Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V

Δημοσίευση από eorptol »

Έχουμε γεμίσει αλλοθρησκους γενιτσαρους πολύ τρύπημα στην πόλη

Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Μαγκες να το ληξουμε εδω, γιατι δεν εχω καμια ορεξη να γινομαι υπερασπιστης της κουλας

Αυτο που ειπα ηταν οτι αν το δεις συνολικα, αν σε ματς του ΠΑΟΚ,
δε μου δινε μαρς πεναλτι στο 12' και μου ακυρωνε γκολ απο αμελητεα επαφη στο 91',
θα ορμουσα σ'οποιον αλλοθρησκο ειχε το θρασος να μου πει γαυρικα επιχειρηματα του στυλ
δεν εδωσε πεναλτι και στους αλλους στο τελος αρα αποκατασταθηκε ισορροπια γιατι "τι σημασια εχει ποιος κερδισε πρωτος πεναλτι ή που ξεραμε αν θα εμπαινε το δικο σου"...

Οπως και θα ορμουσα αν γινοταν σημαια ενα οριακο παθητικο οφσαιτ που κατεληξε σε γκολ
τη στιγμη που το 90% των εξαιρετικα οριακων οφσαιτ ειναι ΠΑΝΤΑ εις βαρος του ΠΑΟΚ (δεν παει για την κουλα, υποψιν..)

Νομιζω ειναι καιρος να βγαλουμε λιγο τις παρωπιδες και ναμαστε λιγακι δικαιοι, σκεφτομενοι παντα τι θα λεγαμε εμεις σε αντιστοιχη περιπτωση, χωρις καποιοι να βγαζουν τα ΠΑΟΚομετρα ή το μεταφραζουν ως πληγμα στο ΠΑΟΚτσηδηλικι..

Y.Γ.
Για να καταλαβετε ποσο λαθος αντιληψη σου δινει η ληψη υπο γωνια
Σε φαση που ο Σουαρες φαινεται οφσαιντ
Εικόνα
στην ιδια ευθεια (η γραμμη απ'το Canal +)
Εικόνα

Υ.Γ. Το ξεφτιλικι των προσκυνημενων του θρηνου συνεχιζεται.. Καθαρο μηνυμα στο Ριτσολι και τα ευρωπαικα λαμογια που εχουν το θρασος για τοσο σκανδαλωδεις διαιτησιες στο καραιταβλι...Ακου κιτρινη καρτα στο Φορτουνη για θεατρο..

Φαση που ο Ιντεγιε ειναι για 2 κιτρινες με την αγκωνια στο σβερκο του αμυντικου αλλα και με το πεσιμο σαν τρενο με μπουνια στο προσωπο του τερματα (πριν τη βγαλει ο αλλος με το χερι, λογω του χτυπηματος),
εδω γινεται κοκκινη στον τερματα :shock: :evil: :cry:

Για το δε πεναλτι, προστεθηκε ακομα ενα στο δρομο που χαραξαν γιαννακο και αλεξανδρης..

Στα φαρμακα ρε..
IKARIA_4

Δημοσίευση από IKARIA_4 »

Υπαρχουν - δεν υπαρχουν, παντα ειναι ευκολο να βρεθουν καποιοι φυτευτοί απο αλλες ενωσεις.δεν ειναι δυσκολο.
Και ενας τρυπιος να υπαρχει, να εισαι σιγουρος οτι θα χρησιμοποιηθει.
Αλλοιως, υπαρχουν κ οι μεταθεσουλες απο πιο ''φιλικα'' εδαφη αδερφε eroptol
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

αυτες οι μεταθεσουλες :(:(
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Simba, εγώ με τη γραμμή το βλέπω οριακό οφσάιντ
giannina4

Δημοσίευση από giannina4 »

το σωστο μαγκες δεν ειναι 'ειναι ή δεν ειναι οφσαιντ'.το σωστο ειναι το τι μπορει να δει ο βοηθος διαιτητης.
γιατι με στοπ-καρε,ψηφιακη γραμμη στο χορταρι, τη μουρη μου κολλημενη στην οθονη και ψαχνω να δω αν περισσευει το γονατο του τζιμπουρ και του αλλου της μπαρτσελονα.και κανετε και κριτικη κιολας σε τετοιες φασεις. αμα ειστε τοσο καλοι, πατε σε μια σχολη διαιτησιας να σφυρατε εσεις.εχουμε 10 σελιδες τωρα και βγαζουμε συμπερασμα αν αδικηθηκε ο πανιωνιος ή η αεκ αντι να πουμε οτι αυτη η φαση ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΡΟΗ, ειτε ειναι ειτε δεν ειναι εν τελει οφσαιντ.και οχι μονο αυτη η φαση, παμπολλες κατα καιρους που διαφοροι εξυπνοι του πληκτρολογιου κοκαλωνουν ενα βιντεο και λενε 'να,ηταν αουτ,πλαγιο,οφσαιντ,μεσα,εξω κλπ'.το θεμα ειναι να κανουμε κριτικη σε οφθαλμοφανεις φασεις που τις καταλαβαινουμε κι εμεις απο το λαιβ.με ριπλει και γραμμες ειναι πολυ ευκολο και τζαμπα μαγκια κατ'εμε.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

hasio_john έγραψε:Γελάει ο κάθε νοήμωνας (υγιής) φίλαθλος ανά την επικράτεια, με τις καφρίλες που βλέπουμε!
Πιστεύω ότι μέχρι και οι ίδιοι οι γάβροι έχουν αρχίσει να ξενερώνουν με την ομάδα του δημοσίου..

Αυτοί που πληρώνουν και λεφτά από την τσεπη τους για να βλέποουν αυτά να μας τα λένε να τα μαθαίνουμε κι εμείς για να φρίτουμε μαζί.
Πάω να δω τώρα ευρωπαική μπάλα και αύριο έχει ΠΑΟΚ, αντε γεια.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Πόσο χάλια ο βάζελος και πόσο τυχερός που καταφέρνει προς το τέλος πάντα να βάζει ένα γκολ!
Βέβαια υπάρχει χρόνος ακόμα για ισοφάριση, αλλά με τέτοιο φάρδος, δεν θα παίξει τέτοιο σενάριο!
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Ο κλασικος κωλοφαρδος βαζελος που παιζει τοσο χαλια και δεν βλεπεται να βαζει γκολ απο το πουθενα δυστυχως ειναι η πραγματικοτητα
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Δοκάρι ο Αστέρας στο 90 και μετά από 2 λεπτά βάζει άλλο ένα η ζέλα!
Ηχώ και αντίλαλος ακούγεται από την κωλοχαραμάδα τους!
Άβαταρ μέλους
spyretto

Και τέταρτοι να βγούμε αν ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που πρέπει να είναι δεν έχουν καμμιά ελπίδα στα πλέιοφ.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Πάντως 4οι δεν θα βγουμε.. 8-)
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

giannina4 έγραψε:το σωστο μαγκες δεν ειναι 'ειναι ή δεν ειναι οφσαιντ'.το σωστο ειναι το τι μπορει να δει ο βοηθος διαιτητης.
γιατι με στοπ-καρε,ψηφιακη γραμμη στο χορταρι, τη μουρη μου κολλημενη στην οθονη και ψαχνω να δω αν περισσευει το γονατο του τζιμπουρ και του αλλου της μπαρτσελονα.και κανετε και κριτικη κιολας σε τετοιες φασεις. αμα ειστε τοσο καλοι, πατε σε μια σχολη διαιτησιας να σφυρατε εσεις.εχουμε 10 σελιδες τωρα και βγαζουμε συμπερασμα αν αδικηθηκε ο πανιωνιος ή η αεκ αντι να πουμε οτι αυτη η φαση ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΡΟΗ, ειτε ειναι ειτε δεν ειναι εν τελει οφσαιντ.και οχι μονο αυτη η φαση, παμπολλες κατα καιρους που διαφοροι εξυπνοι του πληκτρολογιου κοκαλωνουν ενα βιντεο και λενε 'να,ηταν αουτ,πλαγιο,οφσαιντ,μεσα,εξω κλπ'.το θεμα ειναι να κανουμε κριτικη σε οφθαλμοφανεις φασεις που τις καταλαβαινουμε κι εμεις απο το λαιβ.με ριπλει και γραμμες ειναι πολυ ευκολο και τζαμπα μαγκια κατ'εμε.
Αυτο θελω να πω φιλε μου τοσες σελιδες, πως και με το παραδειγμα της μπαρτσα προκειται για οριακη φαση και οχι 1 μετρο ΟΦΣΑΙΤΑΡΑ που λενε καποιοι φιλοι...

Οπως επισης δε γινεται τετοιες φασεις οριακες να ειναι μονιμως εις βαρος των "πας μη γαυρος" ομαδων...

Στα ευνομουμενα πρωταθληματα τετοιες φασεις πηγαινουν εκατερωθεν και οχι μονοπατα υπερ της μιας ομαδας..

Και στην τελικη, δεν ξερω αν ειναι τελικα μυθος το "οριακη φαση ειναι υπερ του επιτιθεμενου γιατι η πεμπτουσια του ποδοσφαιρου ειναι να σημειωνονται γκολ και οχι να ακυρωνονται", αλλα εμενα με βρισκει απολυτα συμφωνο.. ;)

Υ.Γ. Χτυπησε παλι η κωλοφαρδια του βαζελου..Απαγορευεται ρε φουστη μου αυτη η ομαδα να μπει σε (ακομα μεγαλυτερη) κριση? Ολα καλα να της πανε συνεχεια?
Άβαταρ μέλους
fwtis

Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V

Δημοσίευση από fwtis »

Ένας Καρελης τους κρατάει..
Το έχω ξαναπεί το θέλω.
Για γαύρο δεν μιλάω αφού τον ξερουμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fwtis την Κυρ 13 Δεκ 2015, 21:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Υπάρχει κανονισμός που να λέει ότι οταν ο τερματάς βγει από την περιοχή του και διώξει με το χέρι χωρίς ο αντίπαλος να είναι σε προφανή θέση για γκολ είναι κόκκινη κάρτα; Ανεξάρτητα από το επιθετικό φάουλ που ας πούμε - για την αξία της συζήτησης - ότι δεν το ειδε.
Γιατί εγώ δεν τον ξέρω αυτόν τον κανονισμό.

Αν είδε ότι ο Ιντέγιε είναι σε θέση για γκολ και δεν είδε το φάουλ τότε το παίδι έχει πρόβλημα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”