Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Εσύ μπορεί να λες οτι ο Κρμεντσικ δεν ήρθε γιατί ο Σαββιδης είναι τσιγκούνης...
Εγώ λέω οτι ο Λουτσεσκου προτίμησε Ολιβέιρα κ ηταν δικη του επιλογή, κ εκοψε Κρμεντσικ...
Καθένας λεει κ κρίνονται τα λεγομενα του...
Πάντως αυτά για τις λιστες που παπαγαλιζονται γενικως οχι σε εμένα δεν ειμαι χρυσοψαρο. Ο συγκεκριμενος προπονητης εως πριν 1 μηνα (οχι χρονο) έλεγε οτι εφυγε γιατι δεν του ανανεωσαν Κανιας-Σακχοφ. Και τώρα γυρισε κ του δίνει λιστες το παιδι απτην παε??? Οτι λεγεται/γραφεται δεν ειναι θεσφατο! Εχουμε αντιληψη κ κρινουμε...[/quote]
Εσυ ειπες οτι οτι ειναι ΚΑΘΑΡΑ επιλογη Λουτσεσκου. Αυτο σημαινει βεβαιοτητα. Απο που προκυπτει αυτο? Ξερεις αν δωθηκαν λιστες η οχι? Μπορει αυτα που διαβασα για λιστες να μην ισχυουν, εσυ πως εισαι σιγουρος για το πως εγινε η επιλογη?
Μιας και δεν εισαι χρυσοψαρο θα θυμασαι προφανως τη δηλωση Ρεμπε για το πως γινονται οι μεταγραφες στον ΠΑΟΚ, ποιος παιρνει την τελικη αποφαση. Αυτο με τιποτα δε μπορεις να το πεις ΚΑΘΑΡΑ επιλογη του προπονητη .[/quote]
Για να επιστρέψει ο Ραζβαν μάλλον κάτι άλλαξε και σε αυτό το κομμάτι
Εγώ λέω οτι ο Λουτσεσκου προτίμησε Ολιβέιρα κ ηταν δικη του επιλογή, κ εκοψε Κρμεντσικ...
Πάντως αυτά για τις λιστες που παπαγαλιζονται γενικως οχι σε εμένα δεν ειμαι χρυσοψαρο. Ο συγκεκριμενος προπονητης εως πριν 1 μηνα (οχι χρονο) έλεγε οτι εφυγε γιατι δεν του ανανεωσαν Κανιας-Σακχοφ. Και τώρα γυρισε κ του δίνει λιστες το παιδι απτην παε??? Οτι λεγεται/γραφεται δεν ειναι θεσφατο! Εχουμε αντιληψη κ κρινουμε...[/quote]
Εσυ ειπες οτι οτι ειναι ΚΑΘΑΡΑ επιλογη Λουτσεσκου. Αυτο σημαινει βεβαιοτητα. Απο που προκυπτει αυτο? Ξερεις αν δωθηκαν λιστες η οχι? Μπορει αυτα που διαβασα για λιστες να μην ισχυουν, εσυ πως εισαι σιγουρος για το πως εγινε η επιλογη?
Μιας και δεν εισαι χρυσοψαρο θα θυμασαι προφανως τη δηλωση Ρεμπε για το πως γινονται οι μεταγραφες στον ΠΑΟΚ, ποιος παιρνει την τελικη αποφαση. Αυτο με τιποτα δε μπορεις να το πεις ΚΑΘΑΡΑ επιλογη του προπονητη .[/quote]
Για να επιστρέψει ο Ραζβαν μάλλον κάτι άλλαξε και σε αυτό το κομμάτι
- pisakaipoupoula
Μεταγραφικός στόχος κάτω των 29 ετών αρχίζει και θυμίζει σενάριο sci fi
Είναι τόσο ζόρι να βρούνε ένα ταλέντο? Τμήμα scouting δεν υποτίθεται ότι έχουμε? Με τι ασχολείται αυτό το τμήμα, με τους 30φεύγα του Καμπιονάτο?
Έστω ένα πρώην ταλέντο στα 23-25 που μπορεί να κάνει επαναφορά τύπου Μπάμπα Ράχμαν
Τι να πω απογοήτευση
Είναι τόσο ζόρι να βρούνε ένα ταλέντο? Τμήμα scouting δεν υποτίθεται ότι έχουμε? Με τι ασχολείται αυτό το τμήμα, με τους 30φεύγα του Καμπιονάτο?
Έστω ένα πρώην ταλέντο στα 23-25 που μπορεί να κάνει επαναφορά τύπου Μπάμπα Ράχμαν
Τι να πω απογοήτευση
Ο Σλοβένος είναι ένα κλικ καλύτερος από Σβαμπ.
Αν δεν είχαμε τον Σβαμπ θα ήταν μια χαρά μεταγραφή.
Πιστεύω ότι χρειαζόμαστε ένα χαφ επιπέδου Μισιτς.
Αν πάρουμε δύο χαφ αλλάζει η κουβέντα.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν δεν είχαμε τον Σβαμπ θα ήταν μια χαρά μεταγραφή.
Πιστεύω ότι χρειαζόμαστε ένα χαφ επιπέδου Μισιτς.
Αν πάρουμε δύο χαφ αλλάζει η κουβέντα.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- pisakaipoupoula
Ακόμα και τη μπάλα της ζωής του να παίξει σ' εμάς, που στατιστικά να το δεις σ αυτή την ηλικία να πιάσει είναι όχι παραπάνω από 20%, μεταπωλητικη αξία έχει και θα έχει μηδέν και αν όχι του χρόνου τέτοιο καιρό , του παραχρόνου σίγουρα θα ψάχνουμε αντικαταστάτηJohnDag έγραψε:Josh, δεν έχει καμία σχέση η ηλικία για τον συγκεκριμένο. Μιλαμε παίχτη 100% επαγγελματία με 10 φουλ χρονιές στο Καμπιονάτο.joshua έγραψε:Eχουμε πλακα παντως.Τον 32χρονο Καγκαβα τον λεγαμε βετερανο,τον 31χρονο Ελ Καντουρι για αποσυρση,τον Μπισεσβαρ τα ιδια,αλλα ξαφνικα ο Κουρτιτς εγινε παικτουρα και ας χτυπιομαστε ποσο καιρο για λιγη ταχυτητα στα χαφ...Ε ρε μαμημενη ψυχολογια...
Κάποιες φορές η ηλικία λέει κάτι, στην προκειμένη περίπτωση όμως δεν λέει τίποτα.
Ο παίχτης έχει να δώσει και οι ταχύτητες στις οποίες παίζει τόσα χρόνια δεν έχουν καμία σχέση με Ελλάδα.
Ταχύτητα δεν είναι μόνο το γρήγορο τρέξιμο, ταχύτητα μπορεί να υπάρχει και στην σκέψη και στην εκτέλεση.
Μην σου πω ότι το 2ο είναι και πιο σημαντικό, άλλωστε για ποδοσφαιριστές μιλαμε όχι για σπρίντερ.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- bersekeros
Ο Στεργιάδης από το Άπελντορν είπε ότι πρώτος στόχος είναι ο Σίλβα και δεύτερος ο Κούρτιτς, ο οποίος μιλάει με την Πάρμα και θέλει να μείνει ελεύθερος.
Ό,τι και να γίνει, είπε, βγαίνει μια βεβαιότητα, από τον ΠΑΟΚ ότι το θέμα θα κλείσει μέχρι τα μέσα της εβδομάδας.
ΥΓ. Με τα ονόματα που ακούστηκαν, τον Άουρσνες, δεν τον βλέπουμε καν.
(για μας λέω)
Ό,τι και να γίνει, είπε, βγαίνει μια βεβαιότητα, από τον ΠΑΟΚ ότι το θέμα θα κλείσει μέχρι τα μέσα της εβδομάδας.
ΥΓ. Με τα ονόματα που ακούστηκαν, τον Άουρσνες, δεν τον βλέπουμε καν.
- stravostomis
Φαγωθήκατε με τους γρήγορους χαφ. Το πιο σημαντικό είναι να ξέρει μπάλα (Μίσιτς, Νάτχο, Νομπόα, Ολιβέιρα). Με τα λεφτά που δίνει ο ΠΑΟΚ ή γρήγορος θα είναι ή θα ξέρει μπάλα. Αν θέλεις και τα δύο πρέπει να δώσεις το διψήφιο νούμερο.
Eγω προτιμουσα τον Νορβηγο παντως...Τεσπα οπως και στη περιπτωση Ολιβειρα,θα εμπιστευτουμε τον Λουτσεσκου...
Ο ραζβαν θέλει εμπειρία, ταλέντο υπάρχει πολύ...ειδικά σε μια τέτοια θέση όπως του χαφ όχι άλλο Ρίσκο...pisakaipoupoula έγραψε:Μεταγραφικός στόχος κάτω των 29 ετών αρχίζει και θυμίζει σενάριο sci fi
Τι να πω απογοήτευση
Το αφεντικό είπεpisakaipoupoula έγραψε:Μεταγραφικός στόχος κάτω των 29 ετών αρχίζει και θυμίζει σενάριο sci fi
Τι να πω απογοήτευση
Θέλω παίκτες με εμπειρία
- sourmenetes
- Moderator
Αυτό ζήτησε ο μρ..joshua έγραψε:Eχουμε πλακα παντως.Τον 32χρονο Καγκαβα τον λεγαμε βετερανο,τον 31χρονο Ελ Καντουρι για αποσυρση,τον Μπισεσβαρ τα ιδια,αλλα ξαφνικα ο Κουρτιτς εγινε παικτουρα και ας χτυπιομαστε ποσο καιρο για λιγη ταχυτητα στα χαφ...Ε ρε μαμημενη ψυχολογια...
Άρα έφοσον τόσα χρόνια λέγαμε ότι πει ό προπονητής καιρό είναι να το δεχθούμε.
Επίσης άλλο 32 στη Γερμανία και στην Ιταλία και άλλο 32 στην Ελλάδα
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- pisakaipoupoula
Αν ο 25ρης είναι ρίσκο μία ,ο 32ρης είναι εκατόν μίαlaska4 έγραψε:Ο ραζβαν θέλει εμπειρία, ταλέντο υπάρχει πολύ...ειδικά σε μια τέτοια θέση όπως του χαφ όχι άλλο Ρίσκο...pisakaipoupoula έγραψε:Μεταγραφικός στόχος κάτω των 29 ετών αρχίζει και θυμίζει σενάριο sci fi
Τι να πω απογοήτευση
Γεια σου φίλεNik1926 έγραψε:Rain καλησπέρα. Πιστεύεις ότι σύντομα θα κλείσει ένας από τους 2??ειμαστε σε καλό δρόμο?? Και για εξτρεμ κάπως έτσι κινούμαστε?? Συγγνώμη και για το πρηξιμοrainmaker έγραψε:Η ταχύτητα θα έρθει μπροστά
Πρώτα όμως το χαφ
Ναι πιστεύω ότι θα προχωρήσει το χαφ, ελπίζω ο Σίλβα αν και όλοι λένε ότι και ο Κουρτιτς είναι καλός παίκτης
Για εξτρέμ, το τονίζω για ΕΞΤΡΕΜ, νομίζω θα αργήσει λίγο ακόμα αλλά θα γίνει στην πορεία.
Θεωρώ ότι ο Σίλβα είναι αρκετά μεγάλο όνομα, οι παίκτες που κοιτάμε στις άλλες θέσεις είναι καλοί με αρκετά γεμάτα βιογραφικα αλλά δεν είχαν συμπαίκτες επιπέδου Ρονάλντο κλπ όπως ο Πορτογάλος.
Το ξαναλέω κανένα πρήξιμο, δεν είμαι ειδικός των μεταγραφών απλά φέτος έχω κάποιες πληροφορίες σχετικά και τις μοιράζομαι στο βαθμό που μπορώ.
- sourmenetes
- Moderator
Ο ολιβειρα είναι σύσταση λουτσεσκου βάσει όσων μαθαμεkataramenos5 έγραψε:Εσυ ειπες οτι οτι ειναι ΚΑΘΑΡΑ επιλογη Λουτσεσκου. Αυτο σημαινει βεβαιοτητα. Απο που προκυπτει αυτο? Ξερεις αν δωθηκαν λιστες η οχι? Μπορει αυτα που διαβασα για λιστες να μην ισχυουν, εσυ πως εισαι σιγουρος για το πως εγινε η επιλογη?FreeWatcher έγραψε:Εσύ μπορεί να λες οτι ο Κρμεντσικ δεν ήρθε γιατί ο Σαββιδης είναι τσιγκούνης...kataramenos5 έγραψε: Δεν ειναι ακριβως ετσι. Με βαση τα οσα γραφτηκαν, στο Λουτσεσκου δωθηκαν λιστες με συγκεκριμενα ονοματα για την καθε θεση. Δε διαλεξε οποιον ηθελε αυτος, κληθηκε να διαλεξει τον καλυτερο απ τα ονοματα που του δωθηκαν. Αν η λιστα ειχε (λεμε τωρα) σαπακια διαλεξε το λιγοτερο σαπακι.
Δε σημαινει οτι ειναι καθαρα δικη του επιλογη ο παικτης.
Πάντως αυτά για τις λιστες που παπαγαλιζονται γενικως οχι σε εμένα δεν ειμαι χρυσοψαρο. Ο συγκεκριμενος προπονητης εως πριν 1 μηνα (οχι χρονο) έλεγε οτι εφυγε γιατι δεν του ανανεωσαν Κανιας-Σακχοφ. Και τώρα γυρισε κ του δίνει λιστες το παιδι απτην παε??? Οτι λεγεται/γραφεται δεν ειναι θεσφατο! Εχουμε αντιληψη κ κρινουμε...
Μιας και δεν εισαι χρυσοψαρο θα θυμασαι προφανως τη δηλωση Ρεμπε για το πως γινονται οι μεταγραφες στον ΠΑΟΚ, ποιος παιρνει την τελικη αποφαση. Αυτο με τιποτα δε μπορεις να το πεις ΚΑΘΑΡΑ επιλογη του προπονητη .
Ο. Τευλορ είναι προϊόν σκαουτινγκ απ όσα μάθαμε.
Το χαφ από Ιταλία το ξέραμε από την προηγούμενη βδομάδα και σας είχα πει ότι δε θα είναι καμιά σφαίρα στα τρεξιματα. Και το τόνισε και στη συνέντευξη ο. Λουτσεσκου. Θέλει εμπειρία.
Ο καθένας ας κρατήσει όσα θέλει από όλα αυτά.
- sourmenetes
- Moderator
Έναν που φεραμε ονόματι τευλορ δεν έκανε γιατί δεν παίρνει πολλά λεφτά.pisakaipoupoula έγραψε:Μεταγραφικός στόχος κάτω των 29 ετών αρχίζει και θυμίζει σενάριο sci fi
Τι να πω απογοήτευση
Ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ ξυνησε τα μουτράκια του.
Επίσης τα θέλω του προπονητή δε λέγατε τόσα χρόνια;;
Στα θέλω του προπονητή είναι η εμπειρία στα χαφ.
Ο Ρασβαν δήλωσε ξεκάθαρα " 3-4 έμπειρους με προσωπικότητα ". Άρα καλά κάνει τη δουλειά το τμήμα, αν έφερνε τον 23χρονο θα λέγαμε πάλι, αλλά ζήτησε και δεν του κάνουν τις μεταγραφές. Ας έρθουν αυτοί πρώτα και μετά βλέπουμε για ταλέντα. Άλλωστε δεν έχουμε και λίγους που θέλουμε να βγουν μπροστά.pisakaipoupoula έγραψε:Μεταγραφικός στόχος κάτω των 29 ετών αρχίζει και θυμίζει σενάριο sci fi
Τι να πω απογοήτευση