος της, χωρίς όμως ούτε αυτό να είναι αρκετό ώστε να τηρηθούν οι όροι του.

Σήμερα, δεν θα αναφερθώ δημόσια σε όσα αδιανόητα έχει υποστεί ο εντολέας μου και η οικογένεια του. Σε όλα αυτά θα αναφερθούμε αναλυτικά, αμέσως μόλις μας επιτραπεί καθώς είναι χρέος μας προς το ελληνικό ποδόσφαιρο και προς αυτούς που έντιμα και ευσυνείδητα το διοικούν.

Ωστόσο, θα πρέπει να υπογραμμίσω ότι δεν γνωρίζω ούτε έναν προπονητή ποδοσφαίρου σε οποιαδήποτε ελληνική ομάδα και αν εργάστηκε, να δέχεται ξημερώματα εισβολή στην οικία του, από αγνώστους που του ζητούσαν να παραιτηθεί, να ζητά από την ομάδα του να τον προφυλάξει και αντ' αυτού να τον απολύουν από υπαιτιότητά του!!!

Τα συμπεράσματα δικά σας…»

Διάβασε περισσότερα στο: «Εισβολή ξημερώματα στο σπίτι του Δώνη»! | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

:o
antifaG4

Δημοσίευση από antifaG4 »

tera12tera έγραψε:
antifaG4 έγραψε:

Μου φαινεται εισαι λιγο μπερδεμενος με την καλη εννοια.-
- Η ζημια με τα κεκλεισμενων εγινε με ευθηνη της παε και παλι ,που ενω και οι τυφλοι ξερανε οτι θα σκασουνε ζελες τους αφησανε να μπουνε με πιστολια,στυλο,μολοτοφ και οτι χωραει ο νους σου που εκτοξευαν στην θυρα 7 οπου κατα 80% καθονται οικογενιες και παιδια.Το ότι μπούκαραν 1000 περίπου άτομα από την 4 εσύ το επικροτείς ή το ξεχνάς . Ήμουν μέσα , η αστυνομία κατά πρώτο λόγο , η διοίκηση αλλά και οι φίλαθλοι ευθύνονταιΑν εσυ θεωρεις οτι κακως ο λαος του ΠΑΟΚ αντεδρασε τοτε ή πολυ μικρος εισαι ηλικιακα 45(δεν το ξερω) ή αλλη ομαδα αγαπησες (κυριως)για τον κοσμο της.
Μεγάλε , δεν θα το σχολιάσω αυτό γτ θα χαλαστούμε ...ο κόσμος έκανε πολλά λάθη (Pari , Rapid , Πεσίματα σε Σάντος κτλ), αλλά ο κόσμος είναι η ψυχή αυτής της ομάδος ..Αλήθεια εσύ τι ηλικία έχεις ;;;;;;
- Κατα δευτερων παραφουσκωνεις τα διαφυγωντα κερδη απο τα 3 ματς αφου σε καμια περιπτωση δεν ξεπερνανε τα 1,5 εκ ευρω αυτες της εποχες που ζουμε. Ότι ναναι γράφεις αυτό το ποσό είναι σε περίπτωση που μιλάμε για το γιουρόπα λιγκ μην γράφεις ότι (μισό)διάβασες σε ένα site . Tα ποσά του Ch .L δεν αλλάζουν λόγο κρίσης . Τα ποσά είναι αυτά που έγραψα ...
-Τριτον η ζημια απο τον αγωνιστικο αποκλεισμο αποτιματε γυρω στα 5εκ ευρω (χαχαχαχαχα ότι ναναι τα τρία παιχνίδια του γιουρόπα τα κοστολογείς 5 ενώ του Ch.L 1,5 !!! xaxaxa .. Πρόσεχε τι γράφεις !!!!)αλλα για σενα οι διοικηση ηξερε,ο δωνης ηταν μουρινιο και φυσικα για αυτους τετοιες κουβεντες δεν ελεγες.
- Τεταρτον αν περασουμε ομιλους θα χασεις μονο ενα ματς.Αφου οι 2 αγωνιστικες ξεχρεωνονται στα προκριματικα.
Σωστός, λάθος μου ....εκ παραδρομής έγινε ...τα ποσά δεν αλλάζουν !!!!
-Πεμπτον τα προστιμα φετος εντος εδρας ηταν μηδαμινα και των περασμενων ετων επεστρεφαν στην ομαδα σε ποσοστο περιπου 60-70%(αναλογα ποσα ηταν τα προστιμα ολης της λιγκας).
Να και ένα μεγάλο παραμύθι ....τα ποσά φίλε μου ποτέ δεν επέστρεφαν ,απλά δεν δίνονταν
-Εκτον και τελευταιο αν δεν εισαι σιγουρος για κατι που γραφεις καλυτερα αστο γιατι παραεγραψες χοντραδες. Καληνυχτα.
Στο επιστρέφω στο πολλαπλάσιο , μην γράφεις βλακείες ...χαχαχαχα άκου οι τρεις αγώνες του γιουρόπα 5 και του ch.L 1,59έστω και του πρώτου προκριματικού) xaxaxaxaxaxaxa

με δικαιωνεις απολυτα που λεω οτι γραφεις ανακριβειες παρα την ηλικια σου, επειδη ρωτησες 10 χρονια περνας.

- Δεν επικροτω ουτε αποδοκιμαζω τιποτα,το θεωρω ομως απολυτα φυσιολογικο για ΠΑΟΚ οταν δεχεσαι προκληση μεσα στο σπιτι σου του μεγεθους να χτυπιουνται απο στιλο ΠΑΟΚσηδες στην 7, οι οπαδοι και οσοι νιωθουν εστω σε βαρος φτερου ΠΑΟΚ να τους υπερασπιστουν και να αντιδρασουνε. Το πως φτασαμε να εχουν οι ζελες και αυστριακοι μεσα τοσο πραγμα να ξεφορτωσουν ειναι ευθηνη της ΠΑΕ και ονο αυτης αφου αυτη εχει την ευθηνη διοργανωσης του αγωνα.τους μπατσους προφανως τους χρειαζωνται πιο πολυ οταν ειναι να φανε κανα λαικο δικαστηριο απο το να τους βαλουν να κανουν την δουλεια τους απλα.

- Τα ποσα που αναφερεις εχουν να κανουν μονο με τα εισητηρια αφου μαρκετ πουλ,διαφημιστικα και λοιπα εσοδα παραμενουν ως εχουν απο την διοργανωτρια αρχη. Ειτε Cl ειτε γιουρωπα (αν και δεν καταλαβα οτι εχει δεδομενο οτι ο ΠΑΟΚ θα παιξει CL τουλαχιστον πανω απο εναν προκριματικο) τα εσοδα απο εισητηρια ειναι τα ιδια και θα ειναι πεσμενα λογω κρισης(φθηνοτερο εισητηριο-μικροτερη προσελευση). Με σολντ αουτ λοιπον και μ.ο εισητηριο 15 ευρω τα εσοδα ανα αγωνα ειναι περιπου 500χιλ. γελα τωρα...

- παλι αδιαβαστος και φυσικα εμεινες μαλλον στις περβοητες Σ.Τ. ζαγορακη βιολιδη που λεγανε οτι εχουν 3εκ εσοδα απο ευρωπη. Μπες στο επισημο σαιτ της ουεφα διαβασε τα ακριβη κερδη ανα ομαδα απο συμμετοχη στο ουεφα,προσθεσε και τα εσοδα απο 6 εντος εδρας αγωνας και ξαναελα να γελασεις.αντε να σε βοηθησω λιγο,στο τελικο ποσο δεν συμπεριλαμβανονται εισητηρια και τα μπονους απο την συμμετοχη πλευ οφ ή πρωτου προκριματικου δεν το θυμαμαι καλα αυτο.
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf

- το ιδιο πραγμα ειναι αν πληρωνοταν ή ειχαμε επιστροφη. στην ουσια δεν αλλαζει τιποτα εκτος απο το παραμυθι οτι οι οπαδοι χρεωσαν την παε με εκατουρια προστιμα και λοιπες χαζες καραμελιτσες των ερτζιανων.

σου απαντησα οσο ευγενικα μπορω για το υφακι σου γενικα και απο αλλα θεματα δεν εινα ιτο καλυτερο για σοβαρη κουβεντα. το ποιος γραφει ανακριβεις φαινεται. Καλη πρωτομαγια.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

gergeo4 έγραψε:Η ανακοίνωση της δικηγόρου του Δώνη:

«Έχουν ακουστεί τέρατα για τον εντολέα μου και τίποτα από αυτά δεν ανταποκρίνεται ούτε κατ ελάχιστον στην πραγματικότητα. Για αυτό ΚΑΛΩ την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να δημοσιεύσει τα επίμαχα εξώδικα, τόσο το εξώδικο που αποτέλεσε δήθεν την αιτία για την απόλυση του εντολέα μου, όσο και την χθεσινή απάντηση μας.

Το οργανωμένο ποδόσφαιρο έχει γραπτούς και άγραφους κανόνες. Η τήρηση τους χαρακτηρίζει το μέγεθος της κάθε ομάδας καθώς αποκαλύπτει το ήθος της. Στην 25 έτη σταδιοδρομία του στο ποδόσφαιρο, ο κ.Δώνης διακρίνεται πρωτίστως για το ήθος του και την προσήλωση του στην αγωνιστική προσπάθεια, με μεγαλύτερη «αποζημίωσή» του σε αυτό τον χώρο, την ίδια του τη φήμη.

Πρώτη φορά στην επαγγελματική καριέρα του κ.Δώνη, σταματάνε την συνεργασία του με μία ομάδα, χωρίς να μπορέσει να αποχαιρετήσει ούτε καν τους ποδοσφαιριστές του. Πρώτη φορά στην επαγγελματική καριέρα του κ.Δώνη μέσα σε διάστημα μόλις 8 μηνών το συμβόλαιό του χρειάστηκε να αλλάξει 3 φορές με αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και προς μεγαλύτερο κάθε φορά όφελος της, χωρίς όμως ούτε αυτό να είναι αρκετό ώστε να τηρηθούν οι όροι του.

Σήμερα, δεν θα αναφερθώ δημόσια σε όσα αδιανόητα έχει υποστεί ο εντολέας μου και η οικογένεια του. Σε όλα αυτά θα αναφερθούμε αναλυτικά, αμέσως μόλις μας επιτραπεί καθώς είναι χρέος μας προς το ελληνικό ποδόσφαιρο και προς αυτούς που έντιμα και ευσυνείδητα το διοικούν.

Ωστόσο, θα πρέπει να υπογραμμίσω ότι δεν γνωρίζω ούτε έναν προπονητή ποδοσφαίρου σε οποιαδήποτε ελληνική ομάδα και αν εργάστηκε, να δέχεται ξημερώματα εισβολή στην οικία του, από αγνώστους που του ζητούσαν να παραιτηθεί, να ζητά από την ομάδα του να τον προφυλάξει και αντ' αυτού να τον απολύουν από υπαιτιότητά του!!!

Τα συμπεράσματα δικά σας…»

Διάβασε περισσότερα στο: «Εισβολή ξημερώματα στο σπίτι του Δώνη»! | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

:o
Τραγική ανακοινωση του Δωνη αν δεν ήταν οι συνθήκες καλές ας λύνονταν κοινη συναίνεση το συμβόλαιο κρίμα λίγη αξιοπρέπεια δεν δείχνει κα κάνει λες και σταματάει την προπονητική και ότι αρπάξει άρπαξε ......τα εξώδικα ειναι πραγματικα ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

antifaG4 έγραψε:
tera12tera έγραψε:
antifaG4 έγραψε:

Μου φαινεται εισαι λιγο μπερδεμενος με την καλη εννοια.-
- Η ζημια με τα κεκλεισμενων εγινε με ευθηνη της παε και παλι ,που ενω και οι τυφλοι ξερανε οτι θα σκασουνε ζελες τους αφησανε να μπουνε με πιστολια,στυλο,μολοτοφ και οτι χωραει ο νους σου που εκτοξευαν στην θυρα 7 οπου κατα 80% καθονται οικογενιες και παιδια.Το ότι μπούκαραν 1000 περίπου άτομα από την 4 εσύ το επικροτείς ή το ξεχνάς . Ήμουν μέσα , η αστυνομία κατά πρώτο λόγο , η διοίκηση αλλά και οι φίλαθλοι ευθύνονταιΑν εσυ θεωρεις οτι κακως ο λαος του ΠΑΟΚ αντεδρασε τοτε ή πολυ μικρος εισαι ηλικιακα 45(δεν το ξερω) ή αλλη ομαδα αγαπησες (κυριως)για τον κοσμο της.
Μεγάλε , δεν θα το σχολιάσω αυτό γτ θα χαλαστούμε ...ο κόσμος έκανε πολλά λάθη (Pari , Rapid , Πεσίματα σε Σάντος κτλ), αλλά ο κόσμος είναι η ψυχή αυτής της ομάδος ..Αλήθεια εσύ τι ηλικία έχεις ;;;;;;
- Κατα δευτερων παραφουσκωνεις τα διαφυγωντα κερδη απο τα 3 ματς αφου σε καμια περιπτωση δεν ξεπερνανε τα 1,5 εκ ευρω αυτες της εποχες που ζουμε. Ότι ναναι γράφεις αυτό το ποσό είναι σε περίπτωση που μιλάμε για το γιουρόπα λιγκ μην γράφεις ότι (μισό)διάβασες σε ένα site . Tα ποσά του Ch .L δεν αλλάζουν λόγο κρίσης . Τα ποσά είναι αυτά που έγραψα ...
-Τριτον η ζημια απο τον αγωνιστικο αποκλεισμο αποτιματε γυρω στα 5εκ ευρω (χαχαχαχαχα ότι ναναι τα τρία παιχνίδια του γιουρόπα τα κοστολογείς 5 ενώ του Ch.L 1,5 !!! xaxaxa .. Πρόσεχε τι γράφεις !!!!)αλλα για σενα οι διοικηση ηξερε,ο δωνης ηταν μουρινιο και φυσικα για αυτους τετοιες κουβεντες δεν ελεγες.
- Τεταρτον αν περασουμε ομιλους θα χασεις μονο ενα ματς.Αφου οι 2 αγωνιστικες ξεχρεωνονται στα προκριματικα.
Σωστός, λάθος μου ....εκ παραδρομής έγινε ...τα ποσά δεν αλλάζουν !!!!
-Πεμπτον τα προστιμα φετος εντος εδρας ηταν μηδαμινα και των περασμενων ετων επεστρεφαν στην ομαδα σε ποσοστο περιπου 60-70%(αναλογα ποσα ηταν τα προστιμα ολης της λιγκας).
Να και ένα μεγάλο παραμύθι ....τα ποσά φίλε μου ποτέ δεν επέστρεφαν ,απλά δεν δίνονταν
-Εκτον και τελευταιο αν δεν εισαι σιγουρος για κατι που γραφεις καλυτερα αστο γιατι παραεγραψες χοντραδες. Καληνυχτα.
Στο επιστρέφω στο πολλαπλάσιο , μην γράφεις βλακείες ...χαχαχαχα άκου οι τρεις αγώνες του γιουρόπα 5 και του ch.L 1,59έστω και του πρώτου προκριματικού) xaxaxaxaxaxaxa

με δικαιωνεις απολυτα που λεω οτι γραφεις ανακριβειες παρα την ηλικια σου, επειδη ρωτησες 10 χρονια περνας.

- Δεν επικροτω ουτε αποδοκιμαζω τιποτα,το θεωρω ομως απολυτα φυσιολογικο για ΠΑΟΚ οταν δεχεσαι προκληση μεσα στο σπιτι σου του μεγεθους να χτυπιουνται απο στιλο ΠΑΟΚσηδες στην 7, οι οπαδοι και οσοι νιωθουν εστω σε βαρος φτερου ΠΑΟΚ να τους υπερασπιστουν και να αντιδρασουνε. Το πως φτασαμε να εχουν οι ζελες και αυστριακοι μεσα τοσο πραγμα να ξεφορτωσουν ειναι ευθηνη της ΠΑΕ και ονο αυτης αφου αυτη εχει την ευθηνη διοργανωσης του αγωνα.τους μπατσους προφανως τους χρειαζωνται πιο πολυ οταν ειναι να φανε κανα λαικο δικαστηριο απο το να τους βαλουν να κανουν την δουλεια τους απλα.

- Τα ποσα που αναφερεις εχουν να κανουν μονο με τα εισητηρια αφου μαρκετ πουλ,διαφημιστικα και λοιπα εσοδα παραμενουν ως εχουν απο την διοργανωτρια αρχη. Ειτε Cl ειτε γιουρωπα (αν και δεν καταλαβα οτι εχει δεδομενο οτι ο ΠΑΟΚ θα παιξει CL τουλαχιστον πανω απο εναν προκριματικο) τα εσοδα απο εισητηρια ειναι τα ιδια και θα ειναι πεσμενα λογω κρισης(φθηνοτερο εισητηριο-μικροτερη προσελευση). Με σολντ αουτ λοιπον και μ.ο εισητηριο 15 ευρω τα εσοδα ανα αγωνα ειναι περιπου 500χιλ. γελα τωρα...

- παλι αδιαβαστος και φυσικα εμεινες μαλλον στις περβοητες Σ.Τ. ζαγορακη βιολιδη που λεγανε οτι εχουν 3εκ εσοδα απο ευρωπη. Μπες στο επισημο σαιτ της ουεφα διαβασε τα ακριβη κερδη ανα ομαδα απο συμμετοχη στο ουεφα,προσθεσε και τα εσοδα απο 6 εντος εδρας αγωνας και ξαναελα να γελασεις.αντε να σε βοηθησω λιγο,στο τελικο ποσο δεν συμπεριλαμβανονται εισητηρια και τα μπονους απο την συμμετοχη πλευ οφ ή πρωτου προκριματικου δεν το θυμαμαι καλα αυτο.
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf

- το ιδιο πραγμα ειναι αν πληρωνοταν ή ειχαμε επιστροφη. στην ουσια δεν αλλαζει τιποτα εκτος απο το παραμυθι οτι οι οπαδοι χρεωσαν την παε με εκατουρια προστιμα και λοιπες χαζες καραμελιτσες των ερτζιανων.

σου απαντησα οσο ευγενικα μπορω για το υφακι σου γενικα και απο αλλα θεματα δεν εινα ιτο καλυτερο για σοβαρη κουβεντα. το ποιος γραφει ανακριβεις φαινεται. Καλη πρωτομαγια.
Απο τα ντου χρεωθηκαμε εκατομμύρια αυτο ειναι αλήθεια μην κάνουμε το άσπρο μαύρο από τις φωτοβολιδες στον σαχα μέχρι τα ντου με ραπιντ .....
antifaG4

δειξε μου με στοιχεια τα εκατομυρια οπως σου εδειξα εγω τουλαχιστον 10 φορες το αντιθετο. εγιναν στα 6 χρονια 2 ντου και το κανατε σημαια.προστιμα πληρωσαμε φυσικα ,κατακριτεο ναι 100 φορες αλλα ΣΤΑΓΟΝΑ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ μπροστα στα οργια κακοδιαχειρησης.Μην την πας εκει την κουβεντα παλι δεν σε συμφερει και ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ.

αυτον υπερασπηζωσουν ομως χλευαζωντας αλλους ΠΑΟΚσηδες που ειχαν αντιθετη αποψη.-

και ο παυλος εβαζε τον εαυτο του πανω απο την ομαδα και ζητουσε φανελλα βασικου και οτι ελεγε ο δωδωνης και η διοικηση το καταπιναμε αμασητο.Μην κλαιγεσαι τοσο εσυ και αλλοι φυσικα τωρα,το κακο εγινε πολυ πιο νωρις απο τον αποκλεισμο που σας ανοιξε τα ματια.
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Και κάπου εδώ θα μπει η κασέτα με τον βασιλιά του "σκραπ", τον σάχη της κατερίνης, τους συνδεσμήτες που πηγαίνουν σε σπίτια κτλ κτλ κτλ..
χιλιοπαιγμένο το έργο..
αντίφα ΧΑΡΑ στο ΚΟΥΡΑΓΙΟ σου..
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

barlow4 έγραψε:tera12tera
πως θελεις εσυ να ειναι ο κοσμος?
νομιζω οτι η συζητηση δεν εχει νοημα.δυο παραλληλες αποψεις που δεν μπορουν να συναντηθουν ποτε.
θεωρεις μογγολια να φαει ο τζορτζεβιτς μπουκαλι οταν ειναι στο κορνερ της 4 και πουλαει τρελα?
Δεν το θεωρώ. ΕΙΝΑΙ Μογγολία. Εσύ βγες και πες το αντίθετο. Εσύ που όπως λες είσαι δικηγόρος (δεν είναι ειρωνεία, απλά δεν γνωριζόμαστε) βγες ΕΠΩΝΥΜΑ και προέτρεψε τον κόσμο να πετάξει μπουκάλια στον οποιονδήποτε ακόμα και αν αυτός του πουλάει τρέλα όπως λες.

ΕΓΩ θα στο δώσω το βήμα. Και όχι μόνο σε σένα, αλλά σε ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ (το έβαλα χώρια για να μη πει κανένας οτι δεν το είδε)

Εγώ πηγαίνω γήπεδο κοντά στα 30 χρόνια. Ένα στραγάλι (που έλεγε κάποιος κάποτε) δεν έχω πετάξει μέσα. Προφανώς λοιπόν ή εγώ δεν είμαι ΠΑΟΚ, ή το ποιος είναι πιο ΠΑΟΚ από τον άλλον εξαρτάται τελικά από το πόσα έριξες μέσα.
Άβαταρ μέλους
tera12tera

Δημοσίευση από tera12tera »

antifaG4 : Εγώ επιμένω πως τα ποσά είναι αυτά που ανέφερα τι σχέση έχει το Μarket pull του Γιουρόπα ;; Τσπ ας το αφήσουμε στην άκρη γτ έτσι όπως πάμε, μας βλέπω να μας προσλαμβάνουν στο λογιστήριο της ΠΑΕ :D :D ...
Αν είσαι λοιπόν γύρω στα 35 και δεν δέχεσαι ότι τα ντου , οι ψευτομαγκιές και τα μπουκάλια κόστισαν στην ομάδα τότε μάλλον ξεχνάς τον διετή αποκλεισμό από την Ευρώπη και το πέτρινα χρόνια αμέσως μετά ...
Σταμάτησα να πηγαίνω στην 4 γτ κουράστηκα να διαφωνώ ....
Στην 5 πιο ήρεμα είμαστε, μια και πέρασαν τα χρόνια ...ΑΛΛΑ και εκεί ΠΑΟΚ είμαστε ούτε λιγότερο ούτε περισσότερο ..
υ.γ : Συγνώμη για το ύφος ήταν αντίδραση στις ..."χοντράδες". Χωρίς ίχνος ειρωνίας και πάλι συγνώμη ...
υ.γ 2 :Ο Ιβάν για εμένα το καλοκαίρι θα κριθεί ...
Α) Ποιόν θα φέρει για προπονητή
Β) Ποιούς παίκτες θα φέρει
Γ) Τι θα κάνει με τα χρέη (Το σημαντικότερο για μένα και ας φέρει για προπονητή τον ....Άδωνη :lol: :lol: :lol: )
Δ) Ποιά διοίκηση θα επιλέξει ...
Τα μέχρι τώρα δείγματα γραφής , δεν με ενθουσιάζουν ....
υ.γ 3 : Ο Γ.Δ. κάνει μεγάλο λάθος με τον Ιβάν ...Τον έχει μετρήσει απόλυτα λάθος,,,,
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Πες τα ρε angel, γιατι εγω και τοσοι αλλοι ( η συντριπτικη πλειοψηφια ) παμε τοσα χρονια γηπεδο, δεν εχουμε πεταξει τιποτα μεσα, δεν εχουμε μπλεξει σε φασαριες, και θα φτασουμε να απολογουμαστε κιολας. Αντιλαμβανομαι οτι για καποιους ο ΠΑΟΚ ειναι ολη τους η ζωη ( εμενα δεν ειναι ), αλλα για μενα ΤΙΠΟΤΑ δεν δικαιολογει αυτη τη συμπεριφορα απο καποιους.
Υ.Γ. Το οτι ταυτιζουμε καποιους μπερδεμενους με τους συνδεσμιτες και τους βαζουμε ολους στο ιδιο τσουβαλι, ειναι το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ λαθος που γινεται.
Άβαταρ μέλους
tera12tera

Δημοσίευση από tera12tera »

angelheart έγραψε: Εγώ πηγαίνω γήπεδο κοντά στα 30 χρόνια. Ένα στραγάλι (που έλεγε κάποιος κάποτε) δεν έχω πετάξει μέσα.
Ωραίος ....για την ακρίβεια πολύ ωραίος !!!
:pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

System interruption

Αν οποιοσδήποτε (ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ) επικροτεί ντου μου σου του κτλ, καλό είναι να κόψει το γήπεδο. Τα υπόλοιπα ρωτήστε τα σε αυτούς που είναι νομικοί και έχει κάμποσους (και εδώ μέσα).

Τα ντου που έγιναν στην Τούμπα τα τελευταία χρόνια ήταν τόσο αυθόρμητα όσο ήταν και τα αντίστοιχα στο Βικελίδης και στο ΟΑΚΑ και που είχαν ως αποτέλεσμα η ομάδες εκεί να πέσουν 150% στην παρακάτω κατηγορία.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί διαφωνείτε για τα ποσά. Σε μετρημένα πράγματα ρε παιδιά ; να καταλάβω οτι διαφωνείτε σε ΑΠΟΨΕΙΣ. Αλλά σε νούμερα που ΔΕΝ αλλάζουν ; τόοοοσο δύσκολο πια είναι να ανεβάσει ο καθένας τα (όποια) νούμερα θεωρεί σωστά ; να δούμε και μεις στη τελική τι μετράει ο καθένας.

Διαφωνούμε για κάτι ΝΑΙ. Βριζόμαστε για αυτό ; μόνο αν δεν έχουμε να πούμε κάτι. Απλά πράγματα.
antifaG4

μαρκετ πουλ υπαρχει σε ολες τις διοργανωσεις του ουεφα και ειναι παγιο εσοδο αναλογα με το ποσες ομαδες απο μια συγκεκριμενη χωρα συμμετεχουν στην ιδια οργανωση(ενα ποσο επιπλεον παιρνει οποιος συμμετεχει ως κυπελλουχος στο γιουροπα πχ. 400χιλ πηρε παραπανω η αεκ περσυ απο εμας).

Ο αποκλεισμος απο ευρωπη φυσικα και στοιχισε και ηταν λαθος αλλα επειδη εισαι και μεγαλος θυμασε τις καταστασεις που βιωνε ο ΠΑΟΚ με βουλινο εκεινη την εποχη που εφτανε στα ορια του παραλογου με μηνυσεις και κυνηγητα σε οπαδους περα απο την τραγικη εικονα της ομαδας σε ολα τα επιπεδα.

μπορεις να διαφωνεις δεν εχω κανενα προβλημα αλλα με κουραζει οταν η αναφορα στον κοσμο γινετε μονο στα 5-6-10 λαθη και οχι στα τοσα σωστα που επραξε.επισης ο μυθος της τουμπας και το 23 χρονια γκομενα,το χανουμε απο τα τεμπη,το καταληψη της αθηνας δεν εγινε μονο με την ομαδαρα που πετουσε ουτε με μοντερν φουτμπολ σπορακι ,ροκς αλλα με αντιδρασεις που αφηναν να εννοηθουν οτι αν με αδικησεις δεν φευγεις ορθιος απο εδω. απλα και κατανοητα.

Ο Ιβαν ειναι ακομα πολυ καινουριος για να κριθει τελεσιδικα,προφανως και εχει προβληματα προσαρμογης και κατανοησης ακομα.Λιγο ΠΑΟΚ αν νιωσει θα παει καλα και δεν ονειροβατω να τον δω ΠΑΟΚΣΗ απλα να γνωριζει που βρισκεται και να σεβεται τις αρχες του συλλογου.Εχει θετικη προδιαθεση αλλα οπως παντα επιμενω η κριτικη σε κανει καλυτερο και σε βαζει στον δρομο των επιτυχιων,ποτε και σε κανεναν τομεα ανθρωποι που τα βλεπαν ολα ροδινα δεν πετυχαν τους στοχους τους ουτε επιβιωσαν .

angelheart ας ανεβασουν τα νουμερα οσοι ισχυριζονται οτι την μεγαλυτερη οικονομικη τζημια στην παε την εχει κανει ο κοσμος. τα νουμερα υπαρχουν στο τοπικ προστιματων οπως και επεφηγησεις τι πληρωνει πραγματικα η παε.Τα νουμερα απο γιουρωπα τα παρεθεσα.Η συζητηση στα ντου δεν ξεκινησε απο μενα.Και ναι εγω το ντου με ραπιντ το επικροτω 100%.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ξεκαθαρισα οτι το μπουκαλι ειναι συμβολισμος.ειναι η απειλη της αντιδρασης στην παρανομη δραση που δεν τιμωρειται.τοσο απλο.
η συμπεριφορα του ποδοσφαιριστη διεπεται απο διοικητικους κανονες.η δικη σου κ η δικη μου απο ποινικο δικαιο.η αντιστοιχη συμπεριφορα.αν ερθει ο καθε τζορτζεβιτς στην καθε 4 κ κανει κωλοδαχτυλα το κανει γτ η δραση του δεν τιμωρειται.αντιθετα η δικη σου αντιδραση ειναι ποινικο αδικημα.
αν ερθει καποιος στο δρομο κ αρχισει να σε προσβαλλει ειναι αδικημα.αν υπαρχουν κ προηγουμενα ειναι διακεκριμενο αδικημα.αν αντιδρασεις στα νομιμα πλαισια εχει καλως.ειναι κ το σωστι.αν απαγορευεται να αντιδρασεις αλλα επιτρεπεται να καθυβριζεσαι τι συμβαινει?
το μπουκαλι ειναι συμβολισμος ξαναλεω.οταν ο νομος δε σου δινει περιθωρια νομιμης αντιδρασης στην προσβολη που δεχεσαι σε ωθει σε αυτοδικια.
δεν ειμαι ουτε υπερ του μπουκαλιου ουτε υπερ της βιας ουτε της αυτοδικιας.αλλα δεν θα κανω κ τα στραβα ματια στη διαλυση του περι δικαιου αισθηματος που ειναι κοινο.τιμητης της βλακειας κανενος δε θα γινω.αν υπαρχει δραση ο νομος πρεπει να οριζει τα νομιμα ορια αντιδρασης.
αν εγω σαν φιλαθλος,η σαν καποιος συνδεσμος μπορουσα να συρω τον καθε τζορτζεβιτς για εξυβριση η οποιοδηποτε αλλο αδικημα διεπραττε στα πλαισια της δουλειας του θα τα διεπραττε?οχι.
για την αντιδραση σε αυτο το κενο μιλαω λοιπον.
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

antifaG4 έγραψε:angelheart ας ανεβασουν τα νουμερα οσοι ισχυριζονται οτι την μεγαλυτερη οικονομικη τζημια στην παε την εχει κανει ο κοσμος. τα νουμερα υπαρχουν στο τοπικ προστιματων οπως και επεφηγησεις τι πληρωνει πραγματικα η παε.Τα νουμερα απο γιουρωπα τα παρεθεσα.Η συζητηση στα ντου δεν ξεκινησε απο μενα.Και ναι εγω το ντου με ραπιντ το επικροτω 100%.
Αν δεν ανεβάσεις ένα "τόσο + τόσο = τόσο" πάει να πει it didn't happen. Ξαναλέω. Σε ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΟΥΚΙΑ, δεν βλέπω τρόπο να διαφωνείς με κάποιον εκτός αν μπαίνει στη μέση "δημιουργική λογιστική".

Ας πάρουμε το ντου που επικροτείς ως παράδειγμα απλά επειδή είναι το πιο πρόσφατο. Έγιναν αυτά που έγιναν και "ο λαός" αποφασίζει να μπει μέσα για να "προστατέψει τα αδέρφια του και τον άμαχο πληθυσμό της 7". Εγώ λοιπόν ξέρω οτι όταν αποφασίζεις κάτι τέτοιο (δλδ να παρανομήσεις) και το κάνεις γιατί ΔΕΝ γίνεται αλλιώς, τότε κάνεις ΜΟΝΟ αυτό το συγκεκριμένο πράγμα.
Εκείνη δλδ τη μέρα, θα έμπαιναν μέσα, θα πήγαιναν όμορφα και ωραία από ΤΟ ΚΟΥΛΟΥΑΡ (όπως και έγινε μέχρι κάποιου βαθμού για να μη τα ξεχνάμε), θα πήγαινες μπροστά στην 7 και θα ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕΣ εκεί. Και αφού το έχεις κάνει, θα ξαναγύρναγες πίσω πάλι από το κουλουάρ όμορφα και ωραία. Αν μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο (που πίστεψέ με ΔΕΝ) τότε ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα μπορούσε να σου πει κάτι. Ποιος θα έλεγε ; η ΠΑΕ ; η Αστυνομία ; ακόμα και στην ΟΥΕΦΑ θα είχες κάτι ΣΟΒΑΡΟ να πεις και δεν θα τους ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕΣ.

Οι δικοί μας αφού τελείωσε η φάση στην 7, έκοψαν δρόμο μέσα απο το γήπεδο, κοπάνησαν και παίκτες μας (επειδή δεν τα είπαν δλδ πάει να πει δεν έγινε ; ), ο άλλος πήρε τον πυροσβεστήρα στο κέντρο και έριχνε δεξιά αριστερά (το ξέχασες ; ), έκαναν ζημιές στον αγωνιστικό χώρο κτλ κτλ. Αυτά με τη μια, σε έβγαλαν από την φάση "πήγα να υπερασπίσω την τιμή μου" και σε έβαλαν στη φάση "τα σπάω γιατί γουστάρω".

Όταν λοιπον λες οτι επικροτείς το ντου με τους λαγούς της ραπίντ, επικροτείς υποχρεωτικά και ΟΛΑ τα παραπάνω. Δικαίωμά σου βέβαια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”