Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
- hasio_john
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Άλλο ένα Χ και η ζέλα σε λίγο και θα είμαστε κομπλέ!
Αν και εδώ που τα λέμε, ΑΝ χάσει σήμερα (αρκετά πιθανό), προβλέπω εξελίξεις με τον προπονητή.
Αν και εδώ που τα λέμε, ΑΝ χάσει σήμερα (αρκετά πιθανό), προβλέπω εξελίξεις με τον προπονητή.
- navigator11
Οκ, δεν το είδα. Το ανέφερα κιόλας. Απλά το αναφέρω πιο πολύ με τη "λογική" ότι όλο και κάποια αφορμή θα υπήρξε, δεν μπορεί, για να έπαιρναν ένα κλασικό αισχρό σφύριγμα υπέρ τους και να καθαρίζανε! Άλλη φορά στα κοντά, αν συντρεξει ανάγκη, εγώ δεν έχω λόγο σοβαρό να πιστέψω ότι θα μείνουν πάλι αβοήθητοι!hasio_john έγραψε:Δε νομίζω αδερφέ, στο τέλος έχασε ο Φορτούνης ένα απίστευτο γκολ που πέρασε δίπλα από το δοκάρι!
Όταν κάνεις τέτοια σχέδια που λες, δεν κάθεσαι στο τέλος να τα χαλάσεις.
Απλά είναι ΆΧΡΗΣΤΟΙ φέτος!!!!!!!!!!!!
- sourmenetes
- Moderator
Μα η κερκυρα μια θα εκανε..DimitrisS έγραψε:Για να μην ειμαστε αδικοι παιδια.painkiller4 έγραψε:Ρε μιλάμε για κωμωδία στο τηγάνι 2 μέτρα καλύπτει ο άλλος και δίνουν οφσάιντ.
Επειδη ειδα το ματς περα απο αυτη την φαση που ναι ειναι σημαντικη, η διαιτησια ηταν πολυ καλη.
Βεβαια θα μου πειτε κοβει μια κρισιμη φαση. Το θεμα ειναι οτι σε 90 λεπτα κανεις ενα λαθος ε δεν μπορω να σε πω και στημενο.
- desperando
- Επικοινωνία:
Δεν τον έχεις δει καθόλου αλλά θα τον ήθελες. ..κάτι ας πούμε σαν το ραντεβού στα τυφλά, δεν την έχω δει την γκόμενά αλλά την γουστάρωMANIAKOS έγραψε:Τον ιμπαρμπο καθόλου δεν τον εχω δει αλλα εγω θα τον ήθελα δε μας οχι δανεικό
Mπα Σουρμε, πηγε να βγαλει αρκετες αντεπιθεσεις στο οριο του οφσαιντ κιολας πολλες φορες. Αν ηταν στημενος θα μπορουσε να κοψει κι αλλα.
Τελος παντων θα δουμε στην συνεχεια.
Τελος παντων θα δουμε στην συνεχεια.
Φέτος ρε συdesperando έγραψε:Δεν τον έχεις δει καθόλου αλλά θα τον ήθελες. ..κάτι ας πούμε σαν το ραντεβού στα τυφλά, δεν την έχω δει την γκόμενά αλλά την γουστάρωMANIAKOS έγραψε:Τον ιμπαρμπο καθόλου δεν τον εχω δει αλλα εγω θα τον ήθελα δε μας οχι δανεικό
Εκατο φορες το χω πει το καλοκαιρι ότι τον εχω δει
Θα δεις που θα δώσουν 18.000+, όπως κάθε φορά.pilotos έγραψε:αναμένω αριθμό εισητηριων...
θα δωσουν κανα 12.000
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
++++++++++ron-swanson έγραψε:Παιχτες (και οπαδοι) του ΠΑΟΚ σηκωθειτε απο καναπεδες, κρεβατια, ντιβανια, πορτ-μπεμπε γιατι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ.
Παιξτε με το μαχαιρι στα δοντια γαμω την πουτ@να μου, γυρναει το πραγμα. Ειναι πολυ νωρις ακομα. Αντε!
Μάπα το καρπούζι όπως ήταν αναμενόμενο για παίκτες ανούσιους,γυρολόγους και ημιπαλαίμαχους όπως ο Ιμπάρμπο.MANIAKOS έγραψε:Φέτος ρε συdesperando έγραψε:Δεν τον έχεις δει καθόλου αλλά θα τον ήθελες. ..κάτι ας πούμε σαν το ραντεβού στα τυφλά, δεν την έχω δει την γκόμενά αλλά την γουστάρωMANIAKOS έγραψε:Τον ιμπαρμπο καθόλου δεν τον εχω δει αλλα εγω θα τον ήθελα δε μας οχι δανεικό
Για να μην μιλήσω και για τον άλλο τον παιχταρά τον Καρντόσο που υπήρχαν και άτομα εδώ μέσα που ζήλευαν για την μεταγραφή του.
- desperando
- Επικοινωνία:
ΣορρυMANIAKOS έγραψε:Φέτος ρε συdesperando έγραψε:Δεν τον έχεις δει καθόλου αλλά θα τον ήθελες. ..κάτι ας πούμε σαν το ραντεβού στα τυφλά, δεν την έχω δει την γκόμενά αλλά την γουστάρωMANIAKOS έγραψε:Τον ιμπαρμπο καθόλου δεν τον εχω δει αλλα εγω θα τον ήθελα δε μας οχι δανεικό
Και να πω την αλήθεια και γω θα τον ήθελα ως ελευθερο
Άλογο ήταν οντι
Τωρα γιατι ετσι παιζει δεν ξερω
Ήταν για π μεγαλη ομαδα ευρωπαϊκή
Τωρα γιατι ετσι παιζει δεν ξερω
Ήταν για π μεγαλη ομαδα ευρωπαϊκή
Οσοι είδατε το παιχνίδι του γαυρου, πείτε μια άποψη για τον φορ της Κερκυρας (Τουράμ).