Μίσιτς και με λιγότεραrenegade έγραψε:Αυτή η σιγουριά μας ότι με 7-8 κατοστάρικα για παράδειγμα μπορούμε να βρούμε καλύτερο με εντυπωσιάζει
7.Omar El Kaddouri
- Sick Bastard
Re: 7.Omar El Kaddouri
Ο Μισιτς θέλει αγορά, επίσης είχε γραφτεί ότι η συμφωνία μαζί του ήταν πάνω από 1 μυριο ετησίως και τέλος, μπήκε ένα παιχνίδι βασικός,μετά από δυο συμμετοχές 11' και 5' και στο επόμενο ήταν εκτός αποστολής.
Παιχταρας ο Μισιτς αλλά το ρίσκο παραμένει μεγάλο.
Επίσης θεωρώ δεδομένο ότι δε θα τον αγοράσουν τελικά οι Κροάτες.
Προσωπικά,δε θα έπαιρνα αυτό το ρίσκο.
Ολοι οι προπονητες γουσταραν και τον Λημνιο. Οντως δε λεει τιποτα15_50 έγραψε:Όλοι οι προπονητές σου, μιλάνε για σένα με τα καλύτερα λόγια. Αυτό ίσως λέει πολλά, ίσως να μη λέει και τίποτα.
Η ομάδα έχει μεγάλη ανάγκη από τον καλό Ομάρ και καμιά ανάγκη τον κακό Ομάρ.
Σε VFM ειναι πολυ καλυτεροςrenegade έγραψε:Δηλαδή ο σβαμπ είναι καλύτερος του καντουρι? Οκ
- Sick Bastard
Καλά, άσε τι έχει γραφτεί, ο Γιωργάκης μας τον είχε παρουσιάσει σαν χριστουγεννιάτικο δώρο πέρυσι τέτοιο καιρό.obanebane έγραψε:Ο Μισιτς θέλει αγορά, επίσης είχε γραφτεί ότι η συμφωνία μαζί του ήταν πάνω από 1 μυριο ετησίως και τέλος, μπήκε ένα παιχνίδι βασικός,μετά από δυο συμμετοχές 11' και 5' και στο επόμενο ήταν εκτός αποστολής.
Δεν μιλάω για τον Μίσιτς συγκεκριμένα, αναφέρομαι στη σχέση παίχτη/ποσού.
Δεν ξέρω αν και πως μπορεί να βρει ο ΠΑΟΚ τέτοιον παίχτη, αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί στην αγορά που σε αυτό το ποσό 700-800 χιλιάδες μια χαρά, αν όχι καλύτεροι του Καντούρι, τουλάχιστον, πολύ πιο σταθεροί.
Αλλά υπάρχουν αρκεί να ξέρεις τι σκατά θέλεις σαν ομάδα και που να ψάξεις.
Πραγματικα μερικοι παρουσιαζετε τον καποιας ποιοτητας αλλα 32αρι, αργο, επιρρεπη στους τραυματισμους Καντουρι ως τον Τσαβι που αν φυγει το καλοκαιρι και δεν τον εχουμε στα 33 θα πεσουμε
H υποθεση Ελ Καντουρι ειναι ακομα ενας λογος για τον οποιο επρεπε να βρεθει και να δοκιμαστει το επομενο χρονικο διαστημα ενα χαφ.Υπαρχει σοβαρη περιπτωση να βρεθουμε το καλοκαιρι αρχικα με μονο Σβαμπ,Νινουα,Τσιγγαρα...
30 μισο ειναι ο παικτης.Dimg4 έγραψε:Πραγματικα μερικοι παρουσιαζετε τον καποιας ποιοτητας αλλα 32αρι, αργο, επιρρεπη στους τραυματισμους Καντουρι ως τον Τσαβι που αν φυγει το καλοκαιρι και δεν τον εχουμε στα 33 θα πεσουμε
Sick,30χρονοι ελεύθεροι με την ποιότητα του Καντουρι και 700 μισθό,δε νομίζω ότι θα υπάρξουν πολλοί το καλοκαίρι που να έρχονται στον ΠΑΟΚ.
Αυτή είναι η γνώμη μου και δεν αλλάζει.
Πολύ μεγάλο το ρίσκο,αν ψάξουμε αντικαταστάτη από δική μας επιλογή.
Αυτή είναι η γνώμη μου και δεν αλλάζει.
Πολύ μεγάλο το ρίσκο,αν ψάξουμε αντικαταστάτη από δική μας επιλογή.
Και για να το ληξω, αν ας πούμε ο παίχτης χαθεί για 100 χιλιάρικα,θα ήμαστε μεγάλα κορόιδα.
- Amsterdamer_87
Καλος και παιχταρας ο Καντουρι,δεν αντιλεγω
Αλλα γιατι φοβαμαι οτι αν ανανεωσει ειδικα με κανα 1Μ θα εχουμε τον Μπισε νο2 ????
Αλλα γιατι φοβαμαι οτι αν ανανεωσει ειδικα με κανα 1Μ θα εχουμε τον Μπισε νο2 ????
Δεν υπάρχει περίπτωση να ανανεωσει με 1Μ. Ο ΠΑΟΚ εχει ταβανι (600Κ) και θα το περασει μονο για παικτη που κανει τη διαφορα. Ο Καντουρι λογικα θα εχει προταση κοντα στα 600Κ, καθότι βασικος παικτης.
Νομίζω είναι γερή μείωση του υπάρχοντος συμβολαίου, αλλα ένα ποσό που δεν πρέπει να περάσει ο ΠΑΟΚ.
Νομίζω είναι γερή μείωση του υπάρχοντος συμβολαίου, αλλα ένα ποσό που δεν πρέπει να περάσει ο ΠΑΟΚ.
Μακάρι ο Καντουρί με μια ανανέωση να αποκτούσε τις ικανότητες του Μπίσεσβαρ. Έστω και του Μπίσεσβαρ του 2020. Δυό ανανεώσεις να του κάναμε!Amsterdamer_87 έγραψε:Καλος και παιχταρας ο Καντουρι,δεν αντιλεγω
Τώρα για το ένα εκατομμύριο... Ο Τζόλης δηλαδή έπρεπε τότε να παίρνει 5 εκατομμύρια και ο Κρμέντσικ άλλα 5 το χρόνο!