Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από theoPAOK »

eorptol έγραψε:
KilledByDeath_4 έγραψε:Την απόφαση να φύγει μετά το τέλος της σεζόν, την είχε πάρει εδώ και αρκετό καιρό, άλλωστε δεν είναι τυχαίο που τον Οκτώβριο έβαλε στη διοίκηση τον Βρύζα και τους υιούς Σαχπατζίδη,

http://www.sportdog.gr/article/82921/du ... n-zagorake

τι εγινε ρε πστ ? παλι ψεματα και ΤΙΠΟΤΑ λεγαμε τοσο καιρο οτι η φυγη ηταν αποφασιμενη εδω και μηνες ? να που τωρα σιγα σιγα το ξεφουρνιζουν οι αρδ...
τους ΑΡΔ τους πιστεύετε οπότε σας συμφέρει και οπότε δεν σας συμφέρει κραζετε ωραίοι είστε :):):):)

Tι δεν το 'ξερες?
Αα... είναι μόδα πλέον... ;)
Άβαταρ μέλους
Vonapartis

Δημοσίευση από Vonapartis »

Τα μάτια σου 104 από νέους φλωρίδηδες, σπάθες, γκαγκάτσηδες, και καθαρόαιμους. Ολους από απόσταση. Είσαι ο νέος Πρόεδρος του ΠΑΟΚ και ο καθένας πρέπει να το σκεφτεί 10 φορές για να σε πλησιάσει. Χατίρια σε κανένα π@@@στη. Χάίδεμα αυτιών και τα ρέστα να τα ξεχάσουν όλοι. Και όχι στην πολύ μούγκα. Θα τα λες για όλους και για όλα. Αλλιώς θα ακολουθήσεις και εσύ τον Ζαγοράκη. Περιμένουμε πρώτα ένα γερό εσωτερικό σφουγγάρισμα. Λαμπίκος και ξεκινάμε.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Συγνώμη για το ύφος μου, αλλά τι στον πούτσο συζητάτε ορισμένοι τόσες σελίδες τώρα;
Τι προσπαθείτε να αποδείξετε ποιός την έχει πιο μεγάλη;
Κάντε ένα κόπο και πάτε διαβάστε πισω 10 σελίδες τώρα, τι λέτε ο ένας στον άλλο χωρίς λόγο.

Ας βάλουμε όλοι στα γαμημένα τα κεφάλια μας ότι τώρα, ΤΩΡΑ, οχι πριν 4 μήνες, ούτε μετά απο 5 μήνες, ΤΩΡΑ, η αποστολή του συλλόγου είναι να πάρει την άδεια για συμμετοχή στις επόμενες διοργανώσεις.
Αυτό το χουμε καταλάβει όλα τα παιδάκια;
Γιατί μόνο αν το καταλάβουμε θα κάνουμε κάτι.
Δεν εξετάζω πως και για΄τι φτάσαμε εδώ, το θέμα ειναι ότι φτάσαμε.
Λοιπόν μας περιμένει όλους πολύ δουλειά (φωνή στο γήπεδο, αυτό εννοώ) και τον Βρύζα μια και μοναδική αποστολή.
Πετυχαίνει; Είναι 1ο μάγκας.
Αποτυγχάνει; άστο καλύτερα.

Είναι τόσο απλά τα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

ολοι εχουμε εναποθεσει τισ ελπιδες μας σε σενα...προσεχε τις κακοτοπιες...πατα ποδι σε ολους και ολα...ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
KilledByDeath_4

Δημοσίευση από KilledByDeath_4 »

theoPAOK έγραψε:
eorptol έγραψε:
KilledByDeath_4 έγραψε:Την απόφαση να φύγει μετά το τέλος της σεζόν, την είχε πάρει εδώ και αρκετό καιρό, άλλωστε δεν είναι τυχαίο που τον Οκτώβριο έβαλε στη διοίκηση τον Βρύζα και τους υιούς Σαχπατζίδη,

http://www.sportdog.gr/article/82921/du ... n-zagorake

τι εγινε ρε πστ ? παλι ψεματα και ΤΙΠΟΤΑ λεγαμε τοσο καιρο οτι η φυγη ηταν αποφασιμενη εδω και μηνες ? να που τωρα σιγα σιγα το ξεφουρνιζουν οι αρδ...
τους ΑΡΔ τους πιστεύετε οπότε σας συμφέρει και οπότε δεν σας συμφέρει κραζετε ωραίοι είστε :):):):)

Tι δεν το 'ξερες?
Αα... είναι μόδα πλέον... ;)

theo-εορτπολ καλος ντριμπλερ εισαι , εγω δεν τους πιστευω απο πριν το λεγαμε αυτο και ακουγαμ ΖΖ για παντα μαζι και στελεχωση και οργανωση και και και. εκεινα τα πιστεψες ?
δεν εχει σημασια. αληθεια ειναι οτι θα εφευγε καλοκαιρι...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KilledByDeath_4 την Σάβ 28 Ιαν 2012, 00:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

Karelias έγραψε:Συγνώμη για το ύφος μου, αλλά τι στον πούτσο συζητάτε ορισμένοι τόσες σελίδες τώρα;
Κάντε ένα κόπο και πάτε διαβάστε πισω 10 σελίδες τώρα, τι λέτε ο ένας στον άλλο χωρίς λόγο.

Ας βάλουμε όλοι στα γαμημένα τα κεφάλια μας ότι τώρα, ΤΩΡΑ, οχι πριν 4 μήνες, ούτε μετά απο 5 μήνες, ΤΩΡΑ, η αποστολή του συλλόγου είναι να πάρει την άδεια για συμμετοχή στις επόμενες διοργανώσεις.
Λοιπόν μας περιμένει όλους πολύ δουλειά (φωνή στο γήπεδο, αυτό εννοώ) και τον Βρύζα μια και μοναδική αποστολή.

+1926 και αλλα τοσα +++++++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Karelias έγραψε:Συγνώμη για το ύφος μου, αλλά τι στον πούτσο συζητάτε ορισμένοι τόσες σελίδες τώρα;

Παρόλο το ύφος σου............συμφωνώ σε όλα μεσιέ Καρέλια.

Ετσι ακριβώς είναι και ελπίζω να το καταλάβουν όλοι.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ν αγιάσει το στομ.. εε το keyboard σου ρε Καρέλια.
Νισάφι ρε μάγκες.Κουράσατε.Ανοίξτε ένα τόπικ "Αδελφικός καυγάς " και ξεχαρμανιάστε εκεί πέρα.
Στις τελευτ. 10 σελίδες ζήτημα να έχει 10 ποστ για το Ζήση
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

KilledByDeath_4 έγραψε: theo-εορτπολ καλος ντριμπλερ εισαι , εγω δεν τους πιστευω απο πριν το λεγαμε αυτο και ακουγαμ ΖΖ για παντα μαζι και στελεχωση και οργανωση και και και. εκεινα τα πιστεψες ?
δεν εχει σημασια. αληθεια ειναι οτι θα εφευγε καλοκαιρι...
Μπορεί, δεν ξέρω..
Αλλα εγώ δεν το είπα για την συγκεκριμένη περίπτωση...
Εγώ τουλάχιστον, έχω παρατηρήσει πολλούς, απο την μια να βρίζουν τους αρδ, να τους αποκαλεί ρουφιάνους, θέλουν το κακό του ΠΑΟΚ και και και, και σε ένα άλλο άρθρο του, είτε για αγωνιστικά θέματα, είτε για διοικητικά, είτε και γω δεν ξερω γιατί, όχι μόνο να τους πιστεύουν, αλλα να τα θεωρούν σίγουρα πράγματα...
Τι να πεις...

Όσο για τον Ζαγοράκη,ναι, μπορεί να έφευγε, αλλα μπορεί και να έμενε...Γιατί το θεωρείς τόσο σίγουρο..?
Άβαταρ μέλους
KilledByDeath_4

το θεωρω σιγουρο γιατι το ξερω.αυτη ηταν η συμφωνια.
σαφως και ειναι ρουφιανοι το θεμα δεν ειναι να τους πιστευεις αλλα να φιλτραρεις τι λενε και τι θελουνε να περασουνε.
Με εχεις δει να κραζω παικτες προπονητη ? ειδικα τον κοουτς δεν νομιζω. εκτος αν εννοεις τον κοντο,γιατι ο κοντος δεν ειναι παικτης ειναι ο κοντος :lol: :lol:
curtis

Δημοσίευση από curtis »

η μοναδικη ομαδα που το 90% ειναι ευχαριστημενοι απο τον πρωην προεδρο.2 η μοναδικη ομαδα που το 90% περιμενει να τα παμε ακομα πιο γαματα με το νεο προεδρα.οτι να ναι σα τους μαλακες που μπουκαρουν κ κανουν οτι γουσταρουν.κ μη με πειτε η τελευταια κ εσχατη λυση.μια ειναι η λυση.περιφρουρηση απο τους συνδεσμους σε ολα τα ματς ακομη κ φιλικα αλλα με υπευθυνοτητα κ οχι εγω 4 ζαγορ εσυ νεαπολη βρυζας κ παει λεγοντας.αναλαβετε τις ευθυνες σας γιατι δυστηχως ΕΙΜΑΣΤΕ ολοι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗ ΛΥΣΗ ΒΡΥΖΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΠΡΟΣΒΑΛΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ.
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

KilledByDeath_4 έγραψε:το θεωρω σιγουρο γιατι το ξερω.αυτη ηταν η συμφωνια.
σαφως και ειναι ρουφιανοι το θεμα δεν ειναι να τους πιστευεις αλλα να φιλτραρεις τι λενε και τι θελουνε να περασουνε.
Με εχεις δει να κραζω παικτες προπονητη ? ειδικα τον κοουτς δεν νομιζω. εκτος αν εννοεις τον κοντο,γιατι ο κοντος δεν ειναι παικτης ειναι ο κοντος :lol: :lol:
Τι να σου πω, δεν ξέρω τι παίζει, μπορεί και να έχεις δίκαιο,δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά..
Πάντως, όταν έλεγα για κάποιους που πιστεύουν τους αρδ, δεν το έλεγα για σένα..
Μπορεί να μην γουστάρεις το κοντό και τον κάθε κοντό, δεν είναι αυτό το πρόβλημα για μένα...(Εγώ προσωπικά τον πάω, αλλα καλύτερα να μην ανοίξουμε αυτή τη συζήτηση εδώ.. :lol: )

Τώρα, ναι, ΠΡΕΠΕΙ να φιλτράρεις ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ πληροφορία βγάζουν στην φόρα αυτά τα π@παρδια...
Αλλα δεν το βλέπω να γίνεται απο πολλούς...Και έτσι δημιουργείται η διχόνοια μεταξύ μας...
Πραγματικά πιστεύω πως όλα απο αυτά τα τσογλάνια (ΑΡΔ) ξεκινάνε..
Και αυτό ισχύει και για την περίπτωση Ζαγοράκη...
Άβαταρ μέλους
KilledByDeath_4

Συμφωνουμε.
Άβαταρ μέλους
ARMY

Δημοσίευση από ARMY »

kataramenos5 έγραψε:

Ν αγιάσει το στομ.. εε το keyboard σου ρε Καρέλια.
Νισάφι ρε μάγκες.Κουράσατε.Ανοίξτε ένα τόπικ "Αδελφικός καυγάς " και ξεχαρμανιάστε εκεί πέρα.
Στις τελευτ. 10 σελίδες ζήτημα να έχει 10 ποστ για το Ζήση
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σας.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Eμενα η διαφωνια μου ειναι οχι στο τωρα...ναι υπαρχει ο Βρυζας και ομαλη διαδοχη....Αν δεν υπαρχει Βρυζας μετα τι? Αν τον φυγουν μετα τι? Ναι μεν ΠΑΟΚ δε χανεται αλλα δε θα μαστε και το ιδιο καλα εστω σχετικα καλα.....

Καλα ειναι να βλεπουμε και μακροπροθεσμα και οχι σε εναν οριζοντα 6μηνου μονο...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”