65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
- Kabamaru11
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
O Teleutaios Savourai έγραψε:Τι έγινε; Έβαλες το κολάν να μην κρυώσουν τα μπουτάκια;;;
Βλαμμενος εισαι αγορι μου;
- hasio_john
Η ομάδα όλη νοσεί, ο προπονητής νοσεί και όλο του το team μαζί, οι οπαδοί αναγκαστικά και αυτοί νοσούν με την όλη κατάσταση, ο πρόεδρος αόρατος, με θλίβει που θα το πω, αλλά ένα ΔΙΑΜΑΝΤΙ σαν και σένα θα σαπίσει σε αυτό το άρρωστο περιβάλλον! Πιστεύω αν ήσουν σε κάποια άλλη ομάδα, ειδικά του εξωτερικού, τώρα θα παραμιλούσε ΌΛΟΣ ο ποδοσφαιρικός πλανήτης για σένα... Έχεις μπλέξει παλικάρι μου εδώ που είσαι! 
Ο άλλος του λέει για το κολάν και τα μπουτάκια του..
Ο άλλος του λέει για το κολάν και τα μπουτάκια του..
Ο Κωνσταντέλιας είναι από τους λίγους παίκτες του ρόστερ, που σήμερα αξίζουν να βρίσκονται στην ομάδα
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Μετά την εκπληκτική περσινή χρονιά που ήταν επιδραστικος σχεδόν σε κάθε παιχνίδι, φέτος αναλώνεται σε ανούσιες πασουλες και σε μια στείρα μετριότητα.Ελπιζω να συνέλθει και να μην γίνει ένα ακόμα what ifPatron έγραψε:Σωστάrenegade έγραψε:Εκεί που γυρνάει το 90% των μεσοεπιθετικων όταν πιέζεται η ομάδα τους
Πιάνει τα 22, θέλω να δω πως θα εξελιχθεί γιατί σαν να έπιασε πλατώ η καμπύλη.
Ενω ξέρει μπάλα οσοι λίγοι αναλώνεται σε πάσες και κάτι ανούσιες ενέργειες. Το ταλέντο που έχει να κάνει την μπάλα κομπολοι δεν το έχει σίγουρα κανείς στην Ελλάδα και από ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο που βλέπω δεν είναι πάρα πολλοι οι παίκτες που το διαθέτουν. Είναι κρίμα να έχει τέτοια τεχνική και να μην την αξιοποιεί όπως πρέπει. Βάλε λίγο δύναμη στο παιχνίδι σου λίγο τσαγανο,και θα τους κάνεις πλάκα πάλι
- ΑποστόληςΑ
Η αλήθεια είναι ότι, προς το παρόν, ο φετινός Ντέλιας είναι χειρότερος του περυσινού.
- ΑποστόληςΑ
Μέσα στη γενική ανυπαρξία της φετινής ομάδας, κοντεύει να καεί (αν δεν έχει ήδη καεί) και ο Κωνσταντέλιας. Προφανώς στη διοίκηση κλαίνε που δεν τον πούλησαν το καλοκαίρι, φέτος δε νομίζω να έρθει ξανά ίδια πρόταση.
-
Billpaok666
Μηπως ο Ντελιας προσπαθει σε μεγαλο βαθμο να ακολουθει τις ψαγμενες οδηγιες του προπονητη του και βγαζει αυτην την εικονα στο γηπεδο ?
Εχω την εντυπωση οτι κατι τετοιο εγινε και με τον Σορετιρε, που στην αρχη τον ειδαμε να παιζει να τριπλαρει, και οοοοοοοταν ξαναπηρε χρονο ηταν ενα νεροβραστο πραγμα με σιγουρες πασουλες μονο.
Εχω την εντυπωση οτι κατι τετοιο εγινε και με τον Σορετιρε, που στην αρχη τον ειδαμε να παιζει να τριπλαρει, και οοοοοοοταν ξαναπηρε χρονο ηταν ενα νεροβραστο πραγμα με σιγουρες πασουλες μονο.
Δλδ περυσι που ηταν απ τους καλυτερους παικτες σου αν οχι ο καλυτερος στο πρωταθλημα που πηραμε ηταν απειθαρχος;;; Και δεν εκτελουσε τις ψαγμενες οδηγιες του προπονητη;;Billpaok666 έγραψε:Μηπως ο Ντελιας προσπαθει σε μεγαλο βαθμο να ακολουθει τις ψαγμενες οδηγιες του προπονητη του και βγαζει αυτην την εικονα στο γηπεδο ?
-
Daskalos_4
Δεν ειναι και απιθανο. Αν θυμαστε ακομα και στα παιχνιδια που ελαμπε ο Ντελιας, ο Ρασβαν στις δηλωσεις του παραλληλα με το εγκωμιο που του επλεκε, πετουσε μπιχτες οτι θα πρεπει να ωριμασει. Περσινη δηλωση του Λουτσε:
"Ίσως την περασμένη χρονιά να έκανα λάθος για την τοποθέτησή μου για τον Κωνσταντέλια. Θα έπρεπε να είχα πει πως ο Γιάννης θα πρέπει να βελτιωθεί στον τομέα της ωριμότητας. Στο ματς, την ώρα που βγήκε αλλαγή του είπα, πως βλέπω από εκείνον μια μεγάλη βελτίωση από τον ίδιο στην ωριμότητα και στην υπευθυνότητα του στο παιχνίδι του.
Αλλά πιστεύω ότι μπορεί να εστιάσει ακόμη περισσότερο σε αυτό, να γίνει ακόμη πιο αποτελεσματικός. Να μην καθυστερεί για μια στιγμή για παράδειγμα στο παιχνίδι, να παίζει για την ομάδα και να μην έχει αυτό το εύκολο να παίζει με τη μπάλα.
Το έχει φυσικά αυτό, αυτό είναι το ταλέντο του και την προσωπικότητά του να βγάζει αυτόν τον ωραίο τρόπο παιχνιδιού. Αλλά από την άλλη όταν η ομάδα πρέπει να κερδίσει, δεν πρέπει να έχει πολλές καταστάσεις σαν αυτές. Γιατί από μια χαμένη μπάλα από έλλειψη ωριμότητας μπορεί να φτάσεις στο σημείο να δεχθεί η ομάδα σου ένα γκολ''.
"Ίσως την περασμένη χρονιά να έκανα λάθος για την τοποθέτησή μου για τον Κωνσταντέλια. Θα έπρεπε να είχα πει πως ο Γιάννης θα πρέπει να βελτιωθεί στον τομέα της ωριμότητας. Στο ματς, την ώρα που βγήκε αλλαγή του είπα, πως βλέπω από εκείνον μια μεγάλη βελτίωση από τον ίδιο στην ωριμότητα και στην υπευθυνότητα του στο παιχνίδι του.
Αλλά πιστεύω ότι μπορεί να εστιάσει ακόμη περισσότερο σε αυτό, να γίνει ακόμη πιο αποτελεσματικός. Να μην καθυστερεί για μια στιγμή για παράδειγμα στο παιχνίδι, να παίζει για την ομάδα και να μην έχει αυτό το εύκολο να παίζει με τη μπάλα.
Το έχει φυσικά αυτό, αυτό είναι το ταλέντο του και την προσωπικότητά του να βγάζει αυτόν τον ωραίο τρόπο παιχνιδιού. Αλλά από την άλλη όταν η ομάδα πρέπει να κερδίσει, δεν πρέπει να έχει πολλές καταστάσεις σαν αυτές. Γιατί από μια χαμένη μπάλα από έλλειψη ωριμότητας μπορεί να φτάσεις στο σημείο να δεχθεί η ομάδα σου ένα γκολ''.