Nέος προπονητής (2010-2011)
Re: Nέος προπονητής
Θα σου πω..
Τοτε ειχαμε πρωτον κρατικες χορηγιες οπως ΔΕΠΑ..
Δευτερον δεν ειχαμε εσοδα απο πωλησεις..
Τριτον ειχαμε τα εξοδα για το γηπεδο..
Τεταρτον ουτε ενα σολντ αουτ φετος..
Πεμπτον τα προστιμα.!!!
Αυτα δεν ειναι αρκετα?
Αντιθετα το μπατζετ συνεχως αυξανεται...
Μην κοιτατε μονο τα εσοδα αλλα τα εξοδα και ειναι πολλαπλασια δυστυχως...
Τοτε ειχαμε πρωτον κρατικες χορηγιες οπως ΔΕΠΑ..
Δευτερον δεν ειχαμε εσοδα απο πωλησεις..
Τριτον ειχαμε τα εξοδα για το γηπεδο..
Τεταρτον ουτε ενα σολντ αουτ φετος..
Πεμπτον τα προστιμα.!!!
Αυτα δεν ειναι αρκετα?
Αντιθετα το μπατζετ συνεχως αυξανεται...
Μην κοιτατε μονο τα εσοδα αλλα τα εξοδα και ειναι πολλαπλασια δυστυχως...
γιάννη, να σου πω τί μου κάνει εντύπωση...
πριν 3 χρόνια ξεκινήσαμε από το 0. και πήραμε παικταράδες και προπονητή! πληρώσαμε!
αφού πληρώσαμε, ανεβήκαμε και αγωνηστικά. έτσι πάνε αυτά.
ο ΠΑΟΚ θέριεψε, σε σχέση με τα λίγα προηγούμενα χρόνια.
μετά πάλι ρίξαμε πολλά λεφτά σε έναν παίκτη (κουτσιανικούλη)
μας έπιασαν κορόιδα και δεν ανεβήκαμε κι άλλο αγωνηστικά.
αλλά μετά από 3 χρόνια ανωδικής πορείας και καταξίωσης, θα περίμενε κανείς να έχουμε και καλύτερα οικονομικά.
γι αυτό προβληματίζομαι και θέλω να ακούσω τί γίνεται...
όσο για τους άπλες τους κάτω, αυτοί πλέον χρωστάνε όχι γιατί δεν έχουν, αλλά γιατί έκαναν τεράστια συμβόλαια σε πολλούς μέτριους παίκτες. εμείς τέτοια συμβόλαια δεν έχουμε
υγ1. και να θυμήσω ότι κάθε χρόνο δεν κάνουμε υπέρβαση του 1 μυρίου για να μην ξεφύγουμε... και πάλι δεν κατορθώνουμε να έχουμε λεφτά?
υγ2. πόσο μας στοίχισε τελικά η πατάτα κουτσιανικούλη........
πριν 3 χρόνια ξεκινήσαμε από το 0. και πήραμε παικταράδες και προπονητή! πληρώσαμε!
ο ΠΑΟΚ θέριεψε, σε σχέση με τα λίγα προηγούμενα χρόνια.
μετά πάλι ρίξαμε πολλά λεφτά σε έναν παίκτη (κουτσιανικούλη)
μας έπιασαν κορόιδα και δεν ανεβήκαμε κι άλλο αγωνηστικά.
αλλά μετά από 3 χρόνια ανωδικής πορείας και καταξίωσης, θα περίμενε κανείς να έχουμε και καλύτερα οικονομικά.
γι αυτό προβληματίζομαι και θέλω να ακούσω τί γίνεται...
όσο για τους άπλες τους κάτω, αυτοί πλέον χρωστάνε όχι γιατί δεν έχουν, αλλά γιατί έκαναν τεράστια συμβόλαια σε πολλούς μέτριους παίκτες. εμείς τέτοια συμβόλαια δεν έχουμε
υγ1. και να θυμήσω ότι κάθε χρόνο δεν κάνουμε υπέρβαση του 1 μυρίου για να μην ξεφύγουμε... και πάλι δεν κατορθώνουμε να έχουμε λεφτά?
υγ2. πόσο μας στοίχισε τελικά η πατάτα κουτσιανικούλη........
δεν ξερω ποιο ειναι πιο αστειο. να περιμενουμε την συντευξη τυπου (καλο ιουλιο) ή να περιμενουμε να μαθουμε πραγματα απο την συνεντευξη τυπου. πραγματικα δεν ξερω. παντως η βουγιουκλακη στην μαρια της σιωπης πιο πολυ μιλουσε.yiannisPAOKitalia έγραψε: Θα γίνει αυτή η ρημάδα η συνέντευξη, και ότι είναι να μάθουμε θα το μάθουμε!
- PAPA TSIBIKOS
Φυσικά yiannisPAOKitalia και ο Σάντος είναι πισωγύρισμα όπως και όλα τα φθαρμένα ονόματα που προκαλούν αναταραχή και διχασμό στους οπαδούς της ομάδας.
Μια πιθανή επιστροφή θα είχε χειρότερα αποτελέσματα από τους Αγγελο Ντούσαν ...γιατί έφυγες γιατί ήρθες κλπ.
Μια πιθανή επιστροφή θα είχε χειρότερα αποτελέσματα από τους Αγγελο Ντούσαν ...γιατί έφυγες γιατί ήρθες κλπ.
Γι αυτούς που ανησυχούν για το αν έρθει ο Αγγελος ας μας πουν και ενα λόγο έκτος του 'πισωγυρίσματος' ..
Ένα ποδοσφαιρικό λόγο όμως..
Τα μόνα επιχειρήματά σας είναι το πισωγύρισμα, το τσομπάνης(χρειάζεται εναν η ομάδα
) και το φαξ
Δεν είμαι αγγελόσκυλο, είμαι ΠΑΟΚΟΣΚΥΛΟ.
Δε ξέρω ποιος είναι ο νέος προπονητης, απο οτι έχω καταλάβει όμως τον έχουμε κλείσει ήδη..
Υπομονή...Και θα το μάθουμε σε ένα μήνα..
Ένα ποδοσφαιρικό λόγο όμως..
Τα μόνα επιχειρήματά σας είναι το πισωγύρισμα, το τσομπάνης(χρειάζεται εναν η ομάδα

Δεν είμαι αγγελόσκυλο, είμαι ΠΑΟΚΟΣΚΥΛΟ.
Δε ξέρω ποιος είναι ο νέος προπονητης, απο οτι έχω καταλάβει όμως τον έχουμε κλείσει ήδη..
Υπομονή...Και θα το μάθουμε σε ένα μήνα..
Να εχει κλεισει δυσκολα..
Παντως κουβεντες παρασκηνια γινονται ασχετα αν το διαψευδουν συνεχως...
Κατι μου λεει πως ο νεος προπονητης θα ειναι γνωστος και οχι καποιος που θα ακουσουμε το ονομα του πρωτη φορα...
Παντως κουβεντες παρασκηνια γινονται ασχετα αν το διαψευδουν συνεχως...
Κατι μου λεει πως ο νεος προπονητης θα ειναι γνωστος και οχι καποιος που θα ακουσουμε το ονομα του πρωτη φορα...
τη δεύτερη χρονια του santos πou πήραμε garcia-muslimovic-contreras δε είχαμε αλλα βαριά συμβόλαια. μονο αυτά ήταν. είχαμε 11-12 παίκτες που βασιζόταν η ομάδα.danirifle έγραψε: πριν 3 χρόνια ξεκινήσαμε από το 0. και πήραμε παικταράδες και προπονητή! πληρώσαμε!
οι αναπληρωματικοί ήταν ότι είχε απομείνει από την εποχή τον σαρδελών δηλαδή, μπαλάφας , κωνσταντινίδης, ηλιάδης, λάκης, ρίζος,βαγγέλης etc..
με αυτό το roster δε μπήκαμε μέσα. την επομενη χρονια η φύρα αντικαταστάθηκε με παίκτες όπως οι βιτολο, cirillo, κούτσια, φωτάκhs, φιλόμενο, σαβινί, κρέσιτς κτλ κτλ. που είναι πολύ πιο ακριβοί και αρχίσαμε αυτόματα να μπαίνουμε και μέσα λόγο αποτυχίας στην ευρώπη.
εάν προσθέσεις και τον σαλπιγγίδη και τη διπλάσια εφορία τότε βλέπουμε ότι το ελεύθερο budget πια είναι μηδαμινό παρα τα extra έσοδα που ήρθανε από ευρώπη.
παρολαυτά με σωστές κινήσεις και εννοώ αποδεσμεύσεις-πωλήσεις παικτών θα πρέπει να αποδεσμεύσουμε πάση θυσία budget για την απόκτηση προπονητή. και δεν εννοώ προπονητή τον 2 εκ. euro. εννοώ ένα προπονητή που να μπορεί να σταθεί σε ομάδα πρωταθλητισμού. φέτος υπάρχουν καλοί προπονητές στην αγορά. στην ελλάδα κούπερ, μπάγεβιτς, αναστασιάδης, οποιος και αν έρθει θα σου κάνει μια οργανωμένη ομάδα που ο κάθε ένας παίκτης να ξέρει τι πρέπει να κάνει και τι δεν πρέπει να κάνει. δε θέλουμε ούτε θαυματοποιό, ούτε τίποτε. επίσης και στην ευρώπη θα βρούμε καλά ονόματα με 800 χιλιαρiκα που θα φτιάξουν ομάδες ανάλογα με τις επιταγές της διοίκησης.
YG: τώρα αν ο στόχος μας είναι ο Donis τότε ok, εγώ προσωπικά σηκώνω τα χερια ψηλά. απλός να ξέρουν και οι δυο ότι οι καταστάσεις που αντιμετώπισε ο (συμπαθέστατος κατά τα αλλα Donis) στη Λάρισα και στην ΑΕΚ και τις οποιες δε κατάφερε να αντιμετωπίσει ψύχραιμα (ιδιαιτερα στη Λάρισα), θα θυμίζουν νηπιαγωγείο μπροστά στη πίεση που θα έχει στο πάγκο του ΠΑΟΚ τα επόμενα χρονια
ο Αγγελος ειναι ενας θαυμασιος προπονητης, ξερει να κοουτσαρει οσο κανεις αλλος αλλα εχει και τα μειονεκτηματα του...
δεν ειναι επικοινωνιακος, οι δηλωσεις που κανει ειναι καπως παραξενες, και θα διχασει παλι τον κοσμο...
ειναι αγυριστο κεφαλι και θα προσπαθησει να κανει με σαρδελες ομαδα και θα τα καταφερει...
αν ειναι να παρουμε εναν νεο μπερετα καλως να ερθει ο Αγγελος...
αν υπαρχουν χρηματα για κατι καλυτερο ας ερθει ενας μεγαλος προπονητης και οχι ο Αγγελος
δεν ειναι επικοινωνιακος, οι δηλωσεις που κανει ειναι καπως παραξενες, και θα διχασει παλι τον κοσμο...
ειναι αγυριστο κεφαλι και θα προσπαθησει να κανει με σαρδελες ομαδα και θα τα καταφερει...
αν ειναι να παρουμε εναν νεο μπερετα καλως να ερθει ο Αγγελος...
αν υπαρχουν χρηματα για κατι καλυτερο ας ερθει ενας μεγαλος προπονητης και οχι ο Αγγελος
- PAPA TSIBIKOS
Έχουμε που 'εχουμε την αντιπαράθεση με τον κοντό σε βαθμό γελιότητας αν έρθει και ο Άγγελος θα γίνει η μάχη των Γαυγαμήλων και του Ματζικέρτ μαζί.
Ασε που θα γελούν με την πάρτη μας όλοι οι εχθροί μας.
Υ.Γ.Όχι άλο κάρβουνο όχι άλο διχασμό στον ΛΑΟ.

Ασε που θα γελούν με την πάρτη μας όλοι οι εχθροί μας.

Υ.Γ.Όχι άλο κάρβουνο όχι άλο διχασμό στον ΛΑΟ.

-
Συμφωνώ, και διαφωνώ ταυτόχρονα.
Πριν από 4 χρόνια αν με ρωτούσε κάποιος ποιον προπονητή προτιμάς, τον Αναστασιάδη, τον Bajevic ή τον Santos, θα απαντούσα φέρ'τε όποιον θέλετε αρκεί να μην υπάρξει διχασμός.
Αν σήμερα με ρωτούσανε το ίδιο πράγμα, θα έλεγα φέρτε όποιον γουστάρετε, και γράψ'τε τους όλους στα @@ σας, έτσι κι αλλιώς ο Λαός του ΠΑΟΚ μονίμως διχάζεται, μονίμως βρίσκει λόγο και αιτία να τα κάνει όλα πουτάνα, μονίμως κάτι έχει να πει κλπ.
Τον μακαρίτη τον Lóránt να αναστήσουμε, πάλι κάποιοι θα βρουν για να κράξουν, για να του πετάξουν καλαμπόκι, για να τον πουν πορτοφολά, θεοσεβούμενο, Ούγγρο καρπουζά κλπ κλπ κλπ.
Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του Σαλπιγγίδη, που περιμένουμε με το δάχτυλο στο αριστερό κλικ πότε θα χάσει τετ-α-τετ για να αρχίσουμε τα καντήλια (εμού συμπεριλαμβανομένου). Δεν πρόκειται ν'αλλάξουμε ποτέ.
Πριν από 4 χρόνια αν με ρωτούσε κάποιος ποιον προπονητή προτιμάς, τον Αναστασιάδη, τον Bajevic ή τον Santos, θα απαντούσα φέρ'τε όποιον θέλετε αρκεί να μην υπάρξει διχασμός.
Αν σήμερα με ρωτούσανε το ίδιο πράγμα, θα έλεγα φέρτε όποιον γουστάρετε, και γράψ'τε τους όλους στα @@ σας, έτσι κι αλλιώς ο Λαός του ΠΑΟΚ μονίμως διχάζεται, μονίμως βρίσκει λόγο και αιτία να τα κάνει όλα πουτάνα, μονίμως κάτι έχει να πει κλπ.
Τον μακαρίτη τον Lóránt να αναστήσουμε, πάλι κάποιοι θα βρουν για να κράξουν, για να του πετάξουν καλαμπόκι, για να τον πουν πορτοφολά, θεοσεβούμενο, Ούγγρο καρπουζά κλπ κλπ κλπ.
Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του Σαλπιγγίδη, που περιμένουμε με το δάχτυλο στο αριστερό κλικ πότε θα χάσει τετ-α-τετ για να αρχίσουμε τα καντήλια (εμού συμπεριλαμβανομένου). Δεν πρόκειται ν'αλλάξουμε ποτέ.
Ας κάνουμε κάτι πρωτοποριακό.Ας προσλάβουμε 3-4 πρώην προπονητές και έναν καινούριο.
Έτσι θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι!
Άγγελο-Ντούσαν-Σάντος-Κούπερ και σταματάει η γκρίνια για χρόνια...
Για βοηθό τους θα έχουν φυσικά τον Χάβο!
Υγ. Η εντεκάδα(αν θα μας μείνουν λεφτά για να την συνθέσουμε) θα βγαίνει μέσα από την διαδικασία του τιπ-τοπ
Έτσι θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι!

Άγγελο-Ντούσαν-Σάντος-Κούπερ και σταματάει η γκρίνια για χρόνια...

Για βοηθό τους θα έχουν φυσικά τον Χάβο!
Υγ. Η εντεκάδα(αν θα μας μείνουν λεφτά για να την συνθέσουμε) θα βγαίνει μέσα από την διαδικασία του τιπ-τοπ

- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
+2011yiannisPAOKitalia έγραψε:Συμφωνώ, και διαφωνώ ταυτόχρονα.
Ιταλέ respect στο άπειρο

Θα ήθελα 1 προπονητή να θέλει να καθίσει 5 τουλάχιστον χρόνια και όχι να "κουραστεί" και να την κάνει σαν τον Σάντος. Προτιμήσεις:
1) Μπάγιεβιτς (μόνο αν θέλει να το κάνει και έχει όρεξη για δουλειά - Μην πει στη μέση μου έλλειψε η Αθήνα πχ)
2)Άγγελος: Νομίζω ότι θα θέλει να μέινει μέχρι να πεθάνει και δίνει και την ψυχή του για τον ΠΑΟΚ. Ότι πρέπει για τακτική χαμηλού μπάτζετ, που αν ακολουθηθεί για 2 σεζόν θα ολοκληρωθεί και το προπονητικό.
3)Κούπερ: Ας ρίξει λιγάκι τις απολαβές του και ας δείξει διάθεση πολυετούς δέσμευσης και προσφοράς. Σαν προπονητής σίγουρα είναι τεράστιος.
4) Μουρίνιο και για τις ακαδημίες Βαν Γκάαλ

1) Μπάγιεβιτς (μόνο αν θέλει να το κάνει και έχει όρεξη για δουλειά - Μην πει στη μέση μου έλλειψε η Αθήνα πχ)
2)Άγγελος: Νομίζω ότι θα θέλει να μέινει μέχρι να πεθάνει και δίνει και την ψυχή του για τον ΠΑΟΚ. Ότι πρέπει για τακτική χαμηλού μπάτζετ, που αν ακολουθηθεί για 2 σεζόν θα ολοκληρωθεί και το προπονητικό.
3)Κούπερ: Ας ρίξει λιγάκι τις απολαβές του και ας δείξει διάθεση πολυετούς δέσμευσης και προσφοράς. Σαν προπονητής σίγουρα είναι τεράστιος.
4) Μουρίνιο και για τις ακαδημίες Βαν Γκάαλ

Αγγελος και Μπαγεβιτς ειναι σιγουρο εκ των πραγματων οτι δεν θα μεινουν για οσα χρονια λες.
και αυτο διοτι θα δημιουργησουν απο γκρινιες εως και ανοικτη αμφισβητηση απο πολλους,καλως η' κακως.
αυτοι οι δυο θα φυγουν στο 6μηνο,και θα εχει γινει πρωτα ενας χαμος.Ο πρωτος με αφορμη γεγονοτων του παρεθοντος,και ο δευτερος για το οπισθοδρομικο του ποδοσφαιρο.
Εδω δεν τα βρισκαμε για τον Σαντος,τι να λεμε τωρα...
η πιο βιωσιμη λυση ειναι ενας καλος ουδετερος και ξενος προπονητης,η' γιατι οχι και Κουπερ...
υ.γ. ποιος μουρινιο τωρα : P
και αυτο διοτι θα δημιουργησουν απο γκρινιες εως και ανοικτη αμφισβητηση απο πολλους,καλως η' κακως.
αυτοι οι δυο θα φυγουν στο 6μηνο,και θα εχει γινει πρωτα ενας χαμος.Ο πρωτος με αφορμη γεγονοτων του παρεθοντος,και ο δευτερος για το οπισθοδρομικο του ποδοσφαιρο.
Εδω δεν τα βρισκαμε για τον Σαντος,τι να λεμε τωρα...
η πιο βιωσιμη λυση ειναι ενας καλος ουδετερος και ξενος προπονητης,η' γιατι οχι και Κουπερ...
υ.γ. ποιος μουρινιο τωρα : P