15. Pablo Andrés Contreras Fica
Re: 15. Pablo Andrés Contreras Fica
και 400 να του διναμε θα την εκανε πιστευω
1ον δεν ξερει αν θα τα παρει ποτε με την κατασταση που υπαρχει στην ελλαδα, οσο και να θελουμε να τα δωσουμε αν φαληρισουμε δεν θα παρει ουτε 400 χαρτοπετσετες οχι χιλιαδες..
2ον τα 400 στην χιλη αξιζουν 3 και 4 φορες περισσοτερο, σαν να λες στον κινεζο παρε 1000 ευρω και ζησε ελλαδα ή 200 και ζησε στη ν.ζιχνη της κινας...τι λετε να κανει;
τωρα για ελλαδα μονο ο γκευ μπορει να τον πληρωσει κανα 500+40%=700 το χρονο
γιατι να το κανει ομως; εχει με λιγοτερα φραγκα παικτες που κανουν την ιδια δουλεια μιας και εκει το βαρυ φορτιο το επωμιζονται οι εποπτες...ασε που θα την εκανε καθε λιγο για κοπαμερικες και δε συμμαζευεται..
αν του παιρναμε σαλπι και ετρωγε πιτα απο βρυζα θα το εκανε βεβαια..
ο βαζελος δεν εχει μαντηλι να κλαψει οχι κοντρερας...τα ιδια και χειροτερα στην κουλα...για αλλες ομαδες ειναι αστειο να μιλαμε..
για την οφειλη προς αυτον δεν νομιζω να μας τα χαρισει,εστω και 200 να ειναι, μη λεμε οτι ναναι...μονο αν πληρωσει η λοκο λοκο σαν μεταγραφη θα τα ξοφλησουμε...αλλιως μακαρι θα λεμε να εφευγε γιατι που να βρεις ολοκληρο συμβολαιο να πληρωσεις ως το καλοκαιρι..
1ον δεν ξερει αν θα τα παρει ποτε με την κατασταση που υπαρχει στην ελλαδα, οσο και να θελουμε να τα δωσουμε αν φαληρισουμε δεν θα παρει ουτε 400 χαρτοπετσετες οχι χιλιαδες..
2ον τα 400 στην χιλη αξιζουν 3 και 4 φορες περισσοτερο, σαν να λες στον κινεζο παρε 1000 ευρω και ζησε ελλαδα ή 200 και ζησε στη ν.ζιχνη της κινας...τι λετε να κανει;
τωρα για ελλαδα μονο ο γκευ μπορει να τον πληρωσει κανα 500+40%=700 το χρονο
γιατι να το κανει ομως; εχει με λιγοτερα φραγκα παικτες που κανουν την ιδια δουλεια μιας και εκει το βαρυ φορτιο το επωμιζονται οι εποπτες...ασε που θα την εκανε καθε λιγο για κοπαμερικες και δε συμμαζευεται..
αν του παιρναμε σαλπι και ετρωγε πιτα απο βρυζα θα το εκανε βεβαια..
ο βαζελος δεν εχει μαντηλι να κλαψει οχι κοντρερας...τα ιδια και χειροτερα στην κουλα...για αλλες ομαδες ειναι αστειο να μιλαμε..
για την οφειλη προς αυτον δεν νομιζω να μας τα χαρισει,εστω και 200 να ειναι, μη λεμε οτι ναναι...μονο αν πληρωσει η λοκο λοκο σαν μεταγραφη θα τα ξοφλησουμε...αλλιως μακαρι θα λεμε να εφευγε γιατι που να βρεις ολοκληρο συμβολαιο να πληρωσεις ως το καλοκαιρι..
-
ΑποστόληςΑ έγραψε:Pablo θα μείνεις πάντοτε στις καρδιές μας, σαν ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από την ομάδα μας.
ΥΓ: Μερικοί, έχω την άποψη, ότι δεν έχουν συνειδητοποιήσει σε πόσο οικτρή οικονομικά θέση βρισκόμαστε. Να μην συγκρίνουμε τον φετινό ΠΑΟΚ με προηογύμενες χρονιές, που είχαμε την πολυτέλεια να συντηρούμε παίκτες όπως ο Lucio Filomeno, ή ο Marco Savini. Αυτές οι ημέρες έχουν περάσει ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ, μαζί με το ύψος τέτοιων συμβολαίων. Κι αυτό δεν ισχύει μόνο για τον ΠΑΟΚ, ούτε φυσικά μόνο για την Ελλάδα.
Ετσι.....
Τα πραγματα ειναι παρα πολυ δυσκολα.Τα εσοδα ειναι συνεχως λιγοτερα,και θα συνεχισουν να ειναι ακομα χειροτερα του χρονου.Οσοι ζουνε και δουλευουν μεσα στην αγορα ξερουν καλα για τι πραγμα μιλαω.
Θα το δειτε οτι του χρονου το καλοκαιρι θα εχουμε ακομα λιγοτερα διαρκειας,και ο λογος ειναι οτι ο κοσμος δεν εχει
ουτε για να ζησει,ουτε τα αναγκαια εχει.......θα δωσει για την μπαλλα λεφτα;.....
Για αυτο αν θελουμε να υπαρχει και του χρονου ο ΠΑΟΚ σαν ΠΑΕ καλα κανουν και προχωρανε οι διοικουντες σε ολες τις απαραιτητες,κινησεις.....εστω και αν ειναι δυσαρεστες.....
- abc_o_ karpouzas
Συγνωμη αλλα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ βασιζεται στον κοσμο της και μονο.Οποτε πρεπει να εχει ως προτεραιοτητα να κραταει τον κοσμο που την στηριζει ζεστο.Δεν νομιζω λοιπον οτι οι αποδεσμευσεις τυπου Κονδορα ή Βιτολο ή Σαλπι τεινουν προς αυτην την κατευθυνση.
Αν λοιπον του χρονου κοψουμε 5000 διαρκειας δεν πιστευω να παραξενευθει κανεις ετσι?
Μαλλον θα φταει η πουτανα η κριση.
Δηλαδη μερικοι θελετε να μου πειτε οτι ο ΠΑΟΚ δεν εχει 30000 κοσμο που να θελει και να μπορει να αγορασει διαρκειας.
Ε,τοτε πρεπει να αλλαξουμε το ΠΑΟΚ σε ΠΟΑΚ δλδ σε Πανθεσσαλονικειο Ομιλο Ανεργων Κωνσταντινουπολιτων.
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ 2ου ΤΟΤΕΜ...
Αν λοιπον του χρονου κοψουμε 5000 διαρκειας δεν πιστευω να παραξενευθει κανεις ετσι?
Δηλαδη μερικοι θελετε να μου πειτε οτι ο ΠΑΟΚ δεν εχει 30000 κοσμο που να θελει και να μπορει να αγορασει διαρκειας.
Ε,τοτε πρεπει να αλλαξουμε το ΠΑΟΚ σε ΠΟΑΚ δλδ σε Πανθεσσαλονικειο Ομιλο Ανεργων Κωνσταντινουπολιτων.
ή για όσο πληρώνει ο κόσμος, για τόσο θα βλέπει.
Αν τα εισιτήρια μέχρι τώρα ήταν όπως πέρσι θα λέγαμε ότι η ζεστασιά του κόσμου κράτησε τον Κοντρέρας.
Δυστυχώς η διοίκηση δεν είχε έναν γεμάτο λεφτά κουβά με τον οποίο μας ζέσταινε και εμείς της το ανταποδίδαμε. Αντιθέτως μας ζέσταινε μέχρι τώρα με τα λεφτά που της δίναμε για να βουλώσει τον τρύπιο κουβά που είχε.
Αν τα εισιτήρια μέχρι τώρα ήταν όπως πέρσι θα λέγαμε ότι η ζεστασιά του κόσμου κράτησε τον Κοντρέρας.
Δυστυχώς η διοίκηση δεν είχε έναν γεμάτο λεφτά κουβά με τον οποίο μας ζέσταινε και εμείς της το ανταποδίδαμε. Αντιθέτως μας ζέσταινε μέχρι τώρα με τα λεφτά που της δίναμε για να βουλώσει τον τρύπιο κουβά που είχε.
30.000 κόσμο να μπορεί να αγοράσει διαρκείας?ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ?
Για δες πόσος κόσμος παρέδωσε πινακίδες ακόμα και για 1000 κυβικά.....και ότι η μείωση των εσόδων απο τα τέλη υπερέβει τα 70 μύρια.Θα πληρώσεις διαρκείας ......ρουχα και φαγητο για τα παιδια......τέλη.....χαρατσια......ΔΕΗ....ΝΕΡΟ....τηλέφωνο......με το ταμείο ανεργείας ή με 3 ημερη εργασία?
ΠΟΙΟΣ ΠΑΟΚ ρε?Ξέρετε τι παει να πει ΠΕΙΝΑ ΜΕΡΙΚΟΙ?εεεεεεε?
Θα αφήσω το παιδί μου χωρίς παπούτσια για να πάρω διαρκείας?Αμα το κάνω δεν είμαι ΠΑΟΚΤΣΗΣ..............ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΔΙΠΟΔΟ ΚΑΘΑΡΜΑ.
30.000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ?
Σε ποια χώρα?
Στη χώρα με 5 μύρια ανενεργό οικονομικά πληθυσμό?
Σχωράτε μου το οφφτοπικ αλλα πραγματικά.........τι να πω.......!!
Για δες πόσος κόσμος παρέδωσε πινακίδες ακόμα και για 1000 κυβικά.....και ότι η μείωση των εσόδων απο τα τέλη υπερέβει τα 70 μύρια.Θα πληρώσεις διαρκείας ......ρουχα και φαγητο για τα παιδια......τέλη.....χαρατσια......ΔΕΗ....ΝΕΡΟ....τηλέφωνο......με το ταμείο ανεργείας ή με 3 ημερη εργασία?
ΠΟΙΟΣ ΠΑΟΚ ρε?Ξέρετε τι παει να πει ΠΕΙΝΑ ΜΕΡΙΚΟΙ?εεεεεεε?
Θα αφήσω το παιδί μου χωρίς παπούτσια για να πάρω διαρκείας?Αμα το κάνω δεν είμαι ΠΑΟΚΤΣΗΣ..............ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΔΙΠΟΔΟ ΚΑΘΑΡΜΑ.
30.000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ?
Σε ποια χώρα?
Στη χώρα με 5 μύρια ανενεργό οικονομικά πληθυσμό?
Σχωράτε μου το οφφτοπικ αλλα πραγματικά.........τι να πω.......!!
-
Rizla έγραψε:Συγνωμη αλλα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ βασιζεται στον κοσμο της και μονο.Οποτε πρεπει να εχει ως προτεραιοτητα να κραταει τον κοσμο που την στηριζει ζεστο.Δεν νομιζω λοιπον οτι οι αποδεσμευσεις τυπου Κονδορα ή Βιτολο ή Σαλπι τεινουν προς αυτην την κατευθυνση.
Ρε φιλε εδω ο κοσμος δεν εχει να βαλει πετρελαιο στο σπιτι του,και συ μου κανεις αναλυσει για το κοσμο του ΠΑΟΚ.....
οτι δεν ειναι αξιος αν δεν παρει 30χιλ διαρκειας......τι λες ρε παλληκαρι μου.....εχεις βγει εξω απο το σπιτι σου να δεις τι γινεται στην πολη......
Να στεναχωριθω που οι μισοι απο τους Παοκτσιδες δεν εχουν δουλεια.. ναι....και οι αλλοι μισοι τους συντηρουν οι παππουδες και οι γιαγιαδες με τις συνταξεις τους ....ναι .....και μαλιστα πολυ γιατι αυτα ειναι ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ......
Να στεναχωρηθω που ο Κοντρερας,και καθε Κοντρερας φευγει απο τον ΠΑΟΚ γιατι λεει δεν του φτανουν τα300χιλ που του δινουν....ενω αυτος επαιρνε 650χιλ....ε οχι ρε φιλε....οχι.Στο καλο....σε αγαπησαμε προσφερες αλλα τα φραγκα
δεν υπαρχουν πια.
Για χαλαρωστε μερικοι.....και δειτε την πραγματικοτητα.....
Πως να ειναι τα εισητηρια οπως περσι,οταν δεν κανεις ουτε μια μεταγραφη και η χρονια που ηταν να πας για πρωταθλημα πηγε στα σκουπιδια μην μπορωντας να παρεις ουτε το κυπελλακι της παρηγοριας?
Αργοναυτη μονο στην περιοχη της Τουμπας υπαρχουν 30000 που εχουν την οικονομικη δυνατοτητα να παρουν διαρκειας.
Μην τραγικοποιεις καταστασεις...
Δεν μιλαω για αυτους που δεν εχουν,αλλα για αυτους που εχουν...
Αργοναυτη μονο στην περιοχη της Τουμπας υπαρχουν 30000 που εχουν την οικονομικη δυνατοτητα να παρουν διαρκειας.
Μην τραγικοποιεις καταστασεις...
Δεν μιλαω για αυτους που δεν εχουν,αλλα για αυτους που εχουν...
Οχι ρε Ταγματαρχη δεν βγαινω απο την γυαλα μου...ζω εκει...και εσυ στην δικη σου...ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Rizla έγραψε:Συγνωμη αλλα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ βασιζεται στον κοσμο της και μονο.Οποτε πρεπει να εχει ως προτεραιοτητα να κραταει τον κοσμο που την στηριζει ζεστο.Δεν νομιζω λοιπον οτι οι αποδεσμευσεις τυπου Κονδορα ή Βιτολο ή Σαλπι τεινουν προς αυτην την κατευθυνση.
Ρε φιλε εδω ο κοσμος δεν εχει να βαλει πετρελαιο στο σπιτι του,και συ μου κανεις αναλυσει για το κοσμο του ΠΑΟΚ.....
οτι δεν ειναι αξιος αν δεν παρει 30χιλ διαρκειας......τι λες ρε παλληκαρι μου.....εχεις βγει εξω απο το σπιτι σου να δεις τι γινεται στην πολη......
Να στεναχωριθω που οι μισοι απο τους Παοκτσιδες δεν εχουν δουλεια.. ναι....και οι αλλοι μισοι τους συντηρουν οι παππουδες και οι γιαγιαδες με τις συνταξεις τους ....ναι .....και μαλιστα πολυ γιατι αυτα ειναι ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ......
Να στεναχωρηθω που ο Κοντρερας,και καθε Κοντρερας φευγει απο τον ΠΑΟΚ γιατι λεει δεν του φτανουν τα300χιλ που του δινουν....ενω αυτος επαιρνε 650χιλ....ε οχι ρε φιλε....οχι.Στο καλο....σε αγαπησαμε προσφερες αλλα τα φραγκα
δεν υπαρχουν πια.
Για χαλαρωστε μερικοι.....και δειτε την πραγματικοτητα.....
Σηκώνω τα χέρια ψηλά......
Θερμή παράκληση αδέρφια όμως.....εδω μιλάμε για Κοντρέρας......για διαρκείας και λοιπά οικονομικά να πάμε στα οικονομικά θέματα της ΠΑΕ.
Θερμή παράκληση αδέρφια όμως.....εδω μιλάμε για Κοντρέρας......για διαρκείας και λοιπά οικονομικά να πάμε στα οικονομικά θέματα της ΠΑΕ.
-
Τα περι γυαλας....ας τα αφησω καλυτερα ασχολειαστα......γιατι θα με κοψουν.....
...ελπιζω μονο ο πατερας σου να συνεχισει να εχει την δουλεια του,και να σε συντηρει.
...γιατι εσυ με αυτα που γραφεις ....σιγουρα δεν εσεις καμια σχεσει με την πραγματικοτητα.
....το ποιο αστειο ειναι αυτο που γραφεις για την Τουμπα
....οι μισοι και παραπανω Τουμπιωτες ειναι για ''φυλακη''....
Tελευταίο offtopic ....
Αrgonaut4
...ελπιζω μονο ο πατερας σου να συνεχισει να εχει την δουλεια του,και να σε συντηρει.
...γιατι εσυ με αυτα που γραφεις ....σιγουρα δεν εσεις καμια σχεσει με την πραγματικοτητα.
....το ποιο αστειο ειναι αυτο που γραφεις για την Τουμπα

....οι μισοι και παραπανω Τουμπιωτες ειναι για ''φυλακη''....
Tελευταίο offtopic ....

Αrgonaut4
Pablo Contreras OE OE OE.. OE OE OE, Pablo Contreras OE OE OE.. OE OE OE

Τι είπες Παύλο;
Θέλεις να μείνεις;
Μα γιατί χαλάς τη μανέστρα;
Εδώ μέσα, τόσες μέρες, τόσος κόσμος, λέει ότι βαρέθηκες, θες να φύγεις, θες να πας σπίτι σου μιαν ώρα αρχύτερα, ότι ότι ότι ότι...Κι έρχεσαι εσύ τώρα και μας χαλάς την ιστορία;
Μα γιατί;
Αλλά ξέρω γιατί...Βρε, εμάς πας να κοροϊδέψεις βρε; Να σε πω γιατί. (ή μάλλον να σε πω τι θα πουν όλοι αυτοί που λένε τα παραπάνω.) Για να μη φας το χρέωμα εσύ. Γι αυτό.
Α ρε Παύλο, τι σου μελε να πάθεις.
Θέλεις να μείνεις;
Μα γιατί χαλάς τη μανέστρα;
Εδώ μέσα, τόσες μέρες, τόσος κόσμος, λέει ότι βαρέθηκες, θες να φύγεις, θες να πας σπίτι σου μιαν ώρα αρχύτερα, ότι ότι ότι ότι...Κι έρχεσαι εσύ τώρα και μας χαλάς την ιστορία;
Μα γιατί;
Αλλά ξέρω γιατί...Βρε, εμάς πας να κοροϊδέψεις βρε; Να σε πω γιατί. (ή μάλλον να σε πω τι θα πουν όλοι αυτοί που λένε τα παραπάνω.) Για να μη φας το χρέωμα εσύ. Γι αυτό.
Α ρε Παύλο, τι σου μελε να πάθεις.
- sourmenetes
- Moderator
«Η Κόλο Κόλο εδώ και χρόνια μου έχει προσφέρει ένα ανοιχτό συμβόλαιο. Όποτε το αποφασίσω, να επιστρέψω σε αυτήν. Αν ο ΠΑΟΚ μου πει να μείνω στη Θεσσαλονίκη, θα μείνω. Ποτέ όμως τον τελευταίο καιρό δε μου έδειξε ότι θέλει να μείνω.
Κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες για συγκεκριμένη πρόταση που μου έγινε, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει»
Έτσι...
Αυτός είναι ο Κοντρέρας που θέλετε να διώξετε.
Όσο για τη διοίκηση:
"Ποτέ όμως τον τελευταίο καιρό δε μου έδειξε ότι θέλει να μείνω".
Στον Σαβίνι και στο Φιλομένο ξέρανε να το δείχνουνε όμως...
«Μπορεί να με έχουν... τελειωμένο από τον ΠΑΟΚ, αλλά εγώ έχω ακόμα την ελπίδα ότι θα παραμείνω παίκτης του ΠΑΟΚ, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Θέλω να μιλήσω με τον Ζήση, τον πρόεδρο και τον Παντελή Κωνσταντινίδη για να βρούμε τον τρόπο να συνεχίσω στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Αντιλαμβάνομαι τις δυσκολίες που έχει η ομάδα και γνωρίζω την επιθυμία του συλλόγου να αποδεσμεύσει παίκτες».
Βλέπετε ρε για τι άνθρωπο μιλάμε..;;
Παίκτης παγκόσμιας κλάσης που δηλώνει ότι γουστάρει να παίξει στον ΠΑΟΚ..
Και μεις του γυρνάμε την πλάτη..
Σε λίγο θα μας παρακαλάει κι όλας...
Α ρε Πάμπλο....
Ότι και να γίνει, φίλε, να ξέρεις ότι εμένα με έχεις κερδίσει.
Θα προσπαθώ να μην χάνω ούτε ματς σου, είτε με τον Κόλο^2 είτε με την Εθνική.
Ότι παραπάνω πω θα είναι πλεονασμός. Φαίνεται το ποιόν σου, φαίνεται το τι θες. Φαίνεται η πρόθεση της διοίκησης. Φαίνεται η στάση των αρδ που προσπαθούν να σε μειώσουν.
Να σαι καλά.
Κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες για συγκεκριμένη πρόταση που μου έγινε, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει»
Έτσι...
Αυτός είναι ο Κοντρέρας που θέλετε να διώξετε.
Όσο για τη διοίκηση:
"Ποτέ όμως τον τελευταίο καιρό δε μου έδειξε ότι θέλει να μείνω".
Στον Σαβίνι και στο Φιλομένο ξέρανε να το δείχνουνε όμως...
«Μπορεί να με έχουν... τελειωμένο από τον ΠΑΟΚ, αλλά εγώ έχω ακόμα την ελπίδα ότι θα παραμείνω παίκτης του ΠΑΟΚ, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Θέλω να μιλήσω με τον Ζήση, τον πρόεδρο και τον Παντελή Κωνσταντινίδη για να βρούμε τον τρόπο να συνεχίσω στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Αντιλαμβάνομαι τις δυσκολίες που έχει η ομάδα και γνωρίζω την επιθυμία του συλλόγου να αποδεσμεύσει παίκτες».
Βλέπετε ρε για τι άνθρωπο μιλάμε..;;
Παίκτης παγκόσμιας κλάσης που δηλώνει ότι γουστάρει να παίξει στον ΠΑΟΚ..
Και μεις του γυρνάμε την πλάτη..
Σε λίγο θα μας παρακαλάει κι όλας...
Α ρε Πάμπλο....
Ότι και να γίνει, φίλε, να ξέρεις ότι εμένα με έχεις κερδίσει.
Θα προσπαθώ να μην χάνω ούτε ματς σου, είτε με τον Κόλο^2 είτε με την Εθνική.
Ότι παραπάνω πω θα είναι πλεονασμός. Φαίνεται το ποιόν σου, φαίνεται το τι θες. Φαίνεται η πρόθεση της διοίκησης. Φαίνεται η στάση των αρδ που προσπαθούν να σε μειώσουν.
Να σαι καλά.