Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Το sdna έλεγε πριν μια εβδομάδα πως έκλεισε ο baba. Ας μην βιαζόμαστε λοιπόν
Δεν ξέρω αν ήτα ο Σουηδός η επιλογή για εξτρέμ, όμως όπως ήρθαν τα πράγματα με τον τραυματισμό του Νέλσονα μου μοιάζει πολύ λογική πλέον κίνηση. Γερό σκαρί που μπορεί να είναι και το φορ που βγαίνει στα πλάγια. Μια χαρά νομίζω ότι μπορεί να ανταποκριθεί και σε αυτό το ρόλο
Ναι,αυτος είναι. Υποσχέθηκα πως αν γραφτεί θα επιβεβαιώσω
Το θέμα ειχε κλεισει ,ηταν καθαρά στο χερι του προπονητή που ήταν διστακτικός και το έκοψε.
Σήμερα δε εχω μιλησει γιατί εχω τα δικά μου,δεν ξέρω σν βγαίνει επειδή χάλασε ή αν ο τραυματισμός του Νέλσον τον έκανε να βιάζεται.
Επίσης,ρε συ μπανε,πως τον βρήκες εκεινη την ημερα με τοσα λιγα που είπα.εισαι τσσκαλος
Το θέμα ειχε κλεισει ,ηταν καθαρά στο χερι του προπονητή που ήταν διστακτικός και το έκοψε.
Σήμερα δε εχω μιλησει γιατί εχω τα δικά μου,δεν ξέρω σν βγαίνει επειδή χάλασε ή αν ο τραυματισμός του Νέλσον τον έκανε να βιάζεται.
Επίσης,ρε συ μπανε,πως τον βρήκες εκεινη την ημερα με τοσα λιγα που είπα.εισαι τσσκαλος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GINOLA την Παρ 13 Αύγ 2021, 22:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ήταν κλεισμένος αυτός ο παικταρας και κόπηκε από τον Ραζβαν;;;;;;GINOLA έγραψε:Ναι,αυτος είναι. Υποσχέθηκα πως αν γραφτεί θα επιβεβαιώσω
- PAOKevolution
Ginola
Τιμουλα ξέρουμε?
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τιμουλα ξέρουμε?
- kataramenos5
Μετα τη χθεσινη πικρα,την ανακοινωση της 4 και τη γκρινια βγαινει του κλαεσσον απο sdna...
10Μ εχει αξια Θα σκασουμε τοσα?
10Μ εχει αξια Θα σκασουμε τοσα?
Μπορούν να γίνουν εκτιμήσεις για τους λόγους που μπορεί να απορρίφθηκε ο συγκεκριμένος?
Μπορούν να γίνουν εκτιμήσεις για τους λόγους που μπορεί να απορρίφθηκε ο συγκεκριμένος?
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ξεκινησε βασικος και στα 3 ματς της Κρασνονταρ στο πρωταθλημα μεχρι στιγμης παντως.
- Mitsospaoki4
- Moderator
-
Sal Paradise
Να χουμε να λεμεParolos έγραψε:Ginola
Τιμουλα ξέρουμε?