7.Omar El Kaddouri

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Re: 7.Omar El Kaddouri

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

camel85 έγραψε:
Amsterdamer_87 έγραψε:Καλος και παιχταρας ο Καντουρι,δεν αντιλεγω
Αλλα γιατι φοβαμαι οτι αν ανανεωσει ειδικα με κανα 1Μ θα εχουμε τον Μπισε νο2 ????
Μακάρι ο Καντουρί με μια ανανέωση να αποκτούσε τις ικανότητες του Μπίσεσβαρ. Έστω και του Μπίσεσβαρ του 2020. Δυό ανανεώσεις να του κάναμε!
Τώρα για το ένα εκατομμύριο... Ο Τζόλης δηλαδή έπρεπε τότε να παίρνει 5 εκατομμύρια και ο Κρμέντσικ άλλα 5 το χρόνο!
Μα εγω δεν μιλαω για τις ικανοτητες του Μπισε..Για τον συνταξιουχο Μπισε μετα την ανανεωση..μιλαω ρε φιλε
Αν κρινω και απ το γυαλινο παρελθον.!!!
Άβαταρ μέλους
xanapaok

Δημοσίευση από xanapaok »

Ο Καντουρί νομίζω πως επιθυμεί να μείνει και ένα συμβόλαιο της τάξης των 700-800 χιλ. νομίζω είναι τίμιο.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Κι εγώ θέλω πάρα πολύ να μείνει ο Καντουρί και θα ήταν κρίμα να χαθεί ο παίκτης για 100-200Κ, αλλά όταν η ομάδα βάζει ένα ταβάνι, έστω προς το παρόν, γύρω στα 600Κ, τότε το θέμα είναι πολύ λεπτό όσον αφορά τις εσωτερικές ισορροπίες εντός της ομάδας και αυτό θα πρέπει να γίνει κατανοητό και σεβαστό από τον παίκτη.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Napoli4 έγραψε:Δεν υπάρχει περίπτωση να ανανεωσει με 1Μ. Ο ΠΑΟΚ εχει ταβανι (600Κ) και θα το περασει μονο για παικτη που κανει τη διαφορα. Ο Καντουρι λογικα θα εχει προταση κοντα στα 600Κ, καθότι βασικος παικτης.

Νομίζω είναι γερή μείωση του υπάρχοντος συμβολαίου, αλλα ένα ποσό που δεν πρέπει να περάσει ο ΠΑΟΚ.
Αν ο ΠΑΟΚ συνεχίσει να έχει ως ταβάνι τα 6 κατοσταρικα,θα πρέπει να συνηθίσουμε και μεις τις διψήφιες διαφορές με τον γαύρο από Ιανουαριο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Πέμ 04 Φεβ 2021, 22:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

600 + bonus είναι ένα πολύ καλό deal.
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

το θεμα ειναι μπορει ο καντουρι να βρει υψηλοτερο συμβολαιο απο 600, εκτος αραβιας κινας κτλ? αμφιβαλω οτι μια μεσαια ιταλικη ομαδα θα του δωσει τοσα...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Είμαι κάθετα ενάντια στην παραμονή καντουρι, ΑΝ είναι να θεωρείται βασικός.

Ο παίκτης δεν έχει ούτε ασίστ, ούτε γκολ, ούτε δύναμη, ούτε ανασταλτικές ικανότητες.

Έχει πολύ καλή τεχνική, αρκετή οξυδέρκεια και σίγουρα τακτική νοημοσύνη.

Αλλά δυστυχώς αυτά δεν τον βοηθούν να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα αφού για να αποτελέσουν όπλο για τον ΠΑΟΚ, πρέπει να έχει δίπλα του παίκτες που να κινούνται συνεχώς αλλά και να του προσφέρουν αμυντική κάλυψη.

Αν είναι λοιπόν να σπαταλάμε μια θέση στην ενδεκάδα έτσι, ευχαριστώ δεν θα πάρω.

Έχουμε πλέον πολύ επαρκές δείγμα.

Ακόμα και αν υποθέσουμε ότι ξεπέρασε την μακρά περίοδο συνεχών τραυματισμών, και πάλι μέσα σε τέσσερα χρόνια με τρεις διαφορετικούς προπονητές και τρία συστήματα, δεν έχει καταφέρει να δώσει κάτι περισσότερο από λίγες ποιοτικές εκλάμψεις.

Αν πάλι είναι να μείνει στην ομάδα ως εναλλακτική λύση με ένα νορμάλ συμβόλαιο τότε δεν θα μας χαλούσε προφανώς
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

renegade έγραψε:
Napoli4 έγραψε:Δεν υπάρχει περίπτωση να ανανεωσει με 1Μ. Ο ΠΑΟΚ εχει ταβανι (600Κ) και θα το περασει μονο για παικτη που κανει τη διαφορα. Ο Καντουρι λογικα θα εχει προταση κοντα στα 600Κ, καθότι βασικος παικτης.

Νομίζω είναι γερή μείωση του υπάρχοντος συμβολαίου, αλλα ένα ποσό που δεν πρέπει να περάσει ο ΠΑΟΚ.
Αν ο ΠΑΟΚ συνεχίσει να έχει ως ταβάνι τα 6 κατοσταρικα,θα πρέπει να συνηθίσουμε και μεις τις διψήφιες διαφορές με τον γαύρο από Ιανουαριο
Ισχυει.
Πιστευω παντως πως εκει θα κινηθούμε, και πάνω από 600Κ θα δινουμε σε παικτες που αποδεδειγμενα κανουν τη διαφορα και ειναι σε καλη ηλικια, πχ Μισιτς που είχε συμφωνήσει ~1Μ.
Ο Καντουρι παροτι βασικο γρανάζι δεν ειναι αναντικαταστατος, ουτε κανει την διαφορά οπως ο Κροάτης.

Αν η ομαδα αυξήσει τα έσοδα μεσω κατάκτησης πρωταθληματος και κυρίως μέσω της Ευρώπης, τοτε θα εχουμε και αυξήσεις στα συμβολαια.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Αναντικατάστατος κανένας δεν είναι, αλλά άμα δεν κρατήσεις σταθερές στα χαφ και αναγκαστείς και φέρεις δύο για βασικός τότε και η επόμενη χρονιά θα χαθεί στις 10 πρώτες αγωνιστικές.
Άβαταρ μέλους
Norte

Δημοσίευση από Norte »

οταν εχεις ειδη στον αξονα τον 31χρονο σβαμπ και τον 32χρονο καγκαβα για του χρονου δεν υπαρχει καμια λογικη στο να ανανεωσεις τον 31χρονο ελ καντουρι ειδικα με μεγαλο συμβολαιο...
νομιζω ειναι φανερο πως εχει παρθει η αποφαση να αποχωρησει και πολυ σωστα για μενα παρολο που τον θεωρω πολυ σπουδαιο παικτη που τα πρωτα 2 χρονια οι τραυματισμοι και η λαθος θεση που επαιζε δεν τον αφησαν να καθιερωθει στην ομαδα...
κανονικα αν εχουμε μαθει απο τα λαθη μας και θελουμε να παμε επιτελους μπροστα στο αγωνιστικο θα πρεπει ο χωρος που θα αδειασει στο μπατζετ απο το συμβολαιο του ομαρ να δοθει σε ενα συγχρονο 8αρι με ενταση και ταχυτητα που θα κανει και μετρα με την μπαλα καθως αυτα στοιχεια λειπουν απο τα υπολοιπα χαφ μας
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

obanebane έγραψε:Sick,30χρονοι ελεύθεροι με την ποιότητα του Καντουρι και 700 μισθό,δε νομίζω ότι θα υπάρξουν πολλοί το καλοκαίρι που να έρχονται στον ΠΑΟΚ.
Αυτή είναι η γνώμη μου και δεν αλλάζει.
Πολύ μεγάλο το ρίσκο,αν ψάξουμε αντικαταστάτη από δική μας επιλογή.
Φίλε η αγορά είναι τεράστια. Μπορείς να βρεις ότι παίχτη θέλεις αρκεί να ξέρεις που και πότε να ψάξεις.
Στην τελική ανάλυση προτιμώ έναν παίχτη του 7 που να παίζει για 7, παρά έναν παίχτη του 8 που να παίζει μια 8 και μία 5, όπως κάνει ο Καντούρι.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Εγώ ξέρω ότι αυτή τη στιγμή εξαρτόμαστε από τον επαγγελματισμό ενός χαφ που μπορεί να υπογράψει όπου θέλει και έχει αποδείξει ότι με τον παραμικρό τραυματισμό βγαίνει νοκ άουτ για πλάκα.
Ακόμη ένας πολύ σοβαρός λόγος για την έλευση χαφ ήταν η μη ανανέωση του Καντουρί.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Sick Bastard έγραψε:
obanebane έγραψε:Sick,30χρονοι ελεύθεροι με την ποιότητα του Καντουρι και 700 μισθό,δε νομίζω ότι θα υπάρξουν πολλοί το καλοκαίρι που να έρχονται στον ΠΑΟΚ.
Αυτή είναι η γνώμη μου και δεν αλλάζει.
Πολύ μεγάλο το ρίσκο,αν ψάξουμε αντικαταστάτη από δική μας επιλογή.
Φίλε η αγορά είναι τεράστια. Μπορείς να βρεις ότι παίχτη θέλεις αρκεί να ξέρεις που και πότε να ψάξεις.
Στην τελική ανάλυση προτιμώ έναν παίχτη του 7 που να παίζει για 7, παρά έναν παίχτη του 8 που να παίζει μια 8 και μία 5, όπως κάνει ο Καντούρι.

Δεν είναι τόσο τεράστια όσο φαντάζεσαι, ειδικά αν αρχίζεις και βάζεις προϋποθέσεις,μειώνεται δραματικά.
Αυτό με τα 8,7,5 είναι κλισέ.
Τι θέμα είναι να μειώσεις το ρίσκο.
Ξανά γράφω,μιλάμε για ελεύθερο παίχτη και όχι για αγορά.
Να μην αρχίσω τα παραδείγματα σε εμάς αλλά και στον γαύρο που είναι οι μόνες ομάδες που κάνουν αγορές στη χώρα,είναι γνωστά.
Φαντάσου,με τέτοιες αγορές που είναι φυσιολογικό κάποιες να μη βγουν,όταν πρόκειται για 3-4 μύρια κόστος,τι μπορεί να είναι διαθέσιμο-προσελκυσιμο στην αγορά των ελεύθερων,ειδικά όταν θα θέλεις δύο παίχτες.
Οπότε για μένα, κρατάμε τη σταθερά και ψάχνουμε έναν ακόμα.
Φαντάσου να χαθεί ο Ομάρ για 100 χιλιάρικα και να πάμε να δώσουμε για αντικαταστάτη 3 μύρια και 500 ετησίως στον παίχτη και να μας βγει Τσολακ.
Θα αρχίσει πάλι η γκρίνια η εσωστρέφεια και όλα όσα γνωστά επακολουθήσουν.
Γι'αυτό σου λέω,μακάρι να μείνει ο Μαροκινος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Παρ 05 Φεβ 2021, 23:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Η αγορά είναι πάρα πολύ μικρή όταν είσαι ομάδα με το μέγεθος του ΠΑΟΚ. Δεν μπορείς να υπολογίζεις, ότι υπάρχει για εσένα βασικος σε 3ες ομάδες και κάτω από
Σκανδιναβία,Ελβετία,Ρωσία, Αυστρία και Βαλκάνια. Από δυτική Ευρώπη μόνο από ομάδες 6 και κατω σε μεγάλα πρωταθλήματα θα έρθουν σε εσενα, πλην Αγγλίας, Γερμανίας όπου εκεί πας για κομμένους. Για Λατινική Αμερική δεν το συζητώ, έτοιμο παίκτη δε θα πάρεις. Αν βάλουμε και το ταβάνι των 600 που θέτουμε, τότε μάλλον η αγορά είναι πολύ μικρή για να πεις ότι αντικαταστήσες τον Καντουρι και χωρίς να σκισεις την τσέπη.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Στο μεταξυ οτι προπονητης εχει περασει, αν ειναι υγιης τον εχει βασικο κι αναντικαταστατο. Αυτο λεει υπερβολικα πολλα, κι οποιος δεν θελει να το δει ας μην το δει, απλα δεν γινεται να μας πεισει για το ορθο της αποψης του. Απο κει και περα, η συνεισφορα του στο γηπεδο ειναι τεραστια. Πρακτικα ο παικτης εξασφαλιζει οτι η ομαδα θα παιζει στρωτο ποδοσφαιρο, οτι οι γραμμες θα συνδεονται, κι οτι η μπαλα θα περναει απο τον χωρο του με οσο το δυνατον λιγοτερα λαθη. Το οτι δεν βαζει γκολ πχ, ειναι ο λογος που παιζει στον ΠΑΟΚ κι οχι σε τοπ6 ομαδα της Ιταλιας, οπως η Ναπολι απο την οποια και περασε. Εαν μαλιστα ειχαμε ενα χαφ να υποδεχεται μπαλα πιο πισω, κι ο Καντουρι κερδιζε 10 μετρα στο γηπεδο, τοτε θα βλεπαμε ακομα πιο πολλα διοτι εκει που πραγματικα ειναι κορυφαιος, ειναι αυτα τα 30 μετρα μεταξυ περιοχης αντιπαλου και μεσαιας γραμμης. Τωρα αν ισχυει οτι το ταβανι μας ειναι τα 600, ο παικτης ευκολα φευγει αν βρει κατι Ιταλια. Χιλιες φορες για τον οποιονδηποτε παικτη να παιζει στην Παρμα, παρα στον ΠΑΟΚ. Γηπεδα χαλια, προπονησεις υψηλου επιπεδου, συμπαικτες και αντιπαλοι κορυφαιοι, προπονητες με τεραστια κατανοηση του αθληματος, και σιγουρα πιο πιθανο να σε υπολογιζουν και στην εθνικη σου. Ο ΠΑΟΚ πονταρει μονο στο οικονομικο και στο δεσιμο του παικτη με τον συλλογο. Για μενα θα επρεπε να του προσφερουμε το ταβανι των συμβολαιων μας, συν πολυ δελεαστικα μπονους επιτευξης στοχων αλλα και συμμετοχων.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”