Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Spiros_S

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από Spiros_S »

rainmaker έγραψε:Τώρα, διαβάζω ρεπορτάζ πως το φάκελο της "εγκληματικής οργάνωσης" ανέλαβε δικαστής σχετιζόμενος με το παραδικαστικό κύκλωμα.

Ελπίζω να μην ισχύει.
Κατά πως φαίνεται, ισχύει. Δυστυχώς.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Μλκ μου κλαίω...

Αδωνακο, σιγά μην κάτσει να ασχοληθεί με εσένα τον πουθενά ο Ιβάν, που έχεις και άποψη για τις πράξεις του . Το πολύ πολύ να ασχοληθεί μαζί σου καμία μικρή δικηγόρος του και πολύ σου είναι.

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

pilotos έγραψε:Χαλάει την πιάτσα επειδή πρώτον πληρώνει και δεύτερον είναι καθαρός.

SM-G935F
Πιλότε μου και κυρίως επειδή ''δεν ανήκει εις την Δύσην...'' ;)
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Εγώ ξέρω ότι φως δεν δίνει η δυση αλλά η ανατολή. ;)
Εσύ ως αγιος με πιάνεις

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

pilotos έγραψε:Χαλάει την πιάτσα επειδή πρώτον πληρώνει και δεύτερον είναι καθαρός.

SM-G935F
Αυτό ακριβώς
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Διαβάζω ότι μπήκε τέλος στα σενάρια εξαγοράς του Alpha καθώς ο Κοντομηνάς απέρριψε την πρόταση του Ιβάν
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

agios έγραψε:

SM-G935F
Πιλότε μου και κυρίως επειδή ''δεν ανήκει εις την Δύσην...'' ;)
Ετσι ειναι ανηκουμε σε αμερικανοτσολιαδες η μαλλον σε εκεινους που λενε οι γερμανοι ειναι φιλοι μας και ζητω τα μνημονια :twisted:
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Νεπε συ ποισον τη δουλείας. Αφς ατους να τσαΐζνε

Στάλθηκε από το Lenovo A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
capern

Δημοσίευση από capern »

Την πιάτσα την χαλάει επιπλέον, επειδή σε στημένους αγώνες κατς εμφανίστηκε ως Μάικ Τάισον. Τί θα κάνεις ο παίκτης του κατς, που έχει μάθει τόσα χρόνια στη ντόπα και στο χορό; 8-) Αν και συμφωνώ με τον Rainmaker που επεσήμανε τις (αποτυχημενες;) διπλωματιες.

Το κακό για αυτούς είναι ότι ο Τάισον βρίσκεται στον ΠΑΟΚ, μια ομάδα που την κυνηγούσαν χρόνια τώρα αφού δεν βόλευε στο κάδρο. Τί θα κάνει ο κατσέρ Κοντομηνάς των γκαλά με τη δισεγγονή του, όταν του λέει ο Τάισον 'άστο, φιλαράκι, ας κάνουμε μπιζνες και βαράω εγώ για εσένα".

Δε δέχομαι ότι είναι γεωπολιτικό το θέμα. Στην Αμερική θα τους είχε δεσμευτεί η περιουσία των αρχιδοΠΟΚιδων. Πίσσα και πούπουλα μέχρι τέλους. Έχει δεκαετίες που στήνουν πρωταθλήματα, από την ίδρυση του ΠΟΚ μέχρι και μετά την επανενσωματωση τους στην ΕΠΟ. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
7sins

Δημοσίευση από 7sins »

το παραθετω με καθε επιφυλαξη για το κατα ποσο ειναι ΑΡΔια
"
By Σόφη Ζιώγου -
September 27, 2016 - 19:32

Κατά μέτωπο επίθεση φαίνεται πώς ξεκίνησε το νέο πρόσωπο στο τηλεοπτικό τοπίο, ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος μίλησε για τους καθαρούς λογαρισμούς που έχει, την δυνατότητά του να πληρώσει άμεσα το ποσό της πρώτης δόσης αλλά και το άδοξο τέλος που θα έχει η υπόθεση της διαπραγμάτευσής του με τον Alpha και τον ιδιοκτήτη του κ. Δημήτρη Κοντομηνά.

“Δεν έχω εκκρεμότητες. Όσον αφορά τη χρηματοδοτική μου ικανότητα, όλα είναι διαφανή. Περιμένω την εντολή για να καταβάλω αμέσως την πρώτη δόση” δήλωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ερωτηθείς για την προοπτική συνεργασίας του με τον Alpha και τον Δημήτρη Κοντομηνά, ο ομογενής επιχειρηματίας και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, φάνηκε απαισιόδοξος επισημαίνοντας ότι “από όσο φαίνεται από τη συμπεριφορά του ιδιοκτήτη του, μάλλον δεν θα διαπραγματευτούμε μαζί του. Από όσο κατάλαβα, δεν θα τού επιτρέψουν οι φίλοι του να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας. Σίγουρα έχει την αγωνία του, αλλά πρέπει να μάθει εκτός από το να κερδίζει και να χάνει”.

Ο Ιβάν Σαββίδης επεσήμανε ακόμη “αν αποτύχω στη συμφωνία, θα αρχίσω από την αρχή την προσπάθειά μου για την ίδρυση νέου τηλεοπτικού καναλιού”.

Μεχρι εδω καλα. παρακατω πλεον αρχιζει ο πληρης παραλογισμος
Ωστόσο, όπως επισημαίνουν νομικές πηγές, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά το mononews.gr, υπάρχει θέμα με τα κεφάλαια Σαββίδη σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι όντως προέρχονται από ρωσικές εταιρείες.

Για να συμμετάσχει στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές συχνότητες, ο Ιβάν Σαββίδης ίδρυσε εταιρεία στην Κύπρο, με μετοχικό κεφάλαιο 9 εκατομμύρια ευρώ, τη γνωστή πια DIMERA MEDIA INVESTMENΤS LIMITED. Η εταιρεία, ωστόσο, φέρεται να στηρίζεται σε κεφάλαια προερχόμενα προφανώς από κωδικούς ρωσικών εταιρειών και εδώ μπαίνει στο παιχνίδι ο έλεγχος της Κομισιόν.

Με τις ευρωπαϊκές κυρώσεις κατά του Πούτιν σε ισχύ και τους Αμερικανούς να έχουν ξεκαθαρίσει επανειλημμένως στην Αθήνα ότι δεν πρόκειται να δεχθούν εισροή ρωσικών κεφαλαίων στην ελληνική αγορά των μέσων ενημέρωσης, δεν αποκλείεται ένα ευρωπαϊκό βέτο -έστω και έμμεσα- στην υποψηφιότητα του… καναλάρχη Σαββίδη με βασικό επιχείρημα (ή πρόφαση, όπως το πάρει κανείς) την προέλευση των χρημάτων του.

Η επιθεση που δεχτηκε ο Καλογριτσας θα ειναι σαν χαδι μπροστα σε αυτο που ετοιμαζουν για τον Ιβαν. Τοσο πολυ φοβουνται?
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

Σε ποιον ανηκει αυτο το σαιτ mononews.gr γιατι οτιδηποτε αρνητικο για Σαββιδη το παιζει πρωτο θεμα...
Ολοι αυτοι οι Ρωσσοι ολιγαρχες που δραστηριοποιουντε σε ολη την ευρωπη και ειδικοτερα στη Βρετανια απο που φερνουν τα κεφαλαια τους?
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

Πιθανολογώ γελοιότητες των αρδ.

Ο Σαββίδης είναι Ελληνας πολίτης. Αν δεν δεχτούν τα λεφτά του θα είναι παραβίαση σωρείας κανονισμών της Ε.Ε.

ΥΓ. ΟΙ νουδουλες συνεχίζουν να ξεφτιλιζονται. Απορώ με τι μούτρα θα ζητήσουν σε λίγο την ψήφο μας , ιδιαίτερα οι τοπικοί . :?
Θ.Ζ. , ακόμη να στείλεις δήλωση υποστήριξης??? :evil:
Άβαταρ μέλους
capern

Δημοσίευση από capern »

Με βάση όσα αναφέρω παρακάτω, λέω ότι το mononews.gr είανι του Μαρινάκη

Domain Name:mononews.gr
Στοιχεία Ιδιοκτήτη: (Μη διαθέσιμο)
Αριθμός Πρωτοκόλλου:2857287
Ημερομηνία Κατοχύρωσης:26-10-2015
Ημερομηνία Λήξης:25-10-2017
Τελευταία Ενημέρωση:11-04-2016
Εταιρία μέσω της οποίας έγινε η κατοχύρωση:ΟΤΕ ΑΕ
Αρθρογραφούν:

Γιώργος Δημοτρομανωλάκης (Παραπολιτικά (Όμιλος Μαρινάκη), Πρώτο Θεμα (παλιότερα, γάβρος ιδιοκτήτης πρώην υπόδικος), Mononews)

εδώ στο Κοντομηναίϊκο με Βερύκιο:
http://www.alpha989.com/Interview.aspx?a_id=74636
και καμιά 10αριά άλλοι που αναφέρει το σάιτ τους αρθρογραφούν κυρίως ναυτιλιακά και επιχειρηματικά, με τάση προς τον ολυμπιακό και το Μητσοτάκη (δε θέλω να βάλω λινκς, κάνει κρα)

Τεχνικός Διευθυντής: Γιώργος Κοσνετζώφ, Περιστεριώτης, (Quantum Business & IT Solution), κονέ στην πολεοδομία, Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη (πρώην στηριγμένος από ΠΑΣΟΚ και σε συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία για την Περιφέρεια τα τελευταία χρόνια μετά τη βούτα των πρώτων γαβρίζει)
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

Δυο πολυ σημαντικα θεματα
Πρωτον οι βουλευτες πολιτικοι π πατησαν τ ποδι τους στη τουμπα αν δν παρουν θεση ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ να μη τολμησουν να πατησουν τ ποδι τους
Δευτερων μητσοτακης μαρινακης κοντομηνας βαρδινογιαννης ολο το κατακαθι και η ντροπη της ελλαδας ενωμενη.
Δεν ξερω τον σαββιδη αν κ δειχνει οκ τυπας, παντως και μονο π τον χρυπαν αυτοι σημαινει οτι χανουν κομματι απ την πιτα τους! Φυσικα και χτυπανε κ τον ΠΑΟΚ και φυσικα και ειναι οι γνωστοι εφοπλησταδες πολιτικοι που στηλιτρετουν τον πλουτο μας

ΣιΧαματα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”