ρε goran 64 λυπήσουν μας
Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
- abc_o_ karpouzas
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Ανεπιβεβαίωτες και μη διαΣΤΑΥΡΩμένες "αρδοφορίες" αναφέρουν ότι ίσως και ...στα 6 του... 
Υ.Γ. Δεν σας λυπάμαι καθόλου βββρρρέέέέέέέέέέέέέ...

Υ.Γ. Δεν σας λυπάμαι καθόλου βββρρρέέέέέέέέέέέέέ...
Ίσως άρχισε να λογοκρίνεται ο κολλητός και των τριών τους...ο κυρ Νίκος...Σαν πολύ δεν "χάθηκε" αυτός;;;Kostas_Peraia4 έγραψε:Τι εγινε ρε στο metroκωλις και βγηκε ο Μπουζος στην εκπομπη του καραφλου με την αγελαδα και ελεγε περι λογοκρισιας?
ολοι αυτοι βασιζονται στο γεγονος οτι δυστυχως, ξεχναμε ευκολα... 
Κι όμως ο Κόλκας έχει δίκιο...πρόσφατα έπαιξε μήλα με τον Ολσεν και δεν μπορεσε να πιάσει ούτε ένα...του έλειπε η κατάλληλη ευλιγυσία βλέπεις.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Βρε ολους αυτους τους αρδ ντε, τους δουλευουν ψιλο γαζι και ο Τουντορ και ο Φρανκ.Δεν μπορουν να βγαλουν καμια σωστη ειδηση και αρχιζουν τα διαφορα, απο μπερμπατιαδες μεχρι οτι καινουργιο ιντριγκαρει.Οτι ακουω γι αυτους ειναι απο αναμεταδοση, απο εδω μεσα που γινονται κ μεσω του ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ στη στηλη τι γραφουν τα μμε.Προ πολλου τους εχω κοψει για την ψυχικη υγεια μου.Σας το συνιστω,ειδικα οσους ειναι νεαροι.Και ουτε κλικ,ουτε τηλεθεαση ουτε φραγκο γι αυτους.Να δεις μετα πως τα κλεινουν τα μαγαζια τους.
- Duke_Rolson
το μετρο έχει γαμηθεί να φωνάζει παλιούς παίχτες, αντίπαλους παίχτες, γείτονες, σόγια και όποιον άλλον μπορεί για να βγάλει "κακό" ρεπορτάζ.. Έχουν ξεφύγει...
Αν θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ο όλσεν ή ο βελλίδης,
τι πρέπει να κάνει ο ιβάν, ο άρνεσεν κτλ κτλ...
Πρέπει η παε [κυριάκος] να σκληρύνει την στάση της και επιτέλους να αντιδράσουν και οι οργανωμένοι...
Αν θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ο όλσεν ή ο βελλίδης,
τι πρέπει να κάνει ο ιβάν, ο άρνεσεν κτλ κτλ...
Πρέπει η παε [κυριάκος] να σκληρύνει την στάση της και επιτέλους να αντιδράσουν και οι οργανωμένοι...
Μας αντιμέτωπιζει το βοθροπολις και το βοθροσπορ όπως ο γάβρος και ο πρωταθλητής
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τον Γούναρη τον πήραν συνέντευξη η ακόμα ;
Α ναι αυτόν πώς τον ξέχασανε;
-
Μπαρκαρούτσος
Duke_Rolson έγραψε:το μετρο έχει γαμηθεί να φωνάζει παλιούς παίχτες, αντίπαλους παίχτες, γείτονες, σόγια και όποιον άλλον μπορεί για να βγάλει "κακό" ρεπορτάζ.. Έχουν ξεφύγει...

Σόρρυ!!
- Duke_Rolson
απο το inpaok
Πάρτι ρουφιάνων στήνουν ορισμένοι, για να μην χάσουν την θέση τους στην ΠΑΕ
ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΤΕ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΡΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ......ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΕ ΤΟΣΚΙΤΣΗ ΓΡΑΦΤΕ ΡΕ ΟΜΟΜΑΤΑ Η ΜΗΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΘΌΛΟΥ ......ΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ .....ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΡΔ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΙΑ ....ΣΚΟΤΩΘΕΙΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΗΣΥΧΟ
Πάρτι ρουφιάνων στήνουν ορισμένοι, για να μην χάσουν την θέση τους στην ΠΑΕ
ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΤΕ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΡΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ......ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΕ ΤΟΣΚΙΤΣΗ ΓΡΑΦΤΕ ΡΕ ΟΜΟΜΑΤΑ Η ΜΗΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΘΌΛΟΥ ......ΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ .....ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΡΔ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΙΑ ....ΣΚΟΤΩΘΕΙΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΗΣΥΧΟ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Παρ 22 Ιαν 2016, 23:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κάτι ανάλογο έχει γράψει και ο Κόλκας..
Stavros Kolkas
4 hrs · Thessaloníki, Greece ·
Συνεχίζεται ο διαγωνισμός στην Μικράς Ασίας "βάλε και εσύ στην ομάδα τον ρουφιάνο σου" με τη χορηγία του μεγάλου