Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
cellophan

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Δημοσίευση από cellophan »

barlow4 έγραψε:
cellophan έγραψε:Θα την πω την παπαριά μου. Αν δοθεί χρόνος και (κυρίως) πολύ εμπιστοσύνη στον Αιγύπτιο, θα βγάλει μάτια. Αν δε, μπορέσει ο Ίβιτς με κάποιο μαγικό τρόπο να τον κουμπώσει στο 8, σε έναν ελέυθερο ρόλο στα 5 μέτρα αριστερά η δεξιά του Μπις, θα δούμε όμορφες φάσεις και πολλά εντυπωσιακά γκολ. Μπορεί να γίνει, όπως ακριβώς έχει γίνει και με την περίπτωση Βιγιαφάνες στον βάζελο.

Πολύ καλή, αλλά με ιδιαίτερες προυποθέσεις και ανάγκη έξυπνων τακτικών χειρισμών η μεταγραφή Γουαρντά.

:pano:
για τον πριγιοβιτς πες μας.αναφερθηκε οτι ειναι αλητοφατσα κ θα γινει ο νεος παμπλο γκαρσια..
Ώρε κακό που μας βρήκε........σκοτώνει και αυτός ιαγουάρους με τόξο στα Μπομπότοφ και τους τρώει με το αίμα τους;
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Εν τω μεταξυ η μετρο χαιρεται που η equipe επικαλειται την ιστοσελιδα τους για τι θεμα Ενρινκε.

Το αστειο της ολη υποθεσης βεβαια ειναι οτι οι Γαλλοι επικαλουνται τους Ελληνες, οι Ελληνες τους Γαλλους και ολοι μαζι αντλουν ειδησεις απο το .....Τουιτερ.

Η δουλεια ρεπορτερ πεθανε. Ρεπορταζ μπορει να κανει ο καθενας απο την καρεκλα και τον καναπε του. Σε καθε ειδηση που βγαινει συνηθως ενας κανει ρεπορταζ, ολοι οι αλλοι απλα κανουν κοπι πειστ.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Του σουλειμανι πως δεν ακούστηκε φετο απορω
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

cellophan έγραψε:
barlow4 έγραψε:
cellophan έγραψε:Θα την πω την παπαριά μου. Αν δοθεί χρόνος και (κυρίως) πολύ εμπιστοσύνη στον Αιγύπτιο, θα βγάλει μάτια. Αν δε, μπορέσει ο Ίβιτς με κάποιο μαγικό τρόπο να τον κουμπώσει στο 8, σε έναν ελέυθερο ρόλο στα 5 μέτρα αριστερά η δεξιά του Μπις, θα δούμε όμορφες φάσεις και πολλά εντυπωσιακά γκολ. Μπορεί να γίνει, όπως ακριβώς έχει γίνει και με την περίπτωση Βιγιαφάνες στον βάζελο.

Πολύ καλή, αλλά με ιδιαίτερες προυποθέσεις και ανάγκη έξυπνων τακτικών χειρισμών η μεταγραφή Γουαρντά.

:pano:
για τον πριγιοβιτς πες μας.αναφερθηκε οτι ειναι αλητοφατσα κ θα γινει ο νεος παμπλο γκαρσια..
Ώρε κακό που μας βρήκε........σκοτώνει και αυτός ιαγουάρους με τόξο στα Μπομπότοφ και τους τρώει με το αίμα τους;
κατσε να σωριασει κανενα γαυρο κ θα τα μαθεις κ τα χομπι του
Άβαταρ μέλους
cellophan

MANIAKOS έγραψε:Του σουλειμανι πως δεν ακούστηκε φετο απορω
Δίσεκτο
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Μπήκα για να πω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον Μίχελ που καταφέρνει σχεδόν το ακατόρθωτο:

1) Κοντρολάρει τον απρόβλεπτο Ιβάν
2) Κλείνει παίκτες ουσίας
3) Αποφεύγει τόση λάσπη από παντού.

Να είσαι καλά και να αντέχεις μεγάλε
Άβαταρ μέλους
cellophan

:pano:[/quote]
για τον πριγιοβιτς πες μας.αναφερθηκε οτι ειναι αλητοφατσα κ θα γινει ο νεος παμπλο γκαρσια..[/quote]

Ώρε κακό που μας βρήκε........σκοτώνει και αυτός ιαγουάρους με τόξο στα Μπομπότοφ και τους τρώει με το αίμα τους;[/quote]
κατσε να σωριασει κανενα γαυρο κ θα τα μαθεις κ τα χομπι του[/quote]

Όταν είναι πες μου να μιλήσω για να γυρίσει και ο Δώνης πίσω.....
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Μη λεμε μεγαλα λογια με δυο ήττες παμε για αναγραμματισμό παλι κ μη ξεχνάτε τη σειρά που χουν οι μήνες
Μετα το Γενάρη ειναι ο Φεβρουάριος κ επιτα ειναι ο Μάρτιος
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

να πληρωσεις ομως εσυ την αποζημιωση για ολο το συβολαιο του.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Εγω;
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

nasos66 έγραψε:
goran 64 έγραψε:
nasos66 έγραψε:Ειδα αυτό σημερα,και το γραφω γιατι το βρισκω σημαντικο,και ενδεικτικο της κατάστασης με τους ΑΡΔ.
Στο σκαι ο άλλος βγηκε για 2 λεπτα κ δεν ειχε ιδεα για τιποτα.Μιλαμε εχουνε φαει μεγαλο χαστουκι.Ειναι καποιος δηλ δημοσιογράφος του ΠΑΟΚ που τον βγαζουν κ μιλαει κ στην tv κ δεν εχει ιδεα τι γινεται με την ομαδα.
Το άλλο που βλεπω είναι ότι σιγα σιγα βγαινουν κ ονόματα για αποχωρησεις από αυτους που κατά βαση δεν υπολογιζουν.
Φίλε Νάσο...Άποψη μου είναι όχι ότι δεν ξέρουν...
Κάνουν ότι δεν ξέρουν γιατί έτσι είναι διατεταγμένοι να κάνουν!!!! :twisted: :redcard:

Εστιάζουν πάντα στα θεωρούμενα "προβλήματα", παρά σε οτιδήποτε θετικό γίνεται στην ομάδα...
Αυτές οι άνανδρες βρώμες, αυτοί οι προσκυνημένοι προδότες στον βωμό λίγων ευρώ και μιας δήθεν καριέρας που του τάζουνε!!!!ΑΡΔ!!!!
Φιλε συμφωνω ότι εστιαζουν στα προβλήματα,αυτο είναι το παιχνιδι τους,αλλα τωρα σε αυτή τη φαση πιστευω ότι οντος δεν εχουνε καμια πληροφορηση από την παε.Και θα εχουνε θεμα.Δεν μπορεις να βγενεις στο σκαι πανω σε μεταγραφικη περιοδο κ να μην εχεις τιποτα.Εγω πιστευω ότι θα εχουνε θεματα κ για το λογο ότι ο κοσμος καταλαβενει κ δε γινεται να γραφουνε συνεχεια με αρνητικο προσιμο.
Φίλε Νάσο, συμφωνώ απόλυτα ότι δεν έχουν πληροφόρηση απ την Π.Α.Ε. κι αυτό εκτιμώ ότι στην διάρκεια μιας μεταγραφικής περιόδου είναι το Α και το Ω για να πάει αυτή καλά για την ομάδα και χάλια γι αυτούς... 8-)

Αν όμως οι ίδιοι ονομάζουν τους εαυτούς τους "ρεπόρτερς του Π.Α.Ο.Κ." (τρομάρα τους, νέτοι σκέτοι ΑΡΔ σε λέω είναι όλοι πανάθεμα τους), ε τότε παλικάρι μου μονάχα στο PAOKmania :opaokara: να ρίχνανε καμιά ματιά (όχι ότι πιστεύω πως δεν το κάνουν, να συνεννοούμαστε), όλο και θα είχαν κάτι να πουν απ το να βουβαίνονται... :x :twisted:

Αυτό εννοούσα λέγοντας ότι ξέρουν αλλά δεν λένε τίποτα απολύτως για οτιδήποτε θετικό... ;)
Άβαταρ μέλους
cellophan

barlow4 έγραψε:να πληρωσεις ομως εσυ την αποζημιωση για ολο το συβολαιο του.
Στείλε εσύ τα απειλητικά SMS και καθαρίζω εγώ με το μαρούλι.....μείωσα το κάπνισμα και πήρα κουμπαρά ΤΤΕ (πράσινο)....πιστεύω πως το έχω.....
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

MANIAKOS έγραψε:Μη λεμε μεγαλα λογια με δυο ήττες παμε για αναγραμματισμό παλι κ μη ξεχνάτε τη σειρά που χουν οι μήνες
Μετα το Γενάρη ειναι ο Φεβρουάριος κ επιτα ειναι ο Μάρτιος
Επειδή αυτό μάλλον πάει στο σχόλιό μου. Φίλε Μανιακέ είναι ΒΕΒΑΙΟ ότι με 1-2 στραβές θα ξεκινήσει 3ος παγκόσμιος (πάλι). Αλλά αν φύγει ο Μίχελ όπως και ο Δανός θα βρει καλύτερα από την Ελλάδα ΣΙΓΟΥΡΑ. Εμείς θα είμαστε πάλι στη μιζέρια μας. Εγώ δίνω τα συγχαρητήρια μου σε έναν άνθρωπο που πραγματικά ΔΟΥΛΕΥΕΙ. Τον Μάρτη ας βγουν οι... γνωστοί ΠΑΟΚάρχες να τον φάνε ζωντανό. Για μένα και τ΄τοε μάγκας θα είναι (όπως και ο Δανός)
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

cellophan έγραψε:
barlow4 έγραψε:να πληρωσεις ομως εσυ την αποζημιωση για ολο το συβολαιο του.
Στείλε εσύ τα απειλητικά SMS και καθαρίζω εγώ με το μαρούλι.....μείωσα το κάπνισμα και πήρα κουμπαρά ΤΤΕ (πράσινο)....πιστεύω πως το έχω.....
θα βαλω εισπρακτικη να τον παρει.μετα αναλαμβανεις.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”