Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
jibbie

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Δημοσίευση από jibbie »

ABALAEA2 έγραψε:
joshua έγραψε:Ειμαι ο μονος που μπερδευεται οταν ακουει οτι μετα την αποκτηση 2 εξτρεμ εγκαταλειπεται το 4-3-3 και παμε για 4-4-2; Ειμαι ο μονος που νομιζει οτι με 2 καθαρα εξτρεμ θα επρεπε να ισχυει το αντιθετο;
Πιο μέσα στο μυαλό μου δεν θα μπορούσες να είσαι!! Ακόμα και να στο σφυράει ο σερ Δώνης, πόσο ζώο πρέπει να είσαι για να γράφεις αυτή τη μαλ@κία??? Ένα είναι σίγουρο. Το μόνο που δεν μπορεί να παιχτεί με τα 2 μαυράκια μέσα είναι το 4-4-2....
βασικα, μεχρι να βρουν ρυθμο οοοολοι αυτοι, μηπως να τ αφηναμε στο 4-2-3-1; λεω εγω τωρα :lol:
Άβαταρ μέλους
Paok_eisai_4

Δημοσίευση από Paok_eisai_4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο περιβόητος Μπουχαλάκης είναι αμυντικο χαφ;

ρε Αποστολη εδω χασαμε την μπαλα με τις ανακοινωσεις ρωτας για τον μπουχαλακη???χαχα!!ναι β εθνικη παιζει και ψιλο 8αρι ομως ο μπουχαλακης..για ΠΑΟΚ δεν ξερω ακριβως που θα βοηθησει...
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Η λογική λέει 4-3-3, ναι και να σπρώχνονται Κλάους-Σάλπι για τη θέση μαζί με τα μαυράκια.

Οι 3 από πίσω ποιοι θα είναι; Λαζάρ-Κάτσε-Φωτάκης;

για να είναι ο Κατσούρ δίδυμο με τον Κροάτη;

Γιατί εγώ τον Κατσούρ θα τον ήθελα πιο μπροστά για να φτιάχνει παιχνίδι και να κουβαλάει μπάλα; Ο Κροάτης είδα οτι μπορεί να κάνει πρώτη πάσα και βλέπει γήπεδο, οπότε εάν από εκεί παίρνει μπάλα ο Κατσούρ και μοιράζει είτε στο Σέρβο είτε ανοίγει το παιχνίδι, πιστεύω θα βοηθούσε πιο πολύ.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

bane1980 αν με 3 καινούριους μεσοεπιθετικούς δω στη βασική εντεκάδα τον Φωτακη θα πάθω εγκεφαλικο :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Λαζαρ και Κατσουράνης θα παίζουν οπωσδήποτε. Μαζί και ο Kace. Όταν θα είναι έτοιμος ο Vukic θα πάρει τη θέση του Ρουμάνου ή του Κατσουρ, με τον Ρουμάνο να υπάρχει η πιθανότητα να αγωνιστεί και σαν αμυντικο χαφ. Τον Garcia δεν βλέπω να χωράει στο σύστημα. Για Φωτάκη ουτε λόγος...
Μπροστά αν είναι έτοιμοι οι μαύροι θα παίζουν κι οι δύο με φορ τον Αθανασιάδη ή τον Σαλπι.
Αν πάρουμε και τον Μπουχαλάκη νομίζω ότι κλείνει καλά η μεταγραφική περίοδος...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Λουκάς κάπου διάβασα ότι θα συνεχίσει στην Ιταλία.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

chrisg4 έγραψε:bane1980 αν με 3 καινούριους μεσοεπιθετικούς δω στη βασική εντεκάδα τον Φωτακη θα πάθω εγκεφαλικο :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Αυτό ακριβώς λέω!
Οτι δεν μου κάνει να είναι μέσα ο Φωτάκης για να παίζει ο Κατσούρ αμυντικός, αλλά εάν πας πίσω τον Κατσούρ και με τον Γκαρσία να μην βγάζει παιχνίδι βασικός φοβάμαι, μένουν Λαζάρ και Κάτσε για κέντρο συν ένας ακόμη. (και ο μικρός παίρνει τις κίτρινες όπως ο γαύρος τα φάουλ εκτός περιοχής...).

ΥΓ. Ενα φύγει ο Έττο μένουμε με τους δύο μικρούς;
ΥΓ2. Κανείς δεν ανησυχεί με το Σταφ και οτι ο Λίνο μένει μόνος στη θέση για 1,5 μήνα;
monopaokre

Δημοσίευση από monopaokre »

Εμένα το ότι έψαξαν ΚΑΙ για δεκάρι(άπο ότι λέτε ο Σέρβος είναι καθαρό δεκάρι,διορθώστε με αν έχω λάθος) σε συνδυασμό ότι ο Λόρενς μόνο στον άξονα φαίνεται χρήσιμος με κάνουν να πιστεύω ότι η ομάδα προορίζεται για 4-5-1. Αν όχι απο τώρα το αργότερο από το καλοκαίρι. Το οποίο σημείωτεον είναι και το αγαπημένο σύστημα ενός τέως (πραγματικού) προπονητή μας ;)
Δεν ξέρω ίσως να κάνω και λάθος αλλά απ'ότι δείχνει ο Σαββίδης δεν ξοδεύει ούτε ένα ευρώ περισσότερο απ ότι χρειάζεται. Επομένως αν η ομάδα πάει με 4-4-2 ή 4-3-3 με ένα 6αρι,2 8αρια τι να μας κάνει το δεκάρι? Δεν μπορούσαν να τα δώσουν σε συμπληρωματικό φορ? Αν πάλι πάει σε ρόμβο τι να μας κάνουν τα εξτρέμ που μάλλιασε η γλώσσα μας ότι χρειάζεται η ομάδα??
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

Ο Λουκάς ας πάει όπου θέλει εκτός από τον ΠΑΟΚ. Ευτυχώς παναγιά μου.

ΥΓ. Α ρε Τσιστιακόφ γάτα είσαι να πούμε. Και καλά κάνουμε πρόταση στον Λουκά για να μπει ο χοντρός στο παιχνίδι και να κάνει "επίδειξη δύναμης" αρπάζοντας τον και καλά μέσα από τα χέρια του ΠΑΟΚ. Ένα βήμα πιο κοντά στο Κύπελλο λέμε! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
olivares

Δημοσίευση από olivares »

kataramenos5 έγραψε:Πόσο μας στοίχισε συνολικά αυτή η μετ. περίοδος ξέρει κανείς?
160 χιλιάρικα στο Σπανό κι αυτά κατ'εξαίρεση γιατί χτύπησε ο psycho.
Άβαταρ μέλους
Moz

Δημοσίευση από Moz »

Άντε να πεις στον Πάμπλο τώρα ότι είτε στο 4-3-3 είτε στο 4-4-2 ότι πρέπει να κάτσει πάγκο... Ωχ ωχ ωχ...

Γιατί δίδυμο αμ.χαφ Κατσούρ-Πάμπλο δύσκολο εώς αδύνατο... Κατσούρ πάγκο ακόμα πιο δύσκολο... Να γυρίσει στα στόπερ, θα είναι λάθος γιατί από τότε που μπήκε στην ομάδα βλέπουμε τρομερή διαφορά στην κυκλοφορία της μπάλας... Κάτσε στον πάγκο αυτό κι αν είναι αδύνατο... Ποιος θα τρέχει μετά?

Και δεν αναφέρομαι καν σε Λαζάρ-Φωτάκη-Βούκιτς (όταν είναι έτοιμος)-Λόρενς που θεωρητικά ή όχι μπορούν να παίξουν μπροστά από τους κόφτες...

Ενδιαφέρον θα'χει η διαχείριση του υλικού πλέον...
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

O Βύντρα έκλεισε στον γκέι λένε στο ραδιόφωνο.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Καλύτερα!
:pano:
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Δε με χαλούσε ο Βύντρα, αλλά για όνομα Θεού, δε θα στενοχωρεθούμε κιόλας που τον πήρε ο gay...
Άβαταρ μέλους
olivares

Δημοσίευση από olivares »

Προσπάθησε ο Τζίτζι απ'το τηλέφωνο με το Μαθία αλλά ο μικρός ούτε να το ακούσει και έτσι θα πάρουμε τελικά
τα 2 μαύρα άλογα που έχουν καλή ντρίμπλα αλλά ανύπαρκτη σέντρα, πάσα και σουτ για αυτό και δεν προσφέρουν ασσίστ και δεν σκοράρουν.

[youtube]Ib0J_B4oGY8[/youtube]
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”