Αγαπητέ κ. Χριστοβασίλη, οι εποχές της μ@λ@κίας πέρασαν. Κορόϊδα ψάξε αλλού.The_Stalker έγραψε: Ο ΠΑΣ λεφτά χρειάζεται, μια τέτοια πρόταση ο Χριστοβασίλης θα τη δεχτεί μόνο αν είναι σίγουρος οτι δεν μπορεί να βγάλει περισσότερα πατώντας τον ΠΑΟΚ πάνω στο πρόβλημά του (ή δίνοντάς τον αλλού, κάτι που μάλλον είναι όνειρο χειμερινής νυκτός).
Αγαπητέ κ. Βελλίδη, επειδή είσαι και τερματάρα ξερωγώ, κάτσε ΠΑΣ ή πήγαινε Σταντάρ Λιέγης (!). Είναι για όλους καλύτερα..
Che, σ' ευχαριστώ από βάθους καρδιάς ρε παλίκαρε!The_Stalker έγραψε: Εγώ δεν θέλω τον Βελλίδη και το έχω ήδη εκφράσει. Δεν θα αρχίσω τα ουρλιαχτά σε περίπτωση που έρθει. Απλώς θα παρακαλέσω να ανοίξει το τόπικ του κάποιος που έχει ανοίξει τόπικ παίκτη του οποίου χάλασε η μεταγραφή..
Ε να του βρούμε μια γκόμενα να πάρει τα πάνω του. Πιο φτηνά θα μας βγει!Jeremy4 έγραψε:Παρεπιπτόντως, από τότε που τον χώρισε η Sylvie, η καριέρα του έχει πάρει την κατιούσα.thanos-xanthi έγραψε:χωρισε απο τη γυναικαρα τη σιλβι, τι να τον κανουμεjohn4serres έγραψε:φαν ντερ φααρτ λενε οι γερμανοι (24)
No Sylvie, no party!
Η φάτσα του είναι αντιτουριστική..K_geo έγραψε:αυτόν τον ronny που ειναι και βραζιλιάνος και "χοντρούλης" γιατί είπαμε δεν μας κάνει;