Ο ερωτίλος και ο ειρηνοποιός
20 Ιουλίου 2011
Αγαπητό μου ημερολόγιο,
oι εξελίξεις στην πατρίδα με αναγκάζουν από την ασημένια πόλη να πάω κάπου αλλού και να μην γυρίσω πίσω. Βέβαια θα έχω συνέχεια το μυαλό μου πίσω.
Ήθελα να πάω κάπου κοντά σε κάποια φτηνή χώρα γιατί έχω χάσει την κάρτα μου και δεν έβρισκα τον σύζυγο αλλά ο καλός φίλος που μας έχει κάνει και άλλη φορά διευκόλυνση και παλιά και τώρα τελευταία έδωσε την λύση και μου έστειλε έμβασμα… Βέβαια είναι λίγο ευέξαπτος οπότε αν τυχόν αλλάξει γνώμη τελικά με βλέπω κοτζάμ γυναίκα του προέδρου στα Βαλκάνια!
Αν όχι όμως! Θα πάω αλλού!
Όσο για το που θα πάω; Ένα έχω να πω: Θα κατέβω σε ένα αεροδρόμιο ζωγραφιά και μετά θα πιω καφέ σε ελληνικό μαγαζί. Εκεί τον έπινε και ο πιο διάσημος ερωτίλος στην ιστορία…
Αχχχχ! Δεν είναι πολύ ρομαντικά αγαπητό μου ημερολόγιο; Έχω φάει σκάλωμα με αυτήν την πόλη. Μεγάλω σκάλωμα και φοβάμαι μην τυχόν δεν θέλω να γυρίσω!
Αγαπητό μου ημερολόγιο μην απορείς. Όχι, δεν έχω ξεχάσει την γοητεία των ασημένιων ανθρώπων. Ίσα, ίσα το αντίθετο!
Ελπίζω βέβαια μην μου τα χαλάσουν όλα οι εξελίξεις στην πατρίδα…
Ακόμα και έτσι όμως υπάρχει και η άλλη σκέψη! Έχω ένα γνωστό σε άλλη Ήπειρο. Του αρέσει να φροντίζει φτωχά παιδάκια και εγώ ως φτωχό κορίτσι θα βρω καταφύγιο στο τέλος στον Ειρηνοποιό!
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://transfernews.gr/news/articles/ginaika-erotilos-eirinopoios.html