Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από Sera4 »

obanebane έγραψε:Λοιπον,ειδα ολο τον αγωνα με την Μπεσικτας ο Ολλανδος στο 1ο ημιχ. επαιζε πισω απο το φορ σε διαταξη 4-4-1-1 μεχρι το 15' που ισοφαριζει (το γκολ του τυχερο οχι λογω της εκτελεσης με τακουνακι μετα απο σουτ συμπαιχτη του αλλα κυριως επεδη η αμυνα της Μπεσικτας θα μπορουσε να τον βγαλει ευκολα οφσαιντ,κανει παντως το καλυτερο που θα μπορουσε να κανει στη φαση και η μπαλα μπαινει μεσα) δεν ειχε ακουμπησει μπαλα,μετα ανεβηκε αρκετα και μεχρι να βγει το ημιχρονο ηταν ο καλυτερος της ομαδας του με καποιες επελασεις και κερδισμενα φαουλ και κορνερ,στο δευτερο αλλαξε θεση πηγε εξω αριστερα και επεσε η αποδοση του,βεβαια τον εκλειναν καλα,ο καναδος ο παιχταρας ο Χατσινσον τον ειχε απο πολυ κοντα σ΄ολο το παιχνιδι.
Η καλυτερη του στιγμη στο ματς ηρθε στο 93', κοντεψε να ισοφαρισει,εκανε μια ωραια κουρσα απο αριστερα συνεκνλινε και σουταρε με το δεξι η μπαλα εγλειψε το δοκαρι,παραλιγο να τους κανει κηδεια.
Σε γενικες γραμμες δεν με ενθουσιασε ουτε ομως με απογοητευσε,σιγουρα δεν εχουμε τετοιον παιχτη, με τιποτα ομως δεν ειναι το 10αρι που κολαει τη μπαλα στα ποδια και ψαχνει την καθετη,περισσοτερο δημιουργει για τον εαυτο του εχει και τα δυο ποδια,σουταρει καλα, σεντραρει καλα, εχει εκρηξη αλλα δεν τον λες και τον πιο κινητικο του γηπεδου,οι τριπλες του ειναι ανοιχτες του αρεσει να πεταει τη μπαλα μπροστα και να σπρινταρει για 20-30 μετρα,οπως ειπα δεν τον λες αριστο τεχνιτη αλλα ουτε και Μακ,την εχει τη τριπλιτσα του,προσπαθησε να συνεργαστει με του συμπαιχτες του σε καποιες περιπτωσεις χωρις ιδιαιτερη επιτυχια.
Κραταει μπαλα δε του τη παιρνεις ευκολα χωρις φαουλ,βαζει κωλο που ειπε και ο Μανιακ αλλα και σωμα,ελπιζω και ψυχη. :P
Στα αρνητικα, δε μαρκαρει ουτε για πλακα,εδειξε μετα το 60' να κουραζεται,οι πασες του δεν ηταν ακριβειας.
Μετραει πολυ για μενα οτι η ομαδα που ειχε απεναντι του ηταν η πρωταθλητρια και ειχε αρκετη ποιοτητα,θα ηθελα να τον δω και με μια αλλη ομαδα αντιπαλο.
Η ομαδα του παροτι δεν ειχε κακους παιχτες (αυτος ο μαυρος στο κεντρο και το 10 ηταν πολυ καλοι) εδειξε να μην ειναι ομαδα,καποια στιγμη τσακωθηκαν δυο μεταξυ τους,παραλιγο να πιαστουν στα χερια.
Αυτος θα βαλει καποιες γκολαρες απο μακρια που θα τριβουμε τα ματια μας,τη "στριβει" πολυ τη μπαλα οταν σουταρει,οποιος του δωσει χωρο τη πουτσισε.
Αυτα τα ολιγα. :mrgreen:
χμμ με ψιλοαπογοητευσες λιγο τωρα μπανε...δηλαδη με βαση αυτα που ειδες δεν ηταν σημειο αναφορας στο κεντρο?να παιρνει την πρωτη μπαλα απο τα χαφ και να τη σπαει ή να την κουβαλαει??ειχε ρολο οργανωτη στο παιχνιδι ή ειναι απο αυτους που τραβιουνται συνεχως στα ακρα??

για το ζαιρο ελπιζω φετος να ειναι υγιης και να βγαλει αυτα που μπορει...το χειμωνα παντως ειχε ερθει πολυ καλη προταση στα γραφεια που αρνηθηκαμε...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Kostas_Peraia4 έγραψε:O Βαρελα αργα η γρηγορα θα κλεισει.
Τι να τον κάνω; Έχω Χοσέ!
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δεν ξερω αν σε απογοητευω αλλα εγω τον Βαρελα τον εχω ξεγραψει.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Απ'αυτα που ειπε ο Bane,πιστευω ακομα πιο πολυ οτι τον υπολογιζουμε κυριως για τα εξτρεμ και πως θα παρουμε αλλο 10αρι
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Καλά τον έκανε τον παλιορουμάνο πρόεδρα η ΠΑΕ! Άκου 2 μύρια! Όπως και τον Πλατανιά που ζητάει μισό μύριο.
Ο Βαρέλας μπορεί από 1/1/2017 να υπογράψει ελεύθερα και από 1/7/2017 να παίζει στον ΠΑΟΚ. Με λίγα λεφτά στους Ρουμάνους μπορεί να παίζει σ' εμάς και από 1/1.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Kostas_Peraia4 έγραψε:Απ'αυτα που ειπε ο Bane,πιστευω ακομα πιο πολυ οτι τον υπολογιζουμε κυριως για τα εξτρεμ και πως θα παρουμε αλλο 10αρι
Η δική μου ερμηνεία είναι πως άλλο 10ρι, απ΄το πάνω ράφι, θα πάρουμε μόνον εφόσον προκύψει η ανάγκη, δηλαδή εφόσον μπουν λεφτά στα ταμεία από πωλήσεις και εφόσον μπούμε στους ομίλους, κάτι που θα είναι γνωστό στις 23 ή 24 Αυγούστου.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Σεραφειμ δεν ειχαν πολυ τη μπαλα στα ποδια τους στο πρωτο μερος,στο δευτερο που την ειχαν περισσοτερο αλλαξε θεση.
Ζηταγε μπαλα συνεχεια (πρεπει να σηκωσε τουλαχιστον τεσσερις φορες τα χερια γεματος απογνωση :mrgreen: ) δεν του την πολυεδιναν παντως,γιαυτο εγραψα οτι πρεπει να εχουν θεμα με τις μεταξυ τους σχεσεις,στον αξονα κινουνταν δεν τραβιοταν στα ακρα,εκανε καποιες επελασεις αλλα τον εκλειναν καλα,πηρε καποια φαουλ και κερδισε και μια κιτρινη.
Δε μπορεις να βγαλεις και πολλα συμπερασματα απο ενα μονο παιχνιδι,εχω καποιον που μου θυμιζει στο μυαλο αλλα δεν τον γραφω. :mrgreen: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

obanebane έγραψε:εχω καποιον που μου θυμιζει στο μυαλο αλλα δεν τον γραφω. :mrgreen: :opaokara:
Στοχ?
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

κανενα ουμπιντες τιποτα?μονο πελακα μην πεις :twisted:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Πέμ 30 Ιουν 2016, 12:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Οχι
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Καλά τον έκανε τον παλιορουμάνο πρόεδρα η ΠΑΕ! Άκου 2 μύρια! Όπως και τον Πλατανιά που ζητάει μισό μύριο.
Ο Βαρέλας μπορεί από 1/1/2017 να υπογράψει ελεύθερα και από 1/7/2017 να παίζει στον ΠΑΟΚ. Με λίγα λεφτά στους Ρουμάνους μπορεί να παίζει σ' εμάς και από 1/1.
Σαν ελεύθερος όμως ανεβαίνει φυσιολογικά το κασέ του (ετήσιες αποδοχές) και κινδυνεύεις κι από πολλές ακόμα ομάδες, ειδικά αν κάνει πολύ καλή σεζόν, κι ακόμα περισσότερο απ τους Κινέζους να του δώσουν κάνα 1,5άρι τον χρόνο και να τον "κλέψουν" στα 30 του πλέον...

Γι αυτό πιστεύω ότι πριν το φιλικό μας με Στεάουα, πιθανότατα θα έχει υπογράψει σε μας!!!! ;)
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Kostas_Peraia4 έγραψε:
obanebane έγραψε:εχω καποιον που μου θυμιζει στο μυαλο αλλα δεν τον γραφω. :mrgreen: :opaokara:
Στοχ?
Τον πορτογάλο;
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Kostas_Peraia4 έγραψε:
Στοχ?
Κατάλαβα μάλλον Μπάνε...Έναν απ τους δύο "Φαραώ" μας θαρρώ ότι εννοείς... :)
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δεν τον γράφω αυτόν που έχω στο μυαλό μου,ίσως να το κάνω όταν και αν ανακοινωθεί.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

buffalobill4 έγραψε:παλαιολογε το σχολιο σου τουλαχιστον προβοκατορικο.

θα σου απαντουσα με ειρωνιες και τα ρεστα αλλα ενεκα που σεβομαι τη δουλεια που κανουν καποιοι εδω μεσα συγκρατιεμαι. επισης συγκρατιεμαι ενεκα και του μπανιου που θα φαω και δε θα μπορω αυριο ελευθερα να γκρινιαζω που θα ανακοινωθει ο κρεσπο :twisted:
δεν απευθυνομουν σε εσενα!δεν ξερω καν την ηλικια σου..για την ακριβεια δεν θυμαμαι καν ποιος εγραψες
απλα διαβασα μια παραθεση που τα ψιλοεχωνε στον σαββιδη
και ειπα πως ειναι και θεμα εμπειριας,δηλαδη οσοι ζησαν γουμενο,μπατμαν,ακομα και βουλινο(Θεος χωρεστον),ο οποιος δεν το συζηταμε ηταν πολυ καλυτερος απο απο γουμενο,δεν θυμαμαι να την χρεωσε,αλλα και παλι περιορισμενων προοπτικων,οσο και να ηθελε οικονομικα δεν μπορουσε να δωσει το κατι παραπανω ..
οταν ακουει καποιον να τα χωνει στον σαββιδη αισθανεται καπως
μιλαμε για πολλα πετρινα χρονια
βεβαια και ο σαββιδης εχει κανει τα λαθη του,αλλα δεν χρεωνει την ομαδα,για την ακριβεια ξεχρεωνει χρεη αλλων.
πολυ βασικο αυτο.

βρε σεις μια αποψη ακουτε και πυραυλος γινεστε ,οχι μονο εσυ γενικα βλεπω εδω μεσα,
ηρεμα ντε :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Πέμ 30 Ιουν 2016, 12:51, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”