Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Για τις μέχρι τώρα μεταγραφές, πιστεύω ότι είναι μέτριες, καμία δεν με ενθουσίασε, για διαφορετικούς λόγους η καθεμία. Για τα ονόματα που ακούγονται, μία από τα ίδια, εκτός των Λατίνων, που όμως έχουν άλλα μειονεκτήματα. Γενικά πάντως δεν μπορώ να καταλάβω πώς θα αλλάξουμε επίπεδο αν ψάχνουμε καλούς παίχτες μεν, όχι πάπα πολύ καλούς όμως για να μη βάλουν τους Γλύκο, Τζαβέλλα, Τζιώλη, Κλάους στον πάγκο. Γιατί αυτό έχω καταλάβει ότι γίνεται. Και ελπίζω αυτό να μη γίνεται λόγω απειρίας του Ίβιτς και του φόβου του ότι δεν θα μπορέσει να διαχειριστεί τα αποδυτήρια.
Όσο για τον Περέιρα, δε νομίζω ότι είναι και τόσο σπουδαίος ώστε να μη μπορούμε να βρούμε κάποιον καλύτερο νεότερο και πιο δουλευταρά και επαγγελματία στα ίδια λεφτά και πρέπει να τον ξαναφέρουμε πίσω από τη στιγμή που έχει δηλώσει ότι θέλει να μείνει Αργεντινή. Η ομάδα χρειάζεται δεύτερο επιθετικό παιχταρά. Αυτή ήταν η θέση που πονούσε πιο πολύ πέρυσι.
Όσο για τον Περέιρα, δε νομίζω ότι είναι και τόσο σπουδαίος ώστε να μη μπορούμε να βρούμε κάποιον καλύτερο νεότερο και πιο δουλευταρά και επαγγελματία στα ίδια λεφτά και πρέπει να τον ξαναφέρουμε πίσω από τη στιγμή που έχει δηλώσει ότι θέλει να μείνει Αργεντινή. Η ομάδα χρειάζεται δεύτερο επιθετικό παιχταρά. Αυτή ήταν η θέση που πονούσε πιο πολύ πέρυσι.
ευλογα τα ερωτηματα σου φιλε μου και εγω καπως μπερδεμενος ειμαι...ανησυχω γιατι αυτη τη στιγμη το ροστερ μας αριθμητικα ειναι μπουκωμενο και ουσιαστικα δεν αφηνει "περιθωρια" για τις ποιοτικες ενεσεις που θα ηθελα να δω...joshua έγραψε:Ο Περειρα αν γυρισει ως τι θα γυρισει? Διδυμο με Κλαους? Ψευτοεπιτελικος αναλογα το παιχνιδι αντι του Σαχοφ? Θα κανουμε αλλη κινηση για επιθετικο? Θα κανουμε για επιτελικο? Πολλα τα ερωτηματα αλλα φυσικα ειναι νωρις.
για παραδειγμα στην επιθεση με δεδομενο οτι διαβασαμε οτι επιστρεφει ο κουλουρης και σημερα ο φακ (που σε καμια περιπτωση δεν ειναι 10αρι) εχουμε ηδη κλαους, φακουντο και κουλουρη...αν ερθει και μεταγραφη μιλαμε για 4 παιχτες για μια θεση...με φοβιζουν λιγο αυτα οπως και με βιτορ ας πουμε βλεπω εφιαλτες μην παμε ως ειμαστε...
τελος παντων ειδωμεν οπως λες ειναι πολυ νωρις ακομα για να βγαλουμε συμπερασματα...
- Περιπτερος
Χωροφύλακα, αμά δεν θέλεις να σε αποκαλώ έτσι, θα πάψεις να βρίζεις και να προσβάλεις.
-
καλησπέρα μάγκες νέο μέλος εδώ.. διαβάζω χρόνια το φόρουμ και είπα να συμμετάσχω επιτελούς.. παρατηρώ πολύ αδικαιολογητη γκρίνια εδώ μέσα τελευταία.. άλλες χρονιές περίμενες μέχρι Αύγουστο για να πάρεις μέτριους παίχτες και φέτος που παίρνεις αξιόλογους κράζεις???
έχουμε φτάσει σε σημείο να βγάζουμε άσχετους παίχτες που δεν υπάρχει περίπτωση να έρθουν στον Π.Α.Ο.Κ.
ηρεμία παιδιά και όλα καλά θα πάνε
έχουμε φτάσει σε σημείο να βγάζουμε άσχετους παίχτες που δεν υπάρχει περίπτωση να έρθουν στον Π.Α.Ο.Κ.

ηρεμία παιδιά και όλα καλά θα πάνε

- ΑποστόληςΑ
Το αντι-Berbatov για τον Φανούρη ήταν χιουμοριστικό. Προσωπικά τον θεωρώ ίσης αξίας με τον Αθανασιάδη, με διαφορετικά χαρακτηριστικά όμως, γι' αυτό και πιστεύω ότι μπορούν να παίξουν μαζί σε ένα επιθετικό 4-4-2 με δύο εξτρέμ στα άκρα. Ο Κουλούρης δεν με γεμίζει το μάτι για την ώρα, αλλά είναι 20 ετών ακόμη.joshua έγραψε:Μια τριαδα Κλαους,Μεταγραφη,Περειρα δεν θα με χαλουσε με τον τελευταιο πασπαρτου αλλα τριαδα Κλαους,Περειρα,Κουλουρης δεν μου κανει.Θελουμε αναβαθμιση ροστερ και ο Περειρα για αντιΜπερμπατοφ δεν μου λεει κατι οπως φυσικα δεν μου λεει και το Αγκατζι ως αντιΟλσεν.
ρε τι διαβάζουμε μεσημεριάτικα......η εθνική Ελλάδος πάνω κάτω στο επίπεδο της Ουρουγουάης
Μια ερώτηση προς επαΐοντες: Σε μια ομάδα βασικοί θεωρούνται μόνο 11 παίχτες? Αν όχι, πόσοι?
- ΑποστόληςΑ
Τον Pereyra δεν τον επιλέγουμε να τον φέρουμε είναι περιουσιακό στοιχείο μας και επιστρέφει.
Του Djalma Campos κολλάει λόγω Christian Atsu;
Του Djalma Campos κολλάει λόγω Christian Atsu;
εχω αποριαΠεριπτερος έγραψε:Ρε συ bizna αγόρι μου, μάθε να σκέφτεσαι.
Ο Ραμιρεζ έπαιζε στην Σαουθάμπτον φέτος ?
Μην ψάχνεσαι, δανεικό τον είχαν δώσει στην B' .
Eκεί έπαιξε όλα τα παιχνίδια ? τι έκανε ?
Το ότι ένας παίκτης σε καλή ηλικία (μου τα σκοτίσατε με τον Βιερίνια που ήλθε Κ-21) διεθνής, από χώρα με καλή παράδοση και εθνική σε καλό επίπεδο δεν είναι ούτε καν στον πάγκο της ομάδας του, κάτι σημαίνει και κάτι συμβαίνει. Αθλητικό, ιατρικό, ψυχολογικό, προσωπικό... κάτι. Δεν δικαιολογείται με βάση την λογική. Αν ήταν παίκτης της Μπάρτσα να πω ότι δεν χωρούσε, αν ήταν μικρός να πω ότι έπρεπε να ψηθεί. Αλλά διεθνής ουρουγουανός στην 6-12 Αγγλίας (παλιότερα ήταν για τα μπαζα οι Αγιοι) και να τον στέλνουν στην Β',κάτι συμβαίνει. Ετσι να σκέφτεσαι ... έξυπνα ... .
Σκέψου ότι ακόμα και οι δικοί μας διεθνείς (η Ελλάδα ως εθνική ομάδα είναι λίγο πιο κάτω από την Ουρουγουάη) που παίζουν σε άλλες χώρες π.χ. Ιταλία σε μεσαίες ομάδες, παίζουν βασικοί. Αν δηλ, έφερναν στον ΠΑΟΚ π.χ. τον Κονέ, τον Λάζαρο (ξανά) θα αισθανοσουν ότι η ομάδα θα ανέβει σίγουρα επίπεδο ? Ομως αυτοί οι Ελληνες με βάση τα δεδομένα παρουσίας και αγώνων στην ομάδα τους είναι πιο στάνταρ πράγματα από το παιδί από την Ουρουγουάη.
Ο Βαρντι στα 25 του επαιζε στην φλιτγουντ ταουν κονφερενς Αγγλιας. ειναι καλος για τον ΠΑΟΚ?
- Περιπτερος
Παιδιά (μεγάλα και μικρά). Ο Σάκχοφ δεν είναι δεκάρι. Είναι 8 προς 6 και όχι 10 ή 8 προς 10.
Μπορεί την ομάδα ο Ιβιτς με τον μικρό πρόεδρο να την έχουν σχεδιάσει να παίζει με 2 οκτάρια και χωρίς 10.
Δεν δειχνει, αλλά δεν ξέρουμε. Μπορεί δηλ. να σκέφτονται να πάνε σε 4-4-2 ή σε άλλο σχηματισμό χωρίς 10άρι ... .
Εχει δει κανείς τι έκανε ο Κάται φέτος στην Σερβία. Αν δείτε βίντεο θα παραμιλάτε. Πρώτος σκόρερ πρωταθλήματος, μπουκαδόρος, γερό παιδί, πολλές ασίστ, καλή ηλικία, καλή τεχνική. Τέτοιον θέλουμε για άλλο στυλ από τον Κλάους. Αν μας έφερνε η ομάδα τον Κάται (μακάρι για μένα) θα γκρινιάζατε κάποιοι εντόνως γιατί δεν παίζει δανεικός στην Β' Αγγλίας, Ισπανίας κλπ.
Μπορεί την ομάδα ο Ιβιτς με τον μικρό πρόεδρο να την έχουν σχεδιάσει να παίζει με 2 οκτάρια και χωρίς 10.
Δεν δειχνει, αλλά δεν ξέρουμε. Μπορεί δηλ. να σκέφτονται να πάνε σε 4-4-2 ή σε άλλο σχηματισμό χωρίς 10άρι ... .
Εχει δει κανείς τι έκανε ο Κάται φέτος στην Σερβία. Αν δείτε βίντεο θα παραμιλάτε. Πρώτος σκόρερ πρωταθλήματος, μπουκαδόρος, γερό παιδί, πολλές ασίστ, καλή ηλικία, καλή τεχνική. Τέτοιον θέλουμε για άλλο στυλ από τον Κλάους. Αν μας έφερνε η ομάδα τον Κάται (μακάρι για μένα) θα γκρινιάζατε κάποιοι εντόνως γιατί δεν παίζει δανεικός στην Β' Αγγλίας, Ισπανίας κλπ.
- GiorgosAtha
Ο Vlado λογικό είναι να βαδίσει πάνω στα βήματα του "πατέρα" του (Santos)... και από εκεί και πέρα θα κοιτάξει να "εμπλουτίσει".
Ο Fac λογικά θα παίξει τον ρόλο του τρελο-Baka. Ένα πασπαρτού που θα μπαίνει αλλαγή να δώσει ώθηση στην επίθεση με μια πινελιά παραπάνω τεχνικής.
Όπως τον ρόλο του Miro θα παίξει ο Leovac. Ένα αμυντικογενές μπακ με μια πινελιά παραπάνω επιθετικότητας -και ίσως χάνοντας λίγο αμυντικά-. Ο Miro μπορεί να ήταν βράχος αμυντικά αλλά μόλις έβλεπε την γραμμή του κέντρου τράβαγε χειρόφρενο και έβαζε όπισθεν.
Όπως τον ρόλο του Lino θα παίξει ο Leo Matos. Ένα επιθετικό μπακ δηλαδή...
Και πάει λέγοντας...
ΥΣ.1 Ακόμα και το τέρμα πολύ πιθανό να έχει πολλές ομοιότητες με τον Χαλκιά...
ΥΣ.2 Ο Κλάους σε ρόλο Musli... να παίζει κορυφή, να τρώει ξύλο, να πιέζει... με μια πινελιά περισσότερων γκολ
Ο Fac λογικά θα παίξει τον ρόλο του τρελο-Baka. Ένα πασπαρτού που θα μπαίνει αλλαγή να δώσει ώθηση στην επίθεση με μια πινελιά παραπάνω τεχνικής.
Όπως τον ρόλο του Miro θα παίξει ο Leovac. Ένα αμυντικογενές μπακ με μια πινελιά παραπάνω επιθετικότητας -και ίσως χάνοντας λίγο αμυντικά-. Ο Miro μπορεί να ήταν βράχος αμυντικά αλλά μόλις έβλεπε την γραμμή του κέντρου τράβαγε χειρόφρενο και έβαζε όπισθεν.

Όπως τον ρόλο του Lino θα παίξει ο Leo Matos. Ένα επιθετικό μπακ δηλαδή...
Και πάει λέγοντας...
ΥΣ.1 Ακόμα και το τέρμα πολύ πιθανό να έχει πολλές ομοιότητες με τον Χαλκιά...
ΥΣ.2 Ο Κλάους σε ρόλο Musli... να παίζει κορυφή, να τρώει ξύλο, να πιέζει... με μια πινελιά περισσότερων γκολ

Οπως ειπε και ο σερα ας δουμε τι θα γινει και με τον Βιτορ λογικα μεχρι σημερα το βραδυ γιατι θελω να πιστευω οτι ολοι μας μεχρι πριν λιγες μερες συμφωνουσαμε για 6 κινησεις ενισχυσης με παικτες απο το πανω ραφι τοσο λογω προσδοκιων εστω για τα πλει οφ του ΤσΛου αλλα και προσδοκομενων εσοδων απο πωλησεις.Επαναλμβανω ο Ιβιτς ειπε οτι δεν θελει πολλες αλλαγες στο ροστερ και ειδησεις οπως πιθανη επιστροφη Περειρα και ανανεωση Βιτορ πως να το κανουμε τρομαζουν,την ιδια στιγμη που και ο Σαχοφ στοιχημα ειναι.Ο Ματος λογω θεσης ειναι μια λογικη ενισχυση.
Περιπτερος έγραψε:Ρε συ bizna αγόρι μου, μάθε να σκέφτεσαι.
Ο Ραμιρεζ έπαιζε στην Σαουθάμπτον φέτος ?
Μην ψάχνεσαι, δανεικό τον είχαν δώσει στην B' .
Eκεί έπαιξε όλα τα παιχνίδια ? τι έκανε ?
Το ότι ένας παίκτης σε καλή ηλικία (μου τα σκοτίσατε με τον Βιερίνια που ήλθε Κ-21) διεθνής, από χώρα με καλή παράδοση και εθνική σε καλό επίπεδο δεν είναι ούτε καν στον πάγκο της ομάδας του, κάτι σημαίνει και κάτι συμβαίνει. Αθλητικό, ιατρικό, ψυχολογικό, προσωπικό... κάτι. Δεν δικαιολογείται με βάση την λογική. Αν ήταν παίκτης της Μπάρτσα να πω ότι δεν χωρούσε, αν ήταν μικρός να πω ότι έπρεπε να ψηθεί. Αλλά διεθνής ουρουγουανός στην 6-12 Αγγλίας (παλιότερα ήταν για τα μπαζα οι Αγιοι) και να τον στέλνουν στην Β',κάτι συμβαίνει. Ετσι να σκέφτεσαι ... έξυπνα ... .
Σκέψου ότι ακόμα και οι δικοί μας διεθνείς (η Ελλάδα ως εθνική ομάδα είναι λίγο πιο κάτω από την Ουρουγουάη) που παίζουν σε άλλες χώρες π.χ. Ιταλία σε μεσαίες ομάδες, παίζουν βασικοί. Αν δηλ, έφερναν στον ΠΑΟΚ π.χ. τον Κονέ, τον Λάζαρο (ξανά) θα αισθανοσουν ότι η ομάδα θα ανέβει σίγουρα επίπεδο ? Ομως αυτοί οι Ελληνες με βάση τα δεδομένα παρουσίας και αγώνων στην ομάδα τους είναι πιο στάνταρ πράγματα από το παιδί από την Ουρουγουάη.
Φίλε δεν πρόκειται να ρθει ο Gaston Ramirez Ελλάδα, ο τύπος είναι οτι καλύτερο θα μπορούσαμε να πάρουμε και θέλω να πιστεύω οτι λόγω άγνοιας τον υποτιμάς. Αν τον έχεις δει, θα καταλάβεις οτι τέτοιος παίκτης θα αποτελέσει κόσμημα όχι μόνο για την ομάδα μας, αλλά και γενικά για το πρωτάθλημα μας. Μεγάλος παίκτης, ο οποίος λόγω συγκυριών δεν έπαιξε στην Southampton, η οποία έχει πολύ πλούσιο ρόστερ και φυσικά στη θέση του έχει τον Mane, ο οποίος αν παρακολουθείς αγγλικά σάιτ φέρεται ως μεταγραφικός στόχος των μεγάλων αγγλικών ομάδων. Επίσης, το να συγκρίνεις την εθνική Ουρουγουάης με την δική μας είναι σαν να συγκρίνεις τον Πανθρακικό με τον ΠΑΟΚ. Κλάσεις ανώτερη η Ουρουγουάη. Μακάρι να υπάρχει έστω και μια πιθανότητα να έρθει ο συγκεκριμένος παίκτης στην ΠΑΟΚάρα μας!
- ace79grpaok
Πάλι μαλώνετε?κακά παιδια☺ ,δηλαδή το ότι ζητάμε πίσω τον φανουρη δεν σας περνάει απο το μυαλό ότι μπορεί απλα να είναι μοχλός πίεσης για να διαπραγματεύετει η ρασιγκ για τον μπου?ο ραμιρςζ είναι παικταρά απλα δεκ προσαρμόστηκε στην Αγγλία,εγώ τον θέλω με τρελαααααααα.Ο τερματας θα κλείσει?κανα νέο απο Ιταλία?☺