Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από kataramenos5 »

DamoN έγραψε:Εγώ να πω την αμαρτία μου ευχαριστημένος είμαι από τις μεταγραφές.
Αλλοθρησκος!! Μπαν
Δεν υπαρχει ΠΑΟΚτσης ευχαριστημενος απο τις μεταγραφες.
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

obanebane έγραψε:
black_star_ninja έγραψε:
obanebane έγραψε:Ο μόνος παίχτης που έφερε και πιθανόν δύσκολα θα τον είχαμε προσεγγίσει, είναι ο Νταντας.
Προφανώς οι γνωριμίες του δεν είναι για το δικό μας πορτοφόλι.
Μέσες άκρες το είπε.
Απλά εγώ προσωπικά περίμενα 1-2 παίχτες λίγο πάνω, λίγο κάτω από τα 30 επιπέδου Κουρτιτς με περάσματα από Μπενφίκα ή τέλος πάντων από Πορτογαλία,που θα έρχονταν στην ομάδα,μέσω των γνωριμιών του.
Προφανώς δεν ήταν αυτή η στόχευση ή τα γαμησε όλα ο αποκλεισμός από την Ευρώπη.
Γιατί κοταρσκι θα φέρναμε;;; Τόσα χρόνια χορτάσαμε βελλιδη, μπρκιτς κλπ..

Δεν είναι κίνηση που λες ότι δεν μπορεί να φέρει άλλος.
Έγιναν κινήσεις στο παρελθόν με ανάλογο κόστος και προοπτική,ο Ρει και ο Σουηδός.
Να σου πω την αλήθεια, μιας και το αναφέρεις, για τον μόνο παίχτη που ήμουν σίγουρος ότι θα είναι καλός (αν θα παίξει στον ΠΑΟΚ ,είναι αλλη και μεγάλη κουβέντα) είναι αυτός.
Το μάτι του στους τερματοφύλακες δεν πέφτει έξω.
Εντερσον,Ομπλακ,Βλαχοδημος.
Μιλάμε για κορυφαία ονόματα.
Σαν ονομα τον κοταρσκι ισως τον επαιρνες..αλλα με μποτο τον πηρες γιατι και αυτος και ο μανατζερ του βλεπουν την εξελιξη πολλων ποδοσφαιριστων και δη τερματοφυλακων που εμπιστευτηκε..και επισης αν πηγαινες να τον παρεις χωρις μποτο θα πηγαινες κατευθειαν στον αγιαξ γιατι καποιος που δεν ξερει τις αγορες καλα δεν θα εμπαινε στη διαδικασια να σκεφτει να παει στην γκοριτσα και να της πει να κανει τον μεσαζοντα...τον ραφα δοκιμασες να τον παρεις και χωρις μποτο αλλα δεν..τον κουαλιατα δεν στον προτεινε ο παμπλο που ειναι και απ την χωρα του..δεν στα λεω σαν κοντρα αυτα απλα θεωρω πως οι κινησεις του ειτε καλες ειτε κακες ειναι ψαγμενες και θελει να χεις κονε και ονομα για να τις κανεις...
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

DamoN έγραψε:Εγώ να πω την αμαρτία μου ευχαριστημένος είμαι από τις μεταγραφές.
Ο Κοταρσκι μου αρέσει παρά πολύ
Ο κουλιερακης από το πουθενά μ έχει κάνει να μην ασχολούμαι με το πως θα είναι ο Νεσμπεργκ. Μακάρι να είναι καλός αλλά δεν καίγομαι κιόλας.
Όπως και ο καργας για 4-5ος είναι ότι πρέπει .
Έχω ξενερώσει με Ράφα Σοαρες αλλά δεν βιάζομαι να τον κρίνω . Εκεί ήθελα μια σταθερά όπως ήταν ο μπαμπα.
Ο νταντας μαρεσει πολύ.
Το ίδιο και ο φιλιπε άσχετα αν δεν παίζει.
Ο ναρει είναι μια χαρά .
Ο φερναντες αν δεν ήταν από Μπέο και δεν είχα αποκλειστεί και ήταν πχ από χιχον όπως ο μανου Γκαρσια είναι μια χαρά παίχτης .
Ο Μπράντον ανώτερος από ότι περίμενα βάση βιογραφικού.
Περιμένω να δω Κουαλιατα αντρε ρικαρντο. Ειδικά ο πρώτος δεν μπορεί να μην παίξει ρε π…μου
Έμεινε Ινγκασον Κουρτιτς Ζιβκοβιτς που ήθελα .
Ο ομαρ είναι πολυτέλεια για αλλαγή αν είναι υγιής .
Ρε μλκ ολιβειρα παίξε λίγο και νομίζω είμαστε πολύ καλά.
Τον χειμώνα θα ήθελα δεξι αριστερο μπακ …
Πολύ εύστοχα όλα όσα λες.
Συμφωνω απόλυτα
renegade

Δημοσίευση από renegade »

joshua έγραψε:Αν δει καποιος τι εκανε σε βιντεακια ο Φερναντες στην Σιτυ Β θα παθει πραγματικα πλακα...Εγω τον ηθελα τον παικτη οπως εγραψα και πριν.Θα μπορουσε ισως να ειχε αποκτηθει σε αλλη χρονικη στιγμη, ακομα και ελευθερος ,στη θεση καποιου αλλου και να αποκτουσαμε και καποιου αλλου ειδους βιογραφικο, που η ομαδα εχει αναγκη και τα λεφτα για αυτο το βιογραφικο δοθηκαν.Ευκολα θα μπορουσε ενας εκ των Φερναντες,Κουαλιατα,Ναρει να ηταν ενα συμβολαιο των 800-900.000.Ειναι επιλογη,ειναι διαφωνια,τι ειναι ακριβως ξερουν μονο οι υπευθυνοι.

Υ.Γ Αν τελικα δοθει ο Κουτσιας ,θα παρουμε το ρισκο να παμε με 2 φορ που ακομα και αυτα εχουν τα θεματα τους?
Προσπαθώ να δω τι είναι αυτό που είδες και σε εντυπωσίασε από τα βιντεάκια του με την Σίτι και δεν μπορώ να το βρω
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

9 Σεπτεμβρίου για να φέρουμε παίκτη από τον Βόλο.
Dimitrisou

Blackgr4 έγραψε:
nunies4 έγραψε:Καλά στα σοβαρά ακόμα αμφισβητούμε αν ο Ραζβαν ενέκρινε Φερνάντες;
Δηλαδή ποιος θα την έκανε την μεταγραφή;
Εγώ το μόνο που αμφισβητώ, είναι το κατά πόσο οι φετινές μεταγραφές δεν θα μπορούσαν να γίνουν από οποιονδήποτε άλλο ΤΔ.
Δεν έχω πειστεί πως ο χ-ψ Νάραϊ ή ο χ-ψ Κουαλιάτα δεν θα μπορούσαν να έρθουν στον ΠΑΟΚ αν δεν υπήρχε ο Μπότο.
Ειλικρινά περίμενα να δω 1-2 κινήσεις που θα ήταν 100% αποτέλεσμα των γνωριμιών και το ονόματος του.
Ίσως ήταν λάθος μου να έχω τον πήχη πιο ψηλά απ' ότι έπρεπε, αλλά μόλις έμαθα το όνομα του Μπότο, πίστεψα πως θα φέρει παίκτες που δεν θα έρχονταν στον ΠΑΟΚ αν δεν ήταν αυτός.
Φιλε μου ναι οι παικτες που εφερε απο αποψη χρηματικη θα μπορουσαν να ρθουν και χωρις μποτο..αλλα δεν υπηρχε περιπτωση να στοχευσουμε σε αυτους και μεταξυ μας το ξερουμε αυτο..το αποτελεσμα θα φανει μπορει να βγουν μπορει και οχι..αλλα δεν πιστευω οτι θα ειχαμε στα μπλοκακια μας αυτα τα ονοματα ποτε..
Dimitrisou

Magpies4 έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:Εγώ για να πω την πικρή αλήθεια προτιμώ αυτόν από τον σοτελδο. Αυτός έρχεται και παίζει αύριο.
Συμφωνώ. Και ξέρει και τα γήπεδα, το πρωτάθλημα, τους αντιπάλους. Δεν το λές και λίγο αυτό.

Το θέμα είναι να μπορεί να σταθεί σε επίπεδο ΠΑΟΚ.

Όσο για Μπότο, τί σημασία έχει άν δεν τον επέλεξε αυτός; Το ενέκρινε φυσικά.
Και εγω..τον αλλον δυο φορες που τον ειδα με την σαντος περα απο ζογκλερικα τιποτα...
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

η περιπτωση δανεισμου κουτσια εχει μεγαλες πιθανοτητες
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Καμιά περίπτωση για έξτρα κίνηση Γιώργο;
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

99.99% τελος
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Σε κάποιο από τα σχόλια στο sdna (με οση αξιοπιστία μπορεί να υπάρχει) κάποιος γράφει ότι ψήνεται και άλλη κίνηση ελεύθερου παίκτη μεγάλο όνομα χωρίς να αναφέρει θέση.
Αν πάντως δοθεί Κουτσιας δεν βλέπω πως δεν θα κινηθούμε για φορ
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Εγώ θα το ρίσκαρα πάντως να φέρω έναν ακόμα επιθετικό, κυρίως με δανεισμό αλλά με νορμάλ οψιόν αγοράς και αυτό γιατί και οι δυο φορ που θα παραμείνουν (αν δοθεί δανεικός ο Κούτσιας) έχουν μόλις 1 χρόνο συμβόλαιο ακόμα.
Επίσης ο Μπράντον μπορεί να χρησιμοποιηθεί και αριστερά και ως δεύτερος φορ.
Ανανεώνεις οπότε Κούτσια πριν φύγει και φέρνεις έναν καλό 24-26 χρονών που δεν υπολογίζεται ιδιαίτερα από την ομάδα του ως δανεικό, βάζεις καλή οψιόν, βλέπεις πως θα κυλήσει η χρονιά και αποφασίζεις.
Δεν γίνεται να μείνει μόνο με 2 φορ που επί της ουσίας μπορεί να είναι και 1.5. Είναι αδιανόητο.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

gergeo4 έγραψε:99.99% τελος
Δεν γίνεται να δώσουμε Κουτσια κ να μην πάρουμε φορ

Εκτός κ αν βγάζει μάτια ο Γκορντεζιανι
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Μπορούν να πάρουν το χειμώνα φόρ. Άλλωστε δεν μένουν και τόσα πολλά παιχνίδια μέχρι την διακοπή.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Εννοείται πως αυτή τη στιγμή η θέση που καίει περισσότερο είναι του φορ. Αντε πες στους μεσοεπιθετικους έχεις ποσότητα (φυσικά και όχι ποιότητα). Στα φορ με τον ολιβειρα να μην τραβάει έχουμε μόνο μπραντον. Συν τοις άλλοις, του χρόνου υπάρχει πιθανότητα να μην υπάρχει εδώ κανείς από τους 2. Άρα σίγουρα χρειάζεσαι κάποιον εκεί. Όπως λέει και ο blackgr4, δανεικός με προσιτή ρήτρα θα ήταν ότι καλύτερο. Εκτός και αν είμαστε έτοιμοι να δώσουμε αρκετά ματς στον Κουτσια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”