ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Δεν μπορειτε να φανταστειτε τι γινεται Αθηνα.Στο σπιτι μου εχουμε φτασει 60-70 ποντους χιονι και το απιστευτο ειναι οτι την ιδια στιγμη αστραφτει και μπουμπουνιζει!!!
Η μεταγραφή δεν μπορεί προς το παρόν να ολοκληρωθεί λόγω της ελπίδας.
Ύστερα πώς να ελπίζουμε για μεταγραφές..
Ύστερα πώς να ελπίζουμε για μεταγραφές..
- black_star_ninja
Το εξοχικό μας γέμισε,
Άσπρο γλυκο χιονάκι,
Τα αεροπλάνα κόλλησαν,
....
Άσπρο γλυκο χιονάκι,
Τα αεροπλάνα κόλλησαν,
....
- buffalobill4
Σαν το επικό που είχε γίνει με το ματς με το γαβρο που φύγανε από το γήπεδο δεν έχει ξαναγίνει. Εμ κατεβήκαμε να δούμε ματς και το ματς δεν έγινε. Εμ ήταν να πετάξουμε από Θεσσαλονίκη και δεν πετούσε λόγω ομίχλης εμ μας πήγαν στην Καβάλα εμ δεν πετάξαμε λόγω χιονιού από Καβάλα εμ μας πήγαν Σκόπια εμ κόλλησε το λεωφορείο στα χιόνια και σπρωχναμε.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Εδω παλιότερα οι αλλοι ήταν να έρθουν Θεσσαλονίκη και τους κατέβασαν Ρουμανία ρεgk.box16 έγραψε:sic-4 έγραψε:και γινεται να αποβιβαστουν εκει επιβατες ενω προορισμος της πτησης ειναι Αθηνα;
Ναι έτσι γίνεται.
Μετά τους πηγαίνουν στον προορισμό τους με λεωφορείο.
Ήρθε ο χιονιάς.....@@ιεται ο Πειραιάςkataramenos5 έγραψε:Ηρθε ο χιονιας
κολλησε το παικτακι
και στην ΠΑΕ θα τραγουδουν
......

Οφ τοπικ αλλά για τι μπουρδέλο μιλάμε ρε αδερφέ; Οι άνθρωποι είναι αποκλεισμένοι στην Αττική οδό 6 ώρες με 60 πόντους χιόνι και τώρα νυχτώνει. Με παιδιά με ηλικιωμένους με με...joshua έγραψε:Δεν μπορειτε να φανταστειτε τι γινεται Αθηνα.Στο σπιτι μου εχουμε φτασει 60-70 ποντους χιονι και το απιστευτο ειναι οτι την ιδια στιγμη αστραφτει και μπουμπουνιζει!!!
Και μέχρι τις 12+ τους έβαζαν κανονικά μέσα μην χάσουν τα διόδια οι μπινεδες..
- sourmenetes
- Moderator
Ωπ και γλυφαδιωτης...Demir έγραψε:Εδώ αποκλειστήκαμε στην Γλυφάδα ρε .. δεν υπάρχουν αυτά ..
Παντου γίνεται της τρελής..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Παιδιά παντού γινόταν χαμός!nunies4 έγραψε:Οφ τοπικ αλλά για τι μπουρδέλο μιλάμε ρε αδερφέ; Οι άνθρωποι είναι αποκλεισμένοι στην Αττική οδό 6 ώρες με 60 πόντους χιόνι και τώρα νυχτώνει. Με παιδιά με ηλικιωμένους με με...joshua έγραψε:Δεν μπορειτε να φανταστειτε τι γινεται Αθηνα.Στο σπιτι μου εχουμε φτασει 60-70 ποντους χιονι και το απιστευτο ειναι οτι την ιδια στιγμη αστραφτει και μπουμπουνιζει!!!
Και μέχρι τις 12+ τους έβαζαν κανονικά μέσα μην χάσουν τα διόδια οι μπινεδες..
Είτε Αττική είτε αλλού γινόταν χαμός!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα ήταν ωραίο ποστ αν δεν τα πίστευες 100% όσα γράφειςmarkos4 έγραψε:Όλα τα σημάδια από τον Θεό μας δείχνουν ότι ο παίχτης πρέπει να μείνει στην Ισπανία, αλλά εμείς εκεί... ψάχνουμε τρόπους να τον φέρουμε με το ζόρι.
Δείτε βρε τα σημάδια του Θεού. Μέχρι και αυτός μας λυπάται με αυτούς που φέρνουμε κατά καιρούς..
Ας μείνει εκεί το παιδί και το παίρνουμε στον γυρισμό την Τετάρτη μαζί με την πρόκριση
- PaokPatraG4
Δηλαδή εάν κλείσει το εξτρέμ θα γίνει έκρηξη του ηφαιστείου της Σαντορίνης με το γκαντεμοσκυλο που μπλέξαμε;;;;Εάν είναι δυνατόν.....
"Παγκόσμια υπερθέρμανση". Ε ρε προπαγάνδα που τρώει ο κοσμάκης...
Εν τω μεταξύ εδω που είμαι, ούτε νιφάδα...

Εν τω μεταξύ εδω που είμαι, ούτε νιφάδα...