Ζήσης Βρύζας
Ζήσης Βρύζας
Υπάρχει ο γιαννης ο Παπαδόπουλος τέρμα οι μηχανοραφιες του και οι διαρροές απο εδω και απο εκει αν φύγει και ο βρύζας θα έχουμε την τιμη να μας αναλάβει ,τότε μπορει να πραγματοποιήσει και το ονειρο του να κάνει ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΑΟΚ όπως είχε πει παλαιότερα σε μια συνέντευξη του και φυσικα ρόλο προεδρικού εκπροσωπου θα έχουν τα φιλαράκια του στο ampalos.gr(αυτοι που λέγανε μέχρι να φύγει ο ζαγορ λευτερια στον ΠΑΟΚ).....
Re: Ζήσης Βρύζας
Sorry man αλλά αν και συμφωνώ στην ουσία, αυτό που έχω υπογραμμίσει είναι μεγάλο λάθος.Karelias έγραψε:Συγνώμη για το ύφος μου, αλλά τι στον πούτσο συζητάτε ορισμένοι τόσες σελίδες τώρα;
Τι προσπαθείτε να αποδείξετε ποιός την έχει πιο μεγάλη;
Κάντε ένα κόπο και πάτε διαβάστε πισω 10 σελίδες τώρα, τι λέτε ο ένας στον άλλο χωρίς λόγο.
Ας βάλουμε όλοι στα γαμημένα τα κεφάλια μας ότι τώρα, ΤΩΡΑ, οχι πριν 4 μήνες, ούτε μετά απο 5 μήνες, ΤΩΡΑ, η αποστολή του συλλόγου είναι να πάρει την άδεια για συμμετοχή στις επόμενες διοργανώσεις.
Αυτό το χουμε καταλάβει όλα τα παιδάκια;
Γιατί μόνο αν το καταλάβουμε θα κάνουμε κάτι.
Δεν εξετάζω πως και για΄τι φτάσαμε εδώ, το θέμα ειναι ότι φτάσαμε.
Λοιπόν μας περιμένει όλους πολύ δουλειά (φωνή στο γήπεδο, αυτό εννοώ) και τον Βρύζα μια και μοναδική αποστολή.
Πετυχαίνει; Είναι 1ο μάγκας.
Αποτυγχάνει; άστο καλύτερα.
Είναι τόσο απλά τα πράγματα.
Για ευνόητους λόγους. Δεν νομίζω να χρειάζεται να επεκταθώ.
Ναι δεν χρειάζεται, απλά δεν ήθελα να δωθεί έμφαση σε αυτό.
Για την οικονομία της κουβέντας (και του πόστ) το είπα.
Για την οικονομία της κουβέντας (και του πόστ) το είπα.
Συγχαρητήρια στον Ζήση, επί τη ανάληψη των καθηκόντων του.
έρχονται 5 μάτς φωτιά (ΑΕΚ, ΟΣΦΠ, ΟΦΗ, ΠΑΟ, Άρης) στα οποία υπάρχει πιθανότητα να μην πάμε καλά. Αν δώσουμε περίοδο χάριτος στο νέο πρόεδρο μπορεί να βρεθούμε από νωρίς στις παραλίες. Αν συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο θα έχουμε σίγουρη οικονομική ζημία.
έρχονται 5 μάτς φωτιά (ΑΕΚ, ΟΣΦΠ, ΟΦΗ, ΠΑΟ, Άρης) στα οποία υπάρχει πιθανότητα να μην πάμε καλά. Αν δώσουμε περίοδο χάριτος στο νέο πρόεδρο μπορεί να βρεθούμε από νωρίς στις παραλίες. Αν συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο θα έχουμε σίγουρη οικονομική ζημία.
Eleos μην αδικείς τον Ζήση γράφοντας εδώ για πριμ και τέτοια των Σαχπαζίδηδων ...
Ας τον κρατήσουμε μακριά από αυτούς γιατί αυτό συμφέρει τον ΠΑΟΚ !!!
υποσ.
ας ελπίσουμε για τέτοια γλοιώδη πριμ να τους κράξουν όλος ο κόσμος και να μην ξαναγίνει ...
να μην θυμηθώ την τελευταία φορά που έμπαινε πρόεδρος και έδινε πριμ στα αποδυτήρια ...
τα θυμάμε και μου έρχονται στο μυαλό τα παλιά ...
Ζήση ότι σχέση και να έχεις με αυτούς, κόψτους τον βήχα ... γιατί στο τέλος εσύ θα χάσεις .... αυτοί μόνο να κερδίσουν έχουν ...
άντε να μην αρχίσουμε πρωινιάτικα ... !
Η βάση σε ότι κάνουμε στον ΠΑΟΚ είναι η λαική συμμετοχή ... αν κάποιοι νομίζουν ότι θα πάμε ξαφνικά σε άλλο μοντέλο είναι γελασμένοι ... να στηρίξουν από δίπλα είναι καλοδεχούμενοι ... αλλιώς μπούλο ...
Απάντηση στην πιθανότητα να φύγει και ο Ζήσης δεν έχω ...
Είναι ευθύνη όλων να απαντηθεί ...
Ας τον κρατήσουμε μακριά από αυτούς γιατί αυτό συμφέρει τον ΠΑΟΚ !!!
υποσ.
ας ελπίσουμε για τέτοια γλοιώδη πριμ να τους κράξουν όλος ο κόσμος και να μην ξαναγίνει ...
να μην θυμηθώ την τελευταία φορά που έμπαινε πρόεδρος και έδινε πριμ στα αποδυτήρια ...
τα θυμάμε και μου έρχονται στο μυαλό τα παλιά ...
Ζήση ότι σχέση και να έχεις με αυτούς, κόψτους τον βήχα ... γιατί στο τέλος εσύ θα χάσεις .... αυτοί μόνο να κερδίσουν έχουν ...
άντε να μην αρχίσουμε πρωινιάτικα ... !
Η βάση σε ότι κάνουμε στον ΠΑΟΚ είναι η λαική συμμετοχή ... αν κάποιοι νομίζουν ότι θα πάμε ξαφνικά σε άλλο μοντέλο είναι γελασμένοι ... να στηρίξουν από δίπλα είναι καλοδεχούμενοι ... αλλιώς μπούλο ...
Απάντηση στην πιθανότητα να φύγει και ο Ζήσης δεν έχω ...
Είναι ευθύνη όλων να απαντηθεί ...
προφανως η πλευση βρυζα ζαγορακη δεν ηταν αρμονικη ολο αυτον τον καιρο και ο σαχπατζιδης που ειναι μαζι με βρυζα δεν εκανε κινησεις προς "ωφελος" του ζαγορακη
Μη τους κατηγορειτε ρε αλητες...
Θα πουλησαν πολλα ντιξαν τη βδομαδα π περασε και τους περισσευαν...
Θα πουλησαν πολλα ντιξαν τη βδομαδα π περασε και τους περισσευαν...

- Maximus
Ολοκληρος αντιπρόεδρος είναι ο υιος Σαχπατζίδης, το πριμ μας πειραξε?
Δεν αργεί η μέρα όπου ο Βρύζας "θα θέλει να αφοσιωθεί στα αγωνιστικά κομμάτια της ομαδας"...
Δεν αργεί η μέρα όπου ο Βρύζας "θα θέλει να αφοσιωθεί στα αγωνιστικά κομμάτια της ομαδας"...
Δυστυχώς και εγώ αυτό πιστεύω Μάξιμε. Χωρίς ξεκάθαρα στοιχεία. Απλά προσωπική άποψη που ενισχύεται με κάποιες ενδείξεις.Maximus έγραψε:Δεν αργεί η μέρα όπου ο Βρύζας "θα θέλει να αφοσιωθεί στα αγωνιστικά κομμάτια της ομαδας"...
Τετοια ποστ τα βλεπει ο μεγαλυτερος αλητορουφιανοδημοσιογραφος και ζηλευει
και εις ανωτερα...
και εις ανωτερα...
Τωρα κραζουμε τον Σαχπατζιδη επειδη εβαλε λεφτα γιατι βλεπουμε απο πισω το σχεδιο εξοντωσης του Ζαγορακη; Τι μας νοιαζει πιο πολυ, το σχεδιο εξοντωσης του Ζαγορακη ή η προοδος του ΠΑΟΚ;
Τοσο καιρο σας ενοχλουσε καποιους που ασκείτο κριτικη στην διοικηση ζαγορακη,στην διοικηση του ΠΑΟΚ και ακουγαμε για γκρινιες για μιρλες και και και.Τωρα που ασκειτε εσεις κριτικη στη παρουσα διοικηση επειδη, ακουσον ακουσον, δοθηκε ενα πριμ, για οποιο λογο και αν δοθηκε,αυτο πως λεγεται? Μονο με τον ζαγορακη ειναι ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα;
Ζήσης Βρύζας
καλα ακόμη με τον ζαγορακη άσχολειστε ; Έφυγε τώρα γιατι το έδωσε το πριμ ο σαχπα δεν με νοιάζει .....όσο για τον ΠΑΟΚ πάνω απο όλα οι ΧΧΧΧΧΧΧ δεν πρέπει να μιλάνε στο σπιτι του κρεμασμένου λένε δεν μιλάνε γα σκοινί....joshua έγραψε:Τοσο καιρο σας ενοχλουσε καποιους που ασκείτο κριτικη στην διοικηση ζαγορακη,στην διοικηση του ΠΑΟΚ και ακουγαμε για γκρινιες για μιρλες και και και.Τωρα που ασκειτε εσεις κριτικη στη παρουσα διοικηση επειδη, ακουσον ακουσον, δοθηκε ενα πριμ, για οποιο λογο και αν δοθηκε,αυτο πως λεγεται? Μονο με τον ζαγορακη ειναι ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα;
Ας στηρίξουμε ΟΛΟΙ τον βρυζα και ας αφήσουμε τις θεωρίες αλλα ειναι εντυπωσιακό πως αλλάζουν οι ρολόι και κάποιοι που έλεγαν αλλα επι ζαγορακη λένε αλλα σήμερα ....τώρα πρέπει να είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ τότε όμως δεν πειράζε για χάρη της δημοκρατίας να είμαστε μπουρδελο.....
ARMY: Όχι χαρακτηρισμοί