Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Πριν πουλήσει η ομάδα τον Τζόλη -το οποίο σίγουρα θα γίνει μέσα στον επόμενο 1,5 χρόνο, δε νομίζω ότι γίνεται να μείνει περισσότερο όσο ανεβάζει αξία- πρέπει να εκμεταλλευτεί αυτή τη σπάνια τύχη να έχει τέτοιον παίχτη σε τέτοια ηλικία και πέρα απ' τους αγωνιστικούς στόχους να κερδίσει διασυνδέσεις στις υψηλές μανατζερικές πιάτσες, γνωριμίες και να εδραιωθεί σε χώρους που τα προ Σαββίδη χρόνια δεν μας γνώριζαν καν. Και είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσει να πιάσει 20-25Μ ο μικρός, αλλά κι ότι θα φέρει πολλά απ τη μεταπώληση. Υποθετική βέβαια η όλη συζήτηση κι όχι του παρόντος.
Για τον Μπάμπα, όσο το ξανασκέφτομαι, τόσο καλή ιδέα μου φαίνεται, αν και οι τραυματισμοί του τρομάζουν. Αν δε βγει, ή τραυματιστεί, τι είχαμε τι χάσαμε. Αν βγει όμως, μπορεί με μια λογική ρήτρα να πάρουμε παίχτη σοβαρού επιπέδου. Γρήγορος είναι, aggressive είναι, καλός αμυντικά, εν ενεργεία διεθνής με Γκάνα, αν βγει θα είναι σούπερ. Ότι είναι από ψηλό ράφι είναι δεδομένο, αν είναι σε καλή κατάσταση. Εφόσον προσπαθούμε να ανεβάσουμε την ποιότητα χωρίς πολλά λεφτά, δεν ξέρω πώς αλλιώς γίνεται αν δεν παρθούν κι ορισμένα ρίσκα.
Για τον Μπάμπα, όσο το ξανασκέφτομαι, τόσο καλή ιδέα μου φαίνεται, αν και οι τραυματισμοί του τρομάζουν. Αν δε βγει, ή τραυματιστεί, τι είχαμε τι χάσαμε. Αν βγει όμως, μπορεί με μια λογική ρήτρα να πάρουμε παίχτη σοβαρού επιπέδου. Γρήγορος είναι, aggressive είναι, καλός αμυντικά, εν ενεργεία διεθνής με Γκάνα, αν βγει θα είναι σούπερ. Ότι είναι από ψηλό ράφι είναι δεδομένο, αν είναι σε καλή κατάσταση. Εφόσον προσπαθούμε να ανεβάσουμε την ποιότητα χωρίς πολλά λεφτά, δεν ξέρω πώς αλλιώς γίνεται αν δεν παρθούν κι ορισμένα ρίσκα.
Βασικά του την έπεσε ο Μπαρλοου στο αεροδρόμιο, άρχισε αυτός τα κουνγκ φου, μη τα πολυλογώ ισοπαλία ήρθε.
Ε μέχρι να ξεμπερδέψουν άργησε και το βίντεο
Ε μέχρι να ξεμπερδέψουν άργησε και το βίντεο
Έχουμε και κάποιες ωρίτσες διαφορά με τζαπαν. 3 ωρούλες ακόμα να ανοίξουν τα σχιστοματάκια τους. Μην τους πετύχουμε στον ύπνο. Είπαμε να κάνουμε θόρυβο.laska4 έγραψε:η μπουντου ειπε θα παει αργα λογω υπερπαραγωγης στο βιντεο κλπ
ιιιιιιιιιιι τιιι ειιπεεεεεεεεobanebane έγραψε:chri5ti9 έγραψε:15 και μεταπώληση και παίκτη έτοιμο καλό. Ειναι καλό σαν ντιλ. Με 15 παίρνεις όντως παικταραδες για το ήδη υπάρχον ροστερ.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι,παίρνεις τέσσερις Εσιτι ή 5 Τσολακ.

- john4serres
- Mitsospaoki4
- Moderator
και εμείς που περιμένουμε την ανακοίνωση για να πάμε για ύπνο κουκουβάγιες θα γίνουμε?seaman έγραψε:Έχουμε και κάποιες ωρίτσες διαφορά με τζαπαν. 3 ωρούλες ακόμα να ανοίξουν τα σχιστοματάκια τους. Μην τους πετύχουμε στον ύπνο. Είπαμε να κάνουμε θόρυβο.laska4 έγραψε:η μπουντου ειπε θα παει αργα λογω υπερπαραγωγης στο βιντεο κλπ
Off topic αλλά θα μπορούσε σαν του χαμπιμπι να είναι "μεταγραφή" Ο ζαμπα ανέβασε στόρυ στο αεροδρόμιο χαιρετώντας συγγενείς. Μιας κ είμαστε όλοι εδώ μέσα είπα να το μοιραστώ.
tad
μη διαβάζεις, θα βγάλεις σπυριά
εδώ εγώ βγάζω λίγα, μόνο στη σκέψη
την αγάπη μου
μη διαβάζεις, θα βγάλεις σπυριά

εδώ εγώ βγάζω λίγα, μόνο στη σκέψη
την αγάπη μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danirifle την Τρί 26 Ιαν 2021, 23:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Από πλευράς marketing η καλύτερη ώρα είναι γύρω στις 12 το μεσημέρι αύριο, να παίξει prime time στα ανατολάς
"“Κυρίως έπαιζε στην επιθετική γραμμή αλλά πιστεύω ότι και ως οχτάρι μπορεί να ανταπεξέλθει αρκεί να υπάρχει ένας καλό αμυντικό χαφ, δηλαδή δυνατό ενα εξάρι από πίσω του για να τον υποστηρίζει”.
Εσιτι θα λετε και θα κλαιτε
Εσιτι θα λετε και θα κλαιτε

Και αφήνει πίσω το κορίτσι κλαίγοντας? Μες την τρελή χαρά θα είναι στη Θεσσαλονίκη, όσο κάτσειdragon έγραψε:Off topic αλλά θα μπορούσε σαν του χαμπιμπι να είναι "μεταγραφή" Ο ζαμπα ανέβασε στόρυ στο αεροδρόμιο χαιρετώντας συγγενείς. Μιας κ είμαστε όλοι εδώ μέσα είπα να το μοιραστώ.
- painkiller4
Πλάκα πλάκα πρέπει αυτή να είναι μακράν η καλύτερη μεταγραφική περίοδος ever και μάλιστα Γενάρη...