8. Amr Warda

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
seaman

Re: 74. Amr Warda

Δημοσίευση από seaman »

Δανεικός μπορεί να πάει μόνο με υποχρεωτική οψιόν αγοράς. Αν υπάρξει τέτοια περίπτωση λογικά θα συζητηθεί, Δύσκολο το κόβω όμως. Νομίζω ότι θα μείνει στο ρόστερ και πιστεύω ότι θα πάρει και ελληνικό διαβατήριο, ώστε να μην πιάνει θέση ξένου
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

kayde έγραψε:Ο Ουαρντα ανανεωσε για να δωθει δανεικος,μπας και...αυτο πιστευω.Τωρα οι υπολοιπες οι κλασικες σαλτσες ασχολιαστες.
Δεν έχει νόημα να ανανεώθηκε, μέχρι το καλοκαίρι του '21, για να δοθεί δανεικός, μέχρι τη λήξη του συμβολαίου.
Αυτό το μαγικό το κάναμε ήδη φέτος με τον Kace με τον δανεισμό του στη Λάρισα και δεν έχει καμία λογική.
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

seaman έγραψε:Να βάλω στην κουβέντα και τη διαπίστωση ότι στις 22 Αυγούστου το χαμπίμπι κλείνει 5 χρόνια παραμονής στην Ελλάδα και από την ισχύουσα νομοθεσία του δίδεται το δικαίωμα να αιτηθεί και να λάβει, καθώς πληροί όλες τις άλλες προϋποθέσεις (ελπίζω να τα μιλάει λίγο πλέον τα ελληνικά), την ελληνική ιθαγένεια.
Τουλάχιστον ... τραγουδάει ελληνικά! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Για να μην έχει δικαίωμα υπογραφής, από αύριο, σε όποια ομάδα θέλει να πάει, την 1η Γενάρη, τον υπέγραψαν!!
Θαρρείς κι αν, όλο αυτό το σκηνικό, πάει 6 μήνες πίσω, έχει να κερδίσει κάτι η ομάδα, απ τον ανίατα άρρωστο...
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Και οι "περίεργοι" ενίοτε μια καλή χρονιά την κάνουν. Πότε θα είναι αυτή η χρονιά δεν ξέρω. Ελπίζω φέτος
Panagos612

Δημοσίευση από Panagos612 »

bersekeros έγραψε:
kayde έγραψε:Ο Ουαρντα ανανεωσε για να δωθει δανεικος,μπας και...αυτο πιστευω.Τωρα οι υπολοιπες οι κλασικες σαλτσες ασχολιαστες.
Δεν έχει νόημα να ανανεώθηκε, μέχρι το καλοκαίρι του '21, για να δοθεί δανεικός, μέχρι τη λήξη του συμβολαίου.
Αυτό το μαγικό το κάναμε ήδη φέτος με τον Kace με τον δανεισμό του στη Λάρισα και δεν έχει καμία λογική.
ειναι ιστορικες αποφασεις του γιωργης ... εχουμε να δουμε πολλα ακομα
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Σύμφωνα με πληροφορίες του INPAOK, Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής βρέθηκε στο γήπεδο της Τούμπας και έπειτα από συνομιλία που είχε με τους ιθύνοντες του Δικεφάλου αποφασίστηκε να γίνει χρήσης της οψιόν που υπάρχει στο συμβόλαιο του.

Πιο συγκεκριμένα, το συμβόλαιο του Αιγύπτιου έληγε τον Δεκέμβριο του 2020, ωστόσο υπήρχε η δυνατότητα να επεκταθεί για 6 μήνες, δηλαδή έως τον Ιούνιο του 2021.

Αυτό και έγινε, αφού διαφορετικά ο παίκτης θα μπορούσε από την Τετάρτη 1/7 να υπογράψει σε όποιο σύλλογο ήθελε χωρίς ο ΠΑΟΚ να καρπωθεί τίποτα.
Κλείστε τις κόρες σας στα σπίτια... :D Ελπίζω να παίξει μπάλα...
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Τον Ουαρντα εκεί στην παε ξέρετε να τον ανανεώνετε 6 μήνες πριν λήξει το συμβόλαιο του. Τον βαρελα, τον κρεσπο, τον αρχηγό, τον μαου, τον σαχοφ, τον κανιας 31 του μήνα τελείωνε το συμβόλαιο 30 ξεκινούσατε να μιλάτε και να αγχώνεστε. Τι τραβάμε?!
Κατά τη γνώμη μου ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ κι άλλη ευκαιρία σε αυτόν... Δεν ευδοκιμησε όταν είχαμε φοβερό κλίμα και θα το κάνει τώρα;; Τανα θα μας τα κάνει (ναι ακόμα περισσότερο)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μαζί μας για πάντα θα είσαι!
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

renegade έγραψε:Σου λέει ο προπονητής την γυναίκα μου την έχω στην Πορτογαλία...δε γαμε!ς
Κλαιω!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

PAOKevolution έγραψε:Τον Ουαρντα εκεί στην παε ξέρετε να τον ανανεώνετε 6 μήνες πριν λήξει το συμβόλαιο του. Τον βαρελα, τον κρεσπο, τον αρχηγό, τον μαου, τον σαχοφ, τον κανιας 31 του μήνα τελείωνε το συμβόλαιο 30 ξεκινούσατε να μιλάτε και να αγχώνεστε. Τι τραβάμε?!
Κατά τη γνώμη μου ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ κι άλλη ευκαιρία σε αυτόν... Δεν ευδοκιμησε όταν είχαμε φοβερό κλίμα και θα το κάνει τώρα;; Τανα θα μας τα κάνει (ναι ακόμα περισσότερο)
Το κλίμα δεν είναι κακό εντός ομάδας.

Επίσης ο ουαρντα, αν αλλάζει ποτέ ο άνθρωπος, δείχνει κάπως πιο νορμάλ από πολύ κοντινό άνθρωπο το λέω αυτό.

Θελει πολύ Να παίξει και θέλει να τον δει και ο φερευρα.

Ξαναλέω δείχνει πιο νορμάλ. Για το τι είναι ικανός να κάνει το ξέρουμε όλοι και τα καλά και τ στραβά.

Ελπίζω να μείνει στα καλά.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Σουρμε δε ξέρω ρε συ.
Πάνω απ όλα η γνώμη των προπονητών. Οκ. Ναι είναι καλός παίκτης. Αλλά δεν έχει πάρει ήδη τις ευκαιρίες που έπρεπε;
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Τώρα λένε πως αρραβωνιάστηκε και ίσως σοβαρεύτηκε.
icue

Δημοσίευση από icue »

Καλα αυτος δεν ειχε κλεισει στον Αρη μας; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Έβαλε βέτο ο Ματέο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”