Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII

Δημοσίευση από iasoiako »

DonnieMcGrath έγραψε:
john4serres έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω πως αφήνεις την Κοπεγχάγη του CL για τον άρρωστο γαύρο του EL.
Τον αφήνει με αντάλλαγμα τα φράγκα. Και όταν λέμε φράγκα βάζουμε μέσα και τους μανατζαρεους. Θα πρότεινα σε όλους ανεπιφύλακτα να δουν το ντοκιμαντέρ του Netflix για τον Figo και την μεταγραφή του από την Μπαρτσελόνα στην Ρεαλ. Η επιτομή του "το παν είναι τα χρήματα. Έστω και 1 ευρώ παραπάνω κάνει την διαφορά"
Φιλε το ψηνω αν ειναι το βαζω
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Παιζει να ειναι και δωρακι μανατζερικο ο παικτης 3 παικτες ψονησε η φορεστ απο τους ατζεντηδες του φετος με μεταγραφες εκκατομυριων αρα και προμηθεια εκκατομυριων..γιατι δεν στεκει οι δανοι να τον πηραν 5 και να τον δινουν 6 ενω ειναι ο καλυτερος τους παικτης και μπηκαν τσου λου..οσο γι αυτον μην σας κανει εντυπωση αν πηρε καμια υποσχεση για πρεμιερ του χρονου οπως ο κορεατης...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Κοιτα να δεις που με ενα μυριο συμβολαιο βρισκεις 10αρι παιχταρα. Εγω γιατι νομιζα συμφωνα με αυτα που διαβαζω πως χρειαζονται τουλαχιστον 10 μυρια συμβολαιο τ χρονο?
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

18 γκολ (τα 2 σε εμάς) και 15 ασίστ περσι;
6 γκολ και 3 ασίστ φέτος μέχρι στιγμής;
6 εκατομμύρια αγορά;
Εντάξει, πολύ δυνατή κίνηση όπως και να το κανεις.

Άντε και στα δικά μας εύχομαι.
Έναν τέτοιο θελουμε γαμωτο και θα τα σαρώσουμε όλα.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Είναι και 6 ψωρομύρια η αγορά αλλά το προσπερνάτε
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

iasoiako έγραψε:
DonnieMcGrath έγραψε:
john4serres έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω πως αφήνεις την Κοπεγχάγη του CL για τον άρρωστο γαύρο του EL.
Τον αφήνει με αντάλλαγμα τα φράγκα. Και όταν λέμε φράγκα βάζουμε μέσα και τους μανατζαρεους. Θα πρότεινα σε όλους ανεπιφύλακτα να δουν το ντοκιμαντέρ του Netflix για τον Figo και την μεταγραφή του από την Μπαρτσελόνα στην Ρεαλ. Η επιτομή του "το παν είναι τα χρήματα. Έστω και 1 ευρώ παραπάνω κάνει την διαφορά"
Το είδα όταν βγήκε. Τραγική ειρωνία έγινα Ρεάλ Μαδρίτης λόγω του συγκεκριμένου παιχτη . Τον είχα τρελη καψούρα .
Ούτε την ιστορία ήξερα παρά μόνο ότι τον πήραν από μπαρτσα και είχε γίνει χαμός και εκτός αυτού με έκανε να υποστηρίζω μια ομάδα που μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι δεν γίνεται να την υποστηρίζω γιατί αντιπροσωπεύει αξίες ακριβώς αντίθετες από αυτές που πιστεύω. Σε αντίθεση με τον φίγκο που πράγματι βλέποντας την ταινία και την γλώσσα του σώματος φαινοταν ότι αντιπροσωπεύει ακριβώς τις ίδιες αξίες με την ομάδα του βασιλιά . Κύλισε ο τέντζερης .
αν το έκανε αυτό στην κανονική μου ομάδα (ΠΑΟΚ) θα εκανα χειρότερα από αυτά που του έκαναν οι Καταλανοί . Αφού το έβλεπα και ειχα ξενερώσει τον κωλο μου .
Τεσπα έγινα ρομα οταν μεγάλωσα λίγο και πλέον δεν υποστηρίζω Ρεάλ απλά την συμπαθώ γιατί μου θυμίζει την αθωότητα των παιδικών μου χρόνων .
Φιγκο παιχταρα αλλά προδότης τεράστιος 14/2
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Tolaros έγραψε:Είναι και 6 ψωρομύρια η αγορά αλλά το προσπερνάτε
δεν βολευει...
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Πολυ καλος παικτης ο Πεπ Μπιελ.
Απλα η Κοπενχαγη ειναι ομαδαρα, ο γαυρος ειναι οτι να ναι. Μπορει να πουλησουν τον Μασουρα αυτοι και ηδη δωσαν και τον Καμαρα. Ειναι αφυσικο να υπαρχουν τοσες ανακαταταξεις σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα. Επισης ο γαθρος δεν εχει σταθερές καθολου. Αμυνα ποιον εχει σταθερο, κεντρο? Επιθεση ποιον τον Αραβι?
Με Μαρτινς ειχε μια σειρα, τωρα ο καινούριος δοκιμαζει παικτες.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ειναι οντως ομαδαρα. Ειδα και τα 2 παιχνιδια προσεκτικα με την Τραμπζονσπορ και 2 παικτες μου εβγαλαν τα ματια. Ο ενας ηταν ο Φαλκ (απιστευτος παικτης και μολις ειδα και την αξια του στο transfermarkt μου επεσαν τα σαγονια).
Ο αλλος ηταν ο δικος μας...ο Ζεκα. Τρομερος και στα 2 ματς. Αλανθαστος, ηρεμος, παντα την σωστη ενεργεια, παντου στο γηπεδο οπου ακριβως χρειαζοταν και σε φαση αμυνας και σε φαση επιθεσης.
Εκανα εικονα συνεχως ποσο διαφορετικη ομαδα θα ημασταν αν τον ειχαμε αποκτησει.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Καλά τώρα, μαλακίες συζητάμε;
Αν ερχόταν σε μας ο Μπιελ θα τον βγάζαμε έξω και θα τον χτυπούσαμε φωνάζοντας Μπιελ να το ξέρεις το πρωτάθλημα εσύ θα μας το φέρεις.
Μη λέμε χαζά.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

DamoN έγραψε:
iasoiako έγραψε:
DonnieMcGrath έγραψε: Τον αφήνει με αντάλλαγμα τα φράγκα. Και όταν λέμε φράγκα βάζουμε μέσα και τους μανατζαρεους. Θα πρότεινα σε όλους ανεπιφύλακτα να δουν το ντοκιμαντέρ του Netflix για τον Figo και την μεταγραφή του από την Μπαρτσελόνα στην Ρεαλ. Η επιτομή του "το παν είναι τα χρήματα. Έστω και 1 ευρώ παραπάνω κάνει την διαφορά"
Το είδα όταν βγήκε. Τραγική ειρωνία έγινα Ρεάλ Μαδρίτης λόγω του συγκεκριμένου παιχτη . Τον είχα τρελη καψούρα .
Ούτε την ιστορία ήξερα παρά μόνο ότι τον πήραν από μπαρτσα και είχε γίνει χαμός και εκτός αυτού με έκανε να υποστηρίζω μια ομάδα που μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι δεν γίνεται να την υποστηρίζω γιατί αντιπροσωπεύει αξίες ακριβώς αντίθετες από αυτές που πιστεύω. Σε αντίθεση με τον φίγκο που πράγματι βλέποντας την ταινία και την γλώσσα του σώματος φαινοταν ότι αντιπροσωπεύει ακριβώς τις ίδιες αξίες με την ομάδα του βασιλιά . Κύλισε ο τέντζερης .
αν το έκανε αυτό στην κανονική μου ομάδα (ΠΑΟΚ) θα εκανα χειρότερα από αυτά που του έκαναν οι Καταλανοί . Αφού το έβλεπα και ειχα ξενερώσει τον κωλο μου .
Τεσπα έγινα ρομα οταν μεγάλωσα λίγο και πλέον δεν υποστηρίζω Ρεάλ απλά την συμπαθώ γιατί μου θυμίζει την αθωότητα των παιδικών μου χρόνων .
Φιγκο παιχταρα αλλά προδότης τεράστιος 14/2
O Figo φαινόταν ψηλός και πολύ γεροδεμένος, βαρύ σκαρί στα δικά μου μάτια.
Αλλά όταν είχε την μπάλα, την "μιλούσε". Χόρευε μαζί της.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Ο γαύρος πάντως συνεχίζει να παίρνει παίχτες. Τώρα αν θα του βγουν, πότε θα τους ενσωματώσει και λοιπά δεν ξέρω. Ίσως υπολογίζει ότι θα έχει χρόνο στην διακοπή για το Μουντιάλ.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Έχουν πλάκα πάντως οι μόνιμοι υμνητές των αντιπάλων
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Σε ποιους αναφέρεσαι ως υμνητές? Σε φόρουμ του ΠΑΟΚ βρίσκεσαι να σου υπενθυμίσω, οπότε το να γράφονται ύμνοι για αντίπαλες ομάδες μάλλον δεν είναι και το πιο λογικό. Εκτός κι αν εσύ με τη δική σου κρίση θεωρείς κάποιον που θα πει ότι ο τάδε παίκτης που φέρνει μία αντίπαλη ομάδα είναι καλός ως υμνητή. Επίτρεψέ μου λοιπόν να σου πω ότι κι εγώ κάποιον που έχει αυτοπροσδιοριστεί ως τιμητής των ΠΑΟΚτσήδων δεν τον θεωρώ ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Έσκασε πολλά λεφτά και πήρε έναν πολύ καλο παίκτη ο γαύρος.
Δεν ξεκίνησαν καθόλου καλά και προσπαθούν να το στρώσουν.

Aλλαγή προπονητή μέσα στο καλοκαίρι, παρα πολλές αλλαγές και στο roster.

ως τώρα περιμένουν πράγματα ακόμα από τους γερους Arabi και Valbuena μετά από αρκετές αποτυχημένες μεταγραφικές περιόδους, μιας και οι καινούριοι φαίνεται να θέλουν χρόνο και αρκετοί είναι ακόμα ερωτηματικά. Φαίνονται αγχωμένοι με το εξωαγωνιστικό που έφυγε ο κολλητός τους και ψάχνουν να πιαστούν απότον καινούριο, αλλα και γιατί 2 από τους αντιπαλους τους φαίνονται πιο έτοιμοι.

Για αυτό είναι παρα παρα πολύ κρίσιμος ο πρώτος γύρος. Αν καταφέρουμε έστω και με μισό μηδέν να πάρουμε αποτελέσματα, θα τους έχουμε σε πολύ δύσκολη θέση και μίρλα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”