Vladan Ivic
- The_Stalker
Re: Vladan Ivic
ΟΧΙ, δεν με αρκεί που το είπε ο προπονητής και ΝΑΙ, πρέπει να με πει και το λόγο όποιος θέλει να δικαιολογήσει την άποψή του.
Ο προπονητής μπορεί να το είπε - λέω εγώ - για να δικαιολογηθεί ο ίδιος. Ή λόγω της πίεσης. Ή επειδή δεν γουστάρει κάποιον για τον α ή β λόγο και το τραβάει παραπάνω βλέποντας φαντάσματα. Όπως τα είπε ο ευλογητός και πάνω από μία και δύο φορές. Αλλά όταν έπαιρνε τηλέφωνα τους παίκτες ενώ προπονητής ήταν ο Μπλαχίν και ήρθε μετά η τεσσάρα από το σκουλήκι, δεν μίλησε κανείς για στήσιμο..
Δεν θα ήθελα να συγκρίνω σε καμιά περίπτωση τον Ίβιτς με τον τσομπάνη, για τον οποίο εσύ θεωρείς ότι τον έστησαν, εγώ θεωρώ ότι έπρεπε να τον στήσουν στον τοίχο. Το ότι ο Ίβιτς που εμπιστευόμουνα έκανε τέτοιο ατόπημα κάνει ακόμα χειρότερα τα πράγματα.
Και παλιά δεν παίρναμε αποτελέσματα. Και με τα ιερά τέρατα. Όμως ΤΟΣΟ δηλητήριο δεν υπήρχε ποτέ, μα ποτέ. Αυτό είναι φαινόμενο που ξεκίνησε από ΘΖ και μετά. Όσο για τις συμπεριφορές κάποιων μην ορκίζεσαι. Μπορεί και να μην ξέρεις (ξέρουμε) κάποια πράγματα, μπορεί και να αλλάζουν. Η κόκκινη φανέλα του κοντρέρας μετά τα δάκρυα κάτι θα έπρεπε να μας είχε διδάξει.
Θέλω να κάνω και μια γενική ερώτηση προς όποιον γνωρίζει. Πολλοί γράψατε για Γιώργο Σαββίδη ότι είναι κολλητός με Κλάους και Τζαβ. Γνωρίζετε κάτι παραπάνω ή είναι συμπεράσματα που βγαίνουν από δυό φωτογραφίες; Πραγματικά θα ήθελα να μάθω.
Ο προπονητής μπορεί να το είπε - λέω εγώ - για να δικαιολογηθεί ο ίδιος. Ή λόγω της πίεσης. Ή επειδή δεν γουστάρει κάποιον για τον α ή β λόγο και το τραβάει παραπάνω βλέποντας φαντάσματα. Όπως τα είπε ο ευλογητός και πάνω από μία και δύο φορές. Αλλά όταν έπαιρνε τηλέφωνα τους παίκτες ενώ προπονητής ήταν ο Μπλαχίν και ήρθε μετά η τεσσάρα από το σκουλήκι, δεν μίλησε κανείς για στήσιμο..
Δεν θα ήθελα να συγκρίνω σε καμιά περίπτωση τον Ίβιτς με τον τσομπάνη, για τον οποίο εσύ θεωρείς ότι τον έστησαν, εγώ θεωρώ ότι έπρεπε να τον στήσουν στον τοίχο. Το ότι ο Ίβιτς που εμπιστευόμουνα έκανε τέτοιο ατόπημα κάνει ακόμα χειρότερα τα πράγματα.
Και παλιά δεν παίρναμε αποτελέσματα. Και με τα ιερά τέρατα. Όμως ΤΟΣΟ δηλητήριο δεν υπήρχε ποτέ, μα ποτέ. Αυτό είναι φαινόμενο που ξεκίνησε από ΘΖ και μετά. Όσο για τις συμπεριφορές κάποιων μην ορκίζεσαι. Μπορεί και να μην ξέρεις (ξέρουμε) κάποια πράγματα, μπορεί και να αλλάζουν. Η κόκκινη φανέλα του κοντρέρας μετά τα δάκρυα κάτι θα έπρεπε να μας είχε διδάξει.
Θέλω να κάνω και μια γενική ερώτηση προς όποιον γνωρίζει. Πολλοί γράψατε για Γιώργο Σαββίδη ότι είναι κολλητός με Κλάους και Τζαβ. Γνωρίζετε κάτι παραπάνω ή είναι συμπεράσματα που βγαίνουν από δυό φωτογραφίες; Πραγματικά θα ήθελα να μάθω.
Πολύ περίεργη η κατάσταση με τα εσωτερικά της ομάδας.
Γεγονός1: ο προπονητής βγήκε και είπε δημόσια ότι κάποιοι παίκτες είχαν εσκεμμένα κακή απόδοση.
Γεγονός2: είπε ότι ήθελε να ξεκινήσει κάποιους άλλους αλλά τελικά έκανε λάθος και ξεκίνησε αυτούς που υποπτεύονταν ότι θα έχουν εσκεμμένα κακή απόδοση.
Γεγονός3: Οι 2 παίκτες που έπαιξαν σήμερα και δεν έπαιξαν την Πέμπτη είναι ο τερματοφύλακας και ο βασικός σου σεντερ μπάκ. Ο πρώτος βγήκε στο 15 με υποψία θλάσης και ο δεύτερος είχε ίωση την περασμενη βδομάδα.
Γεγονός4: Ιωση επίσης έχουν 2 επιθετικοί σου και δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν.
Δεν ξέρω εάν ο προπονητής έχει φαντασιώσεις και ψάχνει να βρεί δικαιολογίες, αλλά για να πιστέψω ότι υπάρχει κάποια συνωμοσία θα χρειαστεί κάτι χειροπιαστό, ίσως κάτι που να σχετίζεται με τα παραπάνω. Προσωπικά αυτό που βλέπω στο γήπεδο, είναι ότι αμυντικά η ομάδα είναι ανύπαρκτη, ειδικά το κέντρο της άμυνας που ΔΕΝ μπορεί να καθαρίσει μιά σέντρα. Θα το έθετα ως Γεγονός0, ότι τα περισσότερα γκόλ που τρώμε έρχονται από γιόμες στο κέντρο της άμυνας. Επίσης, μετά την φυγή του Ράτς δεν υπάρχει αριστερό μπακ και φυσικά λείπουν τα σοβαρά 8αρο10άρια στον άξονα. Οι ομάδες φτιάχνονται από την άμυνα και φέτος έχουμε παίκτη επιπέδου ΠΑΟΚ μόνο στα δεξιά της άμυνας.
Αν έχει δίκιο ο προπονητής θα είναι φυσικά τραγικό, αλλά και αν δεν έχει δίκιο είναι τραγικό όταν κατηγορούνται με τέτοιο τρόπο παίκτες του ΠΑΟΚ, ενώ ίσως απλά να φταίει η ποδοσφαιρική ανυπαρξία τους. Δεν ξέρω, αλλά εμένα μου φαίνεται ότι το τελευταίο σενάριο είναι πιο πιθανό. Και φυσικά φταίει το ότι τόσα χρόνια επί Σαββίδη δεν μπορούμε να βρούμε ένα κανονικό σέντερ μπακ.
Γεγονός1: ο προπονητής βγήκε και είπε δημόσια ότι κάποιοι παίκτες είχαν εσκεμμένα κακή απόδοση.
Γεγονός2: είπε ότι ήθελε να ξεκινήσει κάποιους άλλους αλλά τελικά έκανε λάθος και ξεκίνησε αυτούς που υποπτεύονταν ότι θα έχουν εσκεμμένα κακή απόδοση.
Γεγονός3: Οι 2 παίκτες που έπαιξαν σήμερα και δεν έπαιξαν την Πέμπτη είναι ο τερματοφύλακας και ο βασικός σου σεντερ μπάκ. Ο πρώτος βγήκε στο 15 με υποψία θλάσης και ο δεύτερος είχε ίωση την περασμενη βδομάδα.
Γεγονός4: Ιωση επίσης έχουν 2 επιθετικοί σου και δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν.
Δεν ξέρω εάν ο προπονητής έχει φαντασιώσεις και ψάχνει να βρεί δικαιολογίες, αλλά για να πιστέψω ότι υπάρχει κάποια συνωμοσία θα χρειαστεί κάτι χειροπιαστό, ίσως κάτι που να σχετίζεται με τα παραπάνω. Προσωπικά αυτό που βλέπω στο γήπεδο, είναι ότι αμυντικά η ομάδα είναι ανύπαρκτη, ειδικά το κέντρο της άμυνας που ΔΕΝ μπορεί να καθαρίσει μιά σέντρα. Θα το έθετα ως Γεγονός0, ότι τα περισσότερα γκόλ που τρώμε έρχονται από γιόμες στο κέντρο της άμυνας. Επίσης, μετά την φυγή του Ράτς δεν υπάρχει αριστερό μπακ και φυσικά λείπουν τα σοβαρά 8αρο10άρια στον άξονα. Οι ομάδες φτιάχνονται από την άμυνα και φέτος έχουμε παίκτη επιπέδου ΠΑΟΚ μόνο στα δεξιά της άμυνας.
Αν έχει δίκιο ο προπονητής θα είναι φυσικά τραγικό, αλλά και αν δεν έχει δίκιο είναι τραγικό όταν κατηγορούνται με τέτοιο τρόπο παίκτες του ΠΑΟΚ, ενώ ίσως απλά να φταίει η ποδοσφαιρική ανυπαρξία τους. Δεν ξέρω, αλλά εμένα μου φαίνεται ότι το τελευταίο σενάριο είναι πιο πιθανό. Και φυσικά φταίει το ότι τόσα χρόνια επί Σαββίδη δεν μπορούμε να βρούμε ένα κανονικό σέντερ μπακ.
Αν υπάρχει ποδοσφαιρική ανυπαρξία, στο καλό όλοι και η ευθύνη σε αυτούς που τους έφεραν, σε αυτούς που τους πληρώνουν και σε αυτούς που τους γλύφουν από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Πλέον το θέμα, θα ξεφύγει από το επίπεδο ΠΑΟΚ, δεν μαζεύεται
SM-G935F
Πλέον το θέμα, θα ξεφύγει από το επίπεδο ΠΑΟΚ, δεν μαζεύεται
SM-G935F
Γρηγόρη, μόνο ΠΑΟΚ δεν είναι. Για να σώσει το κεφάλι του ανατίναξε τον ΠΑΟΚ και η ζημιά που έκανε θα περάσουν χρόνια να γιατρευτεί. Αν ήταν σοβαρός θα έπρεπε να λύσει το θέμα χωρίς να κάνει τσίρκο την ομάδα ή να παραιτηθεί. Τί έκανε τόσο καιρό που το έβλεπε?. Τι μέτρα πήρε? Δεν χρειάζεται να γελάει όλη η Ελλάδα με τον ΠΑΟΚ. Με μια λέξη ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟΣ.goran 64 έγραψε:Προσωπικά γούσταρα πολύ που έπαιξες το κεφάλι σου κορώνα-γράμματα απόψε με όσα είπες!!!!
Αναγνωρίζω ότι σαν νέος-άπειρος προπονητής κάνεις λάθη, ίσως και επί λαθών, αλλά για ένα είμαι βέβαιος:
είσαι...
![]()
Υ.Γ. Εύχομαι να τα καταφέρεις και να μείνεις στον Π.Α.Ο.Κ. άλλα 10 χρόνια!!!!![]()
Ξέρω ότι αυτό δεν εξαρτάται κυρίως από σένα, αλλά "η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία" ρε παλίκαρε!!!!
ΥΓ.Μας έκανε θέαμα για τα πρωινάδικα και τα μεσημεριανάδικα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KOSTAS54 την Τρί 29 Νοέμ 2016, 08:52, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Διαφωνώ πλήρως. Όλοι είδαμε τον χθεσινό αγώνα. Όλοι είδαμε το πρώτο ημίχρονο και το δεύτερο. Ας μου δικαιολογήσει κάποιος την χαώδη διαφορά στην απόδοση της ομάδας μεταξύ πρώτου και δευτέρου ημιχρόνου και τα παιδικά γκολ που δέχθηκε. Στην Ελλάδα ζούμε που τίποτε δεν γίνεται τυχαία.
Τη στιγμή αυτή συντάσσομαι με τον προπονητή.
Δεν θέλω να ξαναζήσω το ίδιο έργο όπως τότε, επί ΑΑ, που μετά την μεγάλη νίκη στο Καραϊσκάκη η ομάδα δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια της.
Δεν θέλω να ξαναζήσω το ίδιο έργο όπως τότε, επί ΑΑ, που μετά την μεγάλη νίκη στο Καραϊσκάκη η ομάδα δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια της.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Τρί 29 Νοέμ 2016, 08:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Για μενα υπαρχουν δυο βασικοι λογοι ενας παικτης να "στηθει" η τελος παντων να παιζει ασχημα εσκεμμενα σε καποια ματς...ειτε ειναι βαρβατο κανονικο στησιμο για στοιχημα ειτε επειδη αυτος και καποιοι αλλοι παικτες θελουν να διωξουν τον προπονητη για χψ λογους...απο τη μια θεωρω πολυ τραβηγμενο να μιλαμε για στοιχημα ειδικα για παικτες που αμειβονται τοσο καλα...δηλαδη ο κλαους οταν παστελωνε τοσα χρονια με σχετικα μικρο μισθο δεν στηνοταν αλλα το κανει τωρα που παιρνει τα κερατα του? Ο γλυκος? Που εχει κανει και τους πλεον καχυποπτους να αλλαξουν αποψη? Ο πελκας? Εδω γελαμε...και θα πρεπει να μιλαμε για τρελα ποσα αν παικτες στηνονται σε τετοιο επιπεδο,το θεωρω τραβηγμενο απο τα μαλλια
Τωρα αν θελουν να φανε καποιοι τον ιβιτς μπορω ισως να το δεχτω σαν βαση συζητησης...αλλα δεν ειναι δυνατον στον ΠΑΟΚ να θελουν οι παικτες να φανε 4-5 προπονητες στη σειρα,δεν ειναι λογικο! Εχουν περασει ποσοι προπονητες και τεχνικοι διευθυντες που εχουν φαει τα γηπεδα με το κουταλι και καταφεραν οι τζαβελλας με τον τζιωλη και τον κλαους η δεν ξερω ποιον αλλον (το παρεακι αλλαζει καθε σεζον,εχω μπερδευτει) να τους παιζουν ολους στα δαχτυλα και να κινουν τα νηματα στον ΠΑΟΚ? Τυφλα να εχει ο βαρις και ο λιτλφινγκερ στη δολοπλοκια! Και ολο αυτο γιατι? Για να κανουν κουμαντο? Ναι επειδη ολοι οι παικτες θελουν να παιζουν σε μια ομαδα που αποτυγχανει καθε χρονο και αρα και οι ιδιοι. Γιατι ολοι οι παικτες που ειναι πρωτοι μετα απο διπλο στο γαυρο και εχουν βασιμες ελπιδες να γραψουν ιστορια προτιμανε να κανουν κουμαντο στα αποδυτηρια...
Επι ζαγορ ο ΠΑΟΚ ειχε παικτες που εκαναν θεμα αν δεν πληρωνονταν,παικτες που μετα την εκαναν για γαυρο μετα,παικτες που παλι τοτε λεγανε καποιοι για κλικες κτλ...παντου υπαρχουν καποιες κλικες,παντου καποιοι παικτες γουσταρουν καποιον προπονητη περισσοτερο η λιγοτερο αλλα μονο σε εμας καθε χρονο το ιδιο στορυ...η σαπιλα υπαρχει στο οτι δεν εχουμε βαλει σωστες βασεις πουθενα...ουτε παικτικα(φετος εγινε προοδος) ,προπονητικα δεν εχουμε εναν σαντος να σφιξει τα λουρια, παρασκηνιακα απολυτο τιποτα και με εναν ιβαν που ψαχνεται συνεχεια με τα χιλια δυο στραβα του χαρακτηρα του...οταν θα προοδευσουμε σε αυτα θα ξεχασουμε τα παρεακια και τα στησιματα
Υγ: ο υιος σαββιδης ας μου πει καποιος πως στηνεται ρε παιδια και πως εμπλεκεται? Γιατι θα τρελαθω!
Τωρα αν θελουν να φανε καποιοι τον ιβιτς μπορω ισως να το δεχτω σαν βαση συζητησης...αλλα δεν ειναι δυνατον στον ΠΑΟΚ να θελουν οι παικτες να φανε 4-5 προπονητες στη σειρα,δεν ειναι λογικο! Εχουν περασει ποσοι προπονητες και τεχνικοι διευθυντες που εχουν φαει τα γηπεδα με το κουταλι και καταφεραν οι τζαβελλας με τον τζιωλη και τον κλαους η δεν ξερω ποιον αλλον (το παρεακι αλλαζει καθε σεζον,εχω μπερδευτει) να τους παιζουν ολους στα δαχτυλα και να κινουν τα νηματα στον ΠΑΟΚ? Τυφλα να εχει ο βαρις και ο λιτλφινγκερ στη δολοπλοκια! Και ολο αυτο γιατι? Για να κανουν κουμαντο? Ναι επειδη ολοι οι παικτες θελουν να παιζουν σε μια ομαδα που αποτυγχανει καθε χρονο και αρα και οι ιδιοι. Γιατι ολοι οι παικτες που ειναι πρωτοι μετα απο διπλο στο γαυρο και εχουν βασιμες ελπιδες να γραψουν ιστορια προτιμανε να κανουν κουμαντο στα αποδυτηρια...
Επι ζαγορ ο ΠΑΟΚ ειχε παικτες που εκαναν θεμα αν δεν πληρωνονταν,παικτες που μετα την εκαναν για γαυρο μετα,παικτες που παλι τοτε λεγανε καποιοι για κλικες κτλ...παντου υπαρχουν καποιες κλικες,παντου καποιοι παικτες γουσταρουν καποιον προπονητη περισσοτερο η λιγοτερο αλλα μονο σε εμας καθε χρονο το ιδιο στορυ...η σαπιλα υπαρχει στο οτι δεν εχουμε βαλει σωστες βασεις πουθενα...ουτε παικτικα(φετος εγινε προοδος) ,προπονητικα δεν εχουμε εναν σαντος να σφιξει τα λουρια, παρασκηνιακα απολυτο τιποτα και με εναν ιβαν που ψαχνεται συνεχεια με τα χιλια δυο στραβα του χαρακτηρα του...οταν θα προοδευσουμε σε αυτα θα ξεχασουμε τα παρεακια και τα στησιματα
Υγ: ο υιος σαββιδης ας μου πει καποιος πως στηνεται ρε παιδια και πως εμπλεκεται? Γιατι θα τρελαθω!
Και μετα τον ελαχιστο υπνο,προσφορα για αλλη μια φορα της αγαπημενης μας ομαδας,η γνωμη μου δεν αλλαζει τελικα.Βλανταν τα εκανες τατιανα...Δεν ξερω ποσο καιρο θα παρει να συνελθει ο ΠΑΟΚ μετα απο αυτο,εδωσες την καλυτερη ευκαιρια σε συνομωσιολογους,ΑΡΔ,φιλους και εχθρους να ξεσπαθωσουν και να χρησιμοποιησουν την εκλπηκτικη μας εσωστρεφεια εναντιον της ομαδας.Ακομα και δικιο να εχεις που τιποτα δεν συνηγορει σε αυτο,τουλαχιστον κατα την δικη μου αποψη,ο τροπος που το χειριστηκες ηταν ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ.
Υ.Γ Θυμαμαι την κοντρα Δωνη,Γκαρσια και πως αυτη επηρεασε σε μεγαλο βαθμο και την θητεια του πρωτου στον παγκο και γελαω πικρα με την διαφορα αντιμετωπισης στα 2 θεματα,πως αλλαζουμε πλευρες απο παικτες σε προπονητες επειδη γουσταρουμε η οχι φατσε,προσωπα και καταστασεις.
Υ.Γ Θυμαμαι την κοντρα Δωνη,Γκαρσια και πως αυτη επηρεασε σε μεγαλο βαθμο και την θητεια του πρωτου στον παγκο και γελαω πικρα με την διαφορα αντιμετωπισης στα 2 θεματα,πως αλλαζουμε πλευρες απο παικτες σε προπονητες επειδη γουσταρουμε η οχι φατσε,προσωπα και καταστασεις.
Να σου θυμίσω ότι διαφορές απόδοσης μέχρι το 70 και μετά, συμβαίνουν από τον 1ο αγώνα πρωταθλήματος.ΑποστόληςΑ έγραψε:Διαφωνώ πλήρως. Όλοι είδαμε τον χθεσινό αγώνα. Όλοι είδαμε το πρώτο ημίχρονο και το δεύτερο. Ας μου δικαιολογήσει κάποιος την χαώδη διαφορά στην απόδοση της ομάδας μεταξύ πρώτου και δευτέρου ημιχρόνου και τα παιδικά γκολ που δέχθηκε. Στην Ελλάδα ζούμε που τίποτε δεν γίνεται τυχαία.
Joshua.. σε περιοδους κρισης..η πιο τολμηρη αποφαση ειναι συχνα η πιο ασφαλης..joshua έγραψε:Και μετα τον ελαχιστο υπνο,προσφορα για αλλη μια φορα της αγαπημενης μας ομαδας,η γνωμη μου δεν αλλαζει τελικα.Βλανταν τα εκανες τατιανα...Δεν ξερω ποσο καιρο θα παρει να συνελθει ο ΠΑΟΚ μετα απο αυτο,εδωσες την καλυτερη ευκαιρια σε συνομωσιολογους,ΑΡΔ,φιλους και εχθρους να ξεσπαθωσουν και να χρησιμοποιησουν την εκλπηκτικη μας εσωστρεφεια εναντιον της ομαδας.Ακομα και δικιο να εχεις που τιποτα δεν συνηγορει σε αυτο,τουλαχιστον κατα την δικη μου αποψη,ο τροπος που το χειριστηκες ηταν ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ.
Αν θεωρεις τολμηρη την αποφαση του Ιβιτς να μου επιτρεψεις να διαφωνησω,αλλα ειπαμε πριν 1 μηνα για ολα εφταιγε η μιρλα του παοκτση που καταστρεφει την ομαδα,τωρα φταινε οι παικτες που τρωνε τον προπονητη για να, να,να,αληθεια γιατι τον τρωνε? Παντα φταιει κατι εκτος απο το προφανες θα πω εγω.ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΗ που γινονται εδω και χρονια στην ομαδα ειναι αμιγως ποδοσφαιρικα.Οταν και αν το καταλαβει κανεις ισως αλλαξει κατι.
Το να φταινε συνεχεια οι προπονητες το θεωρεις φυσιολογικο ?
Χθες παντως οι λογοι που χασαμε δεν ηταν αμιγως ποδοσφαιρικοι..
Οπως δεν ηταν σε αρκετα ματς τα τελευταια χρονια...
Καποιος επρεπε να σπασει το αποστημα.. και αυτος θα ηταν μονο ενας ανθρωπος που νιωθει απο ΠΑΟΚ.
Οι υπολοιποι ηταν μισθοφοροι και θα πω εγω λιγο πολυ στα @@ τους..
Ο ΑΑ αποτελει εξαιρεση στον κανονα..
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ.
Χθες παντως οι λογοι που χασαμε δεν ηταν αμιγως ποδοσφαιρικοι..
Οπως δεν ηταν σε αρκετα ματς τα τελευταια χρονια...
Καποιος επρεπε να σπασει το αποστημα.. και αυτος θα ηταν μονο ενας ανθρωπος που νιωθει απο ΠΑΟΚ.
Οι υπολοιποι ηταν μισθοφοροι και θα πω εγω λιγο πολυ στα @@ τους..
Ο ΑΑ αποτελει εξαιρεση στον κανονα..
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ.
Οταν δεν εχει στηθει κανενα σοβαρο προτζεκτ 5 χρονια τωρα και οι προπονητες που περασαν απο την ομαδα πλην Στεφενς, που εκει υπαρχει διαφορετικη περιπτωση λαθους,ηταν ειτε γραφικοι,ειτε καλα καλα ουτε καν προπονητες,ΝΑΙ πριν φτασω στις θεωριες συνομωσιας πρεπει πρωτα να ασχοληθω με αλλα πραγματα.Ενα σοβαρο προτζεκτ υπηρξε πριν 10 χρονια πλεον σχεδον και παρολο που στηριζοταν σε πηλινα ποδια αντεξε 3 χρονια και γκρεμιστηκε οταν ουσιαστικα κατερευσε ο πηλος.
Υ.Γ Ναι το διαβασα και αλλου,ο Ιβιτς επειδη αυτη τη στιγμη εξυπηρετει τις αποψεις καποιων νιωθει απο ΠΑΟΚ,ενω ο ΓΧ ειναι τσουτσεκι που ζει εις βαρος του ΠΑΟΚ...
Υ.Γ Ναι το διαβασα και αλλου,ο Ιβιτς επειδη αυτη τη στιγμη εξυπηρετει τις αποψεις καποιων νιωθει απο ΠΑΟΚ,ενω ο ΓΧ ειναι τσουτσεκι που ζει εις βαρος του ΠΑΟΚ...
Πως το λεει ο ποιητης?
Όταν θα `ρθείς να με ξεθάψεις απ’ τις στάχτες
και διώξεις από πάνω μου όλη τη σκουριά
και ξαναβάλεις τις ρόδες μου σε ράγες
και εγώ αρχίσω να κυλάω ξανά
Τότε οι λύπες θα με ψάχνουν
και άνεργες θα θρηνούν
Θα πέφτουν μανιασμένες οι βροχές
και θα ρωτούν
Τι έγινε εκείνο το τρένο που έβλεπε
τα άλλα τρένα να περνούν