7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Άβαταρ μέλους
-keeper-

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από -keeper- »

nunies4 έγραψε:Τι άλλο να κάνεις; Σήμερα έκανες το 8 το 10 το 9 τον εξτρέμ... μέχρι που πέθανες.
Τι έγκλημα το καλοκαίρι που σου στέρησαν τον Μειτε..
Επίσης το ότι ο Τάισον είναι χώμα και δεν συνδυάζονται με την καμία
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Μπραβο Γιανναρε, σαν τη μύγα μες στο γαλα. Αλλεργικος οσο δεν παει στις παπαριες που προσταζει το μοντερνο ποδοσφαιρο. Χάρμα οφθαλμων για τον ρομαντικο οπαδο που αναπολει τους παιχτες-μπαλαδορους και απεχθανεται τους ξενερωτους ποδοφαιριστες-αθλητες.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Είδατε που γυρνούσε για να πάρει μπάλα;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Εκεί που γυρνάει το 90% των μεσοεπιθετικων όταν πιέζεται η ομάδα τους
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Ευτυχώς η δυστυχώς με τις χαμηλές πτήσεις φέτος βλέπω να παραμένει στην ομάδα.Περιμενω ακόμα να δω ένα παιχνίδι που να πει κάποιος ότι το πήρε μόνος του. Και μη μου πείτε για ίωση κτλ( ούτε παιδί δημοτικού τόσο χάλια ανοσοποιητικό,όχι επαγγελματίας αθλητής) γιατί και ο Nanasi της Malmo από γαστρεντερίτιδα προερχόταν αλλά μας απέκλεισε μόνος του!
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Nikodiai έγραψε:Σαν να παιζει σε παιδικη χαρα.Με τα καλα του και τα κακα του.

Θα κλαιει το κεφαλι τα 20εκ.
Οσοι εδω το καλοκαιρι παρακαλουσαν να μεινει εχουν πει οτι θα καλυψουν τη διαφορα σε περιπτωση πτωσης της αξιας του, οποτε ολα καλα
Portable

Δημοσίευση από Portable »

Πολλοί είχανε πει πως ήταν οικονομικό ρίσκο η παραμονή. Πλέον είναι και θέμα απόδοσης.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

aivas19 έγραψε:Εχει κενα το ροστερ, παιζει αυτη η παικταρα κανει 200 δουλειες και στο τελος δεν μπορει να ειναι επιδραστικος επειδη κανει τα παντα
Ναι
Και συμφωνώ με giapas που λέει ότι ο ΠΑΟΚ χωρίς Ντέλια, είναι μια τελείως άλλη ομάδα (προς το χειρότερο)
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

aivas19 έγραψε:

Οσοι εδω το καλοκαιρι παρακαλουσαν να μεινει εχουν πει οτι θα καλυψουν τη διαφορα σε περιπτωση πτωσης της αξιας του, οποτε ολα καλα
Καλά βρε aivas, έχεις γράψεις ένα πολύ ωραίο σχόλιο παραπάνω και μετά πας και μου γράφεις δύο μηνύματα από κάτω, αυτό εδώ?

Άμα τον είχαμε πουλήσει τον Ντέλια το καλοκαίρι, που θυμάμαι τι έγραφες και έγραφα και εγώ και όλοι οι υπόλοιποι, έχεις την εντύπωση ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα πουλούσε ξερωγώ τον Κουλιεράκη ή θα είχε ενισχυθεί καλύτερα από αυτούς που κάνουν τις μεταγραφές και διαλέγουν τους παίκτες?

Χωρίς τον Ντέλια ο ΠΑΟΚ, θα ήταν σε ακόμα χειρότερη αγωνιστική θέση από άποψη ρόστερ και αγωνιστικής κατάστασης και ας είχαμε πάρει τα 20 εκατομμύρια της μεταγραφής - λέω εγώ -
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

renegade έγραψε:Εκεί που γυρνάει το 90% των μεσοεπιθετικων όταν πιέζεται η ομάδα τους
Εγώ δεν έχω δει πολλά δεκαριά να κατεβαίνουν να πάρουν την μπάλα ανάμεσα στα σεντερμπακ. Δεν εννοούσα που γυρνούσε σε φάση άμυνας. Ούτε ο Οζντοεφ ούτε ο Καμαρα μπορούν μοιράσουν παιχνίδι. Και δεν το έκανε μόνο σήμερα.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Special 4 έγραψε:
aivas19 έγραψε:

Καλά βρε aivas, έχεις γράψεις ένα πολύ ωραίο σχόλιο παραπάνω και μετά πας και μου γράφεις δύο μηνύματα από κάτω, αυτό εδώ?

Άμα τον είχαμε πουλήσει τον Ντέλια το καλοκαίρι, που θυμάμαι τι έγραφες και έγραφα και εγώ και όλοι οι υπόλοιποι, έχεις την εντύπωση ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα πουλούσε ξερωγώ τον Κουλιεράκη ή θα είχε ενισχυθεί καλύτερα από αυτούς που κάνουν τις μεταγραφές και διαλέγουν τους παίκτες?

Χωρίς τον Ντέλια ο ΠΑΟΚ, θα ήταν σε ακόμα χειρότερη αγωνιστική θέση από άποψη ρόστερ και αγωνιστικής κατάστασης και ας είχαμε πάρει τα 20 εκατομμύρια της μεταγραφής - λέω εγώ -
Εννοειται, ειναι ειρωνικο το ποστ για να καυτηριασει οτι δεν ειμαστε προεδροι και οτι δεν ειναι τα πραματα απλα και ευκολα οπως παρουσιαζονταν το καλοκαιρι
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Montrealiotis έγραψε:
renegade έγραψε:Εκεί που γυρνάει το 90% των μεσοεπιθετικων όταν πιέζεται η ομάδα τους
Εγώ δεν έχω δει πολλά δεκαριά να κατεβαίνουν να πάρουν την μπάλα ανάμεσα στα σεντερμπακ. Δεν εννοούσα που γυρνούσε σε φάση άμυνας. Ούτε ο Οζντοεφ ούτε ο Καμαρα μπορούν μοιράσουν παιχνίδι. Και δεν το έκανε μόνο σήμερα.
Προφανώς κάπου λάθος κοιτάς, γιατί αυτό γίνεται κατά κόρον όχι μόνο για τα 10αρια αλλά και τα φορ πλέον (χαρακτηριστική περίπτωση του Χάρι Κέιν που ξεκινάει τις επιθέσεις πάντα πίσω από τη γραμμή της σέντρας).

Ο μικρός χθες δεν είχε ούτε μια θετική ενέργεια. Ο καλός Ντέλιας είναι ευλογία για το ποδόσφαιρο. Το αν θα καταφέρουμε να τον δούμε φέτος ή γενικά είναι ένα ζήτημα το οποίο θα εξαρτηθεί από αρκετού παράγοντες κυρίως προσωπικούς του παίχτη.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Σωστά

Πιάνει τα 22, θέλω να δω πως θα εξελιχθεί γιατί σαν να έπιασε πλατώ η καμπύλη.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

φετος δεν παιρνουν οι ντελιας και ταισον σχεδον ποτε την μπαλα σωστα στα μεσοδιαστηματα.. αποτελεσμα να πρεπει να κανουν παραπανω ενεργειες και μετρα για να κανουν κατι θετικο..
φετος τα χαφ δεν μπορουν να κυριαρχησουν και να ελεγξουν τον ρυθμο με τιποτα.. δεν μπορουν να παρουν μετρα στο γηπεδο.. το ποδοσφαιρο ειναι ομαδικο αθλημα και οι λεπτομεριες παιζουν ρολο.. ο ντελιας κουτσος , αρρωστος και πτωμα προσφερει πιο πολλα απο κατι μουρκ κ τισου ...
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Κόψε ρε την ειρωνία
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”