8. Amr Warda
Re: 74. Amr Warda
Δανεικός μπορεί να πάει μόνο με υποχρεωτική οψιόν αγοράς. Αν υπάρξει τέτοια περίπτωση λογικά θα συζητηθεί, Δύσκολο το κόβω όμως. Νομίζω ότι θα μείνει στο ρόστερ και πιστεύω ότι θα πάρει και ελληνικό διαβατήριο, ώστε να μην πιάνει θέση ξένου
- bersekeros
Δεν έχει νόημα να ανανεώθηκε, μέχρι το καλοκαίρι του '21, για να δοθεί δανεικός, μέχρι τη λήξη του συμβολαίου.kayde έγραψε:Ο Ουαρντα ανανεωσε για να δωθει δανεικος,μπας και...αυτο πιστευω.Τωρα οι υπολοιπες οι κλασικες σαλτσες ασχολιαστες.
Αυτό το μαγικό το κάναμε ήδη φέτος με τον Kace με τον δανεισμό του στη Λάρισα και δεν έχει καμία λογική.
Τουλάχιστον ... τραγουδάει ελληνικά!seaman έγραψε:Να βάλω στην κουβέντα και τη διαπίστωση ότι στις 22 Αυγούστου το χαμπίμπι κλείνει 5 χρόνια παραμονής στην Ελλάδα και από την ισχύουσα νομοθεσία του δίδεται το δικαίωμα να αιτηθεί και να λάβει, καθώς πληροί όλες τις άλλες προϋποθέσεις (ελπίζω να τα μιλάει λίγο πλέον τα ελληνικά), την ελληνική ιθαγένεια.

Για να μην έχει δικαίωμα υπογραφής, από αύριο, σε όποια ομάδα θέλει να πάει, την 1η Γενάρη, τον υπέγραψαν!!
Θαρρείς κι αν, όλο αυτό το σκηνικό, πάει 6 μήνες πίσω, έχει να κερδίσει κάτι η ομάδα, απ τον ανίατα άρρωστο...
Θαρρείς κι αν, όλο αυτό το σκηνικό, πάει 6 μήνες πίσω, έχει να κερδίσει κάτι η ομάδα, απ τον ανίατα άρρωστο...
Και οι "περίεργοι" ενίοτε μια καλή χρονιά την κάνουν. Πότε θα είναι αυτή η χρονιά δεν ξέρω. Ελπίζω φέτος
-
ειναι ιστορικες αποφασεις του γιωργης ... εχουμε να δουμε πολλα ακομαbersekeros έγραψε:Δεν έχει νόημα να ανανεώθηκε, μέχρι το καλοκαίρι του '21, για να δοθεί δανεικός, μέχρι τη λήξη του συμβολαίου.kayde έγραψε:Ο Ουαρντα ανανεωσε για να δωθει δανεικος,μπας και...αυτο πιστευω.Τωρα οι υπολοιπες οι κλασικες σαλτσες ασχολιαστες.
Αυτό το μαγικό το κάναμε ήδη φέτος με τον Kace με τον δανεισμό του στη Λάρισα και δεν έχει καμία λογική.
- bersekeros
Κλείστε τις κόρες σας στα σπίτια...Σύμφωνα με πληροφορίες του INPAOK, Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής βρέθηκε στο γήπεδο της Τούμπας και έπειτα από συνομιλία που είχε με τους ιθύνοντες του Δικεφάλου αποφασίστηκε να γίνει χρήσης της οψιόν που υπάρχει στο συμβόλαιο του.
Πιο συγκεκριμένα, το συμβόλαιο του Αιγύπτιου έληγε τον Δεκέμβριο του 2020, ωστόσο υπήρχε η δυνατότητα να επεκταθεί για 6 μήνες, δηλαδή έως τον Ιούνιο του 2021.
Αυτό και έγινε, αφού διαφορετικά ο παίκτης θα μπορούσε από την Τετάρτη 1/7 να υπογράψει σε όποιο σύλλογο ήθελε χωρίς ο ΠΑΟΚ να καρπωθεί τίποτα.

- PAOKevolution
Τον Ουαρντα εκεί στην παε ξέρετε να τον ανανεώνετε 6 μήνες πριν λήξει το συμβόλαιο του. Τον βαρελα, τον κρεσπο, τον αρχηγό, τον μαου, τον σαχοφ, τον κανιας 31 του μήνα τελείωνε το συμβόλαιο 30 ξεκινούσατε να μιλάτε και να αγχώνεστε. Τι τραβάμε?!
Κατά τη γνώμη μου ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ κι άλλη ευκαιρία σε αυτόν... Δεν ευδοκιμησε όταν είχαμε φοβερό κλίμα και θα το κάνει τώρα;; Τανα θα μας τα κάνει (ναι ακόμα περισσότερο)
Κατά τη γνώμη μου ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ κι άλλη ευκαιρία σε αυτόν... Δεν ευδοκιμησε όταν είχαμε φοβερό κλίμα και θα το κάνει τώρα;; Τανα θα μας τα κάνει (ναι ακόμα περισσότερο)
- ΑποστόληςΑ
Κλαιω!renegade έγραψε:Σου λέει ο προπονητής την γυναίκα μου την έχω στην Πορτογαλία...δε γαμε!ς
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Το κλίμα δεν είναι κακό εντός ομάδας.PAOKevolution έγραψε:Τον Ουαρντα εκεί στην παε ξέρετε να τον ανανεώνετε 6 μήνες πριν λήξει το συμβόλαιο του. Τον βαρελα, τον κρεσπο, τον αρχηγό, τον μαου, τον σαχοφ, τον κανιας 31 του μήνα τελείωνε το συμβόλαιο 30 ξεκινούσατε να μιλάτε και να αγχώνεστε. Τι τραβάμε?!
Επίσης ο ουαρντα, αν αλλάζει ποτέ ο άνθρωπος, δείχνει κάπως πιο νορμάλ από πολύ κοντινό άνθρωπο το λέω αυτό.
Θελει πολύ Να παίξει και θέλει να τον δει και ο φερευρα.
Ξαναλέω δείχνει πιο νορμάλ. Για το τι είναι ικανός να κάνει το ξέρουμε όλοι και τα καλά και τ στραβά.
Ελπίζω να μείνει στα καλά.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- PAOKevolution
Σουρμε δε ξέρω ρε συ.
Πάνω απ όλα η γνώμη των προπονητών. Οκ. Ναι είναι καλός παίκτης. Αλλά δεν έχει πάρει ήδη τις ευκαιρίες που έπρεπε;
Πάνω απ όλα η γνώμη των προπονητών. Οκ. Ναι είναι καλός παίκτης. Αλλά δεν έχει πάρει ήδη τις ευκαιρίες που έπρεπε;