10.Dimitar Berbatov

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: 10.Dimitar Berbatov

Δημοσίευση από desperando »

aquila έγραψε:Ελπιζω ο σαββιδης μετα την περιπτωση μπερμπατωφ να καταλαβε οτι δεν πρεπει να ανακατευτει ξανα σε μεταγραφες. Περα απο τη χρηματοδοτηση φυσικα.
ελπιζω ο σαββιδης να καταλαβε οτι πρεπει να πρωτα να φερει ανθρωπους που θα προστατευουν τα περιουσιακα του στοιχεια και ανθρωπους που θα ειναι ικανοι να περνουν απο τον καθενα ειτε λεγετε μπερμπατοφ ειτε κιτσιου το 110% τους και οχι κατι δηθεν επαγγελματιες που περισσοτερο μιλανε παρα δουλευουν
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

hasio_john έγραψε:Αφού φτάσαμε να ειρωνευόμαστε ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά ονόματα (παγκοσμίως) που μας έκανε την τιμή να φορέσει τον δικέφαλο στο στήθος, τότε ..... είμαστε άξιοι της μοίρας μας!
Θα παρακαλούσα πολύ φίλε Κώστα να δείξεις τουλάχιστον λίγο σεβασμό στον συγκεκριμένο, όχι λόγω ονόματος, αλλά μιας και είναι ΠΑΙΧΤΗΣ ΜΑΣ! (το ίδιο θα έλεγα και για τον 14)
ΚΡΙΜΑ ρε παιδιά , κρίμα! Μετά από μια όμορφη (εκ του βαθμολογικού αποτελέσματος) βραδιά να βλέπουμε τέτοια! :|
Εδιτ ... δεν ξέρω αν το διόρθωσες εσύ Κώστα ή κάποιος μοντ, αλλά πάλι καλά που μπήκε το "Μ" στο όνομα!
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Αν ήταν ΠΑΊΧΤΗΣ ΜΑΣ, θα έπρεπε να λειτουργεί και ως τέτοιος. Αν θυμάμαι καλά, όταν μετά τον αγώνα με Πανιώνιο όλοι οι ΠΑΊΧΤΕΣ ΜΑΣ μαζί, έβλεπαν τον άλλο αγώνα ΜΑΖΊ, αυτός έφευγε γιατί είχε δική του τηλεόραση.

Σημ. Δεν θα βρεις άλλα, πάνω από 2 σχόλιά μου παρόμοια για παίχτες μας, όλα τα χρόνια που συμμετέχω εδώ.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Σημασία έχει αυτό που είπαμε 543552 φορές.
Από έναν παίκτη πρέπει να παίρνεις το 110%
Και εμείς συνήθως παίρνουμε το 30-40%

SM-G935F
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Ενωθείτε όλοι στον πόλεμο κατά της πράσινης γλύτσας αύριο.
Κανένας Μπερμπάτοφ πάνω από τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Δημοσίευση από Ακάλυπτος »

Ευσεβής πόθος το να σκοράρει.
Απέτυχε η μεταγραφή αγωνιστικά.
Πέτυχε και με το παραπάνω εξω-αγωνιστικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εύχομαι με τον ΠΑΟ να δείξεις λίγες από τις ικανότητές σου.
(η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...)
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Νομίζω αποτυχία σε ολα κ αγωνιστικ α κ εξωαγωνιστικά δεν εκμεταλλευτήκαμε τοτ

Το ποςοςτο που φταιει ο Βούλγαρος εθναι μικρο πιστευω χώρις κανεις να μιλήσει υποθετικά

Κρίμα κ εδω μελλον κολλαει η παροιμία με τα μεταξωτά βρακιά
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

Δημοσίευση από SePuLtUrA_4_ »

SePuLtUrA_4_ έγραψε:Όταν τελειώσουν τα πλευ ωχ θα γράψω 2 πραγματάκια για ένα περιστατικό που δυστυχώς με ξενερωσε. Τώρα μόνο διπλο
Μεγάλε μιτκο σε εκτιμώ απεριόριστα για την τεράστια ποδοσφαιρική σου αξία αλλά έπεσες στα μάτια μου σαν ποδοσφαιριστής του μεγάλου ΠΑΟΚ. Δεν μπορείς ρε φίλε να στραβωνεις με ΠΑΟΚτσακια επειδή σου ζητάνε 10 δευτερόλεπτα από την ζωή σου για να αποθανατησουν μια στιγμή χαράς δίπλα σου. Τέτοιο τουπέ από ποδοσφαιριστή δεν ξαναδα στην ζωή μου...μάλλον δεν κατάλαβες ποτέ η δεν σε ενημέρωσαν σωστά σε ποια ομάδα ήρθες. Όπως και να έχει τέτοιες συμπεριφορές είναι απαράδεκτες. Κανει μπαμ ότι νιώθεις σαν ξένο σωμα...κριμα που δεν σε χαρηκαμε για το ποδοσφαιρικο σου ταλεντο. Σογουρα δεν φταις μόνο εσύ για αυτό.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

παντως κανα δυο φορες σημερα κρατησε την μπαλα και την εδωσε σωστα αν και καλα κλεισμενος
που ηταν μεγαλη ανακουφιση εκεινη την στιγμη!
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

MANIAKOS έγραψε:Νομίζω αποτυχία σε ολα κ αγωνιστικ α κ εξωαγωνιστικά δεν εκμεταλλευτήκαμε τοτ

Το ποςοςτο που φταιει ο Βούλγαρος εθναι μικρο πιστευω χώρις κανεις να μιλήσει υποθετικά

Κρίμα κ εδω μελλον κολλαει η παροιμία με τα μεταξωτά βρακιά
Εγω δε νομιζω οτι ειναι μικρο το δικο του ποσοστο ευθυνης,μικρη σημασια εχει πια.
Δεν πιστευω αλλα και δεν θελω να ειναι του χρονου μαζι μας.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Στη φαση που έστρωσε στο Γκάρι ο αμυντικος το καταλαβε αλλα το εκανε με τετοιο τροπο που δεν την έφτανε κανεις..

Ο Πελκας, για να δει τον Γκαρι δεξια του και να του κανει τετοια καθετη θα επρεπε να κανει save και load 3 φορες τη φαση...

Μεινε Βουλγαρε... Μεινε και παιζε φιλικα...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

SePuLtUrA_4_ έγραψε:
SePuLtUrA_4_ έγραψε:Όταν τελειώσουν τα πλευ ωχ θα γράψω 2 πραγματάκια για ένα περιστατικό που δυστυχώς με ξενερωσε. Τώρα μόνο διπλο
Μεγάλε μιτκο σε εκτιμώ απεριόριστα για την τεράστια ποδοσφαιρική σου αξία αλλά έπεσες στα μάτια μου σαν ποδοσφαιριστής του μεγάλου ΠΑΟΚ. Δεν μπορείς ρε φίλε να στραβωνεις με ΠΑΟΚτσακια επειδή σου ζητάνε 10 δευτερόλεπτα από την ζωή σου για να αποθανατησουν μια στιγμή χαράς δίπλα σου. Τέτοιο τουπέ από ποδοσφαιριστή δεν ξαναδα στην ζωή μου...μάλλον δεν κατάλαβες ποτέ η δεν σε ενημέρωσαν σωστά σε ποια ομάδα ήρθες. Όπως και να έχει τέτοιες συμπεριφορές είναι απαράδεκτες. Κανει μπαμ ότι νιώθεις σαν ξένο σωμα...κριμα που δεν σε χαρηκαμε για το ποδοσφαιρικο σου ταλεντο. Σογουρα δεν φταις μόνο εσύ για αυτό.
Σήμερα πάλι με το σφύριγμα της λήξης έφυγε τρέχοντας βολίδα για τα αποδυτήρια μόλις ο κόσμος ξεχύθηκε μέσα στο γήπεδο, μην τυχόν και κολλήσει επάνω του κανένας φίλαθλος.................ιδρωμένος!!! :x

Πραγματικά ξένο σώμα και τεράστια σνομπαρία φίλε, μου έκανε τρομερά αρνητική εντύπωση για μία ακόμα φορά!!!

Αν τον κρατήσει ο Ιβάν θα κάνει μια ακόμα περισσότερο τεράστια @@παριά μετά από εκείνη που έκανε φέρνοντας τον για το καπρίτσιο του Γιωργάκη, βάζοντας την αρχή του τέλους από τότε για τον Φ.Α.!!!
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Asimos έγραψε:Στη φαση που έστρωσε στο Γκάρι ο αμυντικος το καταλαβε αλλα το εκανε με τετοιο τροπο που δεν την έφτανε κανεις..

Ο Πελκας, για να δει τον Γκαρι δεξια του και να του κανει τετοια καθετη θα επρεπε να κανει save και load 3 φορες τη φαση...

Μεινε Βουλγαρε... Μεινε και παιζε φιλικα...
Βασικά ..... ο Πέλκας τον είδε τον Γκάρι δεξιά του, του πέταξε την ασίστ και την κάρφωσε την γκολάρα.
Ο Μπερμπάτοφ, για να κάνει την προσπάθεια, την κούρσα και την προβολή-ασίστ στον Γκάρι, θα πρέπει να το γυρίσει στο πλέι στέισον ή να του δώσουν αναβολικά για άλογα. :D
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Σωστο, απλως ο ενας το εκανε με τα χερια στις τσεπες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”