Η αληθεια ειανι οτι επαιξε Ευρωλιγκα αλλα κατω απο συγκεκριμενες συνθηκες,δηλαδη τον πηρε η χειροτερη ομαδα της διοργανωσης με το χαμηλοτερο μπατζετ.Σε 16 ματς που επαιξε το ρεκορ τηε Βιλερμπαν ηταν 2-14.Φυσικα ο ιδιος οντως εκανε καλα νουμερα αλλα ειναι λιγο δυσκολο να κριθει καποιος κατω απο αυτες τις συνθηκες ποσω μαλλον να τον πεις Ευρωλιγκατο παιχτη.Για μενα ειναι παιχτης Εurocup-BCL που βρεθηκε μαλλον απο σποντα να παιζει μιση σεζον στην χειροτερη ομαδα της Ευρωλιγκας.Δεν εχει μιεγαλη διαφορα με τον Φοστερ σαν βιογραφικο,32 ειναι και πριν 4 χρονια επαιζε στην ΑΕΚ.Metagrafakias έγραψε: Τρί 30 Ιουν 2026, 08:36 Aμα τον θελει ο Τρινκιερι εμας δεν μας πεφτει λογος..
Δεν ειναι τυχαιος παικτης παιδες, Ευρωλιγκα επαιζε και ειχε αξιολογα νουμερα,για Γιουροκαπ θα ειναι σουπερ...
Ενας καθαρος σκορερ ειναι,που σκοραρει με καθε τροπο...Αμυντικα δεν ειναι τρυπα,αξιοπρεπεστατος αλλωστε δεν θα ειχε συμβολαιο στη Γιουρολιγκ...
Εγω θα τολμησω να πω οτι μετα τον Ανγκολα,περιμενω κι αλλο μπαμ στους ψηλους..
Το ενστικτο μου λεει οτι τον Ομορουγι θα τον δωσουν δανεικο και θα παρουν ακομα εναν Σεντερ!!
Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
- Metagrafakias
Ενα υποθετικο σεναριο που το εβγαλα απο μυαλο μου ,μπορει να σκεφτηκαν να μην πανε σε σουπερ σταρ 3αρι που θα χαλασει τις ισσοροπιες οικονομικα και να πανε σε ιδιου επιπεδου με τους αλλους 3αρι, ας πουμε Ανγκολα και να παρουν εναν ακομα παικταρα σεντερ να ειμαστε υπερπληρης...Πεταω εγω τωρα ενα ονομα Trevion Williams...
Το αγοραζα χθες τετοιο σεναριο παντως!!!
- paok-porter1337
Ιδιο δρομο εχει ακολουθησει με αυτον τον Μοργκαν που πηρε ο Ρουλης. Απλα ο Αγκολα εχει καλυτερα νουμερα, πιο καλο σωμα, καλυτερος αμυντικος και πιο ομαδικος. Οποτε αν τον παρουμε ειναι μεγαλυτερο μπαμ απο τον Μοργκαν με βαση τη στατιστικη.dtown έγραψε: Τρί 30 Ιουν 2026, 10:10Η αληθεια ειανι οτι επαιξε Ευρωλιγκα αλλα κατω απο συγκεκριμενες συνθηκες,δηλαδη τον πηρε η χειροτερη ομαδα της διοργανωσης με το χαμηλοτερο μπατζετ.Σε 16 ματς που επαιξε το ρεκορ τηε Βιλερμπαν ηταν 2-14.Φυσικα ο ιδιος οντως εκανε καλα νουμερα αλλα ειναι λιγο δυσκολο να κριθει καποιος κατω απο αυτες τις συνθηκες ποσω μαλλον να τον πεις Ευρωλιγκατο παιχτη.Για μενα ειναι παιχτης Εurocup-BCL που βρεθηκε μαλλον απο σποντα να παιζει μιση σεζον στην χειροτερη ομαδα της Ευρωλιγκας.Δεν εχει μιεγαλη διαφορα με τον Φοστερ σαν βιογραφικο,32 ειναι και πριν 4 χρονια επαιζε στην ΑΕΚ.Metagrafakias έγραψε: Τρί 30 Ιουν 2026, 08:36 Aμα τον θελει ο Τρινκιερι εμας δεν μας πεφτει λογος..
Δεν ειναι τυχαιος παικτης παιδες, Ευρωλιγκα επαιζε και ειχε αξιολογα νουμερα,για Γιουροκαπ θα ειναι σουπερ...
Ενας καθαρος σκορερ ειναι,που σκοραρει με καθε τροπο...Αμυντικα δεν ειναι τρυπα,αξιοπρεπεστατος αλλωστε δεν θα ειχε συμβολαιο στη Γιουρολιγκ...
Εγω θα τολμησω να πω οτι μετα τον Ανγκολα,περιμενω κι αλλο μπαμ στους ψηλους..
Το ενστικτο μου λεει οτι τον Ομορουγι θα τον δωσουν δανεικο και θα παρουν ακομα εναν Σεντερ!!
Αν δεις τα νουμερα του τα τελευταια χρονια ειναι πολυ δυνατος σκορερ και καλος στα drive. Εμενα δεν με χαλαει να τον παρουμε, εχει το κορμι να καλυψει τις αδυναμιες που εχουμε σε υψος απο Χατζινς/Ταιρι κτλπ. Σε PnR καταστασεις με Γκρει/Αλεξαντερ θα περασουμε καλα
- These users thanked the author paok-porter1337 for the post:
- Metagrafakias
- KalamarGiannis
να ρωτήσω κάτι, τα περί δανεισμού Ομορούγι πως προέκυψαν; υπήρχε κάποιο δημοσίευμα από ρεπορτάζ ή είναι του κεφαλιού μας και των influencers;
Δηλαδη να μην φερουν εναν παικταρα στο 3 , για να μη θωμουσουν οι αλλοι επειδη θα ειναι πιο ακριβος.
Ασπρομαυρο, παραδοσιακο, σανο.
Με αλλα λογια, δεν θελεις να επενδυσεις και να κανεις 1-2 μεγαλες κινησεις για να ανεβεις επιπεδο, να προσελκυσεις χορηγους, και να διεκδικησεις ως φαβορι τα τροπαια. Απλα και ξεκαθαρα.
Με αλλα λογια, δεν θελεις να επενδυσεις και να κανεις 1-2 μεγαλες κινησεις για να ανεβεις επιπεδο, να προσελκυσεις χορηγους, και να διεκδικησεις ως φαβορι τα τροπαια. Απλα και ξεκαθαρα.
Ινφλουενσερς. Οι οποιοι τρομαξαν απο την αποδοση του Ομορουγι απεναντι στον λεσορ και πανε να τον βγαλουν αχρειαστο.KalamarGiannis έγραψε: Τρί 30 Ιουν 2026, 10:42 να ρωτήσω κάτι, τα περί δανεισμού Ομορούγι πως προέκυψαν; υπήρχε κάποιο δημοσίευμα από ρεπορτάζ ή είναι του κεφαλιού μας και των influencers;
Τσιμπησαν και οι αμπαλοι και ξεκινησε η κουβεντα.
- Metagrafakias
Ναι το βρηκες...Franky έγραψε: Τρί 30 Ιουν 2026, 10:45 Δηλαδη να μην φερουν εναν παικταρα στο 3 , για να μη θωμουσουν οι αλλοι επειδη θα ειναι πιο ακριβος.
Καταρχας σχολιαζεις κατι που το εβγαλα απο το μυαλο μου...
Κατα δευτερον δεν θελεις να επενδυσεις ναι για αυτο εκανες ενα απο τα μεγαλυτερα μπατζετ στο Γιουροκαπ 11εκ+...Τοσο μπατζετ κατεβαινουν ομαδες Γιουρολιγκ...
Που να ηθελε να επενδυσει κιολας ε??
Οσο για τον δανεισμο Ομορουγι ειχε βγει η φημη οταν ασχολουμασαν με τον Φαλ και λεγανε αμα ερθει θα παει ο Ομορουγι δανεικος,οποτε υπαρχει σαν σκεψη γενικα....
- paok-porter1337
Ετνομεταξυ εμεις ποτε δεν καναμε προταση στο Φαλ αρα στην ουσια δεν ασχοληθηκαμε. Οποτε ο Σταυρου του σπορτ24 που ειχε βγαλει αυτη τη βρωμα, ο ιδιος ειχε μιλησει για δανεισμο Ομορουγαρου...Metagrafakias έγραψε: Τρί 30 Ιουν 2026, 10:50Ναι το βρηκες...Franky έγραψε: Τρί 30 Ιουν 2026, 10:45 Δηλαδη να μην φερουν εναν παικταρα στο 3 , για να μη θωμουσουν οι αλλοι επειδη θα ειναι πιο ακριβος.
Καταρχας σχολιαζεις κατι που το εβγαλα απο το μυαλο μου...
Κατα δευτερον δεν θελεις να επενδυσεις ναι για αυτο εκανες ενα απο τα μεγαλυτερα μπατζετ στο Γιουροκαπ 11εκ+...Τοσο μπατζετ κατεβαινουν ομαδες Γιουρολιγκ...
Που να ηθελε να επενδυσει κιολας ε??
Οσο για τον δανεισμο Ομορουγι ειχε βγει η φημη οταν ασχολουμασαν με τον Φαλ και λεγανε αμα ερθει θα παει ο Ομορουγι δανεικος,οποτε υπαρχει σαν σκεψη γενικα....
Μπορει να μην υπαρχει σαν σκεψη απο την πλευρα του ΠΑΟΚ ο δανεισμος του
εκλαψα με το hannibalarenegade έγραψε: Τρί 30 Ιουν 2026, 00:04 Διαφωνώ. Μία χαρά παίκτης είναι για απέδειξε μπορεί να κάνει αυτό για το οποίο πληρώνεται ακόμα και στο υψηλότερο επίπεδο και με μία σχετικά κακή ομάδα
Αν πάντως ισχύουν οι περιπτώσεις και του ασπίδα και του Αγκολα, φαίνεται ότι ο ιταλός ψάχνει κάτι του στιλ secondary creator και όχι κάποιον που απλά θα δώσεις σουτ από τις γωνίες
Είναι σημαντικό να έχεις ως μπορείς περισσότερος παίκτες που hannibala έρθει σε αυτούς να μπορούνε να δημιουργήσουνε και για τον εαυτό τους αλλά και για τους άλλους.
Στα 198 cm και 203 άνοιγμα χεριών δεν νομίζω ότι θα αντιμετωπίσει προβλήματα στην άμυνα... δεν θα έχει δα και τον lebron james στα prime του να αντιμετωπίσει
Υγ νομίζω ότι όλα θα εξαρτηθούν από το πόσο θα ανταποκριθεί στο upgrade της ομάδας και των στόχων ο Ταιρι.
Ο οποίος παρεμπιπτόντος εμφανίστηκε με τεράστια αυτοπεποίθηση στην τελευταία του συνέντευξη

Αρα Ινφλουνσερς/ΑΡΔ.
Εντεχνως προσπαθουνε να υποβαθμισουν Ομορουγι-Ταιρι και να δημιουργησουν κλιμα οτι δεν πειραζει να μη φερουν παικταρα στο 3.
Χρειαζεται επενδυση εκατομμυριων στο Small Forward, Μια κινηση statement, και οχι ανακατεμα στις αλλες θεσεις.
Εντεχνως προσπαθουνε να υποβαθμισουν Ομορουγι-Ταιρι και να δημιουργησουν κλιμα οτι δεν πειραζει να μη φερουν παικταρα στο 3.
Χρειαζεται επενδυση εκατομμυριων στο Small Forward, Μια κινηση statement, και οχι ανακατεμα στις αλλες θεσεις.
- Metagrafakias
Μην ανβαζετε τετοια παιδια..Ανεβαζετε τις προσδοκιεςχωιρς λογο και μετα οποιος και να ερθει φαινεται παικτακι της σειρας...xpek20 έγραψε: Τρί 30 Ιουν 2026, 11:04 Μαμουκελασβίλι για σέντερ θα ήταν καλή επιλογή; Αφήνει το ΝΒΑ
Ο Μαμουκεσασβιλι κλεινει στους Λεικερς φιλε...
Αυτοι οι παικτες ειναι απλησιαστοι
- These users thanked the author Metagrafakias for the post:
- rockcity4
Κατι σε Jalen Williams, Cooper Flagg η ακομα και OG Anunoby...Οποιοδηποτε μικρότερο ονομα θα είναι αποτυχία....Franky έγραψε: Τρί 30 Ιουν 2026, 10:59
Να τα λέμε όλα να είμαστε σωστοί.Ο Ανγκόλα στην αεκ του Αγγελόπουλου έπαιζε,"τυχοδιώκτης" είναι με κάθε χρόνο αλλαγή ομάδας,δεν έχει παίξει σε ομάδα Euroleague που ήταν ανταγωνιστική παρά μόνο στην τελευταία Asvel.Ειναι καλός παίχτης μέχρι εκεί.Με Ανγκόλα πας ως μια ακόμα διεκδικήτρια του Eurocup,με κάποιον ή κάποιους top παίκτες πας ως φαβορί.Δε ξέρω αν δεν μπορούμε να φέρουμε ή δε θέλουμε αλλά είναι ξεκάθαρα αποτυχία η μη απόκτηση παίκτη από την elite.Μυστακιδη έχεις που είναι στους πλουσιότερους ιδιοκτήτες ΚΑΕ ,δεν υπάρχουν δικαιολογίες.
Ανανέωσε με ΜπαχτσεσεχιρMetagrafakias έγραψε: Τρί 30 Ιουν 2026, 10:31 Ενα υποθετικο σεναριο που το εβγαλα απο μυαλο μου ,μπορει να σκεφτηκαν να μην πανε σε σουπερ σταρ 3αρι που θα χαλασει τις ισσοροπιες οικονομικα και να πανε σε ιδιου επιπεδου με τους αλλους 3αρι, ας πουμε Ανγκολα και να παρουν εναν ακομα παικταρα σεντερ να ειμαστε υπερπληρης...Πεταω εγω τωρα ενα ονομα Trevion Williams...